ayşegül benim oğlumda banyo yapmayı çok severdi saçlarını kazıttık ondan sonra nefret eder oldu defnede bişeydenmi korktu acaba
Hemen daldım kusura bakmayın herkese günaydınnnnnnnnn
Bizde Mertoş öksürmeye başlayınca bugün dra götürdük çok ciddi değil dedi .Ben kaç gündür peditus veriyordum birde burnuna damla falan yapıyordum .Dünden beri öksürünce sesi kısılıyor , öksürürken tıkanıyordu .Götürelimde içimiz rahat etsin dedik .Çok ilerlemediği için balgam söktürücü yazdı .Eğer öksürürse veya ateş çıkacak olursa diye hem şurup hemde antibiyotiğimiz var .Onlarıda aldık evde bulunsunda ne olur ne olmaz .Umarım ilerlemeden atlatırız
Birde dün bana iş teklifi geldiYine ön muhasebe işi ama ne eşim ne ben karar veremedik .Aslında iş aramadan ayağıma geldi ve tamda bana göre .Ama Mertkanı ne yapacağız annem baksa getir götür olacak ki eşimin bunu yapma şansı yok Annemde hergün bize gelemez malesef
İş biraz yorucu olacak haliyle ilgilenebilecekmiyim vs vs. kafamızda birçok sorular var .Bakalım eşimle bu akşam oturup enine boyuna konuşacağız . Çalışmakta istiyorum oğlumda büyüdü artık bensizde kalabilir .Ama hala çok kararsızım hakımızda hayırlısı artık :44:
zeynepçim çok geçmiş olsun canım inşalalh bir an önce atlatır yavrum kıyamama ya hep nazardan oluyo güzelime....
burcu sizde geçmiş olsun canım ee tatil güzeldi tabi pamuk şekerle zor geldi dimi
[özlem oo ne güzel prenses öle allah bağışlasın canım analı babalı abili büyütsün allah acılarını göstermesin...
ya tek düşündüğün artık filede yıkanmıyorya .sanırım hoşuna gitmiyo.bende içine havuzun çamaşır koyuyorum kaymasın korkmasın diye ama yinede sevdiremidim.
Ayşegül ne filesi.tabiri caizse dana kadar oldular nasıl tutuyorsun filede.valla banyon küvetliyse orda yıkamayı dene en olmadı leğende yıka düşücem diye bile korkuyor olabilir yada kucağına al beraber girin bide öyle denesene.
kız deli.iyi oku yazıyı.filesiz yıkadığım için hoşlanmıyor olabilir diyom.ne filesi atarkendini kız .rahat rahat oturdgunudan beri fileyi çıkarmıştım.ama o günden beri pek sevmedi sanırım banyoyo.
var küveti var banyo küvetinde yıkıyom zaten.
BENİM BUGÜN KAFAM DUMAN zaten izinden gelmişim elleşmeyin benle.
hee ya yanlış okumuşum soyun sende banyoya gir anacığım yapcak birşey yok.oynaşa koklaşa yıkanın
ipek hiçbişey yemiyo kızlar,yediğini de kusuyor
1 haftadır mercimek,tarhana,yoğurt ve meyveyle besleniyoruz. balık,tavuk hak getire. sevdiği bişeyse iki üç lokma yiyor,yoksa mümkün değilnapcam bilemedim artık. her gün her gün de tarhana nereye kadar... bütün günüm onu uyutmakla geçiyor. uyusun da dinlensin diye. yürümüyor da,son 4 gündür adım atmıyor,hasta olunca geriye gider derler,öyle oldu sanırım...
ayy yok yapmadım ama neden bak o akşam suatı aradım onların orda balıkcı var kilosu 150 tl dedi.ve yarım kilodan az gelen 1 tane varmış onuda bölemiyorlar, almada dedim tabii ki.sonrada 2 yere baktım dil balığı yok.yani dil balığını yapamadım daha.ay başı bende balık yağı alayım.arada bulunca deniycem dil balığını ama.baktyım yiyior o zamanlar surupu vermem.75 tl veremem valla bi balığa mevsimi var galşiba dil balığınında.yarın dışarı çıkıcam bakarım yine.burcu duru balık yedimi.bi dil balığı alacam diyodun.sanırım bende balık yağına başlayacagım.burdaki doktor başlayabilirsin dedidee..
ipek hiçbişey yemiyo kızlar,yediğini de kusuyor
1 haftadır mercimek,tarhana,yoğurt ve meyveyle besleniyoruz. balık,tavuk hak getire. sevdiği bişeyse iki üç lokma yiyor,yoksa mümkün değilnapcam bilemedim artık. her gün her gün de tarhana nereye kadar... bütün günüm onu uyutmakla geçiyor. uyusun da dinlensin diye. yürümüyor da,son 4 gündür adım atmıyor,hasta olunca geriye gider derler,öyle oldu sanırım...
