2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla bide ikisi ilk kez birden hasta oldu.allahan zeynep büyük oldugu için çok elim ayagıma dolanmadı.ama defneyi emzirirken falan keuzum zeynebim kucagımada uyumak istedi.amaan hemen gözüm doluyo.ayagımı uzattımoda ayagıma yattı dizimde uyudu.bi yandan ben defneyi emzirdim.onu yatırdım zeyneple uyudum.valal zeynep hasta oluncada oçok ilgi istiyo.haklıda..ama olgun kızım defne çok küçük bak hasta önce onu doyurayım.yada altını alayım.onu uyutaım dedimmi tama diyo.ama akşam babamız eve gelence iyi oluyo işte.bütün yükümü alıyo sagolsun.
evet banada telefonda ablam çok kızdıevinin her köşesinde kalorifer yanıyo nasıl hasta ettiniz ikinisi birden dedi.ya insan ne diyecegini şaşırıyo.şimdi bizim kalorifer akşam 5 ten başlayıp ta gece 12 ye kadar fcisıcak olyo tamammı.ama sonrasıda kaloriferi uyku moduna alıyorlarmış ev git gide ılıklaşıyo .o aralarda çocuklar odasında oluyo ütleride kesin açık oluyo.sanırım ondan üşüttürler.bi sıcakbi soguk.başka ne olabilirki.evet çok sakınıyorum ama böyle işte.bencede sakınmayanlar evde yalın ayak dışarıd adolananlara bişey olmaz.aman ne bilemiy işte.yarın çıkaıp ikisenede tulum almaya karar verdim.gece 12 den sanra giydirecegim ikisinede..böyle olmayacak..

çok geçmiş olsun.iyi edirsin.git ne güzel bakacak irileri var işte.iyi hafta sonuna denk geldiniz utkuda o arada düzelir inşallah...aman dikkat edin.by..

hani ikinciyi çabucak düşününler varya işte bu durumlarda hiç iyi olmuyo ikinci beek.ilgi ikiye bölünüyo o yüzden çok üzülüyorsun..hastene olunca daha kötü oluyo.yedir, uyut..bunlara iyi hazır oldutan sonra.yapmalısınız.ben iyikide daha önce olmamış çocugum diyorum.çünkü önceeri hep sizler gibi bir an önce yapmayı istiyordumm..
aman sizi caydırdığımı düyünmeyin sadece ben hazırım diyosanız.o zaman yapın.degilse kendinizi yıpratırsınız.benden tavsiyee:))))

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar...
Hafta sonu için kalabalık bir kadro maşallah.
Ben de esrayı uyuttum temizliğimi yaptım geldim.
Zeynep çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allah en kısa zamanda kendisini toplamasını nasip etsin inşallah. Geçmişi tam okuyamadım kızlar. Hasta olna tüm bebişlere de Allah acil şifalar versin...

hoşgldin.
iyi ne güzel.aman benimde tam tersi bir sürü işim varbaz durayımda çıkacagım..

Kızlar Özlemin adı nedir face ye ekleyeyim de ben de bakayım bebeğe

sildim..zaten sana facede msj gönderdim ordan bak...

Son düzenleme:
selam anneler
şöyle bir geçmişe bakındım tabi bitiremedim herzamanki gibi kaynamış buralara ama ağırlık hastalıktan yana(
bütün bebişlere geçmiş olsunnn..tahlilleri kontrolleri temiz çıkanlarada gözünüz aydın allah dermansız dert vermesin inşallah
özlem doğurmuşmu doğurmamışmı bilemedim havvayı aramış ulaşamamışlar orda kaldımson durum ne kızlar??
çarşamba günü apartman günümüz vardı bendeydi,1 haftadır onunla uğraşıyorum öncesi sonrası malum iş...neyseki atlattım bitti..
gencerden haber veriyim az: ann-nee diyor artık bilinçli olarak beni göremediğinde arkamdan gelirken filan daha sık söylüyor:))
buda bişiymi diceksiniz ama uzun süreli tutunmadan ayakta durabiliyo artık her nekadar korkup kendini yavaştan yere bıraksada ama duruyorum diye kendiside acayip seviniyo kıkır kıkır gülüyo vebu arada pat düşüyor sevineyim derken:)
1 haftadır öksürük ve burun akıntımız vardı öksürük şurubu ve aferin veriyorum hiç aksatmadan sabah akşam ama hiçbir ilerleme yok dün vermedim boşuna veriyorum gibi geldi karşı komşumun oğlu var gencer onu çok seviyo oda malum sürekli bizde anasınıfına gidiyor birde 2 güne bir o hasta arkasındanda gencer.. okadar söylüyorum öpme sarılma sıkma diye ama nafile anneside yollamasa iyileş sonra dese olacak ama yokk okula göndermiyo hasta diye amabana gönderiyo(

