2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsunm bebişlere. Ne olmuş böyle yahu. Eflal'e de ilaç içirmek berbat bişey. Bizim bi arkadaş özellikle biz iğne istiyoruz ilaç içiremiyoruz demişti. Sanırım haklıymış. Günde 4 kereyi geçerse kusması acile gitmesi gerekiyormuş haberiniz olsun. Kusmayı durdurmak için serum takıyorlar.

:26:
çok geçmiş olsun.burdada hava güzel bende çıkmayı düşünüyordum çocuklarla az hava alsınlar diye aceba çıkmasammı.zaten hasta defne:26:
sanada geçmiş olsn.al ilaçını mecburuz bizler iyi oymaya(

ya icinde az kaldığını bilsem vermeyecegim tekrar ama hep kustu emenim..

canım açken içir bide banyodaq içirmeye dene ben öyle yapıyorum suyla oynatırken kusmak aklına gelmiyor

denememiştim uyuyo şimdi uyunsın bide öyle deneyeyim.sen bişeyin içinemi katıp veriyorsun yoksa sade ilıcımı veriyorsun.bide antibiyotikya berbat kokuyo yaa

geçmiş olsun canım.dişte önemli tabiki..evdesin öylemi hadi gözün aydınn..

benim kız sadece ilaç icecegi zaman kusuyo.icemiyo.zeynepte doktora bende derdim igne verin diye.ama benim doktor önermezdi.yada her ilacın igesi olmaz.böyle alışmasın derdi..

aç açına uyudu.bende bi bakayım demiştim...sizler nasılsınız..
yigit yürümüş maşallah.herkes sıralya sıralıyo.aman nazan değmesin
zerrincim sen çok giremizdin.hoşgeldin.isimde zerrin dimi..

Saol Ayşegülcüm evdeyim biraz temizlik yapıcam, arada oğluşumu bakıcısına bırakıcam.

20 lik diş ameliyatına baktım ve çok ürktüm sanırım gitmiycem cuma günü

Geçmiş olsun. Benim 20'lik dişim de kancalıymış kemiğe doktor operasyonla almıştı. Dolgu falan gibi dişetini kesip alıyor ve sen duymuyorsun sadece ağzında bişeyler uğraşıyor. Sonrası için şişmesin diye buz koyduk bi süre. Antibiyotik ve ağrıkesici kullandım. Ağrıkesici ağrıyı kesiyordu. Sıvı gıdalarla beslendim iki gün. Sonra dikişlerim alındı. Zorlu bi süreç gibi görünse de şahsen diş taşı temizletmek daha zor geldi bana.

ayşegülcüm ben sade içiriyorum yemeklerle emilimi azalıyor çünkü birçok ilacın biz motilium kullandığımızdan beri bizimki uğraşsada kusuturamıyor kendini öğürüyor falan ama onuda suyla oyalıyorum unutuyor ilaçtan hemen sonraq yüzünü falan yıkıyorum çok seviniyor hemen unutuyor diğer ilaçlarını rahat içiyor zaten bir tek klacidi sevmiyor oda gerçekten iğrenç neva bile içiyor arkasından hemen bir kaju atıyor ağzına çocuk özellikle minadexi çok seviyordu hemen ağzını açıyordu ama onada yasak geldi

saol canım ya, cuma gel dedi ama ne billeyim korktum sanırım. Aslında sürekli rahatsız ediyor, biran önce kurtulmak istiyorum. Ön dişlerimin iç kısımlarıda temizlenecek oda ayrı dert.

bende bişeylerin içine katıyordum.olmadı böyle bundan sonra bende sade içirecegim kussada en azından ne kadar kustu bilirim.hem alıştırmayıyım dim.tamam uyansın yemek yedirmeden içireyim bakalım.ayni taktikleri uygulayayım.teşekkürler..
neden midanexe yasak geldi..

