2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben önceden 4 sefer sağıyordum ve toplamda ancak 100 cc çıkıyordu son zamanlarda ama seninde dediğin gibi ağustostaq başladığımda 300 cc falan oluyordu sonra birden azalıp gitti anlamadımda ama aventten sonra şimdi yine günlük 250 cc falan oluyor ama benimde elimle sağıyorum süt var pompaya birşey gelmiyordu sonra doktorda süt olmasa emmez deyince kesin karar verdim pompayı değiştirmeye iyikide öyle yapmışım

allah tependen baksın kız isteseydin ya ben sana medelayı gönderiridim boşuna para verdin yada keşke avent alaydın geri iadesi varsa değiştirsene

çok geçmiş olsun inşallah yatmanıza gherek kalmaz belki balgamını atamıyordurda ondan hırlıyordur

selamm

sumaycım umarım korktuğun gibi bişi çıkmaz ama ihmal etmeyin şakaya gelmez
hülyacım çok geçmiş olsun canım maşallah miraya baban nasıl oldu nesi vardı?

canım benim gece görmedim yazdığını kusura bakma.
sağol cnm. midesinden çekiyor 1 aydan fazla süredir. şeker çıktı bi de. inş bir an evvel düzelir.

geçmiş olsun cnm. allah görmemişe döndersin.

bi geldiğinizde ayarlayalım bize gelin. bu aralar hava iyi ama yine de çocuklarla dışarda olmaz. çok ciddiyim. bizde buluşalım. hem senin sayede gülşahı da görürüz.

olsun canım allah dermansız dert vermesin kuzularımıza

amiinnn

ama ama niye hala bizim dişimiz çıkmadı yaaa. herkes diş buğdayı yapıyor. kıskanıyorum heeee

çok geçmiş olsunnn.

Merhaba kızlar sabah kontrolüm vardı 3 cm açılmam varmış ama bebikin kafası yerleşmemiş daha mobil durumda her an yerleşebilir dedi bırakmak istemedi doktor iki saat gez gel tekrar bakalım dedi..Çok kurcaladılar nişan ve kanama var...
Ne olcak bilemiyorum ikinci gebeliklerde son anda yerleşir zaten dediler aslında eve gönderseler sancılarım sıklaşınca gitsem daha iyi olucak hem yarın doktorumda

Merhaba kızlar sabah kontrolüm vardı 3 cm açılmam varmış ama bebikin kafası yerleşmemiş daha mobil durumda her an yerleşebilir dedi bırakmak istemedi doktor iki saat gez gel tekrar bakalım dedi..Çok kurcaladılar nişan ve kanama var...
Ne olcak bilemiyorum ikinci gebeliklerde son anda yerleşir zaten dediler aslında eve gönderseler sancılarım sıklaşınca gitsem daha iyi olucak hem yarın doktorumda nöbetçi doğumhanedste of bilmiyom dua edin kızlar çok tırstım

ayyyyy çok heyecanlasndım inşallah kolaycacık doğurursun biraz önce aklımdan geçti bu sabah hiç girmedi acaba doğumamı gitti diye hadi bakalım gelsin zeynepcik

bencede canım evde bekle sancıların sıklaşınca git..
orda panik oluyosun..gerek yok bence erken gitmeye..
ben 2 sindede öyle yaptım..
hakkına hayırlısı olsun..
sağlıcakla gelsin zeynep..

Ay Özlemcim Alah kolay doğum nasip etsin inşallah valla ben heyecanlandım
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin

geçen gün size arkadaşım tüp bebek yaptı demiştim ya onun da tutmuş.. çok çok çok sevindim..

ne güzel allah isteyen herkese versin benim kuzenimin 2. denmedede tutmadı çok üzülüyor oda

afiyet olsun didemcim bende yemekten geldim malum diyetteyim yaa hülya (yaren)nerelerde yahu
özlem allah bi avazda kurtarsın canım yaa sellen yağmur olsunn

allah herkesin yüzünü güldürsünn

aa gerçekmi çok sevindim..
Allah ım kucağına almayıda nasip etsin inş..

Selam kızlar nasılsınız .Biz yine ana oğul hasta olduk böylede çok zor oluyor ya .Birde dün benim adetim başladı çocukla mı ilgileneyim kendime mi bakayım şaşırdım.Kuzucuğumda 3 gecedir uyuyamıyor burun tıkanıklığından .Evde burun aspiratörümüz yoktu gerek olmamıştı hiç .Eşim dün gece 3te eczaneye almaya gitti .Onu kullandıkta biraz olsun rahatladı 4 falan gibi uyudu tabi bizde .Eşime Cold mix sor dedim hiç bilmiyorlarmış duymamışlar nasıl sinir oldum ha bişeyden anlasalar şaşardım zaten
Bu aralar kimseler girmiyor galiba sayfalar kalmış öylece .Burasıda bazen çoşup bazen çok duruluyor .Umarım herkes ve kuzucuklar iyidir

geçmiş olsun tuğbacım..
bizde utku hasta burnu akıyo gece baya ateşlendi..
bugünde okula göndermedim..
şimdi ilaçlarını içti yatıyo..
burak ta öksürüyo yine ogün teyzemlere gittm..
ordan geldkten sonra öksürmeye başladı..
bize dışarı çıkmak haram anlaşılan..
hiçbişeyi yoktu kuzumun evden çıkarken..
babamız hemen başladı gittin hasta ettin diye..
çıkmayın dışarı diyo biraz büyüyene kadar..
ama öylede olmuyo..kışı bi atlatırsak inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…