günaydın cnmmgünaydın kızlar....
esma düzelmesine sevindim..emir kağanın maşallah kilosu boyuda iyi..inş kabızlık sorunuda biter...
selmaaaaaaaa doğum günün kutlu olsun..çocuklarınla sevdiklerinle gelinlerinle damadınla torunlarınla nice niceeee yıllara şikerim.........
hülya hoşgeldin bacım..işleri bitirp gelmşsin..
sağol canımgünaydın kızlar....
esma düzelmesine sevindim..emir kağanın maşallah kilosu boyuda iyi..inş kabızlık sorunuda biter...
selmaaaaaaaa doğum günün kutlu olsun..çocuklarınla sevdiklerinle gelinlerinle damadınla torunlarınla nice niceeee yıllara şikerim.........
hülya hoşgeldin bacım..işleri bitirp gelmşsin..
geçmiş olsun utkuya ....utku bugnde halsiz okula göndermedim..
yatıyodu yeni kalktı kahvaltımızı yapalım biz öptm..
arkadaşlar nerdesiniz ya cnm sıkıldı öğleden sonra vaktim olmucak girmeye yaa
iyi iyi annecin gelmiş gözün aydın diyeyim cnm afiyet olsunsağol canım
geçmiş olsun utkuya ....
ben burdayım esmacımannem geldi dün, bizde kalıyor birlikte kahvaltı ediyorduk o yüzden fazla takılamıyorum arada okuyorum yazdıklarınızı, ikibuçukta da erenin okul toplantısına gidecem öğleden sonra bende yokum ....
esmacım bu hafta kimsenin tadı yok sanırım.
sağol esmacımselmacım doğum günün kutlu olsun cnm sağlıkla nice yaşlaraa
özlemcim sağol canım bende çok mutluyum sizleri tanıdığım içinselmacım doğum günün kutlu mutlu olsun. iyiki dogmussun. iyiki bücürleri hayata getirmissin. iyiki seni tanımısız. nice nice mutlu saglıklı yaşlar ailenle birlikte.
sağol canım...iyi iyi annecin gelmiş gözün aydın diyeyim cnm afiyet olsun
Günaydın kızlar.. bu kaçıncı yazışım bi türlü gitmiyo mesajım.
hay ben bu vın ı icat edeni bi bulsam
selamsız sabahsız girmişim yine, pardon yaa.
selamlarrrr...
umarım herkes iyidir.
özlem e ne oldu. doğum mu yoksa????
KIZLAAAAAR DORUK 11 AYLIK OLDUUUUUUU
:76::90:
teyzoşlaaaaaaaaaar iki tane dişim çıktı beniiiimmmmmmcok sukur
dısımızı cıkardık teyzelerı masallah dıyoruz oglusuma
herkese iyi geceler,
iyi dileklerde bulunan arkadaşlar teşekkürler,bugün böbrek ultrasonu yapıldı veee cok şükür ki birşey cıkmadı.DR,ben,esim,hemsire, Aydını ancak sabit tutabildik ama yıktı hastaneyiiii! bebegin bezinde arada pembelik görülmesi de bol sıvı almamakdan herhalde...aynı durumda olan anneler teles etmeyin ama reflü ve kusma varsa ultrason sart olabilir...
ogluma su ve cok az meyve suyundan baska bişey iciremiyorum maalesef! devam sütüne öğkk yapıyo, 9-12 ay icin ilk adım sütü denedim ona da aynısı...bebek cayı,emzik,biberon öğk,öğk! su vericez artık bol bol.neyseki birsey cıkmadı...
bütün bebişlere de bool saglık,bol iştah ve boool uykular!!!
sağol hülyacımcanım nice mutlu yıllara...
sağol didemcimdoğum günün kutlu olsun selma çocuklarınla nice mutlu yıllara
havvayı aramış canım tam olarak emin değiliz yani, ama ya doğuma gidiyordur yada doğurmuştur inş.allaha emanet hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.......selamsız sabahsız girmişim yine, pardon yaa.
selamlarrrr...
umarım herkes iyidir.
özlem e ne oldu. doğum mu yoksa????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?