Merhaba kızlar bugün pek bir sakin burası herkes öğle yemeğine mi gitti yoksa.
Selmacım sen nasılsın.Varmı aksama doğum günü hazırlığı.Vallahi ben bu sene kendimi pas gectim.Durunun diş hediğinin arkasına kutlayacak halim kalmadı.Ama sağolsun yine de kociş pasta çiçek alıp gelmiş.Pijamalarla kutladım ilk defa doğum günümüAnne olmak böyle birseymiş
Kızlar Özlemle konuştum şimdi. Akşam saat sekiz gibi normal doğumla dünyaya gelmiş minik prenses. Bugün çıkacakmış saat üç gibi eve çıkacakmış. Ayrıntıları yazacakmış herkese çok selam söyledi..
Kızlar bu arada Duru'm çok hasta.Bİraz evvel hastaneden geldim.Boğaz enfeksiyonu dedi.
Anlamadım nasıl enfeksiyon.Öksürük yok , burun akıntısı yok ama zavallım sürekli ateşli.
' gündür düşmüyor atesi.Tam biraz kilo aldı dedik.Yİne iştah gitti.Gece hiç süt içmedi.ZAten gündüz yediremiyorum.
Antibiyotik verdi ona basladım şimdi.İnsallah cabuk toparlanır.
Valllahi sabaha kadar yatmadı meleğim.
sağol canım iyiyim bende, hazırlık yapmadım hatice ama herhalde eşim bir pasta alır gelirken, mumları üflerken yine kavga çıkar benim paşalar arasında, önce ben üfleyecem diyeherzamanki gibi yani,mumları defalarca yakıp üfleriz herkesin gönlü olsun diye
havvacım sağol çok merak ediyordum çok sevindim valla demek istediği gibi normal olmuş doğumu hadi hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş......Kızlar Özlemle konuştum şimdi. Akşam saat sekiz gibi normal doğumla dünyaya gelmiş minik prenses. Bugün çıkacakmış saat üç gibi eve çıkacakmış. Ayrıntıları yazacakmış herkese çok selam söyledi..
Kızlar bu arada Duru'm çok hasta.Bİraz evvel hastaneden geldim.Boğaz enfeksiyonu dedi.
Anlamadım nasıl enfeksiyon.Öksürük yok , burun akıntısı yok ama zavallım sürekli ateşli.
' gündür düşmüyor atesi.Tam biraz kilo aldı dedik.Yİne iştah gitti.Gece hiç süt içmedi.ZAten gündüz yediremiyorum.
çok geçmiş olsun bu aralar salgın var herhalde
özlemem sanada çok geçmiş olsun zeynep gelmş hoşgelmiş
havvacım sağol çok merak ediyordum çok sevindim valla demek istediği gibi normal olmuş doğumu hadi hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş......
geçmiş olsun hatice inş.ilaçları iyi gelir çabucak düzelir durucuk,hasta olunca iştah gidiyor haklısın canım, iyi olsunlarda açılır yine iştahları inş.zeynepte hastaydı antibiyotikte kullandı ama öksürüğü geçmemişti, dün bende kontrole götürdüm sağlık ocağına, bu sefer antibiyotik vermedi doktor ama iki tane şurup daha verdi bakalım inş.iyi gelir, bu arada bir ayda sadece 100 gr almış benim kızımda çok iştahsız bu aralar teyzesi.....
hatice kilosuna hiç takma bak defne ve ayşeye kuzucuklar 8500 bile olamadı dahaEvet canım galiba havalardan.Özel hastane bile devlet hastanesi gibi asırı kalabalıktı.Bütün cocukların gözler baygın baygın.Moralim bozuldu vallahi.
Selamcım sizede cok gecmiş olsun.Doktor tarttı 8700 çıktı .Ayına göre az dedi.zinco diye bir ilaç vardi birde vitamin verdi ekstradan.Dur bakalım insallah toparlanır.2 güne gecmezse getir tekrar dedi.
Zeynep kaç kilo?
