merhaba, kızının böbreginde taş var demek...... Allah sifa versin!üzüldüm benim de aklımı son bir haftadır ultrason konusu meşgul ediyo.DR umuz, ben bezinde nadiren (bir,iki ayda bir) pembelik oldugunu söyleyince ultrason yapalım böbrek de tas olabilir demişti... aslında bugün de randevumuz vardı ama benim ısrarımla götürmedikzaten 1 haftadır ateşli ve keyifsizdi oglum ,bide ultrason yapılırken bagıracak aglayacak... baska bi DR da bezdeki pembelik bezin yapısından kaynaklanıyormuş,idrar kristalize oluyor.. demişti
siz de bir belirti olmuş muydu acaba? ufff en kısa zamanda götürelim o zaman....
merhaba, kızının böbreginde taş var demek...... Allah sifa versin!üzüldüm benim de aklımı son bir haftadır ultrason konusu meşgul ediyo.DR umuz, ben bezinde nadiren (bir,iki ayda bir) pembelik oldugunu söyleyince ultrason yapalım böbrek de tas olabilir demişti... aslında bugün de randevumuz vardı ama benim ısrarımla götürmedikzaten 1 haftadır ateşli ve keyifsizdi oglum ,bide ultrason yapılırken bagıracak aglayacak... baska bi DR da bezdeki pembelik bezin yapısından kaynaklanıyormuş,idrar kristalize oluyor.. demişti
siz de bir belirti olmuş muydu acaba? ufff en kısa zamanda götürelim o zaman....
günaydın kızlar,
didemcim tekrar cok gecmis olsun. Nevadan tecrübelisiniz en azından. oda bisey kolaylık fazla panik olmassınız. insallah bir an önce iyileşir aysecik.
bu arada bezdeki pembelik sıvı eksikliğinden oluyor benim bildiğim. özellikle yazın cok oluyor bebeklerde. bol su içmesi gerek.
Günaydınlar
Fatoşçum geç saate kadar çalıştım o yüzden bakamadım buralara yoksa cevap vermem mi kız.
Ay hava ne güzel ya bugün 20 derece dediler İzmire..
2 gündür giremiyorum nete. babam rahatsızdı, dün tarsua gittim.
bugün de mirayı sağlık ocağına götürdüm.: öylesine bi kontrol için. boyu 75 cm. kilosu: 11200 gr olmuş. çok şükür bişeyi de yok.
evet ben de mersin/ tarsusluyum. ama adanadayım evlilik dolayısıyla.
sibel, adanadan geçip gidemezsin cnm. önce adanaya uğra, sonra gidiyorsan git mersine.
haa bu arada nizipte nişan var ama saçma bi tarihte: 1 ocak. gelip gelmeyeceğimiz meçhul ama baharda düğün var. garanti görüşcez seninle. muckk
yakınız aslında. beklerim adanaya.
ayşegülcüm, taa antalyalardan gelmişti de görüşmüştük. (kız ayşegül ne zaman geleceksiniz yine, özledim beee)
Evet canım eskiden daha çok giriyodum haklısın ne bilim ayşegül yok kız darıldığım falan hepinizi bacım gibi seviyom biliyon ameliyet oldum 1 buçuk ay oldu hala toparlıyamadım gün aşırı doktora gidiyom bide benim bilgisayar dışarda soğukta çıkınca arasta geliyo almasam kıyamet kopuyo tuvalete gidemiyom valla düşün pc akşama kadar açık ama yazamıyom okuyom bakıyom arada yazıyom çıkıyom ama 2 gündür aktifim kız ama aklım burada herşeydende haberim var
topiği ben kapattım ben açayım bari hayırlı sabahlar....muhabbete gelecem öğlen aras paşayı yatırayım
günaydın kızlar
sumay bizim kusma ile kendini gösterdi benim büyük kızda da 7 aylıkken böbreğinde taş çıkmıştı ve oda kusuyordu o yüzden hemen aklımıza yine taş geldi taş reflüyü tetikliyor çünkü bencede ihmal etme hemen yaptır sende istanbuldasın mecidiyeköyde alla görüntüleme var orda yaptır bebeklerde 1 numara burdaki doktor ve hiç öyle ağlatmıyor bebekleri zaten içerisi ful çocuk oluyor fiyatıda 265 tl sigortalar geçmiyor verebileceğim bilgiler bunlar
günaydın.günaydın kızlar,
didemcim tekrar cok gecmis olsun. Nevadan tecrübelisiniz en azından. oda bisey kolaylık fazla panik olmassınız. insallah bir an önce iyileşir aysecik.
bu arada bezdeki pembelik sıvı eksikliğinden oluyor benim bildiğim. özellikle yazın cok oluyor bebeklerde. bol su içmesi gerek.
Günaydınlar
Fatoşçum geç saate kadar çalıştım o yüzden bakamadım buralara yoksa cevap vermem mi kız.
Ay hava ne güzel ya bugün 20 derece dediler İzmire..
burasıda öyle çok güzel bugün
kaç gündür girip doğru düzgün yazamadım
yarın kaynanamla kayınpeder geliyo.. 1 hafta kalcaklar..o arada annem de babaneme bakıyo olcak..
4 gün işte Berkuş babanes dedeyle kalcak bakalım nasıl olacak..
hazır kaynanam burdayken Cumartesi günü diş buğdayı yapıyorum.. Zamansızlıktan çok şey planlayamadım ama Allah yüzümüzü kara çıkarmasın artık..
Bu arad 2 gündür sütüm birden bi azaldı anlayamadım sebebini.. tabi artık eskisi kadar da emmiyo.. Gündüz 2 kere sağıyorum evde de 2-3 kere emiyo zaten geri kalan zamanda uyuyo oluyo.. hem kaynanamlar gelcek hem işlerimi yetiştiremiyorum haftaya nasıl olcak derden stres mi yaptım acep.. hemen bitki çaylarına dadandım.. sağma işni de arttırayım olmazsa..
Göğsüm şişiyo ama pompa çekmiyo sanki ya zaten bi azalıp bi hızlanıyo anlayamadım..
Didem senin farketi mi bacım bu pompa işi
günaydın kızlar, geçmişe çok bakamadım, bu sayfadan anladığıma göre didemcim ayşe rahatsızmış çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin inş.
Benim oğlumun bezindede arada sırada pembelik görüyorum, bendemi ultrason çektirsem acaba. Doktor reflü teşhisi koymuştu 3-4 ay önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?