2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yaw bi kase aşure yidim.hani benim diyetim.ama hülya gibi etsim.ekmek ve meyve yemeyeyim bari.ne yapayım dayanamıdım.her zaman olmuyokii:78:

kocam geliyormuş.kapatayım.karşılayayım.

herkeze merhaba bende havaları güzel görünce gezenlerdenim nezamndır girmedim ama fazla sayfalar ilerlememiş heralde..

Evet yer değişimi yapabilirsin ayşegül benim kilom çokkbe bacım yazmıyayım daha çok sinir oluyorummm

kızlar selam..hiç bakamadım geçmişe inşallah herkes iyidir..
bu net işi çok çetrefilli oldu apartmandaki bilmem ne kablosunda sıkıntı varmış falan filan yapılamadı gitti ben de vın aldım bi süreliğine..
çok özledim sıcak sohbetinizi çoookkk..
ben gerçek bi zombi oldum çocukların huyu suyu değişti son zamanlarda..ayşenur gece hiç uyumuyo 7-8 sefer kalktığım oluyor güne de 6:30 gibi başlıyoruz çok kötüyüm gözlerim acıyor artık..öğlen de 45 dk bilemediniz 1 saat uyuyolar..çok yorgun ve bıkkın bir haldeyim yani..çınar da bi mızırdak ki sormayın hala gelemeyen dişlerden diyorum ama bugün gidicez doktora yine de..hem şu reflü durumunu bi değerlendirelim bakalım..herşeyi nereye kadar dişlere bağlarım bilemiyorum..
diş partimizi yaptık buraya da serapla haber yolladım ama gelebilen olamadı tabi hava çok soğuktu o gün bir de parti cumaydı ve çalışanlar da var haklısınız..buluşma olmadıysa herkesin uygun olduğu bir zaman belirleyelim artık diyorum..olduysa da bir dahakine kısmetse..
çok yorgun ve bitkin olmamın dışında ciddi bir problemimiz yok şükür..çınarın kusmaları oldukça azaldı üstelik 1 haftadır ilacı kesmeme rağmen..en çok buna seviniyorum ama kuzum ayşenurun tam yarısı kadar yiyor ve bolca su içmeye dadandı bu ara..bakalım kilomuz falan nasılmış..akşama gelir yazarım..
hepinizi çok özledim ve çok seviyorum..artık daha sık görüşmek dileğiyle..öpücükleeeeerrr..

aman burçin ihmal etme bebeklerde reflüyü börek taşı tetikliyormuş bak bizde çıktı sende çınara bir ultrason yaptır

burçin canım geçmiş olsun çınarada maşallah partin pek güzel olmuş canım benim resimlerine baktım buluşma olmadı bencede belirleyelim bir gün artık buluşalım bu hafta olabilir aslında herkeste uygunsa ne dersiniz ama kimse girmiyokiii

Özledim nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür
bugün bir iş görüşmem vardı. benim açımdan olumlu değil ama çağrsalarda gitmem..
yiğitin iştahı yerinde maşallah.. sağlığıda iyi çopk şükür..
hepinizi öpüyorum

slm kızlar..dün teyzemdeydim aşure yaptı oraya gttim..
bugünde komşu çağırdı ordaydım..
acayip canım sıkılıyo..içim daralıyo..

seldacım maşallah.aman hep böyle devam etsin.
sibel] o sıkıntı bended varbhiç canım girmek bile istemiyo
burçin maşallah ikizlerine.resimleri gördüm çokta güzel olmuş.hadi umarım düzülmiştir iyice reflüsü..

Son düzenleme:
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

aynen canım..moralim sıfır..
üstümde bi ağırlık var..
hayırlısı olsun inş..

aman burçin ihmal etme bebeklerde reflüyü börek taşı tetikliyormuş bak bizde çıktı sende çınara bir ultrason yaptır

merhaba, kızının böbreginde taş var demek...... Allah sifa versin!üzüldüm benim de aklımı son bir haftadır ultrason konusu meşgul ediyo.DR umuz, ben bezinde nadiren (bir,iki ayda bir) pembelik oldugunu söyleyince ultrason yapalım böbrek de tas olabilir demişti... aslında bugün de randevumuz vardı ama benim ısrarımla götürmedik zaten 1 haftadır ateşli ve keyifsizdi oglum ,bide ultrason yapılırken bagıracak aglayacak... baska bi DR da bezdeki pembelik bezin yapısından kaynaklanıyormuş,idrar kristalize oluyor.. demişti
siz de bir belirti olmuş muydu acaba? ufff en kısa zamanda götürelim o zaman....

