kızlar selam..hiç bakamadım geçmişe inşallah herkes iyidir..
bu net işi çok çetrefilli oldu apartmandaki bilmem ne kablosunda sıkıntı varmış falan filan yapılamadı gitti ben de vın aldım bi süreliğine..
çok özledim sıcak sohbetinizi çoookkk..
ben gerçek bi zombi oldum çocukların huyu suyu değişti son zamanlarda..ayşenur gece hiç uyumuyo 7-8 sefer kalktığım oluyor güne de 6:30 gibi başlıyoruz çok kötüyüm gözlerim acıyor artık..öğlen de 45 dk bilemediniz 1 saat uyuyolar..çok yorgun ve bıkkın bir haldeyim yani..çınar da bi mızırdak ki sormayın hala gelemeyen dişlerden diyorum ama bugün gidicez doktora yine de..hem şu reflü durumunu bi değerlendirelim bakalım..herşeyi nereye kadar dişlere bağlarım bilemiyorum..
diş partimizi yaptık buraya da serapla haber yolladım ama gelebilen olamadı tabi hava çok soğuktu o gün bir de parti cumaydı ve çalışanlar da var haklısınız..buluşma olmadıysa herkesin uygun olduğu bir zaman belirleyelim artık diyorum..olduysa da bir dahakine kısmetse..
çok yorgun ve bitkin olmamın dışında ciddi bir problemimiz yok şükür..çınarın kusmaları oldukça azaldı üstelik 1 haftadır ilacı kesmeme rağmen..en çok buna seviniyorum ama kuzum ayşenurun tam yarısı kadar yiyor ve bolca su içmeye dadandı bu ara..bakalım kilomuz falan nasılmış..akşama gelir yazarım..
hepinizi çok özledim ve çok seviyorum..artık daha sık görüşmek dileğiyle..öpücükleeeeerrr..
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmseldacım maşallah.aman hep böyle devam etsin.
sibel] o sıkıntı bended varbhiç canım girmek bile istemiyo
burçin maşallah ikizlerine.resimleri gördüm çokta güzel olmuş.hadi umarım düzülmiştir iyice reflüsü..
seldacım maşallah.aman hep böyle devam etsin.
sibel] o sıkıntı bended varbhiç canım girmek bile istemiyo
burçin maşallah ikizlerine.resimleri gördüm çokta güzel olmuş.hadi umarım düzülmiştir iyice reflüsü..
aman burçin ihmal etme bebeklerde reflüyü börek taşı tetikliyormuş bak bizde çıktı sende çınara bir ultrason yaptır
Evet canım mersinliyim yoksa sendemi Mersinlisin??
öyle yapayım evet...
sen mersin merkezdemsin...
bu yaz mersin e gelcez inş.
arkadaşın yanına annmlerle falan..
görüşürüz belki...
Evet canım merkezdeyiz.Mersine geldiğinizde muhakkak görüşelim o zaman.
Çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?