2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar umarım herkez iyidir uzun zamandır giremiyorum belim agrıyor tutulmuş sanırım robot gibiydim ama şimdi şükür olsun biraz iyiyim.gecmişe bakamıyorum pazartesi görüşürz

selamm biliyom kimseler yok ama.kızçeler uyuyo.eşim basket seyrediyo.e bende kaldım tek başıma.diretiyo hadi gel berabar izleyilim basketi diye.aslında severim basketi ama buda hoş bi sohbet olsa seyretmeyecegimm:82:

elif geçmiş olsun kız.neyse mala gelsin tabiki.bende defne ilk dogdugunda buraya laf yetiştirecegim diye çorba pişmiş bitmiş.bide iyice dibine tutmuştu.artık benimkide yetişmesem yanardı sanırım.benimki kokmadı bile
shine geçmiş olsun bacım.ayy ben bu durumlarda kocaya masaj yaptırıyorum iyi geliyo:)))) tavsiye ederimm..

Son düzenleme:
ne edeyim ya çocuklar uyuyo.kocada basket seyrediyo.bende takılıyorum işte.orayı burayı okuyorum..kimsecikler yoktu..

iyi geceler özlem..nasılsın.doruk uyuyo..eşin iştee..sende az durup yatacaksın öylemi:))

bugünde ben açayım dedim günaydın herkese iyi pazarlar bir kaç gündür pek giremiyorum oğlum biraz huysuz bu günlerde 4 dişimizde aynı anda çıkıyor hastalara allah acil şifalar versin geçmişe pek bakamadım ama hasta bebişlerimiz varmış gene

günaydın iyi pazarlar herkese......

doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim,iyiki varsınız hepinizi çoookkk seviyorum

hasta olan bebişlere ve annişlere çok geçmiş olsun allah şifalar versin,diş çıkaran bebişlerinde incileri hayırlı olsun kolayca çıkarsınlar incilerini inş.....,

özlemcim (zeyl),gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün, maşallah zeynep prenses çok tatlı allah uzun ömürler versin yavrularınada sanada canım, zeynep kuşum bir gün daha bekleyip öyle geleydi doğum günlerimizi aynı gün kutlayacaktık kısmet .....

kızlar alaranın annesi fatmanın çok selamı var, evden nete giremiyorum, sadece face girebiliyorum dedi hepinizi çok özlemiş unutmadan onuda söyleyeyim ....

zeynep çok şükür tamamen düzeldi iştahımızda fena sayılmaz, bu akşam düğüne gidiyorum çocuklar evde babalarıyla kalacaklar bakalım nasıl olacak, bizden haberler bukadar herkese iyi pazarlar tekrar

ii pazarlar nasılsınız yarın arasın kontrolu var şimdide öksürüğe başladı balgamı atıyo galiba öksürüyo öksürüyo kusuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…