Son düzenleme:
Nasılsınız?ben bugün doktora gittim kontrole..öğleden sonrada komşuya arsı yatırım bi bakım dedim..
ayşegül allah kolaylık versin arasta benicali içiyo0 amam antibiyotiğikusuyo hep ardından yine veriyorum...
zerrin maşallah oğluşuna yürüyomuş
ayşegül sibel noluyo kızlr silkinin bakım kendinize gelin..
tubacım geçmiş olsun siz ana oğul hep birlikte hasta oluyosunuz
ah özlemcim bi hayırlısıyla kurtulsan bacım haklısın ebncede soğuk hava ii geliyo bebişlere...
esma sen naıslsın bacım oğluş nasıl
burçin amamn gözün aydın sevindim reflüsünün azalmasına...fotolarınızı gördüm maşallah büyümüşler değişmişler bebişler yerim onları..
didemcim nasılsın canım ya kızlar nasıl
fatmacım izne çıkmışın gözün aydın bol bol vakit geçir paşalarınla
serapçım tebrik edrim gitsin kilolar bide benden gitse...
Unuttuğum yok inşallah varsadakusura bakmayın

bizde iyiz arasta ii şükür biraz düzeldi sanki ama evde çok sıkılıyo tuvalete bile bırakmıyo çıkayım bi ağlıyo snaki etini koparmışın çok zor oluyomuş kışın çocukla...

fatoşcum sağol.evet çok zor oluyo içirmek.bede kustuktan sonra bi kez daha deniyorum bazen onuda kusuyo.ayyaa valla babamız eve gelene kadar ilaç ffalan vermiyorum.tem başıma baş edemiyorum.o oyalarken ben tıkıyorum ağzınabhem oyala hem içir olmuyo valla.hayırlısıyla iyileşsinlerde..ama çok iyi duruyo aslında ama doktor ver dedi.artık veriyorum..

bazen sıkıloyurum.bu aralar topige kimselerde gelmiyo insanın giresi gelmiyo ama dayanamıyorum yinede.

fatoş sen eskiden çok girerdin yaw.hemde en çok sen girerdin.neden çok az giriyorsun.kırldığın bişey fayanmı var.eskisi gibi aktif degilsin.hatırlıyorsan akşamları bile sohbet güzel olurdu.nerde o eski fatoş..
ee arası bahane etme bana .bizimde var hiçyerinde durmayan çocuklarımız ama yinede ayaktada olsa bir iiki bişey yazıp yine işlerimize bakıyoz.hımm de bakalım. rneden gelymiyoın senn

2 gündür giremiyorum nete. babam rahatsızdı, dün tarsua gittim.
bugün de mirayı sağlık ocağına götürdüm.: öylesine bi kontrol için. boyu 75 cm. kilosu: 11200 gr olmuş. çok şükür bişeyi de yok.

Evet canım mersinliyim yoksa sendemi Mersinlisin??

evet ben de mersin/ tarsusluyum. ama adanadayım evlilik dolayısıyla.

öyle yapayım evet...
sen mersin merkezdemsin...
bu yaz mersin e gelcez inş.
arkadaşın yanına annmlerle falan..
görüşürüz belki...

sibel, adanadan geçip gidemezsin cnm. önce adanaya uğra, sonra gidiyorsan git mersine.
haa bu arada nizipte nişan var ama saçma bi tarihte: 1 ocak. gelip gelmeyeceğimiz meçhul ama baharda düğün var. garanti görüşcez seninle. muckk

Evet canım merkezdeyiz.Mersine geldiğinizde muhakkak görüşelim o zaman.
Çok mutlu olurum

yakınız aslında. beklerim adanaya.
ayşegülcüm, taa antalyalardan gelmişti de görüşmüştük. (kız ayşegül ne zaman geleceksiniz yine, özledim beee )

Evet canım eskiden daha çok giriyodum haklısın ne bilim ayşegül yok kız darıldığım falan hepinizi bacım gibi seviyom biliyon ameliyet oldum 1 buçuk ay oldu hala toparlıyamadım gün aşırı doktora gidiyom bide benim bilgisayar dışarda soğukta çıkınca arasta geliyo almasam kıyamet kopuyo tuvalete gidemiyom valla düşün pc akşama kadar açık ama yazamıyom okuyom bakıyom arada yazıyom çıkıyom ama 2 gündür aktifim kız ama aklım burada herşeydende haberim var

sumaycım umarım korktuğun gibi bişi çıkmaz ama ihmal etmeyin şakaya gelmez
hülyacım çok geçmiş olsun canım maşallah miraya baban nasıl oldu nesi vardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…