geçmiş olsun tuğbacım..
bizde utku hasta burnu akıyo gece baya ateşlendi..
bugünde okula göndermedim..
şimdi ilaçlarını içti yatıyo..
burak ta öksürüyo yine ogün teyzemlere gittm..
ordan geldkten sonra öksürmeye başladı..
bize dışarı çıkmak haram anlaşılan..
hiçbişeyi yoktu kuzumun evden çıkarken..
babamız hemen başladı gittin hasta ettin diye..
çıkmayın dışarı diyo biraz büyüyene kadar..
ama öylede olmuyo..kışı bi atlatırsak inş..
merhaba güzel anneler ben subat annesi olacagım nasıp olursa bez alacagımda ogluma primanın kac kıloluk olanından alayım 92 tane olandan almayı düsünüyorum daha hesaplı ama 2-5 kılo alırsam kucuk gelırmı kafam takıldı 3-6 kılo mu alsam acaba sımdıden tesekkurler
Sağol canım .Sizede çok geçmiş olsun :2:ne yapacağız hasta olacaklar diye evden çıkmayalım mı .Bizde çıktık geçen gün eve geldik hasta oldu Alllahtan evde kimse bişey demedi .Peki kışın hep evde duran çocuk hasta olmuyor mu .Adı üstünde çocuk elbette hasta olacaklar keşke olmasalar ama elimizden gelen yok .Ne kadar korusakta olmuyor iştegeçmiş olsun tuğbacım..
bizde utku hasta burnu akıyo gece baya ateşlendi..
bugünde okula göndermedim..
şimdi ilaçlarını içti yatıyo..
burak ta öksürüyo yine ogün teyzemlere gittm..
ordan geldkten sonra öksürmeye başladı..
bize dışarı çıkmak haram anlaşılan..
hiçbişeyi yoktu kuzumun evden çıkarken..
babamız hemen başladı gittin hasta ettin diye..
çıkmayın dışarı diyo biraz büyüyene kadar..
ama öylede olmuyo..kışı bi atlatırsak inş..
Canım ilk doğduğu zaman için alacaksan iyi .Ama stok yapma derim doğduğunda göreceksin zaten bu minişler çabuk büyüyorlar bezin numarası sürekli değişiyor kıyafetler gibi onlarda küçük geliyor .Hiç belli olmaz 1 ayda 1 kilodan fazlasını bile alabilir .Hesaplı diye iki tane falan alacaksan ikisindende al derim .Ama 2-5 kilo olanı çok fazla kullanamazsın gibime geliyormerhaba güzel anneler ben subat annesi olacagım nasıp olursa bez alacagımda ogluma primanın kac kıloluk olanından alayım 92 tane olandan almayı düsünüyorum daha hesaplı ama 2-5 kılo alırsam kucuk gelırmı kafam takıldı 3-6 kılo mu alsam acaba sımdıden tesekkurler
ayyyy yapma ya..kız nasıl olmuş...kaloriferi yakmazlarsa olacağı bu.kızlar şimdi zeyneple konuştum herkese çok selamı var ipek zatürre olmuş bayağı kötüymüş bugün 4 saat ventolin vermişler haberler bu kadar
selam yinemi kimse yok
selam kızlar nasılsınız.. şimdi ipeği okudum üzüldüm yaa
nazar var nazar..
hastalıktan kurtulamdı bir türlü ipektoşum yaa.. yavrum nasıl dayansın o illet hastalığa.. hay allahım nasıl üşüttüki acaba
ayşegül sen demir ve ferro kullanıyormusun bilmiyorum ama benimkinin iştahı onları düzenli vermeye başlayınca açıldı sanki.. maşallah diyelim son bir kaç gündür yemeye başladı biraz biraz..
ayyyy yapma ya..kız nasıl olmuş...kaloriferi yakmazlarsa olacağı bu.
bu kızın başı hastalıktan kurtulmadı ya..
var var ben varım......
ayşegül diyet nasıl gidiyo..
bende aç karnına ılık su içiyorum sıcağa yakın..
yağları eritiyomuş:)))
ayşegül zeynebin kontrolüne götürdüğünde tarttırdınmı defne yi..
yemiyo ya kiloda azalma olmuşmu...
selam kızlar nasılsınız.. şimdi ipeği okudum üzüldüm yaa
nazar var nazar..
hastalıktan kurtulamdı bir türlü ipektoşum yaa.. yavrum nasıl dayansın o illet hastalığa.. hay allahım nasıl üşüttüki acaba
ayşegül sen demir ve ferro kullanıyormusun bilmiyorum ama benimkinin iştahı onları düzenli vermeye başlayınca açıldı sanki.. maşallah diyelim son bir kaç gündür yemeye başladı biraz biraz..
Kızlar yarın zorlu holdinge iş görüşmesine gidiyorum.. Eğer olursa hayatımız kurtuldu. çok heyecanlıyım valla..
öbür topiğede yazdım selda 41 kere maşallah hemen farketmiş yiğit inşallah hep böyle olsun
Kızlar yarın zorlu holdinge iş görüşmesine gidiyorum.. Eğer olursa hayatımız kurtuldu. çok heyecanlıyım valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?