2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar nasılsınız .Hava burda pek güzel birazdan hazırlanıp Mertoşla markete gideceğiz .Hem gezeriz hemde alışverişimizi yaparız .Gitmeden bir bakayım dedim

gozun aydın canım ılk dısımı
ay ıkıncıde gelıyor az kaldı desen Allah yardımcın olsun
bu arada hasta olan bebeıslere gecmıs olsun bızde yenı atlattık
benım oglumda 2 gundur yuruyor dun 5 6 adım gıdıyordun bugun baya gıdıyor nasıl mutluyum anlatamam ne zamandır bu gunu beklıyordum tabı dusuyor sık sık bıde heycanlı yuruyorum dıye
kızlar ooglumun dogru durust ıstahı yok okuyorum burdan masallah neler yedırıyorsunuz benım kı elıne verırsem yada elımle yedırırsem yıyor yoksa kolay kolay yemıyor kocaman oldu yogurt yedıyerımıyorum hala bızım yedıkletımızden bıraz yıyor aksama kadar uzerımde emeyım ıstıyor hep bende yesın ıstıyorum denemedıgım sey kalmadı bı gun corba yese ertesı gun yemıyor suyu bıle zorakı ıcırıyorum ınanırmmısın yoruldum artık degısık bıseyler denyen varsa yardımcı olursa sevınırım

AAA sonunda çıktı mı demek .Hadi gözün aydın canım inci gibi dişleri olsun kolaycacık ağrısız sızısız çıksın hepsi inş.

evet oğlanlarda sancı çekmedim hiç, suyum falanda gelmedi, gerçi hiçbir doğumumda suyum gelmedi benim hep doktor müdahalesi ile suyum boşaltıldı,bende senin gibiydim ereni doğurmaya gittiğimde 8 cm açılmam varmış 1 saatlik suni sancı verdiler,suyumu patlattılar hemencik doğurdum zaten bir ah bile demeden, ama her doğum aynı olmuyormuş kızda kanamam oldu nişan falan değil baya bir kanamam oldu,birazcık heyecanda vardı e bide biran önce hasretle beklediğim kızıma kavuşmak isteği tabi o yüzden hastanenin yollarını fazla aşındırdık son zamanlar

sizede geçmiş olsun canım,bu arada maşallah oğluşunda yürümeye başlamış,darısı başımıza, bizim kız daha yeni sıralamaya başladı tay tay da duruyor ama adım atmaya çekiniyor kendi başına bir yerlere tutunmadan ayakta durduğunu fark ettiği an hemen bırakıveriyor kendini yere oturuyor korkak kızım benim......

ya aslında 18 aylıg kaar yurume surelerı varda kaynanam her gordugunde yurumuyır mu bu babası 9 aylık yurudu bu tembel kıme cekmıs deyıp duruyor o yuzden takmıstım kafama yoksa daha erken yurumek ıcın doktora goturuyorum zıhınsel gelısım ıcın o bıle erken dıyor ama benım profosor kaynanama gore 6 aylıkken yurumelıydı

yazmazsam çatlarım senin kaynanan 1 yaşında okulada başlatır

her çocuğun gelişimi farklı gelde anlat işte benim çevremdede var canım daha yürümüyormu diye soranlar, büyük oğlum yaşında yürümüştü,küçük oğlum 15 aylıktı yürümeye başladığında konuşuyordu bıcır bıcır ama yürümüyordu, zamanı gelince elbetteki yürüyorlar, benimkiler kardeş oldukları halde hiçbirinin aynı zamanda olmadı ne diş çıkarması,ne emeklemesi hepsininde farklı.....

Babası 9 aylık yürümüştü bu tembel kime çekmiş mi Burda kafaya takılması gereken çocuğun yürümemesi değil başka bişey bence

toprak bey maşallah.hadi incileniyorsun sende.,kız özlem ben dedim sana kimse bizi geçemez diye.bak en son yien biz kaldık
gülşahcım geçmiş olsun.amaan bu havalardan sıkıldım.gelsin geri yaz istemiyom kışı

selamm.evet maraşta çok sıcak bugün.hemen çamaşır attım makineye aman fırsatı kaçarmayayım.ama bu hafta iyi geçecekmiş sanırım havalar.

bu yürüme eşleride karışık yaa.neden böyle yaparlarkii.
zeynepte 8 aylıkken adımlıyordu.10 aylıkken bayagı dışarı çıkıp geziyordu oynuyordu.ee defne çok geç kaldı ozaman.neyse bari 5 adımlık atıyoda kurtarıyo.

bizim burda da hava güzel bugün

yazmazsam çatlarım senin kaynanan 1 yaşında okulada başlatır

esımde ole dıyor sen anneme bakma ona sorsan ben 2 aylıkkende konusmaya baslamısımdır dıyor
evet hepsı farklı oluyorda anlatamıyorum kı

Babası 9 aylık yürümüştü bu tembel kime çekmiş mi Burda kafaya takılması gereken çocuğun yürümemesi değil başka bişey bence
:
1:canım ben alıstım artık bana laf sokmasına bu basıt gelıyo

masallah o kadar atan yakında yururde

Benimde eve gidiğp yatasım var yaaa

ne oldu hastamısın.yoksa tembellikmi etmek istiyorsun..

acelemez yok canı ne zaman isterse o zaman yürüsün

Ben Eflal hızlı emeklemeye başladı diye seviniyorum şahsen şu aralar. Yürümeye daha çok var belli. Kollarından tutunca bile ayaklarını yalpalaya yalpalaya basıyo. Ama artık anladım ki mühim değil. Zamanı gelince oluyo herşey ve her çocuğun zamanı her duruma göre farklı farklı geliyor.

aynen gülşahcım benimkiler kardeş oldukları halde herleyleri farklı, zamanı gelince nasıl olsa emekliyorlarda,yürüyorlarda,konuşuyorlarda yeterki sağlıklı olsunlar.....

kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…