2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler ben subat annesi olacagım nasıp olursa bez alacagımda ogluma primanın kac kıloluk olanından alayım 92 tane olandan almayı düsünüyorum daha hesaplı ama 2-5 kılo alırsam kucuk gelırmı kafam takıldı 3-6 kılo mu alsam acaba sımdıden tesekkurler

o kadardan bişey olmaz kendi hep evde otursun bakalım bizimki sabah akşam çıkıyor hemde ayazda bişey olmaz o kadardan abisi okuldan mikrop getirmiştir ondan olmuştur

52 lik 2-5 kilolardan 1 paket al duruma göre sonra karar veririsin

Sağol canım .Sizede çok geçmiş olsun :2:ne yapacağız hasta olacaklar diye evden çıkmayalım mı .Bizde çıktık geçen gün eve geldik hasta oldu Alllahtan evde kimse bişey demedi .Peki kışın hep evde duran çocuk hasta olmuyor mu .Adı üstünde çocuk elbette hasta olacaklar keşke olmasalar ama elimizden gelen yok .Ne kadar korusakta olmuyor işte

Canım ilk doğduğu zaman için alacaksan iyi .Ama stok yapma derim doğduğunda göreceksin zaten bu minişler çabuk büyüyorlar bezin numarası sürekli değişiyor kıyafetler gibi onlarda küçük geliyor .Hiç belli olmaz 1 ayda 1 kilodan fazlasını bile alabilir .Hesaplı diye iki tane falan alacaksan ikisindende al derim .Ama 2-5 kilo olanı çok fazla kullanamazsın gibime geliyor
Allah kolay doğumlar nasip etsin .Sağ salim kavuşursun bebişine inş.

kızlar şimdi zeyneple konuştum herkese çok selamı var ipek zatürre olmuş bayağı kötüymüş bugün 4 saat ventolin vermişler haberler bu kadar

hüyyacım(hulen) inşallah canım.bir kaç günlügüne gelirsik ararım seni zaten.ama artık bi günlügüne falan gelecegiz sanırım.eşimin izni olsa...ama umarım kısa süre sonra bi araya geliriz.
utku,burak,mertkan geçmiş olsun.aman bende dün durdum.bguünde hava güzel olunca dayanamıdım çıktım dışarı.olmazki ama hep evde hep evde.zaten hastalar.ne yapayım.az hava alsınlar istedim..
ipek canım ya hastamı olmuş.sende onlara çok selam söyle.çok geçmiş olsun...

aman yine iki tane gitmişş..nese az doldurayım burayı:))
benim kuzucuklar düzeldi şükür.ama defne hala hiçmi hiç yemiyo.blendıdan bile geçirsem yok.zorla tepiyom.onuda ya kusyo yada azını yiyo.(
didem
dün senin taktigi uyguladım.öglen işe yaramıştı aman sevindim akşamda yapayım dedim:))) ama kustu.demekki az ara vermez lağzımmış.

Son düzenleme:
kızlar şimdi zeyneple konuştum herkese çok selamı var ipek zatürre olmuş bayağı kötüymüş bugün 4 saat ventolin vermişler haberler bu kadar
ayyyy yapma ya..kız nasıl olmuş...kaloriferi yakmazlarsa olacağı bu.
bu kızın başı hastalıktan kurtulmadı ya..

selam yinemi kimse yok

var var ben varım......

ayşegül diyet nasıl gidiyo..
bende aç karnına ılık su içiyorum sıcağa yakın..
yağları eritiyomuş:)))

ayşegül zeynebin kontrolüne götürdüğünde tarttırdınmı defne yi..
yemiyo ya kiloda azalma olmuşmu...

selam kızlar nasılsınız.. şimdi ipeği okudum üzüldüm yaa

nazar var nazar..

hastalıktan kurtulamdı bir türlü ipektoşum yaa.. yavrum nasıl dayansın o illet hastalığa.. hay allahım nasıl üşüttüki acaba

ayşegül sen demir ve ferro kullanıyormusun bilmiyorum ama benimkinin iştahı onları düzenli vermeye başlayınca açıldı sanki.. maşallah diyelim son bir kaç gündür yemeye başladı biraz biraz..

Kızlar yarın zorlu holdinge iş görüşmesine gidiyorum.. Eğer olursa hayatımız kurtuldu. çok heyecanlıyım valla..

öbür topiğede yazdım selda 41 kere maşallah hemen farketmiş yiğit inşallah hep böyle olsun

ayyyy yapma ya..kız nasıl olmuş...kaloriferi yakmazlarsa olacağı bu.
bu kızın başı hastalıktan kurtulmadı ya..

var var ben varım......

gördüm

ayşegül diyet nasıl gidiyo..
bende aç karnına ılık su içiyorum sıcağa yakın..
yağları eritiyomuş:)))

bir kilo verdim bacım.67,5 oldum..diyet demeyelimde eh tatlıyı çok çok azalttım.ama yiyorum normalde.emiyoya ı bari azalmasın.bide ekmeke azalttım.bu kadar.bakalım.çok gitmeyecek biliyorum ama.en azından yerimde saymaktan iyidir.
sen ne ediyon başka..

ayşegül zeynebin kontrolüne götürdüğünde tarttırdınmı defne yi..
yemiyo ya kiloda azalma olmuşmu...

ilk zeynep hastayken gitmiştim.10 ay 10 günlüktü.10.alkkenki aynı kilosundaydı.yani değişen bişey yok.

hoşgeldinn..ben düzünli veririm canım.benim kullandıklarım.vitamin vitabiol..demirde.santafer kullanıyoruz.zaten hep dzüneldiri asla aksatmam.şu üç gündür vermiyorum zaten ilaç kullanıyo.cok olmasığn diye ara vermiştim.ama bizde yok işte.
aman maşallah diyelim.nazar değmesğn afiyet osun.sana ne diyecektim.bu mama sandalyesini kinici el aldınya hangi siteydi ya.bi neler var bakaınayım diyorum.

Kızlar yarın zorlu holdinge iş görüşmesine gidiyorum.. Eğer olursa hayatımız kurtuldu. çok heyecanlıyım valla..

ne olarak işi başvurusu yapacaksın.
hadi inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…