2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağol Seldacım sanada gecmiş olsun .İş konusunda da hayırlısı olsun.Yiğiti öp yerime

.

Masallah yağıza .Kolay kolay çıkarsın insallah bütün dişlerini.Sanırım Duruda üstten cıkarmaya baslıycak.

özlem doğum yapmış ayyy çok sevindim..
sağlıklı bahtı güzel bi kız olsun inş...

kızlar bugün takılamayacağım size..
utku halsiz onunla ilgileneceğim...
byeee:2:

Gecmiş olsun Utkuya.Dikkat et vallahi Sibel halsizlikle baslıyor sonra ilerliyor Allah korusun.

Çok sağol tuğbacım çok şükür ilaç biraz işe yaradı gibi. Gözü acıldı biraz kuzumun.

Gecmiş olsun Eceme.İlaç içirmek bir dert vallahi.Ben de cok zorlanıyorum içirirken

Şimdi dolven vermeye calıstım Duruya ellerini tuttu annem kuzu gibi actı ağzını ve sonra hepsini geri dısarı püskürttü.Bende vazgecmedim tekrar verdim.Teslim oldu zavallı sonunda.

oyy hepsi kırılıyo yavruların hastalıktan yaaa
YAĞIZA,ZEYNEBE,DURUYA,İPEĞE,MERTKANA...diğer göremediğim bütün miniklerime allah şifa versin...

Ben çıkıyorum kızlar. Görüşürüz iyi akşamlar. Bu arada hasta bebeklere tekrar geçmiş olsun. Pazartesi herkes iyileşmiş olur inşallah.

aa çok sevindim ve çok duygulandım Allah kolaylık versin iki çocuğunu birden kolayca büyütsün inş.

cnm çok geçmiş olsun öle bir salgın var belli etmiyor kendini ilerleyincede ateş yapıyor tabi bizlerde dişten die sallıyoruz malesef belli olmuyo öksürük felan olmuyomuş olan bebişlerimiz vardı inş. tez zamanda iyi olur kuzucuk

canım inş. partiniz çok güzel geçerr

cnm deişiniz hayırlı olsun inci gibi olsun inş.
benim oğlumda öle fırıl fırıl geziyo ama yürümeye gelince haylazlık yapıyo istese yürüyebilir

anaa ben geçmişe baktım.cevap bilemyazdımda kimse yazmamış bi satır banaa..eh bende kafama öre takılayım
ayşegül küsme kuzum ben yoktum vallaa
eti piştikten sonra yumuşatamazsın pişrmeden önce sodada bekletirsen biraz çok güzel oluyo

maşallah esraya

aa çok üzüldüm ya ğektoşuma arıyım bari akşam çıkınca

iyiyiz tatlışım seni sormalı

al ıste masanın altında bı yerden klavyeyı cekıyo bı yerden mouse u cekıyo kasanın ustune cıkıyo kuduruk kı ne kuduruk

ay canım geçmiş olsun ya ilaçiçmek ve içirmek eziyet valla of

o günleride görürüz seldacım hiç merak etme..
1yıl olacak nerdeyse bir güne sığmadı bence...
çok çabuk geçti...
onlar büyüyo biz yaşlanıyoruz

evet kızlar ya hamileyim aaa doğum yaklaştı derken yaşları geldi bizde yaşlanıyoruz ama Allah a şükür evlat verdi bize o duyguyuda tadıp öle yaşlanıyoruz inş. hayırlı evlatlar olsunlar

demek özlem doğurmuş haaa
içim bi tuaf oldu
vay be ne çabuk geçti
ya bn dha şmdiden ikinciyi istiyorum bu arada:))))
ömer 2 yaşına gelir gelmez çalışmalara başlıcaz
maaşaallah ya..rabbim toprağa ve zeynebe sağlık versin
yüm bebişlere
bizde drdan geldik buhara bi hafta daha dvm dedi
dozunu artttırdık biraz
hasta olan tüm bebişlere şifa versin rabbim

benım zeynebim9 aylıktan beri yürüyor ama son 1 haftadır koşuyor desem yerıdır bende peşinde perişenım allahım sağlık versin koşsun tabı ama yorucu oluyor
bu arada özlem gözün aydın analı babalı büyüsün bebişlerin...

valla bnm oğlan yürüme konusunda baya bi tembel çıktı..
ayakta tutmaya çalışıyorum hemen yere oturmak istiyo..
bide bak bak babası oğlum ayakta duruyo der demez yere oturuyo inatçı keçi
yaşından önce yürümücek gibi:26:

kızlar zeynep in cep nosunu bilen bana özelden bi yazsın ya..
arayayım bi merak ettim ipoşu(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…