eskisi gibi ağzına gelen bişey olunca öğürmüyor canım.. şimdi yiyor çok şükür.. tel şehriye bile içememişti zamanında.. öyle köfte galan yemiyor ama kek ti .. omletti falan onları öğütüyor çok şükür..
irmikle küp küp doğradığım balkabağını haşlayıp pişirdim..
blendırladım yedirirkende içine bi tatlı kaşığı pekmez koydum..
serap ın tarifi de aslında ben sütle yapmadım..
ay bu 2011 annleri iyice saçmaladı yaa..
bu ne be her .oka topiç açmışlar..
yokmu editörlerden tanıdığı olan şunları bi uyarsınlar yaa
bizi iplemiyolar
e daha ne olsun..aman aman zamanla dahada artar işte..
hay allahkabak deyince yeşil kabak sanıyom bende.bu nasılmış diyom.hımm tamam canım afiyet olsun..
Geldim şekerler napıyosunuz .Benim kuzucuk uyumuştu bende hemen yatıverdim fırsat bu fırsat .Kaç gecedir sabahlıyorum valla uykusuzluktan zombiye döndüm
Aman ya belimde sanki kırılacak gibi ağrıyor birde okadar çok adetim oluyorki .Böyle giderse kan kaybından gideceğim
Geldim şekerler napıyosunuz .Benim kuzucuk uyumuştu bende hemen yatıverdim fırsat bu fırsat .Kaç gecedir sabahlıyorum valla uykusuzluktan zombiye döndüm
Aman ya belimde sanki kırılacak gibi ağrıyor birde okadar çok adetim oluyorki .Böyle giderse kan kaybından gideceğim
dün mücver yaptım
kabağın içini atmadım bir patates bir havuç yarım sağan 2 diş sarımcak yeşil biber.bir avuç bulgur biraz yeşil mercimek koydum az zeytin yağı ekledim. baya bi yemek oldu.. yarım kase yedi kalanı küçük kavanozlara koydum attım difrize ara ara çıkarım değişiklik olarak veriyorum.. iyi oluyo tavsiye ederim
akşama yemek ne yaptınız kızlar yada ne yapcaksınız..
ben kabak yemeği,bulgur pilavı,börek..
yok kız sende..dene belki sever defnoş cadısı..
bizimki sevdi yedi valla maşallah diyim
Öyle yapayım canım sağol .Zaten bir tatlı canım çekiyor helede çukulata olsada yesem .Kocişe söyleyeyimde alsın barihoşgeldin kuzum..
pekmez iç kuru üzüm falan ye halsizliğini alır..
akşama yemek ne yaptınız kızlar yada ne yapcaksınız..
ben kabak yemeği,bulgur pilavı,börek..
ayy canım dolma çekti..yarında ben yapayım kuru dolmadan..
Akşam bize gel canım beraber yeriz bizde hazır nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?