Esma bacım niye kimseler yok 2 gündür
bilmemki bacım sohbet yok kaç gündür ya bazen böle oluyo sanırım arada herkes çekişliyo köşesine
senin kızlar nasıl cnm ayşe de taş varmış üzüldüm
şimdlik iyi kusmaları içinde motilium verdi cumadan beri kusmuyor çok şükür ayın 4 ündede çocuk nefrolojisinden randevu aldık gidicez bakalım
canım ya Allah sbır versin çok zor içiremiyorsun üzülüyorsun acabakusmadan önce ilaç etki ettimi diede bidaha vermeiyo insangiremiyorum çünkü defneye ilaç icirmekle ugraşıp duruyorum.hiç içmemişti daha.ne zormuş.kaçıp duruyor.içsede bin türlü şebeklikle vee sonuç hepsini kusuyo..çokta kötü kokuyo ama ne yapacagım.mamaların çine kattım.meyve püresine kattım.hepsinde anladı..sade içinder beter kustu.yaa bu kız midesine aldımı ilaçı almadımı anlamadım.içemiyo.eşim gitmedin içirmeye çalışıyorz.ya içipi kusuyo.ama ardamın gitme zamanı kalıyo kalıyorum baş başa.şimdi yine kustu sinirlerim tepemde.ara verdim biraz.sonra tekrar deneyecegim.
bilmiyorum bu aralar hiç canım nete girmek istimiyo.yoruldum bu aralar sanırım.bilgisayar sanki çok vaktimi alıyormuş gibi ihissediyorum. pek girmek istemiyorum.bilemidm yani.birazda canım sakkınya hiç heves yok yani
günaydınn herkese..herkesin günü iyi geçer inşlh..
Günaydın kızlarrrr
Günaydın...Herkes nerde...
günaydın kızlar
giremiyorum çünkü defneye ilaç icirmekle ugraşıp duruyorum.hiç içmemişti daha.ne zormuş.kaçıp duruyor.içsede bin türlü şebeklikle vee sonuç hepsini kusuyo..çokta kötü kokuyo ama ne yapacagım.mamaların çine kattım.meyve püresine kattım.hepsinde anladı..sade içinder beter kustu.yaa bu kız midesine aldımı ilaçı almadımı anlamadım.içemiyo.eşim gitmedin içirmeye çalışıyorz.ya içipi kusuyo.ama ardamın gitme zamanı kalıyo kalıyorum baş başa.şimdi yine kustu sinirlerim tepemde.ara verdim biraz.sonra tekrar deneyecegim.
bilmiyorum bu aralar hiç canım nete girmek istimiyo.yoruldum bu aralar sanırım.bilgisayar sanki çok vaktimi alıyormuş gibi ihissediyorum. pek girmek istemiyorum.bilemidm yani.birazda canım sakkınya hiç heves yok yani
tuğbacım geçmiş olsun cnm başladığında mudahale ettin inş. hemen iyi olur cnm
Tubacım geçmiş olsun. İnşallah tez zamada iyileşirsiniz.
Çok sağolun kızlar valla gözüne baktıkça hasta oluyor kuzular .Uykusu gelmiş gibi bakayım uyursa gelmeye çalışacağım inş. uyurrrrMerhaba kızlar, evdeyim yıllık iznimi aldım. sabah diş hastanesine gittik oğluşumla cuma günü 20 lik dişimi ameliyatla alacak nasıl olur hiç bilmiyorum. Yiğit Eymen in kırılan dişi için bişey söylemdi olabilirmiş nasılsa düşecek kafana takma dedi.
bu arada hasta olan bebişlerimize ve annelere çok geçmiş olsun.
Oğluşum uyurken size bakayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?