didem ciddi misin
Ya mesela dündüz işyerinde benim sağmaya başladığımdan beri ilk 2 ay 600-650 cc; sonraki 2 ay 450-550 cc; son 2 aydırda 350-450 cc arası sağıyordum. 2 gündür birden bire 250 cc ye düştü.
Ya azalması mantıklı geliyor ama bu böyle birden bire düşmesine şaşırdım ve çekmediğini hissediyorum pompanın.
Ne kadar farketti detaylı yazsana
günaydın kızlarrr
didem geçmiş olsun canım ayşeye tecrübeli olmanın faydaları desenee
fatoş hoşgeldin bacım özletme kendini gir arada
bende yeni medela aldım pompa bozuldu avent mi alsaydım aceppp
benimde artık geceleri ve sabahları emiyo azaldıda azaldı günde 1 kerecik sağıyorummm
slm kızlar herkez iyimi
uzun zamndır girmiyorum steye
son zamanlarda ne zaman girsem hata veriyo
veya ste yenileniyo oluyo
stenin son halinede bi türlü alışamdım zaten:))
neyse biz
diş buğdayı yaptık herşey çok güzeldi
fotoları faceye koydum.
Yalnız oğlum hasta biraz 1 haftdır evde buhr veriyoruz
bronşiti tekrarladı yine
öğleden sonra konturale giidicez
eğer bi iyileşme yoksa
hastnede yatırcak doktorumuz
inş. Düzelmiştir
hafif hırlama var gibi geliyo bana
rabbim tüm hastalara şifa versin
sumaycım umarım korktuğun gibi bişi çıkmaz ama ihmal etmeyin şakaya gelmez
hülyacım çok geçmiş olsun canım maşallah miraya baban nasıl oldu nesi vardı?
günaydın kızlar
sumay bizim kusma ile kendini gösterdi benim büyük kızda da 7 aylıkken böbreğinde taş çıkmıştı ve oda kusuyordu o yüzden hemen aklımıza yine taş geldi taş reflüyü tetikliyor çünkü bencede ihmal etme hemen yaptır sende istanbuldasın mecidiyeköyde alla görüntüleme var orda yaptır bebeklerde 1 numara burdaki doktor ve hiç öyle ağlatmıyor bebekleri zaten içerisi ful çocuk oluyor fiyatıda 265 tl sigortalar geçmiyor verebileceğim bilgiler bunlar
geçmiş olsun hülyam..
bizim tam anlamıyla uzun gelmemiz yaza gelir.şimdi aslında biz bir aya kadar gelecegiz ama hep kısa olacak yaza kadar.cumartesi gelip bi gün kalıp pazar akşama dogru gitmek gibi.o arad görüşemeyiz gibi geliyo.ama bi gidişte degiylde ikini gidişte falan görüşebiliri.o zamanda kış olur nerelerde buluşacagızki..:26:
hımm tamam canım.şaka diyom.ne zaman uygun olursan gel..
günaydın.
günaydın.
günaydın.
günaydın.
burdada güzel...
olsun canım allah dermansız dert vermesin kuzularımıza
kaç gündür girip doğru düzgün yazamadım
yarın kaynanamla kayınpeder geliyo.. 1 hafta kalcaklar..o arada annem de babaneme bakıyo olcak..
4 gün işte Berkuş babanes dedeyle kalcak bakalım nasıl olacak..
hazır kaynanam burdayken Cumartesi günü diş buğdayı yapıyorum.. Zamansızlıktan çok şey planlayamadım ama Allah yüzümüzü kara çıkarmasın artık..
Bu arad 2 gündür sütüm birden bi azaldı anlayamadım sebebini.. tabi artık eskisi kadar da emmiyo.. Gündüz 2 kere sağıyorum evde de 2-3 kere emiyo zaten geri kalan zamanda uyuyo oluyo.. hem kaynanamlar gelcek hem işlerimi yetiştiremiyorum haftaya nasıl olcak derden stres mi yaptım acep.. hemen bitki çaylarına dadandım.. sağma işni de arttırayım olmazsa..
Göğsüm şişiyo ama pompa çekmiyo sanki ya zaten bi azalıp bi hızlanıyo anlayamadım..
Didem senin farketi mi bacım bu pompa işi
slm kızlar herkez iyimi
uzun zamndır girmiyorum steye
son zamanlarda ne zaman girsem hata veriyo
veya ste yenileniyo oluyo
stenin son halinede bi türlü alışamdım zaten:))
neyse biz
diş buğdayı yaptık herşey çok güzeldi
fotoları faceye koydum.
yalnız oğlum hasta biraz 1 haftdır evde buhr veriyoruz
bronşiti tekrarladı yine
öğleden sonra konturale giidicez
eğer bi iyileşme yoksa
hastnede yatırcak doktorumuz
inş. düzelmiştir
hafif hırlama var gibi geliyo bana
rabbim tüm hastalara şifa versin
nerdesiniz yahuu bu topiğe bişey oldu
Merhaba kızlar sabah kontrolüm vardı 3 cm açılmam varmış ama bebikin kafası yerleşmemiş daha mobil durumda her an yerleşebilir dedi bırakmak istemedi doktor iki saat gez gel tekrar bakalım dedi..Çok kurcaladılar nişan ve kanama var...
Ne olcak bilemiyorum ikinci gebeliklerde son anda yerleşir zaten dediler aslında eve gönderseler sancılarım sıklaşınca gitsem daha iyi olucak hem yarın doktorumda
slm kızlar..nabersiiiizzzz...
Merhaba kızlar sabah kontrolüm vardı 3 cm açılmam varmış ama bebikin kafası yerleşmemiş daha mobil durumda her an yerleşebilir dedi bırakmak istemedi doktor iki saat gez gel tekrar bakalım dedi..Çok kurcaladılar nişan ve kanama var...
Ne olcak bilemiyorum ikinci gebeliklerde son anda yerleşir zaten dediler aslında eve gönderseler sancılarım sıklaşınca gitsem daha iyi olucak hem yarın doktorumda nöbetçi doğumhanedste of bilmiyom dua edin kızlar çok tırstım
iyiyiz gezgin arkadaşımız sen nasılsın
Ay Özlemcim Alah kolay doğum nasip etsin inşallah valla ben heyecanlandım
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin
geçen gün size arkadaşım tüp bebek yaptı demiştim ya onun da tutmuş.. çok çok çok sevindim..
Ay Özlemcim Alah kolay doğum nasip etsin inşallah valla ben heyecanlandım
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin
geçen gün size arkadaşım tüp bebek yaptı demiştim ya onun da tutmuş.. çok çok çok sevindim..
afiyet olsun didemcim bende yemekten geldim malum diyetteyim yaa hülya (yaren)nerelerde yahu
özlem allah bi avazda kurtarsın canım yaa sellen yağmur olsunn
allah herkesin yüzünü güldürsünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?