neyse ama uzattım yahuu anlatacak okadar çok şey varki yaz yazbitmiyor

ben geldim teker teker gitti herkes((
gencer uyuyoken kaçmıştım halbuki buraya birsürü işim varken akşamada misafirim var hemidee yemekli bende gideyim işleri yapayım bari napalım bir dahaki sefere artıkım

Sibelciğim çok geçmiş olsun anam 1 tane ile uğraşamıyoruz sizde 2 hasta olunca çok zor çok.sanada kuzularada geçmiş olsun canım.annende dinlenirsen ilaç gibi gelir sana.

Elif dilin yokmu söylesene iyileşsinde öyle oyunlarına devam etsinler gencerde hasta zor atlatıyor de.valla kırmadanda söyleyebilirsin.çoçuk anlamazda annesi bi zahmet anlasın.oda çoçuğu yollayıp iş yapma derdinde galiba.ben kuzenlerimin çoçuklarını kızıp yolluyorum gelinede diyorum valla yollama duruya geçiyor diye.bebek yani ötesimi var apşurup apşuruğuna korkuyor öksürüp boğazı acıyınca ağlama krizine giriyor.zaten istediğin kadar kolla koruyamıyorsun.ana sınıfına giden çoçuk daha sık hasta olur gelip gelip genceri de hasta eder.

Ben de aynısını söyleyecektim Burcu lafı Bazı insanlar kendi akıllarından bulamayacak kadar düşüncesiz oluyorlar. Konuşmak lazım

özlemin zeynep'ini gördüm maşallah..allah güzel nasipler versin inşallah nasıl tatlı nasıl alımlı bir bebek öyle.. özlemin yaptığı tek yıl 2 yoldaş yorumuda çok anlamlı çok mükemmel olmuş bayıldım bayıldımmm

Canım daha işle ilgili birçok şeyi bilmiyorum çalışma saati, maaşı ,tatilleri vs. Eşimle konuşayım dedim oda kararsız kaldı .Annem yakın değil aslında arabamız varda eşimin getirmesi götürmesi çok ama çoook zor .Annemde gelemez hergün hergün olurmu yürüyerek falan mesafeli .Kaynanama gelince bizim işyerimizde eşime yardım ediyor eşimde annesi olmadan yapamaz eleman bulsa iyi olacak .Kadında dinlenecekte malesef yok o yüzden o yardım ediyor .Ne yapacağımıza bir türlü karar veremedik işte

Canım dün annem burdaydı zaten ben konuşurken .O dünden meraklı zaten bakmaya herzaman söylüyor oğlumu ver bana ben senden daha iyi bakarım diye .Güzelde bakar evide doğalgazlı ama sıcacık .Kaynanam pek beceremiyor ama Allahı var annem bakar ona güveniyorumda işte getir götür olayı .Çalışma saatlerinide bilmiyorum önce eşimle konuşayım dedim .Bakalım kaçta çıkacağım tatilim olacak mı öğreneyimde bir karar vereceğiz .Hayırlısı ne diyeyim

Hepinize çok geçmiş olsun canım .Git tabi annenden en kısa zamanda iyileşmiş olarak dön

Merhaba canım oh ne güzel temiz temiz olmuştur heryer

ben geldim teker teker gitti herkes((
gencer uyuyoken kaçmıştım halbuki buraya birsürü işim varken akşamada misafirim var hemidee yemekli bende gideyim işleri yapayım bari napalım bir dahaki sefere artıkım

