Günaydın kızlar nasılsınız bir selam verip çıkacağım malesef
Mertoş hasta oldu yani grip oldu malesef :2: Ne zamandır dışarı çıkmıyorduk havalar malum .Dün çok güzel sıcak bir hava vardı markete gittik geldik .Arka arkaya hapşırmaya başladı ve sonrasında burnu akmaya başladı ..Tüm gece ağladı durdu nefes falan alamadı tıkandı kuzum aradaBende sabah 5.30 da uyudum o kadar kötüyümki .Malesef benimde boğazlarım çok kötü şişti her yerim ayrı ağrıyor .Yine geldi mi herşey üstüste gelir birde adet sancıları başladı berbat haldeyim
Mertkana evde Peditus vardı hemen ondan içirmeye başladım .Şükürki öksürük ateş falan yok şimdilikBirde burnuna damla yapıyorum .Tahmin edersiniz her bebek gibi şurup içirmek damla yapabiilmek tam bir savaş haline dönüyor .Bunları yapmayınca da iyileşemezki .
Kendimde antibiyotiğe başladım çünkü ilaçsız olacak gibi değil .Hem uyuma dinlenme şansımda yok .Bizden haberler böyle malesef
canım ya Allah sbır versin çok zor içiremiyorsun üzülüyorsun acabakusmadan önce ilaç etki ettimi diede bidaha vermeiyo insan
günaydın kızlar
zerrin yürümeye başlamış kuzun maşallah ona
canım açken içir bide banyodaq içirmeye dene ben öyle yapıyorum suyla oynatırken kusmak aklına gelmiyor
Merhaba kızlar, evdeyim yıllık iznimi aldım. sabah diş hastanesine gittik oğluşumla cuma günü 20 lik dişimi ameliyatla alacak nasıl olur hiç bilmiyorum. Yiğit Eymen in kırılan dişi için bişey söylemdi olabilirmiş nasılsa düşecek kafana takma dedi.
bu arada hasta olan bebişlerimize ve annelere çok geçmiş olsun.
Oğluşum uyurken size bakayım dedim.
Geçmiş olsunm bebişlere. Ne olmuş böyle yahu. Eflal'e de ilaç içirmek berbat bişey. Bizim bi arkadaş özellikle biz iğne istiyoruz ilaç içiremiyoruz demişti. Sanırım haklıymış. Günde 4 kereyi geçerse kusması acile gitmesi gerekiyormuş haberiniz olsun. Kusmayı durdurmak için serum takıyorlar.
Merhaba kızlar, evdeyim yıllık iznimi aldım. sabah diş hastanesine gittik oğluşumla cuma günü 20 lik dişimi ameliyatla alacak nasıl olur hiç bilmiyorum. Yiğit Eymen in kırılan dişi için bişey söylemdi olabilirmiş nasılsa düşecek kafana takma dedi.
bu arada hasta olan bebişlerimize ve annelere çok geçmiş olsun.
Oğluşum uyurken size bakayım dedim.
Geçmiş olsun. Benim 20'lik dişim de kancalıymış kemiğe doktor operasyonla almıştı. Dolgu falan gibi dişetini kesip alıyor ve sen duymuyorsun sadece ağzında bişeyler uğraşıyor. Sonrası için şişmesin diye buz koyduk bi süre. Antibiyotik ve ağrıkesici kullandım. Ağrıkesici ağrıyı kesiyordu. Sıvı gıdalarla beslendim iki gün. Sonra dikişlerim alındı. Zorlu bi süreç gibi görünse de şahsen diş taşı temizletmek daha zor geldi bana.
ayşegülcüm ben sade içiriyorum yemeklerle emilimi azalıyor çünkü birçok ilacın biz motilium kullandığımızdan beri bizimki uğraşsada kusuturamıyor kendini öğürüyor falan ama onuda suyla oyalıyorum unutuyor ilaçtan hemen sonraq yüzünü falan yıkıyorum çok seviniyor hemen unutuyor diğer ilaçlarını rahat içiyor zaten bir tek klacidi sevmiyor oda gerçekten iğrenç neva bile içiyor arkasından hemen bir kaju atıyor ağzına çocuk özellikle minadexi çok seviyordu hemen ağzını açıyordu ama onada yasak geldi
Selamlar kızlar nasılsınız işlerim yoğun pek bakamıyorum yürüyen kuzular varmış maşallahhh tuğba geçmiş olsun cnm ayşegül tekrardan geçmiş olsun cnm aç karnına dene ilaç vermeyi tokken kusuyolar
bende diyetisyene gittim 1700 kg yağdan gitmiş 700 gr da normal kilomdan
bende bişeylerin içine katıyordum.olmadı böyle bundan sonra bende sade içirecegim kussada en azından ne kadar kustu bilirim.hem alıştırmayıyım dim.tamam uyansın yemek yedirmeden içireyim bakalım.ayni taktikleri uygulayayım.teşekkürler..
neden midanexe yasak geldi..
