nasılsın canım ecenaz hanım nasıl iyleştiniz mi?
merhaba kizlar nasilsiniz ya leptopta bi sorununmu var kadinlar kulubundemi anlamadim aksamdan beri yatamiyorum bisi yapamiyorum siteye
herkez nasil insallah herkez iyidir ben ozge de iyiz bayramin 3 gunu tasindik dayremize artik evimizdeyiz ozge yerinde durmuyo durmadan harekete emekleme ayaga kalkma ugraslarinda masada yuruyo iyi hastada dil allaha sukur interneti bekledik kac zamandir bebislerin dogum gunleri yaklasti kocaman oldular hepsi masallah tum meleklere
cok saol canim allah tum isreyen herkeze nasip etsin dilerim
ecenaz nasil hastamis galiba cok gecmis olsun kis geldi vala hasta oluyolar hep allah korusun hepsini miniicikler hasta olmasinlar kuzular bizde sizi cok opuyoruz teyzesi ozge uyuyo bende bi bakim dedim dun net geldi nasil sikildim netsiz zor vala
günaydın herkese..güzel bir hafta olsun
maşallah özlmecim prensesimize ALlah hayırlı evlat etsin inş. ayy mis gibi de kokar ya o şimdiZeynep kız iyi maşallah, dün gece uyutmadı beni hep memede kalmak istiyor şimdi uyyo tısıl tısıl.. gece gündüz daha dümdüz:)
3300 50 cm abisini geçti yenidoğan hali olarak:)
Toprak ilkten pek sallamadı:) akşam biraz kıskanır gibiydi kucağımızda görünce.emziğini almaya çalışıyor,dokunuyor filam ama daha bilinçli değil videoya çektim koycam ilk karşılaŞMA sahnesini
Doğum iyiydi fena değildi spontan ilerlerdi.Bi doğum ne kadar iyi olabilirse işte
Hep dua ettim size sık sık hastalanlara filan özellikle arasa
Tebrikler için çok teşekkür ederim kızlar sizleri gerçekten seviyorum
:13: datlum nbr yıkayamadığın minik böcükle tatlı zeynep nasllargünaydın.....
zeynepçim olabilir valla hiç belli olmaz tatlımkızlar günaydın...
utanarak ve sıkılarak size birşey sormam lazım...
1 kerede hamile kalınmaz değil mi
dün kaza oldu,anlarsınız ya işte :26:
tamam ben kardeş istiyorum,bizimki de gaz modunda zaten,oldu işte. tam da 2 adet dönemi ortasındayım,zamanı yani,tutar mı bilmiyorum yaaa,hemen olmaz heralde o kadarı ancak filmlerde olur :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?