canım bakıldı ultrasonla şükür bişey yok..nazenin benim sıpam yaa..kusa kusa büyüyecek bu da böyle bi model çıktı napalım..aman burçin ihmal etme bebeklerde reflüyü börek taşı tetikliyormuş bak bizde çıktı sende çınara bir ultrason yaptır
canım çok sağol..teşekkür ederiz..tam düzelme olmasa da sıklığı ve şiddeti azaldı diyelim inşallah..ilaçları da kestik..bakalım nolcak..seldacım maşallah.aman hep böyle devam etsin.
sibel] o sıkıntı bended varbhiç canım girmek bile istemiyo
burçin maşallah ikizlerine.resimleri gördüm çokta güzel olmuş.hadi umarım düzülmiştir iyice reflüsü..
canım benim çınarda da oldu..sünnet derisi biraz yapışık olduğunda idrarın bi kısmı içerde kalıp kristalleşmeye neden oluyormuş..doktorumuz kanama olsa durduğu yerde rengi koyulaşır siyaha yaklaşır demişti..sonra idrar kültürümüzde de sürekli üreme vardı..sünnet olduk bitti gitti şükür..bir de bol bol su içir..sıvı kaybı da tetikliyor..belki böyle bişeydir.. bi baktır bakalım..merhaba, kızının böbreginde taş var demek...... Allah sifa versin!üzüldüm benim de aklımı son bir haftadır ultrason konusu meşgul ediyo.DR umuz, ben bezinde nadiren (bir,iki ayda bir) pembelik oldugunu söyleyince ultrason yapalım böbrek de tas olabilir demişti... aslında bugün de randevumuz vardı ama benim ısrarımla götürmedikzaten 1 haftadır ateşli ve keyifsizdi oglum ,bide ultrason yapılırken bagıracak aglayacak... baska bi DR da bezdeki pembelik bezin yapısından kaynaklanıyormuş,idrar kristalize oluyor.. demişti
siz de bir belirti olmuş muydu acaba? ufff en kısa zamanda götürelim o zaman....
canım çok teşekkür ederiz..ayy benimkiler de öyle odadan çıkmama izin yok inan ki..bunaltıyolar zaman zaman..Nasılsınız?ben bugün doktora gittim kontrole..öğleden sonrada komşuya arsı yatırım bi bakım dedim..
ayşegül allah kolaylık versin arasta benicali içiyo0 amam antibiyotiğikusuyo hep ardından yine veriyorum...
zerrin maşallah oğluşuna yürüyomuş
ayşegül sibel noluyo kızlr silkinin bakım kendinize gelin..
tubacım geçmiş olsun siz ana oğul hep birlikte hasta oluyosunuz
ah özlemcim bi hayırlısıyla kurtulsan bacım haklısın ebncede soğuk hava ii geliyo bebişlere...
esma sen naıslsın bacım oğluş nasıl
burçin amamn gözün aydın sevindim reflüsünün azalmasına...fotolarınızı gördüm maşallah büyümüşler değişmişler bebişler yerim onları..
didemcim nasılsın canım ya kızlar nasıl
fatmacım izne çıkmışın gözün aydın bol bol vakit geçir paşalarınla
serapçım tebrik edrim gitsin kilolar bide benden gitse...
Unuttuğum yok inşallah varsadakusura bakmayın
bizde iyiz arasta ii şükür biraz düzeldi sanki ama evde çok sıkılıyo tuvalete bile bırakmıyo çıkayım bi ağlıyo snaki etini koparmışın çok zor oluyomuş kışın çocukla...
Günaydın kızlar...
Bilgisayarımız yapıldı dün itibariyle. İpek 5 dk babasının kucağındayken yazıp çıkıcam.
Özlem yazmıştır gerçi,maalesef atipik pnömoni yani atipik zatürre teşhisi kondu. Basit bi griple başladı sonra ilerledi,durduramadık. Hemen her gün ventolin alıyoruz,iğne oluyoruz,ayrıca ventolin şurup ve özel yapım bi burun damlası kullanıyoruz.
Uyku yok,iştah yok,burun sürekli akıyor,hırıltımız son safhada,durmaksızın öksürüyor,geceleri ateşi çıkıyor. ilk defa hasta oldu kızım ve çok ağır geçiyor maalesefGündüzleri iyi ama gece olunca kötüleşiyor.
Akciğer filmi çektirdik,ciğerleri dolmuş kuzumun. 2 gunde bi kontrole gidiyoruz,bugün ventolin için acile gidicez,salı da tekrar kontrole götürücem. Doktor enfeksiyon kaynaklı,üşütmekle alakası yok diyor. Keşke üşütsen,giydirir geçirirdik ama işin içine mikrop girince o kadar kolay olmuyor diyor
Kızlar ipek durmuyor çıkmam lazım,tekrar girmeye çalışıcam. Çok özledim herkesi...
