Kızlar Özlemle konuştum şimdi. Akşam saat sekiz gibi normal doğumla dünyaya gelmiş minik prenses. Bugün çıkacakmış saat üç gibi eve çıkacakmış. Ayrıntıları yazacakmış herkese çok selam söyledi..
Doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve birbirinden tatlı kuzucuklarınla daha nice senelere girersin inşgünaydın hayırlı cumalar
Çok sevindim Allah sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin inş.Kızlar Özlemle konuştum şimdi. Akşam saat sekiz gibi normal doğumla dünyaya gelmiş minik prenses. Bugün çıkacakmış saat üç gibi eve çıkacakmış. Ayrıntıları yazacakmış herkese çok selam söyledi..
Çok geçmiş olsun canım ilaçlarını içince iyileşir merak etme .Bu aralar iştahı azalır iyileşince yemeside düzelir .Hasta olunca bizim bile yemek yiyesimiz gelmiyor onlarda bizim gibi işte .Allah tez zamanda şifasını verir inş.Kızlar bu arada Duru'm çok hasta.Bİraz evvel hastaneden geldim.Boğaz enfeksiyonu dedi.
Anlamadım nasıl enfeksiyon.Öksürük yok , burun akıntısı yok ama zavallım sürekli ateşli.
' gündür düşmüyor atesi.Tam biraz kilo aldı dedik.Yİne iştah gitti.Gece hiç süt içmedi.ZAten gündüz yediremiyorum.
Antibiyotik verdi ona basladım şimdi.İnsallah cabuk toparlanır.
Valllahi sabaha kadar yatmadı meleğim.
Umarım kolaycacık çıkarır diğer incilerinide Yağız paşa . Yürümeye de az kalmış ozaman yakında peşinde koşturur senide maşallah yakışıklıyauzun bir aradan sonra 3.dişimizde sabah kendini gösterdi...sanırım peş peşe çıkacak diğer dişlerde üst damak komple kabarmış kızarmış....incilerimiz artıyor
dün parka çıkardım yağızı elinden tutdum bütüm parkı tek elle dolaştık.bayıldı çığlıklar atarak kedilerin peşinden koştuk,sallanan çocuklara gülüp şımarıklıklar yaptı, herkese sevdirdi kendini...
akşam eve gelince koltuğa yaslanmış ayakta duruyordu karşısına geçtim gel annem gell dedim.vee bir iki üç dört adımda kucağımdaydı.çok hoşuna gitti tabi arada düşüşlerde yaşadık ama şimdi provalarda... sanırım yakında yürüyecek
Maşallah Esraya birçok bebişimiz arka arkaya yürüyecek anlaşılanKızlar ben yoğunum o yüzden giremiyorum. Ama arada okuyup çıkıyorum.
Biz iyiyiz kızımla. İlk adımlarımızı atıyoruz. Ama Esra popoyu garantiye almak istediğinden bağımsız yürümekte korkak sanırım. Bİr yerlere tutunarak yürüdüğünde dört dönüyo evin içinde. Dört dişimiz oldu bizim de. ağzına baktırmıyo o yüzden yeni diş var mı bilemiyorum. Bu arada 9 kg olduk 10. ayımızda.
Bunun dışında bizimle eğlenmeye devam ediyor. Dün akşam emziğini kendi ağzından çıkarıp benim ağzıma soktu ve ben emdikçe kahkayala güldü.
Hasta bebişlere geçmiş olsun. İnşallah çabucak iyileşirler.
özlem doğum yapmış ayyy çok sevindim..
sağlıklı bahtı güzel bi kız olsun inş...
kızlar bugün takılamayacağım size..
utku halsiz onunla ilgileneceğim...
byeee:2:
kızlar şimdi zeynepi aradım. Özlemin doğumunu haber vermek için.
Oda çok tebrik etti. Telefonlada aramaya çalışacak. Herkeslere çok cok selamları var.
İpek zatüre olmuş. onun icin keyfi yoktu. uykusuzluk devammış. yemek yemeside kesilmiş. kilo vermiş ipoşcuk. igne oluyorlarmış ve okjisen alıyorlarmış hergün.
Bilgilerinize,
siz nasıl oldunuz tuğba
Oda çok tebrik etti. Telefonlada aramaya çalışacak. Herkeslere çok cok selamları var.
İpek zatüre olmuş. onun icin keyfi yoktu. uykusuzluk devammış. yemek yemeside kesilmiş. kilo vermiş ipoşcuk. igne oluyorlarmış ve okjisen alıyorlarmış hergün.
Bilgilerinize,
Bilgilerinize,
Sağol canım daha iyiceyiz işte ama hala ikimizde hastayız .Ben antibiyotik kullanıyorum işte boğazlarım pek fena .Mertoşa da Peditus veriyorum birde burnumuz hala akıyor .Burun temizlemek baya savaş gibi oluyor .Onun dışında binlerce şükür dilimide ısırayım yememiz hasta olmasına rağmen çok iyi
Sen nasılsın kızlar nasıl .Ayşede taş çıkmış geçmiş olsun yazmıştım gördün mü bilmiyorum tekrar söyleyeyim .
Bilgilerinize,
selamun aleykum teyzoslar nasılsınız yaa hıc gıremıyorum ancak okuyorum yazana kadar mehmet kuduruyor sıze cok vefasızlık edıyorum dıdos kızmıs bana bu yuzdenzeyl de dogum yapmıs masallah cok sevındım en kısa zamanda bende dusunuyorum bebıs ozledım yahu kucuk hallerını sıpanın
selamlar...
çok hastayız yaa...((
doktorlar birer torba ilaç yazdılar kızımla bana...
ben neysede...ecenaza o ilaçları içirmek çok fena açmıyo ağzını kusuyo ağlıyo offf...
bugün kan tahlili istedi benden doktor,p.tesi bakıcak sonucuna...
ÖZLEM de doğurmuş oh çok şükür bi odeğil hepimiz kurtulduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?