2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Özlemle konuştum şimdi. Akşam saat sekiz gibi normal doğumla dünyaya gelmiş minik prenses. Bugün çıkacakmış saat üç gibi eve çıkacakmış. Ayrıntıları yazacakmış herkese çok selam söyledi..

Kızlar bu arada Duru'm çok hasta.Bİraz evvel hastaneden geldim.Boğaz enfeksiyonu dedi.
Anlamadım nasıl enfeksiyon.Öksürük yok , burun akıntısı yok ama zavallım sürekli ateşli.
' gündür düşmüyor atesi.Tam biraz kilo aldı dedik.Yİne iştah gitti.Gece hiç süt içmedi.ZAten gündüz yediremiyorum.
Antibiyotik verdi ona basladım şimdi.İnsallah cabuk toparlanır.
Valllahi sabaha kadar yatmadı meleğim.

sağol canım iyiyim bende, hazırlık yapmadım hatice ama herhalde eşim bir pasta alır gelirken, mumları üflerken yine kavga çıkar benim paşalar arasında, önce ben üfleyecem diye herzamanki gibi yani,mumları defalarca yakıp üfleriz herkesin gönlü olsun diye

Ohhh şükür en sonunda Dünyaya teşrif etti prenses.
Allah analı babalı büyütsün.Özlemde iyidir insallah.

çok geçmiş olsun bu aralar salgın var herhalde
özlemem sanada çok geçmiş olsun zeynep gelmş hoşgelmiş

Onların canı sağolsun Selmacım mutlu olsunlarda
Vallahi şimdi Bekliyorum bak Duru kalksında ortalık karıstırsın diye.Çok üzülüyorum böyle baygın yatınca.

havvacım sağol çok merak ediyordum çok sevindim valla demek istediği gibi normal olmuş doğumu hadi hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş......

geçmiş olsun hatice inş.ilaçları iyi gelir çabucak düzelir durucuk,hasta olunca iştah gidiyor haklısın canım, iyi olsunlarda açılır yine iştahları inş.zeynepte hastaydı antibiyotikte kullandı ama öksürüğü geçmemişti, dün bende kontrole götürdüm sağlık ocağına, bu sefer antibiyotik vermedi doktor ama iki tane şurup daha verdi bakalım inş.iyi gelir, bu arada bir ayda sadece 100 gr almış benim kızımda çok iştahsız bu aralar teyzesi.....

çok geçmiş olsun bu aralar salgın var herhalde
özlemem sanada çok geçmiş olsun zeynep gelmş hoşgelmiş

Evet canım galiba havalardan.Özel hastane bile devlet hastanesi gibi asırı kalabalıktı.Bütün cocukların gözler baygın baygın.Moralim bozuldu vallahi.

Selamcım sizede cok gecmiş olsun.Doktor tarttı 8700 çıktı .Ayına göre az dedi.zinco diye bir ilaç vardi birde vitamin verdi ekstradan.Dur bakalım insallah toparlanır.2 güne gecmezse getir tekrar dedi.
Zeynep kaç kilo?

hatice kilosuna hiç takma bak defne ve ayşeye kuzucuklar 8500 bile olamadı daha

Selam kızlar hayırlı cumalar nasılsınz bakalım .
Hemen geçmişe bakayım geliyorum Özlem doğum yaptı mı çok meraktayım

Bebek doğmuş mu sonunda Ay çok sevindim. Kurtuldu nihayet. Allah analı babalı büyütsün minik kuzuyu.

ohh sonunda kurtuldu.toprak abi oldu desenize.hayırlı olsun yeni bebişimiz...

geçmiş olsun duruya.çok salgın var.yağızda bir şişe ilaç bitirdi ama hala burun akıntısı devam ediyo.buhar makinası aldım eve.geceleri tıkanıyor burnu diye..

hadi geçmiş olsun.kulak ağrısı kötüdür.inşallah bir daha tekrarlamaz...

ohh çok şükür gözünüz aydın birşey çıkmamış ya..

KIZLAAAAAR DORUK 11 AYLIK OLDUUUUUUU

:76::90:

maşallah doruk paşaya.yaşlarına az kaldı

Son düzenleme:
kızlar merhaba..kaç gündür giremiyorum...Yarın diş buğdayı partisi yapıyoruz bu hafta hep hazırlıklarla uğraştım..Resimleri eklerim yaptıklarımın...

geçmişi okuyamadım ama sanırım hasta olan bebişler var,hepsine acil şifalar versin Allah..

Selmacım doğum günün kutlu olsun canım...Allah çocuklarınla,eşinle sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip eylesin..

özlemcim de doğum yapmış galiba alıntılardan okuduğum kadarıyla..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ona da.Toprak'a da hayırlı olsun kardeş geldi artık...

hepinizi öpüyorum,bugün giremem heralde temizlik işleri falan...çok işim var çookk...

sağol haticecim zeynep 10,600 gr boyuda 75 cm bende birkaç gündür zincomega veriyorum canım ...
Masallah Zeynebe
Boyuda kilosuda gayet güzel Allah esirgesin.Sanırım Durunun biraz küçük doğmasınında etkisi oluyor.