Selamlar kızlar nasılsınız işlerim yoğun pek bakamıyorum yürüyen kuzular varmış maşallahhh tuğba geçmiş olsun cnm ayşegül tekrardan geçmiş olsun cnm aç karnına dene ilaç vermeyi tokken kusuyolar

Selamlar kızlar nasılsınız işlerim yoğun pek bakamıyorum yürüyen kuzular varmış maşallahhh tuğba geçmiş olsun cnm ayşegül tekrardan geçmiş olsun cnm aç karnına dene ilaç vermeyi tokken kusuyolar

bende diyetisyene gittim 1700 kg yağdan gitmiş 700 gr da normal kilomdan

Eren okuldan gelir şimdi, bende mutfağa kaçayım da makinayı boşaltayım oğluma da yiyecek bişeyler hazırlayayım
gelrim yine

selam serapcım.uyuyo uyansın açken deneyecegim sağol canım..
maşallah kız bayagı azimlisin.aman aman kitsin kilolar.bak bende başladım diyete.diyomki herkes kilo tıckeri yapsada kim kaç kiloda ne kadar veriyo diye bisek hem gazada gelmiş oluruz..şimdi sen kaç kilo oldun mesela..

bende 68,5 ile başladım diyete.pazar günü başladım.şimdi tartıldım 67,5 olmuşum.bi kdlcuk gitmiş işte..hımm nedersiniz.

d vitamini yasağı geldi taşatan dolayı d vitaminide cal-fosfor metabolizmasını bozup taş oluşumuna neden oluyor bizimki bence genetik ama yişnede kesti doktor

Ay Selmacım vallaha bende şaşkoloza döndüm bi çok iyiyim bi kötüyüm.Eşim gidelim gidelim deyip duruyo hastaneye.Ay nere gidim Allah aşkına ne dicem ebeye düzenlenmiyoki sancım.Eve git sancın düzenlenince gel dicek.Bi haftam var ama yine de acaba? soruları canlanıyor gözümde yine suni sancı yeyecez bu gidişle,görüren o

özlemcimhastaneyi felan ayarlamışmıydın sen doğum şekli felan ben girip çıktığıma görmedim belki yazmışındır ama

Esmacım ben devlet hastanesinde yapıcam nasipse doğumumu.Burdaki devlet hastaneleri çok iyi durumda özelden bir farkı yok..Muayene için beklemiyosun filan.Doğumhanesi iyi,ebeleri tecrübeli.Çok temiz zaten ve de bebek dostu hastane her türlü imkanları var.
Doğum şekli şu an için normal gözüküyor bakalım nasip.Spontan doğum yapabilmeyi çok istiyorum ama suniyi yiyecem gibi düşünmeye başladım yine..Eşim ve ailesi çok telaşlı bırakmıyolar ki sancı bekliyim evde
Canım Mertkan'a ve sana geçmiş olsun..Ama öyle soğuğa çıktı hemen hasta olddu diye bidurum olmaz bence.Önceden varmıştır bi sıkıntısı.Bizim Toprak yaz kış dinlemeden hergün çıkıyor dışarı mutlaka.Sarıyoz sarmalıyoz hiç yoktan sabahları babası ekmek gazete almaya çıkarıyor.Çok soğuk yağmur olduğu iki gün çıkmadı sadece.Dünde kayınvalidem çıkardı,öğleden sonrayı parkta geçirdi...
Temiz hava,banyo bunlar insanı hasta etmez bacım kendini öyle odaklamamalısın bence.Aksine soğuk hava burnu açar.
Amanda şimdi hasta olucak diye düşününce gerçekten de oluyorlar.

Burak paşaya da kocaman bi alkış pek tabiBunların sonunu ben düşünemiyorum maşallah barekallah.Kardeşim on yaşına geldiğinde evlencem dicek bu hızla bu velet diyo

Ayşegül Yiğiti tebrk etmiş hangi Yiğit ben bilemedim Esmanın Yiğitmi yürüyor?
Artık hangi bebikimizse onada kocama alkış ve de maşallah

saol canım ya, cuma gel dedi ama ne billeyim korktum sanırım. Aslında sürekli rahatsız ediyor, biran önce kurtulmak istiyorum. Ön dişlerimin iç kısımlarıda temizlenecek oda ayrı dert.

Korkma ya. Kanal tedavisi dolgu daha uzun sürüyor. Uyuşturulduğu için zaten hissetmiyorsun. Sonrası da zaten dediğim gibi ağrı kesiciyle geçebilen bi ağrı çok uzun da sürmüyor zaten. Ama benimki alt çenedeydi üst çenede doktor nasıl çalışıyor onu bilmiyorum.

d vitamini yasağı geldi taşatan dolayı d vitaminide cal-fosfor metabolizmasını bozup taş oluşumuna neden oluyor bizimki bence genetik ama yişnede kesti doktor

yaa aman kullanmayın bari..

zerrin_zapi diye arkadaş var onun yiğiti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…