muhasebeciyim ben kuşum ama finansmana başvurdum.. bakalım hayırlısı olur inşallah.
cocuktancocuga.com[/url]
bak canım güzel şeyler var.
öfff ya karşı komşu geldi zile bastı burak uyandı..
nolur yani kapıyı tıklatsanız..
öfff ya karşı komşu geldi zile bastı burak uyandı..
nolur yani kapıyı tıklatsanız..
Ay İpoşum hasta olmuş çok geçmiş olsun. Bir an evvel atlatsın inşallah..
Ayşegülcüm iyi yapmışsın açık hava iyi gelir açılır çocuklar..
Mertoşuma da anasına da geçmiş olsun kıyamam ya iyileşirler bir an evvel inşallah..
yiğit alp 11 aylık ömrü boyunca yapmadığı bir şey yapıyor bugün.. dün gece sabaha kadar uyudu sadece 6.5 da uyandı emdi tekrar uyudu 9 da kalktı kahvaltısını yaptı 12 ye kadar oynadık emdi uyudu ve hala uyuyor.. tabi ben bu arada tuvalete bile gitmiyorum sifonun sesinden uyanmasın diye.. kendi rekorunu kırıyor bugün anlayacağınız:)
yiğit alp 11 aylık ömrü boyunca yapmadığı bir şey yapıyor bugün.. dün gece sabaha kadar uyudu sadece 6.5 da uyandı emdi tekrar uyudu 9 da kalktı kahvaltısını yaptı 12 ye kadar oynadık emdi uyudu ve hala uyuyor.. tabi ben bu arada tuvalete bile gitmiyorum sifonun sesinden uyanmasın diye.. kendi rekorunu kırıyor bugün anlayacağınız:)
kızlar ben dün akşam karnıbaharlı çorba yaptım dün akşam çok güzel yedi diğer topiğe yazayım bakın
burda kaynamasın
kızlar ben dün akşam karnıbaharlı çorba yaptım dün akşam çok güzel yedi diğer topiğe yazayım bakın
burda kaynamasın
ay bu 2011 annleri iyice saçmaladı yaa..
bu ne be her .oka topiç açmışlar..
yokmu editörlerden tanıdığı olan şunları bi uyarsınlar yaa
bizi iplemiyolar
eskisi gibi ağzına gelen bişey olunca öğürmüyor canım.. şimdi yiyor çok şükür.. tel şehriye bile içememişti zamanında.. öyle köfte galan yemiyor ama kek ti .. omletti falan onları öğütüyor çok şükür..selda yigit pütürlü yiyebiliyor değilmi..
sibel kabaklı irmik ne kız.tatlımı..nasıl oluyormuş sende yaz bari merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?