2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canlarım güzel bir hafta diliyorumm
zeynepcim ipek nasıl
hasta bebişlerimize çok çok geçmiş olsunn

zeyneb belli olmaz bu işler ama bizimde kazara olduğu zamanlar olmuştu yakında,adet oldum ama her bünye bir olmazmış.kimi yumurtlamaya daha yatkın oluyo,,

kızlar sağolun ya rahatlattınız beni,ben 1 yaşından sonra diyodum öyle hazırlamıştım kendimi,bizimki bi heves olur olur diyo gıcıklık olsun diye,bencede olmaz 1 kerede olsa bu işler ohooooo

hülya canım çok geçmiş olsun,neden çıkıyor şekeri,stres mi yapıyor bişeye,yoksa yememesi gereken şeyleri mi yiyor? götür bakalım ne diyecek dr.

ipeği sormuşsunuz kızlar,teşekkür ederiz,hırıltısı kesildi,onun dışında hala ateşi çıkıyo ara ara,öksürüğümüz ve burun akıntımız tam gaz devam,bugün kusmadı ilk kez buda bişeydir dimi. bugün son iğnemiz war yarın kontrole gidicez bakalım ne dicek doktor...

defne kuş a da maşallah,keçi sütü de içermiş,selvi boylu kuzuma yarasın

sedacım resimlere baktım,oraya da yazıcam bi ara,herşey harika olmuş,kurabiye güzel oldu demişsin bizimle de paylaşırmısın tarifini bakalım bizimkilerde sevicekler mi*

bu arada 2011 annelerine de çok sinirlendim. bi kaçı densiz densiz konuşmuş. hamiledir diyosun susuyosun ama biz de hamile olduk kardeşim,kimseyi sinirlendirip kırıcak bişey de yapmadık. havva nın üstüne kalmış herşey,iyilikten de anlamıyor bazı insanlar. şeytan diyo ne halin warsa gör ama işte... neyse!

günaydın zeynep, ben Eren'e bir kereden hamile kalmıştım ama diğer çocuklarımda öyle olmadı canım,allahın dediği olur hakkında hayırlısı canım....

günaydın kızlar
uzun zamandir giremiyodum siteye
yenilenmiş,değişik geldi,alışırız bakalım
günaydın canım.....

günaydın esma....

herkese günaydın güzel bir hafta olur inşallah
günaydın ayten....

günaydın hülya geçmiş olsun canım....

günaydın serap....

Günaydın kızlar....
Herkes iyidir umarım...
2011 annelerinin gereksiz linklerinin hepsini Kazen e maileldim. Eğer azıcık adaletliyse Kazen taşır hepsini

1 kerede mi :18:
hayırlısı artık ne diyelim
Aa ne olmuş görmedim ben

sedacım resimler nerde bacımmm
havvacım iyi niyetiyle konu açmış 2011 şubat annelerine diye
herkes de yüklenmiş kıza
bak war konu hala duruyor.
bi kahvaltı yapıp gelelim.
afiyet olsun canım.

Günaydın kızlar....
Herkes iyidir umarım...
2011 annelerinin gereksiz linklerinin hepsini Kazen e maileldim. Eğer azıcık adaletliyse Kazen taşır hepsini

ben bazılarını ayırıp oraya da yazmıştım,ama 1 kere daha incelediğimde daha fazla gereksiz link olduğunu farkettim.
ayıp etmişler.
hamileler anladık ama bazıları çok fevri davranmış.
keyifleri bilir ne diyelim!

günaydın bu arada canım.

ha haa.kız olurmu olur.bide tam zamanı diyon..olabilirrrr..ama bendede bi ara kaçak olduu..öldüm ödüm dirildim resmen.adama bagırıp çagırdım ne ettin diyehele bi hamile kalayım burnundan getirirmi demiştim.adamda amma korktu..ama bi denemede ablamda ogluna hamile kaldı haaa...

günaydın kızlar
uzun zamandir giremiyodum siteye
yenilenmiş,değişik geldi,alışırız bakalım

günaydınn.nasılsın.

herkese günaydın güzel bir hafta olur inşallah

günaydınn.aytenn.

hülyacım geçmiş olsun.anlayorum seni.bence şekerinin neden yükseldigini anlayacak bi bölümü götürün.iyice raştırsınlar.allah korusun.şifa versinn..
bu arada bebek çayı var sanırım ondan ver barii.küçüklerde çay kansızlık yapıyo biliyorsun.aman verme kız.aglasın zilli.

:13: datlum nbr yıkayamadığın minik böcükle tatlı zeynep nasllar

zeynepçim olabilir valla hiç belli olmaz tatlım

he yaa zırlıyo yıkarken.valla ter içindi sırakıyo.güççükük popoyu yıkayana kadar canım çıkıyo

ggünaydın serapcımm.

maşallah kusması düzeldiyse tamamdır.düzeliyo işte. o biyel bişey deil.çok çok iyi.
ya telzesi valla çok mutluyum.içmeyin kızım iki gündür çok azda olsa bakıyo artık tadınaaa..

günaydın iyi haftalar herkese .....

günaydınn...

sorma ya bende çok deli oldum.kimse bilmiyo ama ben 3 hafta önce epey bi kendi çapımda mücadale ettim.mesaölar falan attım ama olmadı

Günaydın kızlar....
Herkes iyidir umarım...

havvvaa..ben üç hafta önce kazene mesaj attım.o bana döndü ben ona döndüm.forum yöneticise döndüm.,kız döndümde döndüm.ama hepsine aynı linkli bi topik yok.kapaktmamız için bi gerekçe yok demişlerdi.sonra ben yine döndüm.ama siz fazla konu açmayın diye bizim konuları kapattırıyorsduruz önceden falan filan.bende yaptım ama pek işe yaramamıştı.umarım seninki işe yarar.ah havva ah şimdi editör olacaktınn

konunuzxu ben taki ediyorum bu bugün yaptığım bişey değil herzaman bakıp tecrubelerişnizden yararlanıyorum ve yazdıklarınızı önemsiyorum dünkü konudada havva hanıma anlattım bununda böyle bi konu yüzünden okumaktan vazgeçmek istemiyorum böyle bi konu yüzünden

Ayşegül,Havva günaydın kızlar....
havvacım okudum canım 2011 şubat annelerine güzellikle anlatmaya çalışmışsın derdimizi ama bazıları çok fevri davranıp yüklenmişler sana ayıp etmişler konu açmayın demiyoruzki ilgili yerleri var oraya açın diyoruz, istedikleri gibi anlam çıkarmışlar iylikte yaramıyor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…