Kızlar Özlemle konuştum şimdi. Akşam saat sekiz gibi normal doğumla dünyaya gelmiş minik prenses. Bugün çıkacakmış saat üç gibi eve çıkacakmış. Ayrıntıları yazacakmış herkese çok selam söyledi..
kızlar dün akşam oğlumu kontrole götürdüm kulak iltihabı vardıya çokçok azlmış geçmek üzere dedi şurup veriyoduk 10 gündür bir iğneyle sonlandırıcam tedaviyi dedi iğne verdi
bu sefer hemşiremiz tam ölçtü maşallah 74 cm 9700 gr olmuş oğlum birlikte ölçtük :) bu sefer doğru
neyse iğnemizi aldık vurdu doktor ayy yırttı kendini ne ağlamak 1 aylıkken 10 tane iğne yedi bukadar ağlamadı fenalıktan eve gidene kadar bağır bağır susmadı
birde kabızlık sorunumuz vardı bizim bi şurup vermişti bağırsak düzenleyici ama genede zorla katı yapıyor dedim doktora liberaks lağma verdi yapmassa 2 günde bir yap dedi hiç bir zararı yok dedi.
didemcim reçeteye 10 adet yazdı eczacı vermedi anca bir tanesi öder ssk dedi ee doktor nie yazdı ozaman dedim ii ozamn rapor varmı dedi bende kalsın bi tane verin dedim doğrumu didem ödemiyomu ssk ? sen eczacıydın ya
herkese iyi geceler,
iyi dileklerde bulunan arkadaşlar teşekkürler,bugün böbrek ultrasonu yapıldı veee cok şükür ki birşey cıkmadı.DR,ben,esim,hemsire, Aydını ancak sabit tutabildik ama yıktı hastaneyiiii! bebegin bezinde arada pembelik görülmesi de bol sıvı almamakdan herhalde...aynı durumda olan anneler teles etmeyin ama reflü ve kusma varsa ultrason sart olabilir...
ogluma su ve cok az meyve suyundan baska bişey iciremiyorum maalesef! devam sütüne öğkk yapıyo, 9-12 ay icin ilk adım sütü denedim ona da aynısı...bebek cayı,emzik,biberon öğk,öğk! su vericez artık bol bol.neyseki birsey cıkmadı...
bütün bebişlere de bool saglık,bol iştah ve boool uykular!!!
KIZLAAAAAR DORUK 11 AYLIK OLDUUUUUUU
:76::90:
sağol haticecim zeynep 10,600 gr boyuda 75 cm bende birkaç gündür zincomega veriyorum canım ...
hatice kilosuna hiç takma bak defne ve ayşeye kuzucuklar 8500 bile olamadı daha
1 hafta ayrılıktan sonra günaydın kızlar :)
konyaya gittim geldim,oğlumla ayrı kaldık bi gece..çok şükür işlerimizi halledip döndük, eşim de adanadaydı 10 gündür falan o da döndü çok şükür, ama sonra yine gidecekmiş.artık sık sık şehir dışı ve yurtdışına çıkacakmış.. çok zor oluyor böyle annemlerde kalıyorum ama insanın evi gibisi yok.
burağın bi defa daha saçlarını kestik ama bu sefer çok çirkin oldu :) bayaca yamuk yumuk oldu :) diş adına bi gelişme yok..keyfimiz yerinde çok şükür.
diyete gelince... salı günü gittim doktora..geçen hafta 2 kilo yağdan zayıflamıştım ya bu hafta 1 kilo zayıflamışım ama hep kasdansütü yoğurdu ihmal edince böyle oluyormuş..doktor şimdi şehir dışında uygulayamazsın, gelince protein diyeti yapıcaz sana dedi..3 gün öğle ve akşam et yicekmişim, kaslar toplansın diye ..yarın gidicem bakalım..nasıl olacak?
ayşegül kız sen de 1 kilo vermişin süpper valla, serapcım seni de tebrik ediyorum 2 kilo gitmiş yağlardan..hepsinden kurtuluruz inş...kışş yağlar kışş :)
ayşegül tickerı ben buradan bakarak yapmıştım canım..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
bu arada defne nasıl oldu? ilaç içmiyo yazmışsın bi ara,şimdi nasıl kuzucuk?
özlem de doğurmuştur heralde dediğinize göre,Allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin..
ee başka ne var ne yok? arada girdim okudum ama eksiğim de çoktur yani..herkesin iyi olmasını diliyorum...
bizim yılbaşı arefesi böyle yoğun olur işler, arada bakmaya çalışırım yine..
kızlar dün akşam oğlumu kontrole götürdüm kulak iltihabı vardıya çokçok azlmış geçmek üzere dedi şurup veriyoduk 10 gündür bir iğneyle sonlandırıcam tedaviyi dedi iğne verdi
bu sefer hemşiremiz tam ölçtü maşallah 74 cm 9700 gr olmuş oğlum birlikte ölçtük :) bu sefer doğru
neyse iğnemizi aldık vurdu doktor ayy yırttı kendini ne ağlamak 1 aylıkken 10 tane iğne yedi bukadar ağlamadı fenalıktan eve gidene kadar bağır bağır susmadı
birde kabızlık sorunumuz vardı bizim bi şurup vermişti bağırsak düzenleyici ama genede zorla katı yapıyor dedim doktora liberaks lağma verdi yapmassa 2 günde bir yap dedi hiç bir zararı yok dedi.