evetoğlanlarda sancı çekmedim hiç, suyum falanda gelmedi, gerçi hiçbir doğumumda suyum gelmedi benim hep doktor müdahalesi ile suyum boşaltıldı,bende senin gibiydim ereni doğurmaya gittiğimde 8 cm açılmam varmış 1 saatlik suni sancı verdiler,suyumu patlattılar hemencik doğurdum zaten bir ah bile demeden, ama her doğum aynı olmuyormuş kızda kanamam oldu nişan falan değil baya bir kanamam oldu,birazcık heyecanda vardı e bide biran önce hasretle beklediğim kızıma kavuşmak isteği tabi o yüzden hastanenin yollarını fazla aşındırdık son zamanlar
toprak bey maşallah.hadi incileniyorsun sende.,kız özlem ben dedim sana kimse bizi geçemez diye.bak en son yien biz kaldık
gülşahcım geçmiş olsun.amaan bu havalardan sıkıldım.gelsin geri yaz istemiyom kışı
Diş haberini erkenden verdim ben biraz tam çıkmadı daha sadece alt dişlerinden beyaz çizgiler oluştu birininde ucu ele geliyor o haldeyiz bakalım gül cemalini tam olarak ne zaman göstercek.Kardeşinin geldiği günü bekliyor galiba
selamm.evet maraşta çok sıcak bugün.hemen çamaşır attım makineye aman fırsatı kaçarmayayım.ama bu hafta iyi geçecekmiş sanırım havalar.
özlemcimhastaneyi felan ayarlamışmıydın sen doğum şekli felan ben girip çıktığıma görmedim belki yazmışındır ama
Canım Mertkan'a ve sana geçmiş olsun..Ama öyle soğuğa çıktı hemen hasta olddu diye bidurum olmaz bence.Önceden varmıştır bi sıkıntısı.Bizim Toprak yaz kış dinlemeden hergün çıkıyor dışarı mutlaka.Sarıyoz sarmalıyoz hiç yoktan sabahları babası ekmek gazete almaya çıkarıyor.Çok soğuk yağmur olduğu iki gün çıkmadı sadece.Dünde kayınvalidem çıkardı,öğleden sonrayı parkta geçirdi...Günaydın kızlar nasılsınız bir selam verip çıkacağım malesef
Mertoş hasta oldu yani grip oldu malesef :2: Ne zamandır dışarı çıkmıyorduk havalar malum .Dün çok güzel sıcak bir hava vardı markete gittik geldik .Arka arkaya hapşırmaya başladı ve sonrasında burnu akmaya başladı ..Tüm gece ağladı durdu nefes falan alamadı tıkandı kuzum aradaBende sabah 5.30 da uyudum o kadar kötüyümki .Malesef benimde boğazlarım çok kötü şişti her yerim ayrı ağrıyor .Yine geldi mi herşey üstüste gelir birde adet sancıları başladı berbat haldeyim
Mertkana evde Peditus vardı hemen ondan içirmeye başladım .Şükürki öksürük ateş falan yok şimdilikBirde burnuna damla yapıyorum .Tahmin edersiniz her bebek gibi şurup içirmek damla yapabiilmek tam bir savaş haline dönüyor .Bunları yapmayınca da iyileşemezki .
Kendimde antibiyotiğe başladım çünkü ilaçsız olacak gibi değil .Hem uyuma dinlenme şansımda yok .Bizden haberler böyle malesef
saol canım ya, cuma gel dedi ama ne billeyim korktum sanırım. Aslında sürekli rahatsız ediyor, biran önce kurtulmak istiyorum. Ön dişlerimin iç kısımlarıda temizlenecek oda ayrı dert.
d vitamini yasağı geldi taşatan dolayı d vitaminide cal-fosfor metabolizmasını bozup taş oluşumuna neden oluyor bizimki bence genetik ama yişnede kesti doktor
Ay Selmacım vallaha bende şaşkoloza döndüm bi çok iyiyim bi kötüyüm.Eşim gidelim gidelim deyip duruyo hastaneye.Ay nere gidim Allah aşkına ne dicem ebeye düzenlenmiyoki sancım.Eve git sancın düzenlenince gel dicek.Bi haftam var ama yine de acaba? soruları canlanıyor gözümde yine suni sancı yeyecez bu gidişle,görüren o
Esmacım ben devlet hastanesinde yapıcam nasipse doğumumu.Burdaki devlet hastaneleri çok iyi durumda özelden bir farkı yok..Muayene için beklemiyosun filan.Doğumhanesi iyi,ebeleri tecrübeli.Çok temiz zaten ve de bebek dostu hastane her türlü imkanları var.
Doğum şekli şu an için normal gözüküyor bakalım nasip.Spontan doğum yapabilmeyi çok istiyorum ama suniyi yiyecem gibi düşünmeye başladım yine..Eşim ve ailesi çok telaşlı bırakmıyolar ki sancı bekliyim evde
Canım Mertkan'a ve sana geçmiş olsun..Ama öyle soğuğa çıktı hemen hasta olddu diye bidurum olmaz bence.Önceden varmıştır bi sıkıntısı.Bizim Toprak yaz kış dinlemeden hergün çıkıyor dışarı mutlaka.Sarıyoz sarmalıyoz hiç yoktan sabahları babası ekmek gazete almaya çıkarıyor.Çok soğuk yağmur olduğu iki gün çıkmadı sadece.Dünde kayınvalidem çıkardı,öğleden sonrayı parkta geçirdi...
Temiz hava,banyo bunlar insanı hasta etmez bacım kendini öyle odaklamamalısın bence.Aksine soğuk hava burnu açar.
Amanda şimdi hasta olucak diye düşününce gerçekten de oluyorlar.
Burak paşaya da kocaman bi alkış pek tabiBunların sonunu ben düşünemiyorum maşallah barekallah.Kardeşim on yaşına geldiğinde evlencem dicek bu hızla bu velet diyo
Ayşegül Yiğiti tebrk etmiş hangi Yiğit ben bilemedimEsmanın Yiğitmi yürüyor?
Artık hangi bebikimizse onada kocama alkış ve de maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?