2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegül benim oğlumda banyo yapmayı çok severdi saçlarını kazıttık ondan sonra nefret eder oldu defnede bişeydenmi korktu acaba

ya tek düşündüğün artık filede yıkanmıyorya .sanırım hoşuna gitmiyo.bende içine havuzun çamaşır koyuyorum kaymasın korkmasın diye ama yinede sevdiremidim.

aslında sen çalışmayı istiyorsun ee mesleğinde işte ayağına gelmiş.annenle aranız ne kadar mesafede.bi eşinle konuşmadan annenin ağzını yokla derim bakabilirmi acaba.sonuçta annelerimizde 30 yaşında kadınlar değil çoçuk bakmakta kolay iş değil.mesai saatlerin rahatsa önümüzde yaz tuğba günler uzun daha rahat olur senin için en azından bi denersin olmadı yapamıyorum der çıkarsın.hakkınızda hayırlısı olsun canım.
aynı zamanda geçmiş olsun tabii.ilaçları bende hep alırım dolapta durur ama antibiotiği sonuna kadar kullanınca yedeği olmuyor tabii.dr a da gitmeden alıcam bu sefer sonrada dr a yazdırıcam yedeği evde kalsın diye.

VALLA çok güzeldi rahattı Fatoş ohh 12 ye kadar kızımla yatak keyfi yapıyorduk ama çok çabuk geçti.sen nasılsın Arascık nasıl?

ya tek düşündüğün artık filede yıkanmıyorya .sanırım hoşuna gitmiyo.bende içine havuzun çamaşır koyuyorum kaymasın korkmasın diye ama yinede sevdiremidim.

Ayşegül ne filesi.tabiri caizse dana kadar oldular nasıl tutuyorsun filede.valla banyon küvetliyse orda yıkamayı dene en olmadı leğende yıka düşücem diye bile korkuyor olabilir yada kucağına al beraber girin bide öyle denesene.

özlem minik hanım çok tatlı yaa.maşallah.kime benziyo..bide zeynebin yanına bi isin koyacagız demiştin koydunuzmu..
defneye meyve yedireyim ben..

kız deli.iyi oku yazıyı.filesiz yıkadığım için hoşlanmıyor olabilir diyom.ne filesi atarkendini kız.rahat rahat oturdgunudan beri fileyi çıkarmıştım.ama o günden beri pek sevmedi sanırım banyoyo.
var küveti var banyo küvetinde yıkıyom zaten.

BENİM BUGÜN KAFAM DUMAN zaten izinden gelmişim elleşmeyin benle.

hee ya yanlış okumuşum soyun sende banyoya gir anacığım yapcak birşey yok.oynaşa koklaşa yıkanın

burcu duru balık yedimi.bi dil balığı alacam diyodun.sanırım bende balık yağına başlayacagım.burdaki doktor başlayabilirsin dedidee..

ipek hiçbişey yemiyo kızlar,yediğini de kusuyor
1 haftadır mercimek,tarhana,yoğurt ve meyveyle besleniyoruz. balık,tavuk hak getire. sevdiği bişeyse iki üç lokma yiyor,yoksa mümkün değil napcam bilemedim artık. her gün her gün de tarhana nereye kadar... bütün günüm onu uyutmakla geçiyor. uyusun da dinlensin diye. yürümüyor da,son 4 gündür adım atmıyor,hasta olunca geriye gider derler,öyle oldu sanırım...

hiç zorlama gerekiyorsa bi haftada daha yesin tarhana.a ama vücut dernçlere daştügü için bol bol uyamarı daha iyi .kız yazık bişey yiyemez o şimdi.iki üç kaşık yese yeter zeynep hiç zorlama zaten boazlarda kötüdür iyice zorlamasın.
geriye gitmemiştir kız yürüyecek tkati yoktur.yorgun.hasta şimdi.o toparladımmı eski haline döner yürürde..

burcu duru balık yedimi.bi dil balığı alacam diyodun.sanırım bende balık yağına başlayacagım.burdaki doktor başlayabilirsin dedidee..
ayy yok yapmadım ama neden bak o akşam suatı aradım onların orda balıkcı var kilosu 150 tl dedi.ve yarım kilodan az gelen 1 tane varmış onuda bölemiyorlar, almada dedim tabii ki.sonrada 2 yere baktım dil balığı yok.yani dil balığını yapamadım daha.ay başı bende balık yağı alayım.arada bulunca deniycem dil balığını ama.baktyım yiyior o zamanlar surupu vermem.75 tl veremem valla bi balığa mevsimi var galşiba dil balığınında.yarın dışarı çıkıcam bakarım yine.

