2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy kuzucuklarimin disi cikmis... bizimde zaten altta 2 tane vardi simdide üste 1 tane daha cikti :) cadi sinirlendiginde direkt isiriktan geciriyooo:86:

1 hafta ayrılıktan sonra günaydın kızlar :)

konyaya gittim geldim,oğlumla ayrı kaldık bi gece ..çok şükür işlerimizi halledip döndük, eşim de adanadaydı 10 gündür falan o da döndü çok şükür, ama sonra yine gidecekmiş.artık sık sık şehir dışı ve yurtdışına çıkacakmış.. çok zor oluyor böyle annemlerde kalıyorum ama insanın evi gibisi yok.

burağın bi defa daha saçlarını kestik ama bu sefer çok çirkin oldu :) bayaca yamuk yumuk oldu :) diş adına bi gelişme yok..keyfimiz yerinde çok şükür.

diyete gelince... salı günü gittim doktora..geçen hafta 2 kilo yağdan zayıflamıştım ya bu hafta 1 kilo zayıflamışım ama hep kasdan sütü yoğurdu ihmal edince böyle oluyormuş..doktor şimdi şehir dışında uygulayamazsın, gelince protein diyeti yapıcaz sana dedi..3 gün öğle ve akşam et yicekmişim, kaslar toplansın diye ..yarın gidicem bakalım..nasıl olacak?

ayşegül kız sen de 1 kilo vermişin süpper valla, serapcım seni de tebrik ediyorum 2 kilo gitmiş yağlardan..hepsinden kurtuluruz inş...kışş yağlar kışş :)

ayşegül tickerı ben buradan bakarak yapmıştım canım..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

bu arada defne nasıl oldu? ilaç içmiyo yazmışsın bi ara,şimdi nasıl kuzucuk?

özlem de doğurmuştur heralde dediğinize göre,Allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin..

ee başka ne var ne yok? arada girdim okudum ama eksiğim de çoktur yani..herkesin iyi olmasını diliyorum...

bizim yılbaşı arefesi böyle yoğun olur işler, arada bakmaya çalışırım yine..

günaydın cnm hoşgeldin doktorun işinde baya iyimiş senin nasıl olucağını nerden zayıflatacağını biliyo ne güzel
özlem doğurmadı son bilgilerime göre kız aa doğurdumu yoksa

kızlar dün akşam oğlumu kontrole götürdüm kulak iltihabı vardıya çokçok azlmış geçmek üzere dedi şurup veriyoduk 10 gündür bir iğneyle sonlandırıcam tedaviyi dedi iğne verdi
bu sefer hemşiremiz tam ölçtü maşallah 74 cm 9700 gr olmuş oğlum birlikte ölçtük :) bu sefer doğru
neyse iğnemizi aldık vurdu doktor ayy yırttı kendini ne ağlamak 1 aylıkken 10 tane iğne yedi bukadar ağlamadı fenalıktan eve gidene kadar bağır bağır susmadı
birde kabızlık sorunumuz vardı bizim bi şurup vermişti bağırsak düzenleyici ama genede zorla katı yapıyor dedim doktora liberaks lağma verdi yapmassa 2 günde bir yap dedi hiç bir zararı yok dedi.
didemcim reçeteye 10 adet yazdı eczacı vermedi anca bir tanesi öder ssk dedi ee doktor nie yazdı ozaman dedim ii ozamn rapor varmı dedi bende kalsın bi tane verin dedim doğrumu didem ödemiyomu ssk ? sen eczacıydın ya

günaydın canlarım bizimde yoğun işler arada yazıyorumm bende
hülya bu diyet işi zor oluyo ama gidincede insan mutlu oluyo kış yağlar kış ben ekstra gel kullanıyorum bide gerçi günde bi kez sürüyorum ama işe yarıoyo taktım çok fena yanii

özlemden haber varmıı göremedimmm

günaydın hayırlı cumalar

günaydın sabah şekerlerii

Herkese iyi geceler kızlar.Az önce Özlem (Zeyl ) aradı ama müsait değildim açamadım teli. tekrar aradığımda da o açmadı. Galiba prenses geldiii
ayy çok sevindim hadi hayırlı olsun

ayyyy kuzucuklarimin disi cikmis... bizimde zaten altta 2 tane vardi simdide üste 1 tane daha cikti :) cadi sinirlendiginde direkt isiriktan geciriyooo:86:
benim zeynoda seninki gibi sürekli ısırıyor ama sadece beni
günaydın herkese sumay bişey çıkmamamsına çok sevindim
günaydın didemcim nasıl oldun canım iyimisin ....

kızlar kimse yokmu yahu
hayırlı cumalarr
günaydın esmacım sanada hayırlı cumalar....

hoşgeldin hülyacım demek burakın saçlarını kestirdiniz bende benim keltoşun saçlarını kestirmeyi düşünüyorum bakalım kıyabilirsem iki tel saçına kestirecem.....

esmacım maşallah emire iyileşmesinede çok sevindim tekrar geçmiş olsun...

günaydın serapcım kolay gelsin canım....

saol selmacım çok şükür atlattım bugün iyice düzeldim
esmacım doğru 1 kutudan fazla ödemiyoruz doktorun rapor çıkarması lazım yada evdekilerin üstününe yazdırabilirsiniz

saol selmacım çok şükür atlattım bugün iyice düzeldim
esmacım doğru 1 kutudan fazla ödemiyoruz doktorun rapor çıkarması lazım yada evdekilerin üstününe yazdırabilirsiniz
anladım didemcim doktorumuzdan kaynaklandı yani
sağol cnm zaten 2 lira bişiy uğraşmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…