2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Mertkuşta iyice çoşmaya başladı bende çıkarım birazdan bir rahat vermiyor ki
Herkese iyi akşamlar yarın herkes gelsin tamam mı :81::92:

Selda hakkınızda hayırlısı olsun inşallah dilediğin gibi işin olur.. Ayrıca da Yiğidime nazar etçen yine yiyo yiyo diye geziyon Ve evet bu bi gerçek " yiyen çocuk güzel uyur, uyuyan çocuk ta güzel yer"

Mücver deyince aklıma geldi. Berkuş sebze seviyo diye sadece kabak değil tüm sebzelerden mücver yapıyom biz de seviyoz..

Kabak-Brokoli-Karnıbahar-Havuç(başka ne varsa) haşlıyorum. Sonra bunları patates eziciyle parçalıyom. Miktarına göre 1 -2 yumurta kırıyorum içine, nane ve alabildiğine de un koyuyorum.
Bu kek hamuru kıvamında oluyor tabi daha yoğun değil. kaşık kaşık tavaya döküp kızartıyom. Berkuşa tabi çok az yağda yapıyom. İstenirse borcama döküp fırına atılabilir üzerine kaşar eklenebilir. Benim tospiş sebzeci olduğundan güzel yiyo..

selam kızlar,

mücveri bende yapayım dur serap. dorukta sebzeci sever kesin. dün aksam ilkkez bulgur pilavı yedi acayip sevdi sıpa. :)

yarın bende deniyeyim bunu..
bende çok severim mücveri özelliklede karnıbaharlı olanı

doruk bugün 11 aylık olmuş
hayırlı olsun aydönümü

Son düzenleme:
Maşallah Doruk paşama

Dorukla benim doğum günümüze 1 ay kaldı Biz aynı gün doğmuşuz Doruk Paşayla

teyzoşlaaaaaaaaaar iki tane dişim çıktı beniiiimmmmmm cok sukur
dısımızı cıkardık teyzelerı masallah dıyoruz oglusuma

Son düzenleme:
herkese iyi geceler,
iyi dileklerde bulunan arkadaşlar teşekkürler,bugün böbrek ultrasonu yapıldı veee cok şükür ki birşey cıkmadı.DR,ben,esim,hemsire, Aydını ancak sabit tutabildik ama yıktı hastaneyiiii! bebegin bezinde arada pembelik görülmesi de bol sıvı almamakdan herhalde...aynı durumda olan anneler teles etmeyin ama reflü ve kusma varsa ultrason sart olabilir...
ogluma su ve cok az meyve suyundan baska bişey iciremiyorum maalesef! devam sütüne öğkk yapıyo, 9-12 ay icin ilk adım sütü denedim ona da aynısı...bebek cayı,emzik,biberon öğk,öğk! su vericez artık bol bol.neyseki birsey cıkmadı...
bütün bebişlere de bool saglık,bol iştah ve boool uykular!!!

Herkese iyi geceler kızlar.Az önce Özlem (Zeyl ) aradı ama müsait değildim açamadım teli. tekrar aradığımda da o açmadı. Galiba prenses geldiii

Gözünüz aydın Geçmiş olsun canım. Neyse ki bir şey çıkmamış.

sumaycım gözünüz aydın canım bişi çıkmamaış...

havacım kız aklımdan geçiyodun neden bilmeme uuzn zamandır yazışamadık ondan kurtulmuştur ozaman özlem açılması vardı 3 cm doktor gezin gel demişti kanala başını koymamaıştı bebek çok sevindim hayırlı evlat olsun inşallah...

tamam tamam sustum:)
selamlar hanımlar
benimde bi oğlum var bugün tam 10 aylık oldu silerle güzl paylaşım larda bulunmak istiyorum
hoşgeldin aramıza.. paylaşalım anacım.. adı ne oğlunun.. sen nereden katılıyosun yarışmaya:)

havva keşke bi daha arasan haber ederdin bize..
aayy merak ettim şimdi..
doğurdumu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…