bırak yesinde tarhana yesin.tarhananın içine tavuk dik koy.kabak patates koy ayrı ayrı tabii hepsini birden değilde ayrı ayrı at içine yada ayrı pişir blendırdan beraber geçir falan.yutamıyorlar canım.Duruda 2 gündür çok güzel yiyor ohh diyorum yedi koca bir tas dolusu.2 dk sonra yediğinin 2 katını çıkartıyor yediğin ne çıkarttığın ne mide suyu bile çıkıyor sanırım.yoğurtu bile peynir yapıyor çıkartıyor. sonrada sürekli ağlıyor.sanki boğazında takılmışta hepsi geri gelmiş gibi.

içine bişey koyunca da yemiyor ki denedim almadı ağzına maalesef.
boğazı şiş evet ama yemeden de nasıl toparlicak bilemiyorum. tavuk yapıcam öğlen şansımı denicem yemezse yine yogurt-tarhana
ipekte öyle kusuyor işte burcu,safrası bile çıkıyor artık.
bügün de sabahtan beri ökrürük nöbeti gidip geliyor. dün gece ersin baktı ben salonda uyudum,yorulmuştum kaç gündür,gece öksürmemiş hiç,sabah kalktığından beri öksürüyor,boğulur gibi öksürüyor bide,2 de iğneye gidicez hastaneye,sorucam olmadı neden böyle bugün anlamadım.
bi de damlalar açmıor burnunu ya,emmek istiyo,emzikle uyumak istiyo,burnundan nefes alamıyo ağzını açınca da emziği çıkıyo basıyo yaygarayı.
1 haftadır 5 sene yaşlandım sanırım,ne lanet bişey bu ya,allahtan aşı yaptırdık,ya olmasaydık

olsun tarhanada bir sürü vitamin var.oda yeter..defnede geçenlerde burnu tıkalıydı eşimin omuzunda uyudu desem yeridir hep.zeynepte öyle bi burnu tğıkansın hep eşim uyumaz zavallım onlar uyusun diye.ben valla saatlerce öyle uramıyorum yorluyorum am eşemi alıyo omzuna saatlerce duruyo valla allah razı olsun.öylece uyumuş oluyo.yatırınca daha tıkanıyo.saat sabah dörde kadar falan durdu geçen defnede çok güzel uyudu.sonrasında eben aldım yanıma büyükçe bi yastık koydum kafsına.pek ses etmemişti.amaan hasta bebiş çokzar valla.allah dermensız dert vermesinde..

evet evet dik pozisyonda daha rahat yatıyorlar. doktorda 45 derecelik eğimle yatır,altına yastık koy dedi ama hareketten yastık mı dayanıyor ipeğe

evet evet dik pozisyonda daha rahat yatıyorlar. doktorda 45 derecelik eğimle yatır,altına yastık koy dedi ama hareketten yastık mı dayanıyor ipeğe

yastığı defnede sevmiyo ama.o itti ben koydun tekrar.ama burnu akınca resmen delleniyo.sinir çıglığı atıyo ayyy..vala zeynep bizde iki haftadır hastaydık.en önemliside zeynep ağır geçirdi.defnem yine iyiyidi.daha yeminle iki üç gündür iyilermaşallah..çarşamba konrtole götürecegim ikisinede.çünkü defne iyi ama hala burnu akıyo.hapşuruyo.aceba gripmi oluo desem.ama çok iyi duruyo.neyse çarşamba baksın bakalım.

geçmiş olsun bacım yaa
ben anlamıyorum gözünün içine bakıyosun nasıl hasta oluyolar bu kadar,milletin cocugu çıplak ayak dolanır bi halt olmaz,biz esirgeriz aha halimize bak!
bide demiyorlarmı ipeği severken "hasta mı ettiler seni" diye,sık gırtlagını bırak. zaten canım burnumda,derdim bana yeter,bide bilerek etmişiz gibi

zeynep gçmiş olsun canım...inş tez zamanda iyileşir ipek..
özlem bebiş çokkkk tatlı yavvv yirim ben onu yirim..

kızlar çok feci grip oldum...ağrımayan yerim yok sanırım..annmlere gidicem..çocukları giydircek takatim yok..gidiym biraz baksınlar çocuklara bende yatıym diyorum..

utku hala hasta ateşi 39 dan aşağı zor düşüyo..
burak hönk hönk öksürüyo..bi poşet ilaçla gidiyorum..

hepinizi öptkkkk..

sizede geçmiş olsun canım
bu ne yaaaa topik dökülüyor
bende kaçtım kızlar uyanır birazdan kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…