günaydın zeynep, ben Eren'e bir kereden hamile kalmıştım ama diğer çocuklarımda öyle olmadı canım,allahın dediği olur hakkında hayırlısı canım....kızlar günaydın...
utanarak ve sıkılarak size birşey sormam lazım...
1 kerede hamile kalınmaz değil mi
dün kaza oldu,anlarsınız ya işte :26:
tamam ben kardeş istiyorum,bizimki de gaz modunda zaten,oldu işte. tam da 2 adet dönemi ortasındayım,zamanı yani,tutar mı bilmiyorum yaaa,hemen olmaz heralde o kadarı ancak filmlerde olur :26:
günaydın canım.....günaydın kızlar
uzun zamandir giremiyodum siteye
yenilenmiş,değişik geldi,alışırız bakalım
günaydın esma....zeynepçim ipeğe çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya Allah acil şifalar versin yavruya
burcu cnm duruyada geçmiş olsun oda rahatsızmış
yazın sıcaktan uyuyamıyolar die kış gelsin dioduk ama şimdide hastalıktan kurtulamıyo yavrular
ya kızlar geçmişi okudumda patronum burda unuttum çoğunu aklımda kalana yazdım kusuruma bakmayın
maşallah özlmecim prensesimize ALlah hayırlı evlat etsin inş. ayy mis gibi de kokar ya o şimdi
cnm sanada geçmiş olsun inş. iyi olursun Allah kuvvet versin iki yavruna birden sabırla bakasın inş.
günaydın ayten....herkese günaydın güzel bir hafta olur inşallah
günaydın hülya geçmiş olsun canım....ayy canım çok sıkkın, ağlayarak başladım haftaya, allah sonunu iyi etsin. (inş sizler güzel bi hafta geçirirsiniz.)
yine babam kötü oldu. şekeri yüksek, sürekli başı dönüyor ve dün istifrası tekrar başladı.
yarın için randevu aldım, yeniden dr a götürecem. hastalıkta, sağlıkta bizler için ama elde değil üzülüyor insan.
ne zamandır da giremiyorum, içimi dökmeyi özlemişim.
hele minik prensesin geldiğini öğrenince bu kez sevinçten ağlamaya başladım.
zeyl (özlemcim) gözün aydın cnm. allah analı babalı büyütsün.
hasta olan bebişlere geçmiş olsun.
miray da tam bi canavar oldu. yatakta baslıyor kıvırmaya. halı tüğü topluyorve çay içirmiyor. tadını bilmeden ısrarla nasıl ister insan birşeyi. pekmezli su yaptım, içmedi. ısrarla çay istiyor. ne yapıcam bilmem.
özetle durumlar böyle bende.
zeynep aklına getirme öyle şeyler. stres yapma.
ipek nasıl oldu?
Günaydın canlarım güzel bir hafta diliyorumm
zeynepcim ipek nasıl
hasta bebişlerimize çok çok geçmiş olsunn
zeyneb belli olmaz bu işler ama bizimde kazara olduğu zamanlar olmuştu yakında,adet oldum ama her bünye bir olmazmış.kimi yumurtlamaya daha yatkın oluyo,,
1 kerede mi :18:günaydın zeynep, ben Eren'e bir kereden hamile kalmıştım ama diğer çocuklarımda öyle olmadı canım,allahın dediği olur hakkında hayırlısı canım....
günaydın canım.....
günaydın esma....
günaydın ayten....
günaydın hülya geçmiş olsun canım....
günaydın serap....
havvacım iyi niyetiyle konu açmış 2011 şubat annelerine diyeAa ne olmuş görmedim ben
sedacım resimler nerde bacımmm
afiyet olsun canım.bi kahvaltı yapıp gelelim.
Günaydın kızlar....
Herkes iyidir umarım...
2011 annelerinin gereksiz linklerinin hepsini Kazen e maileldim. Eğer azıcık adaletliyse Kazen taşır hepsini
Zeynep İpek nasıl oldu.. İnşallah iyidir kuzum yaaa
kızlar günaydın...
utanarak ve sıkılarak size birşey sormam lazım...