didemcim reçeteye 10 adet yazdı eczacı vermedi anca bir tanesi öder ssk dedi ee doktor nie yazdı ozaman dedim ii ozamn rapor varmı dedi bende kalsın bi tane verin dedim doğrumu didem ödemiyomu ssk ? sen eczacıydın ya
günaydın canlarım bizimde yoğun işler arada yazıyorumm bende
hülya bu diyet işi zor oluyo ama gidincede insan mutlu oluyo kış yağlar kış ben ekstra gel kullanıyorum bide gerçi günde bi kez sürüyorum ama işe yarıoyo taktım çok fena yanii
özlemden haber varmıı göremedimmm
günaydın hayırlı cumalar
utku bugnde halsiz okula göndermedim..
yatıyodu yeni kalktı kahvaltımızı yapalım biz öptm..
günaydın cnmm
sağol şükür iyi olsunlarda bize yeter
senin oğluşada geçmiş olsun okuldan kapıyolar tabi
keşke koruyucu bi kalkan olsa hastalık geçmese demi
Günaydın kızlar.. bu kaçıncı yazışım bi türlü gitmiyo mesajım.
hay ben bu vın ı icat edeni bi bulsam
selamsız sabahsız girmişim yine, pardon yaa.
selamlarrrr...
umarım herkes iyidir.
özlem e ne oldu. doğum mu yoksa????
Merhaba kızlar bugün pek bir sakin burası herkes öğle yemeğine mi gitti yoksa.
Selmacım sen nasılsın.Varmı aksama doğum günü hazırlığı.Vallahi ben bu sene kendimi pas gectim.Durunun diş hediğinin arkasına kutlayacak halim kalmadı.Ama sağolsun yine de kociş pasta çiçek alıp gelmiş.Pijamalarla kutladım ilk defa doğum günümüAnne olmak böyle birseymiş
havvacım sağol çok merak ediyordum çok sevindim valla demek istediği gibi normal olmuş doğumu hadi hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş......
geçmiş olsun hatice inş.ilaçları iyi gelir çabucak düzelir durucuk,hasta olunca iştah gidiyor haklısın canım, iyi olsunlarda açılır yine iştahları inş.zeynepte hastaydı antibiyotikte kullandı ama öksürüğü geçmemişti, dün bende kontrole götürdüm sağlık ocağına, bu sefer antibiyotik vermedi doktor ama iki tane şurup daha verdi bakalım inş.iyi gelir, bu arada bir ayda sadece 100 gr almış benim kızımda çok iştahsız bu aralar teyzesi.....
sağol haticecim zeynep 10,600 gr boyuda 75 cm bende birkaç gündür zincomega veriyorum canım ...
hatice kilosuna hiç takma bak defne ve ayşeye kuzucuklar 8500 bile olamadı daha
Selam kızlar hayırlı cumalar nasılsınz bakalım .
Hemen geçmişe bakayım geliyorum Özlem doğum yaptı mı çok meraktayım
kızlar merhaba..kaç gündür giremiyorum...Yarın diş buğdayı partisi yapıyoruz bu hafta hep hazırlıklarla uğraştım..Resimleri eklerim yaptıklarımın...
geçmişi okuyamadım ama sanırım hasta olan bebişler var,hepsine acil şifalar versin Allah..
Selmacım doğum günün kutlu olsun canım...Allah çocuklarınla,eşinle sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip eylesin..
özlemcim de doğum yapmış galiba alıntılardan okuduğum kadarıyla..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ona da.Toprak'a da hayırlı olsun kardeş geldi artık...
hepinizi öpüyorum,bugün giremem heralde temizlik işleri falan...çok işim var çookk...
uzun bir aradan sonra 3.dişimizde sabah kendini gösterdi...sanırım peş peşe çıkacak diğer dişlerde üst damak komple kabarmış kızarmış....incilerimiz artıyor
dün parka çıkardım yağızı elinden tutdum bütüm parkı tek elle dolaştık.bayıldı çığlıklar atarak kedilerin peşinden koştuk,sallanan çocuklara gülüp şımarıklıklar yaptı, herkese sevdirdi kendini...
akşam eve gelince koltuğa yaslanmış ayakta duruyordu karşısına geçtim gel annem gell dedim.vee bir iki üç dört adımda kucağımdaydı.çok hoşuna gitti tabi arada düşüşlerde yaşadık ama şimdi provalarda... sanırım yakında yürüyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?