geçmiş olsun bacım yaa
ben anlamıyorum gözünün içine bakıyosun nasıl hasta oluyolar bu kadar,milletin cocugu çıplak ayak dolanır bi halt olmaz,biz esirgeriz aha halimize bak!
bide demiyorlarmı ipeği severken "hasta mı ettiler seni" diye,sık gırtlagını bırak. zaten canım burnumda,derdim bana yeter,bide bilerek etmişiz gibi
zeynep gçmiş olsun canım...inş tez zamanda iyileşir ipek..
özlem bebiş çokkkk tatlı yavvv yirim ben onu yirim..
kızlar çok feci grip oldum...ağrımayan yerim yok sanırım..annmlere gidicem..çocukları giydircek takatim yok..gidiym biraz baksınlar çocuklara bende yatıym diyorum..
utku hala hasta ateşi 39 dan aşağı zor düşüyo..
burak hönk hönk öksürüyo..bi poşet ilaçla gidiyorum..
hepinizi öptkkkk..
hoşgldin.Merhaba arkadaşlar...
Hafta sonu için kalabalık bir kadro maşallah.
Ben de esrayı uyuttum temizliğimi yaptım geldim.
Zeynep çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allah en kısa zamanda kendisini toplamasını nasip etsin inşallah. Geçmişi tam okuyamadım kızlar. Hasta olna tüm bebişlere de Allah acil şifalar versin...
Kızlar Özlemin adı nedir face ye ekleyeyim de ben de bakayım bebeğe
Canım daha işle ilgili birçok şeyi bilmiyorum çalışma saati, maaşı ,tatilleri vs. Eşimle konuşayım dedim oda kararsız kaldı .Annem yakın değil aslında arabamız varda eşimin getirmesi götürmesi çok ama çoook zor .Annemde gelemez hergün hergün olurmu yürüyerek falan mesafeli .Kaynanama gelince bizim işyerimizde eşime yardım ediyor eşimde annesi olmadan yapamaz eleman bulsa iyi olacak .Kadında dinlenecekte malesef yok o yüzden o yardım ediyor .Ne yapacağımıza bir türlü karar veremedik iştetubacım en iyi kararı sen vereceksin tabi.bende muhasebe yapıyordum zenepten önce.o doğunca yapamadım.çünkü çok geç çıkıyorduk.ve izin 2 haftada sirdi.ve en akşama 9 a kadar çalışacaktım.o yüzdenyapamadım..eger annenlerin evei yakınsa yapabilirsiniz.kaynanan bakamazmı nede olsa bi aşagıda.senin içinde iyi olur kertkan içinde.
zeyl maşallah ço güzel boyu kilosu.ben bi gfaceye bakayım ozaman..
Canım dün annem burdaydı zaten ben konuşurken .O dünden meraklı zaten bakmaya herzaman söylüyor oğlumu ver bana ben senden daha iyi bakarım diyeaslında sen çalışmayı istiyorsun ee mesleğinde işte ayağına gelmiş.annenle aranız ne kadar mesafede.bi eşinle konuşmadan annenin ağzını yokla derim bakabilirmi acaba.sonuçta annelerimizde 30 yaşında kadınlar değil çoçuk bakmakta kolay iş değil.mesai saatlerin rahatsa önümüzde yaz tuğba günler uzun daha rahat olur senin için en azından bi denersin olmadı yapamıyorum der çıkarsın.hakkınızda hayırlısı olsun canım.
aynı zamanda geçmiş olsun tabii.ilaçları bende hep alırım dolapta durur ama antibiotiği sonuna kadar kullanınca yedeği olmuyor tabii.dr a da gitmeden alıcam bu sefer sonrada dr a yazdırıcam yedeği evde kalsın diye.
VALLA çok güzeldi rahattı Fatoş ohh 12 ye kadar kızımla yatak keyfi yapıyorduk ama çok çabuk geçti.sen nasılsın Arascık nasıl?
Hepinize çok geçmiş olsun canım .Git tabi annenden en kısa zamanda iyileşmiş olarak dönzeynep gçmiş olsun canım...inş tez zamanda iyileşir ipek..
özlem bebiş çokkkk tatlı yavvv yirim ben onu yirim..
kızlar çok feci grip oldum...ağrımayan yerim yok sanırım..annmlere gidicem..çocukları giydircek takatim yok..gidiym biraz baksınlar çocuklara bende yatıym diyorum..
utku hala hasta ateşi 39 dan aşağı zor düşüyo..
burak hönk hönk öksürüyo..bi poşet ilaçla gidiyorum..
hepinizi öptkkkk..
Merhaba canım oh ne güzel temiz temiz olmuştur heryerMerhaba arkadaşlar...
Hafta sonu için kalabalık bir kadro maşallah.
Ben de esrayı uyuttum temizliğimi yaptım geldim.
Zeynep çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allah en kısa zamanda kendisini toplamasını nasip etsin inşallah. Geçmişi tam okuyamadım kızlar. Hasta olna tüm bebişlere de Allah acil şifalar versin...
ben geldim teker teker gitti herkes((
gencer uyuyoken kaçmıştım halbuki buraya birsürü işim varken akşamada misafirim var hemidee yemekli bende gideyim işleri yapayım bari napalım bir dahaki sefere artıkım
Sibelciğim çok geçmiş olsun anam 1 tane ile uğraşamıyoruz sizde 2 hasta olunca çok zor çok.sanada kuzularada geçmiş olsun canım.annende dinlenirsen ilaç gibi gelir sana.
Elif dilin yokmu söylesene iyileşsinde öyle oyunlarına devam etsinler gencerde hasta zor atlatıyor de.valla kırmadanda söyleyebilirsin.çoçuk anlamazda annesi bi zahmet anlasın.oda çoçuğu yollayıp iş yapma derdinde galiba.ben kuzenlerimin çoçuklarını kızıp yolluyorum gelinede diyorum valla yollama duruya geçiyor diye.bebek yani ötesimi var apşurup apşuruğuna korkuyor öksürüp boğazı acıyınca ağlama krizine giriyor.zaten istediğin kadar kolla koruyamıyorsun.ana sınıfına giden çoçuk daha sık hasta olur gelip gelip genceri de hasta eder.
Sağol canım Allah razı olsunTubacım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah senin ve Mertkan için en doğru kararı veririsin
ne olduğunu tahmin bile edemezsinizzzzz
neredeyse yangın çıkıyomuşmutfakta ben buralarda geziniyorum(
gencerin suluğunu koymuştum kaynasın diye allahııımmm bir kokugeliyo ama diyorum ben yemek filan koymadım bendendeğil deyip devem ediyorum burda oturmaya bir gittim mutfağa yanan canım tencereyemi yanarsınız yoksa oğluşumun erimiş bitmiş suluğunamııı((
kazene msjatıcambir tencere bir suluk borçlu bana...
Sağol canım Allah razı olsun
Oyy çok geçmiş olsun neyseki ucuz atlatmışsın sadece kap kacak yansın boşver .Ne demişler cana geleceğine mala gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?