2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

off midem bulanıyo yaa.az yiyeim diyom bu seferde midem bulanıyo.nasıl verecegim ben bu kiloları.gediyimde bi elma yiyeyim

Gribi bir türlü atamadımki sesimi bir duysanız trasvetiler gibi yatmayınca geçmiyor ağzım burnum uçukladı

geçmiş olsun didem tylolhot bana çok iyi geliyor hemen ayağa kaldırıyor valla, sen ilaç kullanıyormusun birde ıhlamur kaynatıp iç bol bol oda iyi gelir.....

off midem bulanıyo yaa.az yiyeim diyom bu seferde midem bulanıyo.nasıl verecegim ben bu kiloları.gediyimde bi elma yiyeyim

Ben de bi diyetisyene gitmek istiyorum. İki gündür araştırma yapıyorum nette. Ama pek bişey bulamadım. Aksine kafam karıştı. Beslenme ve diyetetik bölümü mezunlarına diyetisyen deniyormuş. Diyetisyen listeleri var. Benim baktığım hastanelerde adı geçenlerin listelerde adı yok. Listelerde adı geçenlerin çalıştıkları yerlere ulaşamadım. Hem de bi yandan beslenme ve diyetetik nasıl bi bölüm az puanla mı alıyor yoksa bi doktorun yapması daha mı iyi gibilerinden de kafam karışıyor. Yani anlayacağınız hala şişmanım artı bi de kafam karıştı

zeyel(özlem) bacım iki bebekte çok farklı oluyor.bende zeynepte hiçmi hiç sancım olmadı.hiç kasılma.çok çok rahat bi hamilelik geçirdim.fakat defnede üçüncü aydan başladı taki doguma kadar hep sancılarım oldu.sürekli kasılmalar.hep kitlenir kalırdım.kımıldayamazdım geçene kadar.bence daha harekeli oluyrsun.bi kanındaki bi de evdeki bebek var.ona koşturuorsun.oyüzden zeynebe koşuşturmaktan hiç oturmazdım.yok onunla oylna uyut.yemegini yetiştir.akşam yatana kadar onla bekle.hasta olsanda o bilmez yine ayaktasın.fci uykum gelirdi defnede .ama ne uyuması .çocuk oylun diye gözünün içine bakıyo.biraz yorucu geçiyo işte.cinsiyetli degilde.bince lik hamilelik ikinci hamilelik diye ayrımı var.sonç beni zaten.bended çok kasılma olunca doktor 38 .haftamda alalım bu çok kasılıyo dedi.sezeryanda doktorum iyikide almışızı rahmin çok çok incelmiş megersem eddi. dinlenmeye çalış diyecegim ama biliyorum olmayacak...

amanin sendemi kendini şişman hisediyon.wah wah.kız neren şişman senin çok iyi duruyordun.nere kilo vereceksin

Son düzenleme:
özlem(zeyl) bu arada .madem faceyede geldin.dogurmadan bi resim eklede bi görelim seni .şöyle göbekli göbekli

Ayşegül bacım bugün mekanik sancılarla boğuşuyorum arkadaşlarım geldi şimdik yardıma ben uzanıyorum iyi olursam yüklerim bacım

yok cnm atarax verdim ama aynı saatlerde çığlık atarak gene uynandı akşam fitil vericem öle yatırıcem

günaydın ben geldim sabaqh kızımın tiyatro gösterisi vardı onu izleyip geldim geç kaldım veeee ayşeye cmt ulrtason yaptırdık malesef ondada taş çıktı her hafta kan idrar tahilinine devam
hıım üzüldüm ya geçmiş olsun inş.

inci gibi dizlsinler inş.

varya bunlar böle söleyince gözüm dönüyo hee

Son düzenleme:
amanin sendemi kendini şişman hisediyon.wah wah.kız neren şişman senin çok iyi duruyordun.nere kilo vereceksin

İlahi Ayşegül 72 kiloyum ben. Boyum da 1.56 Bildiğin küre yani. Doğumdan sonra 10 kilo verip 68 oldum. Sonra yazın 4 kilo geri aldım kayınvalidemlerde bi haftada. Nerden baksan bi 20 kilo fazlam var

özlemcimhastaneyi felan ayarlamışmıydın sen doğum şekli felan ben girip çıktığıma görmedim belki yazmışındır ama

merabalar herkese...bayanlar oğlum yürüyor artık bacaklarıma sarılan yumurcak yok hatta tutmama bile kızıyor... öpüyorm prens we prensesleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…