çıkıyorum ben.herkese iyi akşamlarr...
İyi akşamlar şekerler kendinize ve kızlara iyi bakın :79:ben çıktım kızlar size iyi akşamlar
tmm geliyorum canım..
Selda hakkınızda hayırlısı olsun inşallah dilediğin gibi işin olur.. Ayrıca da Yiğidime nazar etçen yine yiyo yiyo diye geziyonVe evet bu bi gerçek " yiyen çocuk güzel uyur, uyuyan çocuk ta güzel yer"
Mücver deyince aklıma geldi. Berkuş sebze seviyo diye sadece kabak değil tüm sebzelerden mücver yapıyom biz de seviyoz..
Kabak-Brokoli-Karnıbahar-Havuç(başka ne varsa) haşlıyorum. Sonra bunları patates eziciyle parçalıyom. Miktarına göre 1 -2 yumurta kırıyorum içine, nane ve alabildiğine de un koyuyorum.
Bu kek hamuru kıvamında oluyor tabi daha yoğun değil. kaşık kaşık tavaya döküp kızartıyom. Berkuşa tabi çok az yağda yapıyom. İstenirse borcama döküp fırına atılabilir üzerine kaşar eklenebilir. Benim tospiş sebzeci olduğundan güzel yiyo..
KIZLAAAAAR DORUK 11 AYLIK OLDUUUUUUU
:76::90:
teyzoşlaaaaaaaaaar iki tane dişim çıktı beniiiimmmmmmcok sukur
dısımızı cıkardık teyzelerı masallah dıyoruz oglusuma
KIZLAAAAAR DORUK 11 AYLIK OLDUUUUUUU
herkese iyi geceler,
iyi dileklerde bulunan arkadaşlar teşekkürler,bugün böbrek ultrasonu yapıldı veee cok şükür ki birşey cıkmadı.DR,ben,esim,hemsire, Aydını ancak sabit tutabildik ama yıktı hastaneyiiii! bebegin bezinde arada pembelik görülmesi de bol sıvı almamakdan herhalde...aynı durumda olan anneler teles etmeyin ama reflü ve kusma varsa ultrason sart olabilir...
ogluma su ve cok az meyve suyundan baska bişey iciremiyorum maalesef! devam sütüne öğkk yapıyo, 9-12 ay icin ilk adım sütü denedim ona da aynısı...bebek cayı,emzik,biberon öğk,öğk! su vericez artık bol bol.neyseki birsey cıkmadı...
bütün bebişlere de bool saglık,bol iştah ve boool uykular!!!
tamam tamam sustum:)Selda hakkınızda hayırlısı olsun inşallah dilediğin gibi işin olur.. Ayrıca da Yiğidime nazar etçen yine yiyo yiyo diye geziyonVe evet bu bi gerçek " yiyen çocuk güzel uyur, uyuyan çocuk ta güzel yer"
.
hoşgeldin aramıza.. paylaşalım anacım.. adı ne oğlunun.. sen nereden katılıyosun yarışmaya:)selamlar hanımlar
benimde bi oğlum var bugün tam 10 aylık oldu silerle güzl paylaşım larda bulunmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?