2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aman burçin ihmal etme bebeklerde reflüyü börek taşı tetikliyormuş bak bizde çıktı sende çınara bir ultrason yaptır
canım bakıldı ultrasonla şükür bişey yok..nazenin benim sıpam yaa..kusa kusa büyüyecek bu da böyle bi model çıktı napalım..
canım çok sağol..teşekkür ederiz..tam düzelme olmasa da sıklığı ve şiddeti azaldı diyelim inşallah..ilaçları da kestik..bakalım nolcak..
canım benim çınarda da oldu..sünnet derisi biraz yapışık olduğunda idrarın bi kısmı içerde kalıp kristalleşmeye neden oluyormuş..doktorumuz kanama olsa durduğu yerde rengi koyulaşır siyaha yaklaşır demişti..sonra idrar kültürümüzde de sürekli üreme vardı..sünnet olduk bitti gitti şükür..bir de bol bol su içir..sıvı kaybı da tetikliyor..belki böyle bişeydir.. bi baktır bakalım..
canım çok teşekkür ederiz..ayy benimkiler de öyle odadan çıkmama izin yok inan ki..bunaltıyolar zaman zaman..

kızlar giremiyorum acayip yoğun geçiyor günlerim tahmin edersiniz..sizin bücürler bende çifter çifter :)
anca uyudular canıma da okudular..
spora gidiyorum ya ben hamile kaldığım kiloma dönmüşüm bugün ölçümlerim yapıldı..bi göbek kalmış o da gider inşallah zamanla..
bugün doktor kontrolumuz vardı..herşey yolunda..boy-kilo takip topiğine yazarım az sonra durumumuzu..doktorumuz artık herşeyi serbest bıraktı az tuzlu olmak kaydıyla..evde sütlaç vs ğişir yesinler ikindide dedi..artık ellerine ufaktan bişeyler vermemi önerdi..dişsiz de olsak emermişiz..bizde haberler böyle..çok yorgun ve uykusuz olmak dışında iyi sayılırım..ayrıca her yerim tutuldu keyfim yok..grip olcam diye aklım çıkıyor..ilaç aldım şimdi yatıcam..inşallah müsade eder kuzular..

bu arada zeyl tebrik ederim canım..Allah analı babalı büyütsün..vatanına milletine anne babasına hayırlı evlat olsun inşallah..en kısa zamanda yaz bize bekliyoruz merakla..

Günaydın kızlar...
Bilgisayarımız yapıldı dün itibariyle. İpek 5 dk babasının kucağındayken yazıp çıkıcam.
Özlem yazmıştır gerçi,maalesef atipik pnömoni yani atipik zatürre teşhisi kondu. Basit bi griple başladı sonra ilerledi,durduramadık. Hemen her gün ventolin alıyoruz,iğne oluyoruz,ayrıca ventolin şurup ve özel yapım bi burun damlası kullanıyoruz.
Uyku yok,iştah yok,burun sürekli akıyor,hırıltımız son safhada,durmaksızın öksürüyor,geceleri ateşi çıkıyor. ilk defa hasta oldu kızım ve çok ağır geçiyor maalesef Gündüzleri iyi ama gece olunca kötüleşiyor.
Akciğer filmi çektirdik,ciğerleri dolmuş kuzumun. 2 gunde bi kontrole gidiyoruz,bugün ventolin için acile gidicez,salı da tekrar kontrole götürücem. Doktor enfeksiyon kaynaklı,üşütmekle alakası yok diyor. Keşke üşütsen,giydirir geçirirdik ama işin içine mikrop girince o kadar kolay olmuyor diyor
Kızlar ipek durmuyor çıkmam lazım,tekrar girmeye çalışıcam. Çok özledim herkesi...
Bu arada özlem doğum yapmış,çok sevindim,Allah ona da,2 evladına da sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah...

geçmiş olsun zeynepcim inşallah çabucak iyileşir ipek çok zor çocukların hasta olması benim oğlumda 2 gündür öksürüyor

geçmiş olsun canım ya.tamda taşınma zamanı...inşallah çabuk atlatır..
yap kız bir an önce bitsin didim .çocuk işi..

maşallah.hızlı çıkmış bu cadı..aman aman yürüsünler ne güzel..

evet ya herşeyin bi zamanı var.biz değil onlar karar veriyo tabiki...)