hiç zorlama gerekiyorsa bi haftada daha yesin tarhana.a ama vücut dernçlere daştügü için bol bol uyamarı daha iyi .kız yazık bişey yiyemez o şimdi.iki üç kaşık yese yeter zeynep hiç zorlama zaten boazlarda kötüdür iyice zorlamasın.
geriye gitmemiştir kız yürüyecek tkati yoktur.yorgun.hasta şimdi.o toparladımmı eski haline döner yürürde..
ayy yok yapmadım ama neden bak o akşam suatı aradım onların orda balıkcı var kilosu 150 tl dedi.ve yarım kilodan az gelen 1 tane varmış onuda bölemiyorlar, almada dedim tabii ki.sonrada 2 yere baktım dil balığı yok.yani dil balığını yapamadım daha.ay başı bende balık yağı alayım.arada bulunca deniycem dil balığını ama.baktyım yiyior o zamanlar surupu vermem.75 tl veremem valla bi balığa mevsimi var galşiba dil balığınında.yarın dışarı çıkıcam bakarım yine.
bırak yesinde tarhana yesin.tarhananın içine tavuk dik koy.kabak patates koy ayrı ayrı tabii hepsini birden değilde ayrı ayrı at içine yada ayrı pişir blendırdan beraber geçir falan.yutamıyorlar canım.Duruda 2 gündür çok güzel yiyor ohh diyorum yedi koca bir tas dolusu.2 dk sonra yediğinin 2 katını çıkartıyor yediğin ne çıkarttığın ne mide suyu bile çıkıyor sanırım.yoğurtu bile peynir yapıyor çıkartıyor. sonrada sürekli ağlıyor.sanki boğazında takılmışta hepsi geri gelmiş gibi.
aaa evet 2. aydan itibaren olan aşılarda zatürriye aşıda vardı nerde kaldı aşıların koruyuculuğu?
olsun tarhanada bir sürü vitamin var.oda yeter..defnede geçenlerde burnu tıkalıydı eşimin omuzunda uyudu desem yeridir hep.zeynepte öyle bi burnu tğıkansın hep eşim uyumaz zavallım onlar uyusun diye.ben valla saatlerce öyle uramıyorum yorluyorum am eşemi alıyo omzuna saatlerce duruyo valla allah razı olsun.öylece uyumuş oluyo.yatırınca daha tıkanıyo.saat sabah dörde kadar falan durdu geçen defnede çok güzel uyudu.sonrasında eben aldım yanıma büyükçe bi yastık koydum kafsına.pek ses etmemişti.amaan hasta bebiş çokzar valla.allah dermensız dert vermesinde..içine bişey koyunca da yemiyor ki denedim almadı ağzına maalesef.
boğazı şiş evet ama yemeden de nasıl toparlicak bilemiyorum. tavuk yapıcam öğlen şansımı denicem yemezse yine yogurt-tarhana
ipekte öyle kusuyor işte burcu,safrası bile çıkıyor artık.
bügün de sabahtan beri ökrürük nöbeti gidip geliyor. dün gece ersin baktı ben salonda uyudum,yorulmuştum kaç gündür,gece öksürmemiş hiç,sabah kalktığından beri öksürüyor,boğulur gibi öksürüyor bide,2 de iğneye gidicez hastaneye,sorucam olmadı neden böyle bugün anlamadım.
bi de damlalar açmıor burnunu ya,emmek istiyo,emzikle uyumak istiyo,burnundan nefes alamıyo ağzını açınca da emziği çıkıyo basıyo yaygarayı.
1 haftadır 5 sene yaşlandım sanırım,ne lanet bişey bu ya,allahtan aşı yaptırdık,ya olmasaydık
evet evet dik pozisyonda daha rahat yatıyorlar. doktorda 45 derecelik eğimle yatır,altına yastık koy dedi ama hareketten yastık mı dayanıyor ipeğe
yastığı defnede sevmiyo ama.o itti ben koydun tekrar.ama burnu akınca resmen delleniyo.sinir çıglığı atıyo ayyy..vala zeynep bizde iki haftadır hastaydık.en önemliside zeynep ağır geçirdi.defnem yine iyiyidi.daha yeminle iki üç gündür iyilermaşallah..çarşamba konrtole götürecegim ikisinede.çünkü defne iyi ama hala burnu akıyo.hapşuruyo.aceba gripmi oluo desem.ama çok iyi duruyo.neyse çarşamba baksın bakalım.
zeynep gçmiş olsun canım...inş tez zamanda iyileşir ipek..
özlem bebiş çokkkk tatlı yavvv yirim ben onu yirim..
kızlar çok feci grip oldum...ağrımayan yerim yok sanırım..annmlere gidicem..çocukları giydircek takatim yok..gidiym biraz baksınlar çocuklara bende yatıym diyorum..
utku hala hasta ateşi 39 dan aşağı zor düşüyo..
burak hönk hönk öksürüyo..bi poşet ilaçla gidiyorum..
hepinizi öptkkkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?