Bu arada özlem doğum yapmış,çok sevindim,Allah ona da,2 evladına da sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah...
demek özlem doğurmuş haaa
içim bi tuaf oldu
vay be ne çabuk geçti
ya bn dha şmdiden ikinciyi istiyorum bu arada:))))
ömer 2 yaşına gelir gelmez çalışmalara başlıcaz
maaşaallah ya..rabbim toprağa ve zeynebe sağlık versin
yüm bebişlere
bizde drdan geldik buhara bi hafta daha dvm dedi
dozunu artttırdık biraz
hasta olan tüm bebişlere şifa versin rabbim
benım zeynebim9 aylıktan beri yürüyor ama son 1 haftadır koşuyor desem yerıdır bende peşinde perişenım allahım sağlık versin koşsun tabı ama yorucu oluyor
bu arada özlem gözün aydın analı babalı büyüsün bebişlerin...
valla bnm oğlan yürüme konusunda baya bi tembel çıktı..
ayakta tutmaya çalışıyorum hemen yere oturmak istiyo..
bide bak bak babası oğlum ayakta duruyo der demez yere oturuyo inatçı keçi
yaşından önce yürümücek gibi:26:
Günaydın kızlar...
Bilgisayarımız yapıldı dün itibariyle. İpek 5 dk babasının kucağındayken yazıp çıkıcam.
Özlem yazmıştır gerçi,maalesef atipik pnömoni yani atipik zatürre teşhisi kondu. Basit bi griple başladı sonra ilerledi,durduramadık. Hemen her gün ventolin alıyoruz,iğne oluyoruz,ayrıca ventolin şurup ve özel yapım bi burun damlası kullanıyoruz.
Uyku yok,iştah yok,burun sürekli akıyor,hırıltımız son safhada,durmaksızın öksürüyor,geceleri ateşi çıkıyor. ilk defa hasta oldu kızım ve çok ağır geçiyor maalesefGündüzleri iyi ama gece olunca kötüleşiyor.
Akciğer filmi çektirdik,ciğerleri dolmuş kuzumun. 2 gunde bi kontrole gidiyoruz,bugün ventolin için acile gidicez,salı da tekrar kontrole götürücem. Doktor enfeksiyon kaynaklı,üşütmekle alakası yok diyor. Keşke üşütsen,giydirir geçirirdik ama işin içine mikrop girince o kadar kolay olmuyor diyor
Kızlar ipek durmuyor çıkmam lazım,tekrar girmeye çalışıcam. Çok özledim herkesi...
Bu arada özlem doğum yapmış,çok sevindim,Allah ona da,2 evladına da sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah...
oyy hepsi kırılıyo yavruların hastalıktan yaaa
YAĞIZA,ZEYNEBE,DURUYA,İPEĞE,MERTKANA...diğer göremediğim bütün miniklerime allah şifa versin...
Ah canım kıyamam ya onlar hasta olmasın dedikçe oluyor .Çok ama çok üzüldüm umarım çabuk iyileşir İpekçikteşekkürler kızlar,zor evet,hemde çok zor geçiyorbabası uyutuyor şimdi ayağında,bende biraz nefes aldım size bakayım dedim.
geçmişe bakayım diyorum ama 1 hafta birikmiş çıkamam içinden
Kızlar biz geldik facebooka resim koydum pamuk gibi bi kız bağışladı Rabbim bize
Günaydın kızlar...
zeyl allah analı babalı büyütsün..anat bakalım ne edtti.dogum kolay oydumu.
burcu kız zaten baba yoksa hemen zeyneple yıkıyoz.yazık kzum her türlü şaklabanlığı yapıyo kardeşine.ama nafile.ama ama defne 8.yında başladı bonyoy sevmem.daha önce çok rahat yıkıyordum ve hiç aglamazdı resmin gıkı çıkmazdı.ne oldu bu kıza ya
sizede geçmiş olsun.iyi etmişsin ilaçlarını al aniden kötü olabiliyorlar.allah korusun.
zeynepcim ah anlatsam..ben zeynebi hiç hasta etmidim.taki 2 yaşına kadar.oteldeyiz.zeynep çocuk havuzunda deliriyo resmen çok sevdi.oyn oynuyo çıkmak istemiyo.bizde amaan buraya tatile geldik iyice eglensim kuzum diye seslenmiyoruz.tatilden gidecegimz çzaman bi taeş.bi öksürük.bizi eve degil hastaneye gittik.kızım temmez ayında bronşit olmuştu.nasıl olurddu bu yaz günü.meger havuzdan enfeksiyon kapmış yavrum.iki gün hastenede yamıştım.tatil haram olmuştu sonu yani.enfeksiyonun nedren gelecegini bilemiyoruz işti.ne kadar sakınsakta.şimdi asla ve asla havuza girdiroyurum zeynebi.korkuyorum çünkü.bu yıl karar aldım artık büyüdü girsin diyom.çocuklar en ufak şeyden etkeliyinoy yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?