çok geçmiş olsun zeynep.üzüldüm şimdi.allah dermansız dertvermesin.zor bi süreç evet ama atlatırsınız allahın izniyle.bi haftaya kadar bişeyi kalmaz..bizde seni özedik .iyileşin gelin bacım:))

defneyi yıkadım uyuttum.of ya bu kız artık hoşlanmıyo banyodan resmen kendini yırtıyo banyodan çıkana kadar.havluya ne zaman sarıyorsan pat diye sesini kesip gülücük şaçıyo...nasıl sevdirecegim.her türlü şeyide yapıyorum.kormasın diye neler neler ediyorum ama .çogunluklada babasıyla yıkıyorum.durmuyo çünkü.şimdi az biraz yedegini çıkarınca kendim yıkamak zorunda kaldım.üstüni bide tırnaklarını kestim.iyice delirdiyoruldu sarımı bagırmaktan 45 dakkadır yatıyo.bi bakayım dedim size.yemek yapacagım..

teşekkürler kızlar,zor evet,hemde çok zor geçiyor babası uyutuyor şimdi ayağında,bende biraz nefes aldım size bakayım dedim.
geçmişe bakayım diyorum ama 1 hafta birikmiş çıkamam içinden

Günaydın ,

Ben geldim

ne çabuk geçti 1 hafta ben evde çok mutluydum bu ne yaaa.

çok geçmişe gidemedim ön sayfalardan alıntılara baktım sonra okuyacağım geçmişi

oyy hepsi kırılıyo yavruların hastalıktan yaaa
YAĞIZA,ZEYNEBE,DURUYA,İPEĞE,MERTKANA...diğer göremediğim bütün miniklerime allah şifa versin...

ayy bu ne hepsimi hasta.alll başladık yine.benimki de hasta

dünden beri ateşi var kuru kuru öksürüyor.peditus veriyorum ama fayda eymeyecek çıkışta gidip antibiotik alıcam.belli yine boğaz enfeksiyonu olduk.hepsine çok geçmiş olsun .diş dönemleri dirençleri çok az olurmuş bol bol hasta olacağız malesef.

Zeynep zatürrüye mi dedi bak demekki hırıltısı ondanmış.yavrum ya ilaçlar en kısa zamanda fayda etsede kendine gelse.dr bizede ventolin vermişti genelde astımı olanlara verilir ama biz rahat nefes alsın diye vereceğiz demişti İpeğede rahat nefes alsın diye vermişler bak.ee boğazı şiş olunca yutkunamıyorlarda tam işkence...çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşsin inşallah.

Kızımız gelmiş.hoş gelmiş sağlıcakla büyüsün allah analı babalı büyümesini nasip etsin hayırlı evlat olsun inşalllahhhhh.
Gözünüz aydın canım.

Ayşegül canımmmm.

Zeyneple banyo yaptırmayı denedin mi hiç.ablasıyla yapsa oynayarak yaparmı severmi acaba.başta suyu sevmeyen çokuk sevmiyor işte.Bizimkide banyodan çıkartınca feryadd ediyor resmen.10 dk ağlama krizine giriyor.oda beni deli ediyor.

burcu sağol canım inş atlatır...
duruya da geçmiş olsun. öksürüğü artarsa götür bence. hele hele hırıltı asla ihmale gelmiyor,tecrübeyle sabit

özlem hoşgeldin. nasılsın? zeynep nasıl? dogum nasıldı? topragın tepkisi nasıl oldu?
hadi anlat meraktayız

teşekkürler kızlar,zor evet,hemde çok zor geçiyor babası uyutuyor şimdi ayağında,bende biraz nefes aldım size bakayım dedim.
geçmişe bakayım diyorum ama 1 hafta birikmiş çıkamam içinden
Ah canım kıyamam ya onlar hasta olmasın dedikçe oluyor .Çok ama çok üzüldüm umarım çabuk iyileşir İpekçik

Kızlar biz geldik facebooka resim koydum pamuk gibi bi kız bağışladı Rabbim bize

Gördüm gördüm Allahım nazarlardan saklasın canım .Söyleyecek söz bulamadım çok duygulandım resmen ağlayacağım şimdi .Allahım yavrularına uzun ömürler versin sağlıkla multulukla huzurla geçsin ömürleri inş.

Hemen daldım kusura bakmayın herkese günaydınnnnnnnnn
Bizde Mertoş öksürmeye başlayınca bugün dra götürdük çok ciddi değil dedi .Ben kaç gündür peditus veriyordum birde burnuna damla falan yapıyordum .Dünden beri öksürünce sesi kısılıyor , öksürürken tıkanıyordu .Götürelimde içimiz rahat etsin dedik .Çok ilerlemediği için balgam söktürücü yazdı .Eğer öksürürse veya ateş çıkacak olursa diye hem şurup hemde antibiyotiğimiz var .Onlarıda aldık evde bulunsunda ne olur ne olmaz .Umarım ilerlemeden atlatırız
Birde dün bana iş teklifi geldi Yine ön muhasebe işi ama ne eşim ne ben karar veremedik .Aslında iş aramadan ayağıma geldi ve tamda bana göre .Ama Mertkanı ne yapacağız annem baksa getir götür olacak ki eşimin bunu yapma şansı yok Annemde hergün bize gelemez malesef
İş biraz yorucu olacak haliyle ilgilenebilecekmiyim vs vs. kafamızda birçok sorular var .Bakalım eşimle bu akşam oturup enine boyuna konuşacağız . Çalışmakta istiyorum oğlumda büyüdü artık bensizde kalabilir .Ama hala çok kararsızım hakımızda hayırlısı artık :44:

Bişeyler atıştırayımda geleyim malum bende hastayım ilaç içeceğim .Yemeden olmaz umarım geldiğimde burda birileri olur görüşmek üzere :80:

Özlem ağlıycam şimdi.bu ne yaa Allahım ömürlerine ömür katsın.paşa abi oldu .sen nasılsın ağrın sızın varmı.ayyy resmen bebk kokusu burnumda kızını göremesemde kokusu geldi burnuma.

Zeynep kız iyi maşallah, dün gece uyutmadı beni hep memede kalmak istiyor şimdi uyyo tısıl tısıl.. gece gündüz daha dümdüz:)
3300 50 cm abisini geçti yenidoğan hali olarak:)
Toprak ilkten pek sallamadı:) akşam biraz kıskanır gibiydi kucağımızda görünce.emziğini almaya çalışıyor,dokunuyor filam ama daha bilinçli değil videoya çektim koycam ilk karşılaŞMA sahnesini
Doğum iyiydi fena değildi spontan ilerlerdi.Bi doğum ne kadar iyi olabilirse işte

Hep dua ettim size sık sık hastalanlara filan özellikle arasa
Tebrikler için çok teşekkür ederim kızlar sizleri gerçekten seviyorum

zeyl allah analı babalı büyütsün..anat bakalım ne edtti.dogum kolay oydumu.
burcu kız zaten baba yoksa hemen zeyneple yıkıyoz.yazık kzum her türlü şaklabanlığı yapıyo kardeşine.ama nafile.ama ama defne 8.yında başladı bonyoy sevmem.daha önce çok rahat yıkıyordum ve hiç aglamazdı resmin gıkı çıkmazdı.ne oldu bu kıza ya
sizede geçmiş olsun.iyi etmişsin ilaçlarını al aniden kötü olabiliyorlar.allah korusun.
zeynepcim ah anlatsam..ben zeynebi hiç hasta etmidim.taki 2 yaşına kadar.oteldeyiz.zeynep çocuk havuzunda deliriyo resmen çok sevdi.oyn oynuyo çıkmak istemiyo.bizde amaan buraya tatile geldik iyice eglensim kuzum diye seslenmiyoruz.tatilden gidecegimz çzaman bi taeş.bi öksürük.bizi eve degil hastaneye gittik.kızım temmez ayında bronşit olmuştu.nasıl olurddu bu yaz günü.meger havuzdan enfeksiyon kapmış yavrum.iki gün hastenede yamıştım.tatil haram olmuştu sonu yani.enfeksiyonun nedren gelecegini bilemiyoruz işti.ne kadar sakınsakta.şimdi asla ve asla havuza girdiroyurum zeynebi.korkuyorum çünkü.bu yıl karar aldım artık büyüdü girsin diyom.çocuklar en ufak şeyden etkeliyinoy yaa..

zeynepçim
çok geçmiş olsun canım inşalalh bir an önce atlatır yavrum kıyamama ya hep nazardan oluyo güzelime....

burcu sizde geçmiş olsun canım ee tatil güzeldi tabi pamuk şekerle zor geldi dimi
gülşahçım sizde analı kızlı çok geçmiş olsun

özlem oo ne güzel prenses öle allah bağışlasın canım analı babalı abili büyütsün allah acılarını göstermesin...

ayşegül benim oğlumda banyo yapmayı çok severdi saçlarını kazıttık ondan sonra nefret eder oldu defnede bişeydenmi korktu acaba

çok teşekkür edrim canım allah razı olsun dualarını kabul etsin oğlum öpüyomuş hem arkadaşını hemde kardeşi minik prensesi

tubacım en iyi kararı sen vereceksin tabi.bende muhasebe yapıyordum zenepten önce.o doğunca yapamadım.çünkü çok geç çıkıyorduk.ve izin 2 haftada sirdi.ve en akşama 9 a kadar çalışacaktım.o yüzdenyapamadım..eger annenlerin evei yakınsa yapabilirsiniz.kaynanan bakamazmı nede olsa bi aşagıda.senin içinde iyi olur kertkan içinde.
zeyl maşallah ço güzel boyu kilosu. ben bi gfaceye bakayım ozaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…