2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar geldim gidiyorum çok yopundum artık yarın görüşürüz özlem doğurmamış daha onu okudum bide toprağın dişi çıkmış,bide berkinin,bide yürüyenler varmış maşallah haberker gğzelll öpüyorum kızlarr

bilmemki bacım sohbet yok kaç gündür ya bazen böle oluyo sanırım arada herkes çekişliyo köşesine

senin kızlar nasıl cnm ayşe de taş varmış üzüldüm

şimdlik iyi kusmaları içinde motilium verdi cumadan beri kusmuyor çok şükür ayın 4 ündede çocuk nefrolojisinden randevu aldık gidicez bakalım

giremiyorum çünkü defneye ilaç icirmekle ugraşıp duruyorum.hiç içmemişti daha.ne zormuş.kaçıp duruyor.içsede bin türlü şebeklikle vee sonuç hepsini kusuyo..çokta kötü kokuyo ama ne yapacagım.mamaların çine kattım.meyve püresine kattım.hepsinde anladı..sade içinder beter kustu.yaa bu kız midesine aldımı ilaçı almadımı anlamadım.içemiyo.eşim gitmedin içirmeye çalışıyorz.ya içipi kusuyo.ama ardamın gitme zamanı kalıyo kalıyorum baş başa.şimdi yine kustu sinirlerim tepemde.ara verdim biraz.sonra tekrar deneyecegim.
bilmiyorum bu aralar hiç canım nete girmek istimiyo.yoruldum bu aralar sanırım.bilgisayar sanki çok vaktimi alıyormuş gibi ihissediyorum. pek girmek istemiyorum.bilemidm yani.birazda canım sakkınya hiç heves yok yani

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız bir selam verip çıkacağım malesef
Mertoş hasta oldu yani grip oldu malesef :2: Ne zamandır dışarı çıkmıyorduk havalar malum .Dün çok güzel sıcak bir hava vardı markete gittik geldik .Arka arkaya hapşırmaya başladı ve sonrasında burnu akmaya başladı ..Tüm gece ağladı durdu nefes falan alamadı tıkandı kuzum arada Bende sabah 5.30 da uyudum o kadar kötüyümki .Malesef benimde boğazlarım çok kötü şişti her yerim ayrı ağrıyor .Yine geldi mi herşey üstüste gelir birde adet sancıları başladı berbat haldeyim
Mertkana evde Peditus vardı hemen ondan içirmeye başladım .Şükürki öksürük ateş falan yok şimdilik Birde burnuna damla yapıyorum .Tahmin edersiniz her bebek gibi şurup içirmek damla yapabiilmek tam bir savaş haline dönüyor .Bunları yapmayınca da iyileşemezki .
Kendimde antibiyotiğe başladım çünkü ilaçsız olacak gibi değil .Hem uyuma dinlenme şansımda yok .Bizden haberler böyle malesef

canım ya Allah sbır versin çok zor içiremiyorsun üzülüyorsun acabakusmadan önce ilaç etki ettimi diede bidaha vermeiyo insan

günaydınn herkese..herkesin günü iyi geçer inşlh..

Günaydın kızlarrrr

Günaydın...Herkes nerde...

günaydın kızlar
zerrin yürümeye başlamış kuzun maşallah ona

canım açken içir bide banyodaq içirmeye dene ben öyle yapıyorum suyla oynatırken kusmak aklına gelmiyor

Merhaba kızlar, evdeyim yıllık iznimi aldım. sabah diş hastanesine gittik oğluşumla cuma günü 20 lik dişimi ameliyatla alacak nasıl olur hiç bilmiyorum. Yiğit Eymen in kırılan dişi için bişey söylemdi olabilirmiş nasılsa düşecek kafana takma dedi.

bu arada hasta olan bebişlerimize ve annelere çok geçmiş olsun.

Oğluşum uyurken size bakayım dedim.

tuğbacım geçmiş olsun cnm başladığında mudahale ettin inş. hemen iyi olur cnm

Tubacım geçmiş olsun. İnşallah tez zamada iyileşirsiniz.

Çok sağolun kızlar valla gözüne baktıkça hasta oluyor kuzular .Uykusu gelmiş gibi bakayım uyursa gelmeye çalışacağım inş. uyurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…