Çok geçmiş olsun canım .Bencede söyle canım ama olmazki çocuk devamlı hasta oluyorsa Genceride hasta edip duracak .Gerçekten bebişlerin hasta olması çocuktan daha zor .Kırılırsa darılırsada hiç takma .Biraz göndermesin çocuğunu .Böyle kadınlarda bir acayip kendi bakmaz komşuya yollar sanki onun çocuğu işi gücü yok gibi çok akıllı sanırlar kendilerini

ahh burcucum şimdi öncelikle kırmak istemeyeceğim çok sevdiğim birisi annesi ama evet biraz düşüncesiz ki söylüyorumda yani gencerede geçiyor biraz uzak durun filan diye hatta bize geldiindede dedimki salih öpme genceri sadece oynayın dedim 1 2 defa.. sonra eve gidince annesine demişki: ben çokmu hastayım ben niye hastayım gencerin annesi bana öpme dedi sarılma dedi diye anlatmış..sonra anneside biyerde otururken sen böyle böyle demişsin bende diyorum ama alınıyo ağlıyo demesinmi eee işte söylemişim bak daha ne diyeyim oğluna birazda kendisi anlasa olacak işlerine gelmiyor ama bir daha hasta olduğunda alacam çocuğumu gidicem kaynanama dahi olsun gidecem ordakalıcam 2 gün bunedir ya

ne olduğunu tahmin bile edemezsinizzzzz
neredeyse yangın çıkıyomuşmutfakta ben buralarda geziniyorum(
gencerin suluğunu koymuştum kaynasın diye allahııımmm bir kokugeliyo ama diyorum ben yemek filan koymadım bendendeğil deyip devem ediyorum burda oturmaya bir gittim mutfağa yanan canım tencereyemi yanarsınız yoksa oğluşumun erimiş bitmiş suluğunamııı((
kazene msjatıcambir tencere bir suluk borçlu bana...

Tubacım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah senin ve Mertkan için en doğru kararı veririsin
Sağol canım Allah razı olsun

Oyy çok geçmiş olsun neyseki ucuz atlatmışsın sadece kap kacak yansın boşver .Ne demişler cana geleceğine mala gelsin

Sağol canım Allah razı olsun

Oyy çok geçmiş olsun neyseki ucuz atlatmışsın sadece kap kacak yansın boşver .Ne demişler cana geleceğine mala gelsin

doğru diyosun canım bundan kötüsü olmasın ama çok canım acıdı ya suluksuz kaldı oğlum yarına kadar(birde apartmanayağa kalkmış yangın var koku gelio diye:) kapıyı açmıştım koku çıksın diye

burcucum zor olur tabi bir hafta aradan sonra canım iyiz bizde şükür arasata ilaç kullanıyo soğuk algınlığı için antibiyotik pazartesi gitçez doktora iyleşmişse ameliyata gün verecekler..

zeynep çok dua ediyom arkadaşım inşallah bir an önce iyleşir ipoşum kıyamama hali yoktur zeynep bende aras ameliyat olursa yürümesi geri gider diyom daha tam yürümüyo ama bayağ bayağı gidiyo iyi olsunlarda yürürler nasılsa varsın tarhana yesin midesine bişiler girsinde

elifçim sizede geçmiş olsun kız evimi yakıyodun allah korumuş bizimde kaynımın çocuklar öle ikiz biri kız biri erkeke hastalar ve ne zaman hasta olsalar inadına yapıyolar sanki arasa yanaşıp öpüp öpüp duruyolar allah var anneleri kzıızyo ama kim dinliyo

sibelcim
geçmiş olsun canım ya git tabi çocuklara bakarlar sende iyleşirsin utkuda taamadı ayvrum hastalığı
tubacım iş konusunda hakkında ne hayırlıysa oo olsun tatlım
hava oh maşallah sana ev işinide yapmışın güle güle kirletin canım esracık ansıl

aykız girmiyo bayağıdır nasıllar acaba merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…