2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay cok sevindim ben yaaaa... gözlerim doldu resmen.... allah analı babalı sağlıklı şanslı büyütsün. :)

günaydın hayırlı cumalar
Doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve birbirinden tatlı kuzucuklarınla daha nice senelere girersin inş

Çok sevindim Allah sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin inş. Bebiş dünyaya geldi hepimiz rahatladık valla oh misler gibidir şimdi onun kokusu Allahım anasına babasına bağışlasın upuzun sağlıklı ömrü olsun

Çok geçmiş olsun canım ilaçlarını içince iyileşir merak etme .Bu aralar iştahı azalır iyileşince yemeside düzelir .Hasta olunca bizim bile yemek yiyesimiz gelmiyor onlarda bizim gibi işte .Allah tez zamanda şifasını verir inş.

Umarım kolaycacık çıkarır diğer incilerinide Yağız paşa . Yürümeye de az kalmış ozaman yakında peşinde koşturur senide maşallah yakışıklıya

Maşallah Esraya birçok bebişimiz arka arkaya yürüyecek anlaşılan

özlem doğum yapmış ayyy çok sevindim..
sağlıklı bahtı güzel bi kız olsun inş...

kızlar bugün takılamayacağım size..
utku halsiz onunla ilgileneceğim...
byeee:2:

Oy kıyamam iyileşmedi demek hala .Tekrar çok geçmiş olsun

kızlar şimdi zeynepi aradım. Özlemin doğumunu haber vermek için.

Oda çok tebrik etti. Telefonlada aramaya çalışacak. Herkeslere çok cok selamları var.

İpek zatüre olmuş. onun icin keyfi yoktu. uykusuzluk devammış. yemek yemeside kesilmiş. kilo vermiş ipoşcuk. igne oluyorlarmış ve okjisen alıyorlarmış hergün.

Bilgilerinize,

Ay kıyamam canım nasıl bu kadar üşüttüki .Umarım çabuk iyileşir çok üzüldüm gerçekten
Allahım tez zamanda şifa versin inş.

siz nasıl oldunuz tuğba

Sağol canım daha iyiceyiz işte ama hala ikimizde hastayız .Ben antibiyotik kullanıyorum işte boğazlarım pek fena .Mertoşa da Peditus veriyorum birde burnumuz hala akıyor .Burun temizlemek baya savaş gibi oluyor .Onun dışında binlerce şükür dilimide ısırayım yememiz hasta olmasına rağmen çok iyi
Sen nasılsın kızlar nasıl .Ayşede taş çıkmış geçmiş olsun yazmıştım gördün mü bilmiyorum tekrar söyleyeyim .

yavrum mahvoldu yazık dünde 4 saat ventolin almıştı çok zor çocuklara onu tutmasıda

tuğba'cım teşekkür ederiz canım.inşallah rahat çıkartır dişlerini.gerçi pazartesi günü biraz ateşlendi ve hep huzursuzdu ağzına bişey değdirmiyordu demek dişleri acıyormuş kuzumun.
mertkan nasıl napıyo..

çok üzüldüm yaa.kıyamam ben ipeğime tam toparlandı derken nerden çıktı zatürre.hay Allahım yaa sıcacık evlerde hasta oluyorlarya ben anlamıyorum bu işi.. esmer vatandaşların çocukları çıplak ayakla sokaklarda hiç bişey olmuyor..bizimkiler ipek yorganlarda hasta oluyorlar...
çok geçmiş olsun ipekciğe acil şifalar...

maşallah diyim bu hafta iyiyiz

nasılsınız arkadaşlar...
özlem kurtulmuş çok sevindim özlemcim allah analı babalı abili büyütsün minik prensesi hayırlı evlat olur inşallah
esmacım emir iyleşmiş sevindim gözün aydın
duru hastaymış geçmiş olsun kıyamam ona ben
ayşegülcüm tavuk hakkında benimde bilgim yok canım
sibelcim ilgilen paşayla geçmiş olsun
yağızıma maşallah...
esramada maşallah adımlar atmış
ipeğimde hastaymış kıyamama ya canım benim çok çok geçmiş olsun bir ana önce iyleşsin kuzularımız

Son düzenleme:

Ay yazık İpek'e ve Zeynep'e. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kurtulur İpek zatürreden. Çok üzüldüm ya :2:

selamun aleykum teyzoslar nasılsınız yaa hıc gıremıyorum ancak okuyorum yazana kadar mehmet kuduruyor sıze cok vefasızlık edıyorum dıdos kızmıs bana bu yuzdenzeyl de dogum yapmıs masallah cok sevındım en kısa zamanda bende dusunuyorum bebıs ozledım yahu kucuk hallerını sıpanın

al ıste masanın altında bı yerden klavyeyı cekıyo bı yerden mouse u cekıyo kasanın ustune cıkıyo kuduruk kı ne kuduruk

selamlar...
çok hastayız yaa...((
doktorlar birer torba ilaç yazdılar kızımla bana...
ben neysede...ecenaza o ilaçları içirmek çok fena açmıyo ağzını kusuyo ağlıyo offf...
bugün kan tahlili istedi benden doktor,p.tesi bakıcak sonucuna...
ÖZLEM de doğurmuş oh çok şükür bi odeğil hepimiz kurtulduk :)

NEDİMEEEE canımm mehmetimin dişini müjdelemişsin msj atmışsın ama geri dönemedim başım kalabalıktı kusura bakma tatlım
hayırlı olsun paşamın dişi...pasta işini naptın?

fatoş'cum sağol canım.sen nasılsın aras nasıl...büyüyor kuzucuk değilmi..

nedimecim hoşgeldin canım.a.s.
hepsi aynı kuduruklar inanki bizimkide elimi çekiyo klavyeden kızıyo çekmeyincede kendisi yazacakmış.o küçücük parmaklarla basmadık düğme bırakmıyo.bazende bilgisayarın ekranını ters çeviriyor.ben bile bilgimiyorum nasıl yaptığını akşam babamızın gelmesini bekliyoruz düzelmesi için
ama şimdi öğrendim bende düzeltmeyi...

kız bu ne acele dur bi mehmet iyice büyüsün yaparsın ikinciyi...

ne çok hastalanıyorlar ya...

çok üzüldüm ipeğe ve zeynebe.. kız hamileliğinde ayrı uğraştı, doğumdan sonra ayrı uğraştı. inşallah bu son olur..yavrum benim,süzülmüştür tabii hastalıktan..

Ay size de geçmiş olsun. Herkes hasta yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…