1 kerede hamile kalınmaz değil mi
dün kaza oldu,anlarsınız ya işte :26:
tamam ben kardeş istiyorum,bizimki de gaz modunda zaten,oldu işte. tam da 2 adet dönemi ortasındayım,zamanı yani,tutar mı bilmiyorum yaaa,hemen olmaz heralde o kadarı ancak filmlerde olur :26:
günaydın kızlar
uzun zamandir giremiyodum siteye
yenilenmiş,değişik geldi,alışırız bakalım
herkese günaydın güzel bir hafta olur inşallah
ayy canım çok sıkkın, ağlayarak başladım haftaya, allah sonunu iyi etsin. (inş sizler güzel bi hafta geçirirsiniz.)
yine babam kötü oldu. şekeri yüksek, sürekli başı dönüyor ve dün istifrası tekrar başladı.
yarın için randevu aldım, yeniden dr a götürecem. hastalıkta, sağlıkta bizler için ama elde değil üzülüyor insan.
ne zamandır da giremiyorum, içimi dökmeyi özlemişim.
hele minik prensesin geldiğini öğrenince bu kez sevinçten ağlamaya başladım.
zeyl (özlemcim) gözün aydın cnm. allah analı babalı büyütsün.
hasta olan bebişlere geçmiş olsun.
miray da tam bi canavar oldu. yatakta baslıyor kıvırmaya. halı tüğü topluyorve çay içirmiyor. tadını bilmeden ısrarla nasıl ister insan birşeyi. pekmezli su yaptım, içmedi. ısrarla çay istiyor. ne yapıcam bilmem.
özetle durumlar böyle bende.
zeynep aklına getirme öyle şeyler. stres yapma.
ipek nasıl oldu?
:13: datlum nbr yıkayamadığın minik böcükle tatlı zeynep nasllar
zeynepçim olabilir valla hiç belli olmaz tatlım
ggünaydın serapcımm.Günaydın canlarım güzel bir hafta diliyorumm
zeynepcim ipek nasıl
hasta bebişlerimize çok çok geçmiş olsunn
zeyneb belli olmaz bu işler ama bizimde kazara olduğu zamanlar olmuştu yakında,adet oldum ama her bünye bir olmazmış.kimi yumurtlamaya daha yatkın oluyo,,
kızlar sağolun ya rahatlattınız beni,ben 1 yaşından sonra diyodum öyle hazırlamıştım kendimi,bizimki bi heves olur olur diyo gıcıklık olsun diye,bencede olmaz 1 kerede olsa bu işler ohooooo
hülya canım çok geçmiş olsun,neden çıkıyor şekeri,stres mi yapıyor bişeye,yoksa yememesi gereken şeyleri mi yiyor? götür bakalım ne diyecek dr.
ipeği sormuşsunuz kızlar,teşekkür ederiz,hırıltısı kesildi,onun dışında hala ateşi çıkıyo ara ara,öksürüğümüz ve burun akıntımız tam gaz devam,bugün kusmadı ilk kez buda bişeydir dimi. bugün son iğnemiz war yarın kontrole gidicez bakalım ne dicek doktor...
defne kuş a da maşallah,keçi sütü de içermiş,selvi boylu kuzuma yarasın
sedacım resimlere baktım,oraya da yazıcam bi ara,herşey harika olmuş,kurabiye güzel oldu demişsin bizimle de paylaşırmısın tarifini bakalım bizimkilerde sevicekler mi*
günaydın iyi haftalar herkese .....
bu arada 2011 annelerine de çok sinirlendim. bi kaçı densiz densiz konuşmuş. hamiledir diyosun susuyosun ama biz de hamile olduk kardeşim,kimseyi sinirlendirip kırıcak bişey de yapmadık. havva nın üstüne kalmış herşey,iyilikten de anlamıyor bazı insanlar. şeytan diyo ne halin warsa gör ama işte... neyse!
Günaydın kızlar....
Herkes iyidir umarım...
2011 annelerinin gereksiz linklerinin hepsini Kazen e maileldim. Eğer azıcık adaletliyse Kazen taşır hepsini
ziyaretçimizde hiç eksik olmuyo biri bizi iyi takip ediyo.aceba kimm:82:
Kim kii onlar Ayşegül ben dikkat etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?