uzun bir aradan sonra 3.dişimizde sabah kendini gösterdi...sanırım peş peşe çıkacak diğer dişlerde üst damak komple kabarmış kızarmış....incilerimiz artıyor
dün parka çıkardım yağızı elinden tutdum bütüm parkı tek elle dolaştık.bayıldı çığlıklar atarak kedilerin peşinden koştuk,sallanan çocuklara gülüp şımarıklıklar yaptı, herkese sevdirdi kendini...
akşam eve gelince koltuğa yaslanmış ayakta duruyordu karşısına geçtim gel annem gell dedim.vee bir iki üç dört adımda kucağımdaydı.çok hoşuna gitti tabi arada düşüşlerde yaşadık ama şimdi provalarda... sanırım yakında yürüyecek
selam kızlar nasılsınız..
ağzımın içinde aft çıktı iç keyfim yok..
sabah iş görüşmesine gittim. güzel geçti ama eleman alınacak yer evime çok uzak zincirlikuyuda.. sanırım olmayacak.. yiğit uyuyo bende yeni kahvaltı yaptım..
Duru hastaymış geçmiş olsun haticecim..
Özlemde kurtulmuş hayırlısıyla.. ne güzel yaa benimde doğurasım geldi:)
Maşallah süpanallah..
Rabbim isteyen herkese yaşatsın anneliği yoksa bu yukarıya yazdıklarından duyduğumuz mutluluktan mahrum kalacaktık..
Gerçi benim sıpanın hiç dişi yok ama.. olsun elbet çıkacaklar birgün:)
anaa ben geçmişe baktım.cevap bilemyazdımda kimse yazmamış bi satır banaa..eh bende kafama öre takılayım
kızlar pat diye olacak ama.geçmişe şimdik bakacagım.tavuk kızartacagım ama az birak kırazttım deneme amaçlı çok kıtır oldu yaww.nasıl ymuşatabilirim.
sütmü koysam.yogurt.yada az yağ.yada yumurta..yada başka bişeymiii..hayde evaplayın bakiimmmm...acillll
kızlar pat diye olacak ama.geçmişe şimdik bakacagım.tavuk kızartacagım ama az birak kırazttım deneme amaçlı çok kıtır oldu yaww.nasıl ymuşatabilirim.
sütmü koysam.yogurt.yada az yağ.yada yumurta..yada başka bişeymiii..hayde evaplayın bakiimmmm...acillll
özlem doğum yapmış ayyy çok sevindim..
sağlıklı bahtı güzel bi kız olsun inş...
kızlar bugün takılamayacağım size..
utku halsiz onunla ilgileneceğim...
byeee:2:
selam kızlar nasılsınız..
ağzımın içinde aft çıktı iç keyfim yok..
sabah iş görüşmesine gittim. güzel geçti ama eleman alınacak yer evime çok uzak zincirlikuyuda.. sanırım olmayacak.. yiğit uyuyo bende yeni kahvaltı yaptım..
Duru hastaymış geçmiş olsun haticecim..
Özlemde kurtulmuş hayırlısıyla.. ne güzel yaa benimde doğurasım geldi:)
Maşallah süpanallah..
Rabbim isteyen herkese yaşatsın anneliği yoksa bu yukarıya yazdıklarından duyduğumuz mutluluktan mahrum kalacaktık..
Gerçi benim sıpanın hiç dişi yok ama.. olsun elbet çıkacaklar birgün:)
Üzülmeyin.. Eflal de 7 kilo 70 cm. Doktor minyon diyor. Napalım.
ayşegül bacım biliyon ben yemek yapmadığıma yorumda yapamıyorum
sağol seldacım...yiğit'imde çıkaracak annesi herşeyin bir zamanı var.sen rahat ol.
iş görüşmende umarım istediğin gibi olur.eve uzaksa sorun oluyor cidden.bende öyle bi kaç yerle görüşmüştüm ama değerlendirmedim bile uzak diye...
ayşegülcüm yumuşatmak için bi fikrim yok o yüzden cevap yazmadım şekerim sana...
kızartmadan önce süte batırınca yumuşak oluyor diye biliyorum.ama kızarttıktan sonrası için çözümüm yoksen en iyisi kafana göre takıl
Ayşegül ben zaten çıtır severim. O yüzden sorunun cevabını hiç bilmiyorum. Salçalı falan bi suda azcık pişirirsen yumuşak olur belki diye bişey sallayayım.
şinitzel mi yapıyosun..
ben yumurtaya bulayıp galete ununa batırıp kızartıyorum.. gayet güzel oluyo..
hatta kalkıp buzluktan çıkarayımda aklama yapayım:)
seldaaaa orda kiminle görüştün
Kızlar ben yoğunum o yüzden giremiyorum. Ama arada okuyup çıkıyorum.
Biz iyiyiz kızımla. İlk adımlarımızı atıyoruz. Ama Esra popoyu garantiye almak istediğinden bağımsız yürümekte korkak sanırım. Bİr yerlere tutunarak yürüdüğünde dört dönüyo evin içinde. Dört dişimiz oldu bizim de. ağzına baktırmıyo o yüzden yeni diş var mı bilemiyorum. Bu arada 9 kg olduk 10. ayımızda.
Bunun dışında bizimle eğlenmeye devam ediyor. Dün akşam emziğini kendi ağzından çıkarıp benim ağzıma soktu ve ben emdikçe kahkayala güldü.
Hasta bebişlere geçmiş olsun. İnşallah çabucak iyileşirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?