Ay öylemi dersin canım.Bazen insallar Duruya bakıp ay canım ne kadar minik dedilermi cookk gıcık oluyorum
Ben elimden geleni yapıyorum ama yemiyor ne yapim.:44:
Demek ki bizim kızlar biraz minyon olacaklar ne yapalım
Zamanında beni de annem kilo almıyor diye doktor doktor gezdirmiş ,şimdide Hatice bak kilo alıyorsun yeme diyor

kızlar pat diye olacak ama.geçmişe şimdik bakacagım.tavuk kızartacagım ama az birak kırazttım deneme amaçlı çok kıtır oldu yaww.nasıl ymuşatabilirim.
sütmü koysam.yogurt.yada az yağ.yada yumurta..yada başka bişeymiii..hayde evaplayın bakiimmmm...acillll

uzun bir aradan sonra 3.dişimizde sabah kendini gösterdi...sanırım peş peşe çıkacak diğer dişlerde üst damak komple kabarmış kızarmış....incilerimiz artıyor

dün parka çıkardım yağızı elinden tutdum bütüm parkı tek elle dolaştık.bayıldı çığlıklar atarak kedilerin peşinden koştuk,sallanan çocuklara gülüp şımarıklıklar yaptı, herkese sevdirdi kendini...
akşam eve gelince koltuğa yaslanmış ayakta duruyordu karşısına geçtim gel annem gell dedim.vee bir iki üç dört adımda kucağımdaydı.çok hoşuna gitti tabi arada düşüşlerde yaşadık ama şimdi provalarda... sanırım yakında yürüyecek

selam kızlar nasılsınız..
ağzımın içinde aft çıktı iç keyfim yok..
sabah iş görüşmesine gittim. güzel geçti ama eleman alınacak yer evime çok uzak zincirlikuyuda.. sanırım olmayacak.. yiğit uyuyo bende yeni kahvaltı yaptım..

Duru hastaymış geçmiş olsun haticecim..
Özlemde kurtulmuş hayırlısıyla.. ne güzel yaa benimde doğurasım geldi:)

hoşgeldinn.kız özledim valla.evet bi kilocuk.aman şimdiden özledim yaw tatlıları

maşallah kaan beye.daha ne olsunn..aman şu ignelerde çok can yakıyo yaww.benimde fobim var:18:

maşallah sen çok azimlisinn..

günaydın hayırlı cumalar

dogum günü kutlu olsun bacımmmm

utku bugnde halsiz okula göndermedim..
yatıyodu yeni kalktı kahvaltımızı yapalım biz öptm..

geçmedimi yaww.hay allah neyse evde dinleniri anasını ona gözelce bakarr..

günaydın cnmm
sağol şükür iyi olsunlarda bize yeter

senin oğluşada geçmiş olsun okuldan kapıyolar tabi
keşke koruyucu bi kalkan olsa hastalık geçmese demi

aahh ahhhh keşkeee

Günaydın kızlar.. bu kaçıncı yazışım bi türlü gitmiyo mesajım.
hay ben bu vın ı icat edeni bi bulsam

oy oy oy maşallah minik bi zeynep daha.allah analı babalı büyütsün.kolayca yapmıştır bu şimdi doğumu

selamsız sabahsız girmişim yine, pardon yaa.
selamlarrrr...
umarım herkes iyidir.
özlem e ne oldu. doğum mu yoksa????

hoşgeldin hülyamm.

ayy buraya yazacaktım kafam karıştı
sen nasılsın havva yaaa

geçmiş olsun.yaw biz esirgiyoruz ama hemencecik hasta oluyorlar.umarım hemen iyileşir.

olsun kız.onun kilosu çok iyi.zaten bu aylardan sonra çok çok az alacaklar.eh ben ene ediyim şimdi

sağol haticecim zeynep 10,600 gr boyuda 75 cm bende birkaç gündür zincomega veriyorum canım ...

maşallahhh

biz 8 kilo bile olamadakk

Selam kızlar hayırlı cumalar nasılsınz bakalım .
Hemen geçmişe bakayım geliyorum Özlem doğum yaptı mı çok meraktayım

hoşgeldinn.

hadi hayırlı ola.umarım güzel geçer.kolay gelsin.

Ay öylemi dersin canım.Bazen insallar Duruya bakıp ay canım ne kadar minik dedilermi cookk gıcık oluyorum
Ben elimden geleni yapıyorum ama yemiyor ne yapim.:44:
Demek ki bizim kızlar biraz minyon olacaklar ne yapalım
Zamanında beni de annem kilo almıyor diye doktor doktor gezdirmiş ,şimdide Hatice bak kilo alıyorsun yeme diyor [/QUOTE]

maşallah inciler sağlam olsun inşallah.şımarık şeyyyy

anaa ben geçmişe baktım.cevap bilemyazdımda kimse yazmamış bi satır banaa..eh bende kafama öre takılayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…