Gribi bir türlü atamadımki sesimi bir duysanız trasvetiler gibi yatmayınca geçmiyor ağzım burnum uçukladı
Gribi bir türlü atamadımki sesimi bir duysanız trasvetiler gibi yatmayınca geçmiyor ağzım burnum uçukladı
off midem bulanıyo yaa.az yiyeim diyom bu seferde midem bulanıyo.nasıl verecegim ben bu kiloları.gediyimde bi elma yiyeyim
geçmiş olsun didem tylolhot bana çok iyi geliyor hemen ayağa kaldırıyor valla, sen ilaç kullanıyormusun birde ıhlamur kaynatıp iç bol bol oda iyi gelir.....
Ben de bi diyetisyene gitmek istiyorum. İki gündür araştırma yapıyorum nette. Ama pek bişey bulamadım. Aksine kafam karıştı. Beslenme ve diyetetik bölümü mezunlarına diyetisyen deniyormuş. Diyetisyen listeleri var. Benim baktığım hastanelerde adı geçenlerin listelerde adı yok. Listelerde adı geçenlerin çalıştıkları yerlere ulaşamadım. Hem de bi yandan beslenme ve diyetetik nasıl bi bölüm az puanla mı alıyor yoksa bi doktorun yapması daha mı iyi gibilerinden de kafam karışıyor. Yani anlayacağınız hala şişmanım artı bi de kafam karıştı
saol selmacım tylol hot içiyorum ama yatsam daha iyi olacakda nerde adamda eve vakitlice gelmiyorki
özlem(zeyl) bu arada .madem faceyede geldin.dogurmadan bi resim eklede bi görelim seni .şöyle göbekli göbekli
saol selmacım tylol hot içiyorum ama yatsam daha iyi olacakda nerde adamda eve vakitlice gelmiyorki
yok cnm atarax verdim ama aynı saatlerde çığlık atarak gene uynandı akşam fitil vericem öle yatırıcemSağol EsmacımEmirin uykusu nasıl var mı düzelme?
Sağol ayşegülcüm arka arkaya geliyor valla.. Boşver zaten Defne iyileşsin öyle çıkarsın dişlerini.. ikisi birden çok zor.. geçen haftasonu mahvoldu tospişim hem grip hem dişle..
Hadi kolay gele rejimin hayırlı olsun.. Ama çok ta kesmemeye dikkat et bak Defne bişey yemiyo sadece emiyor sütünü azaltma..
hıım üzüldüm ya geçmiş olsun inş.günaydın ben geldim sabaqh kızımın tiyatro gösterisi vardı onu izleyip geldim geç kaldım veeee ayşeye cmt ulrtason yaptırdık malesef ondada taş çıktı her hafta kan idrar tahilinine devam
Ay nerdesiniz ya Toprak'ın dişi çıkıyo hu huuuuuu hanım duyduk duymadık demeyin
varya bunlar böle söleyince gözüm dönüyo heeya aslında 18 aylıg kaar yurume surelerı varda kaynanam her gordugunde yurumuyır mu bu babası 9 aylık yurudu bu tembel kıme cekmıs deyıp duruyor o yuzden takmıstım kafama yoksa daha erken yurumek ıcın doktora goturuyorum zıhınsel gelısım ıcın o bıle erken dıyor ama benım profosor kaynanama gore 6 aylıkken yurumelıydı
amanin sendemi kendini şişman hisediyon.wah wah.kız neren şişman senin çok iyi duruyordun.nere kilo vereceksin
Ayşegül bacım bugün mekanik sancılarla boğuşuyorum arkadaşlarım geldi şimdik yardıma ben uzanıyorum iyi olursam yüklerim bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?