2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah süpanallah..
Rabbim isteyen herkese yaşatsın anneliği yoksa bu yukarıya yazdıklarından duyduğumuz mutluluktan mahrum kalacaktık..
Gerçi benim sıpanın hiç dişi yok ama.. olsun elbet çıkacaklar birgün:)

seldaaaa orda kiminle görüştün

sağol seldacım...yiğit'imde çıkaracak annesi herşeyin bir zamanı var.sen rahat ol.
iş görüşmende umarım istediğin gibi olur.eve uzaksa sorun oluyor cidden.bende öyle bi kaç yerle görüşmüştüm ama değerlendirmedim bile uzak diye...

ayşegülcüm yumuşatmak için bi fikrim yok o yüzden cevap yazmadım şekerim sana...
kızartmadan önce süte batırınca yumuşak oluyor diye biliyorum.ama kızarttıktan sonrası için çözümüm yok sen en iyisi kafana göre takıl

anaa ben geçmişe baktım.cevap bilemyazdımda kimse yazmamış bi satır banaa..eh bende kafama öre takılayım

Ayşegül ben zaten çıtır severim. O yüzden sorunun cevabını hiç bilmiyorum. Salçalı falan bi suda azcık pişirirsen yumuşak olur belki diye bişey sallayayım.

şinitzel mi yapıyosun..
ben yumurtaya bulayıp galete ununa batırıp kızartıyorum.. gayet güzel oluyo..
hatta kalkıp buzluktan çıkarayımda aklama yapayım:)

şinitzel mi yapıyosun..
hatta kalkıp buzluktan çıkarayımda akşama yapayım:)

Kızlar ben yoğunum o yüzden giremiyorum. Ama arada okuyup çıkıyorum.
Biz iyiyiz kızımla. İlk adımlarımızı atıyoruz. Ama Esra popoyu garantiye almak istediğinden bağımsız yürümekte korkak sanırım. Bİr yerlere tutunarak yürüdüğünde dört dönüyo evin içinde. Dört dişimiz oldu bizim de. ağzına baktırmıyo o yüzden yeni diş var mı bilemiyorum. Bu arada 9 kg olduk 10. ayımızda.
Bunun dışında bizimle eğlenmeye devam ediyor. Dün akşam emziğini kendi ağzından çıkarıp benim ağzıma soktu ve ben emdikçe kahkayala güldü.

Hasta bebişlere geçmiş olsun. İnşallah çabucak iyileşirler.

özlem doğum yapmış ayyy çok sevindim..
sağlıklı bahtı güzel bi kız olsun inş...

kızlar bugün takılamayacağım size..
utku halsiz onunla ilgileneceğim...
byeee:2:

hayırlısı olsun bee.

bizimde elbek çıkacak dişlerimiz

Üzülmeyin.. Eflal de 7 kilo 70 cm. Doktor minyon diyor. Napalım.

ah ah..sorma yaa..

ayşegül bacım biliyon ben yemek yapmadığıma yorumda yapamıyorum

niye kız hafta sonu kim yapıyo

yok kız daha kızartmadım.önce deneme amaçlı üç tani kızarttım.

Ayşegül ben zaten çıtır severim. O yüzden sorunun cevabını hiç bilmiyorum. Salçalı falan bi suda azcık pişirirsen yumuşak olur belki diye bişey sallayayım.

bende öyle çok severim ama zeynep hanımı kıtır sevmez.sanırım senin dediin gibi yapmayı düşünüyordum tamda.

şinitzel mi yapıyosun..
hatta kalkıp buzluktan çıkarayımda aklama yapayım:)

benziyo..hadi sende yap..

cadıı...aman iyi olsunlarr..

özlem doğum yapmış ayyy çok sevindim..
sağlıklı bahtı güzel bi kız olsun inş...

kızlar bugün takılamayacağım size..
utku halsiz onunla ilgileneceğim...
byeee:2:

sen işine bak kzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…