2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsın canım ecenaz hanım nasıl iyleştiniz mi?

valla ben bişey anlayamıyorum artık hastalıklarımdan
ecenaz ın hastalığı bastırıyo malum
oda iyi sayılır ilaç içme kabusu dışında
burun akıntısı kesildi...biraz öksürüğü kaldı...inan ilaç zamanı gelince korkuyorum fatoş çok zor içirmek
akşam kustu koltuk halı kendi üstü babasınn üstü hepp battııı

merhaba kizlar nasilsiniz ya leptopta bi sorununmu var kadinlar kulubundemi anlamadim aksamdan beri yatamiyorum bisi yapamiyorum siteye

herkez nasil insallah herkez iyidir ben ozge de iyiz bayramin 3 gunu tasindik dayremize artik evimizdeyiz ozge yerinde durmuyo durmadan harekete emekleme ayaga kalkma ugraslarinda masada yuruyo iyi hastada dil allaha sukur interneti bekledik kac zamandir bebislerin dogum gunleri yaklasti kocaman oldular hepsi masallah tum meleklere

merhaba kizlar nasilsiniz ya leptopta bi sorununmu var kadinlar kulubundemi anlamadim aksamdan beri yatamiyorum bisi yapamiyorum siteye

herkez nasil insallah herkez iyidir ben ozge de iyiz bayramin 3 gunu tasindik dayremize artik evimizdeyiz ozge yerinde durmuyo durmadan harekete emekleme ayaga kalkma ugraslarinda masada yuruyo iyi hastada dil allaha sukur interneti bekledik kac zamandir bebislerin dogum gunleri yaklasti kocaman oldular hepsi masallah tum meleklere

hoşgeldinizzz...
hayırlı olsun güle güle oturun melekcim
maşallah özgemede
öpüyorum ikinizide

cok saol canim allah tum isreyen herkeze nasip etsin dilerim

ecenaz nasil hastamis galiba cok gecmis olsun kis geldi vala hasta oluyolar hep allah korusun hepsini miniicikler hasta olmasinlar kuzular bizde sizi cok opuyoruz teyzesi ozge uyuyo bende bi bakim dedim dun net geldi nasil sikildim netsiz zor vala

amin...
hasta evet teyzesi bütün bebekler hasta valla allah iyilik versin hepsine...
tekrar hoşgeldin aramıza artık sık sık katılırsın

kızlar merhaba..dün diş buğdayı partimizi yaptık.çok şükür istediğim herşeyi yapabildim...resimlerini fotolar bölümüne eklicem birazdan..ben çok eğlendim herkes gibi.bizim aile de ilk defa gördü böyle birşeyi hepsi merakla yapacaklarımı beklediler...yapmayan arkadaşlara tavsiyemdir.çok değişik farklı bir hatıra..hazırlıkları yorucuydu ama sonuç güzeldi..

bugün de evimizde aşure pişiyor,ben pek sevmem yapmayı da hiç denemedim,görümcem yapıyor...kızı olan yapsın diyorlar neden bilmem...

geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir...Yaa aklıma geldi de Aras'ımızın doğumgünü geliyor,inanamıyorum çok çabuk geçti zaman...maşallah kuzuma...

günaydın herkese..güzel bir hafta olsun

günaydın
melekcim hoşgeldin.evin hayırlı ugurlu olsun.şimdi daha rahatsındır.
havvacım yazıyı okudum.açtığınız topigi..keşke hafta içi açsaydında bizde bir iki bişey yazaydık .zaten bu saaten sonra yazamayız sanırım olan olmuş..iyilik etmiştik ama bir kişi anlamış ne demek istedigimiz..neyse..
baharcım. diş bugdayınız çok güzel geçmiş.resimlere baktım ama dahabişey yazmadım..herşe mükemmel..

Son düzenleme:
kızlar yaa bana bi bebekler için pırasa tarifi verin.yada normal bizim pırasa yemegi yaptığımız gibimi yapıyonuz bebeklere.bide limon sıkıyormusun..
zeynep bizim yedigimizden yerdi ama defne pek ekşiden hoşlanmıyor.bide sevmezse diye..

bu arada hafta sonu iki gündür defneye yine biberonla süt içireyim içmedi.bide keçi sütü deneyeyim dedim.ve bir iki diliyle ittirmesinden sonra keçi sütünü içti.ayy nasıl mutlu oldum valla.tabi 60cc falan ama o bile bizim içini başarı.artık günlük deneyecegim alışacak gibi.içsinne güzel en azından biraz kendini toparlar..
ben buralardayım.yemek yapacagım..

kızlar günaydın...
utanarak ve sıkılarak size birşey sormam lazım...
1 kerede hamile kalınmaz değil mi
dün kaza oldu,anlarsınız ya işte :26:
tamam ben kardeş istiyorum,bizimki de gaz modunda zaten,oldu işte. tam da 2 adet dönemi ortasındayım,zamanı yani,tutar mı bilmiyorum yaaa,hemen olmaz heralde o kadarı ancak filmlerde olur :26:

günaydın kızlar
uzun zamandir giremiyodum siteye
yenilenmiş,değişik geldi,alışırız bakalım

zeynepçim ipeğe çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya Allah acil şifalar versin yavruya

burcu cnm duruyada geçmiş olsun oda rahatsızmış
yazın sıcaktan uyuyamıyolar die kış gelsin dioduk ama şimdide hastalıktan kurtulamıyo yavrular

ya kızlar geçmişi okudumda patronum burda unuttum çoğunu aklımda kalana yazdım kusuruma bakmayın
maşallah özlmecim prensesimize ALlah hayırlı evlat etsin inş. ayy mis gibi de kokar ya o şimdi
cnm sanada geçmiş olsun inş. iyi olursun Allah kuvvet versin iki yavruna birden sabırla bakasın inş.

ayy canım çok sıkkın, ağlayarak başladım haftaya, allah sonunu iyi etsin. (inş sizler güzel bi hafta geçirirsiniz.)
yine babam kötü oldu. şekeri yüksek, sürekli başı dönüyor ve dün istifrası tekrar başladı.
yarın için randevu aldım, yeniden dr a götürecem. hastalıkta, sağlıkta bizler için ama elde değil üzülüyor insan.
ne zamandır da giremiyorum, içimi dökmeyi özlemişim.

hele minik prensesin geldiğini öğrenince bu kez sevinçten ağlamaya başladım.
zeyl (özlemcim) gözün aydın cnm. allah analı babalı büyütsün.

hasta olan bebişlere geçmiş olsun.

miray da tam bi canavar oldu. yatakta baslıyor kıvırmaya. halı tüğü topluyor ve çay içirmiyor. tadını bilmeden ısrarla nasıl ister insan birşeyi. pekmezli su yaptım, içmedi. ısrarla çay istiyor. ne yapıcam bilmem.

özetle durumlar böyle bende.

zeynep aklına getirme öyle şeyler. stres yapma.
ipek nasıl oldu?

:13: datlum nbr yıkayamadığın minik böcükle tatlı zeynep nasllar

zeynepçim olabilir valla hiç belli olmaz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…