defneyi uyutayım ben...
Hakkaten Ayşegül ben editörlüğü geri isteyeyim. Sarı böcek tek başına yetişemiyo topiklere. Sorumluluk alanı çok geniş çünkü.
Sevim_li her zaman hgel şekerim bekleriz. Elimizden geldiğince de destek oluruz. Benim kimseyle kişisel ya da daha farklı sorunlarım olmaz. Sizler ve bizler kutsal bir yolun yolcularıyız. Bize birbirimize destek olmak yakışır.
Ayşegül,Havva günaydın kızlar....
havvacım okudum canım 2011 şubat annelerine güzellikle anlatmaya çalışmışsın derdimizi ama bazıları çok fevri davranıp yüklenmişler sana ayıp etmişler konu açmayın demiyoruzki ilgili yerleri var oraya açın diyoruz, istedikleri gibi anlam çıkarmışlar iylikte yaramıyor......
abowwww olur mu olur desene :26:
ha haa.kız olurmu olur.bide tam zamanı diyon..olabilirrrr..ama bendede bi ara kaçak olduu..öldüm ödüm dirildim resmen.adama bagırıp çagırdım ne ettin diyehele bi hamile kalayım burnundan getirirmi demiştim.adamda amma korktu..ama bi denemede ablamda ogluna hamile kaldı haaa...
günaydınn.nasılsın.
günaydınn.aytenn.
hülyacım geçmiş olsun.anlayorum seni.bence şekerinin neden yükseldigini anlayacak bi bölümü götürün.iyice raştırsınlar.allah korusun.şifa versinn..
bu arada bebek çayı var sanırım ondan ver barii.küçüklerde çay kansızlık yapıyo biliyorsun.aman verme kız.aglasın zilli.
he yaa zırlıyo yıkarken.valla ter içindi sırakıyo.güççükük popoyu yıkayana kadar canım çıkıyo
ggünaydın serapcımm.
maşallah kusması düzeldiyse tamamdır.düzeliyo işte. o biyel bişey deil.çok çok iyi.
ya telzesi valla çok mutluyum.içmeyin kızım iki gündür çok azda olsa bakıyo artık tadınaaa..
günaydınn...
sorma ya bende çok deli oldum.kimse bilmiyo ama ben 3 hafta önce epey bi kendi çapımda mücadale ettim.mesaölar falan attım ama olmadı
havvvaa..ben üç hafta önce kazene mesaj attım.o bana döndü ben ona döndüm.forum yöneticise döndüm.,kız döndümde döndüm.ama hepsine aynı linkli bi topik yok.kapaktmamız için bi gerekçe yok demişlerdi.sonra ben yine döndüm.ama siz fazla konu açmayın diye bizim konuları kapattırıyorsduruz önceden falan filan.bende yaptım ama pek işe yaramamıştı.umarım seninki işe yarar.ah havva ah şimdi editör olacaktınn
merhaba ve elbette takip edebilirsin. böyle şeyler olabiliyor,kalabalık bi forum burası. insanlar birbirinin tecrubelerinden yararlanmak için varlar. yardım edebiliyosak ne mutlu bize...konunuzxu ben taki ediyorum bu bugün yaptığım bişey değil herzaman bakıp tecrubelerişnizden yararlanıyorum ve yazdıklarınızı önemsiyorum dünkü konudada havva hanıma anlattım bununda böyle bi konu yüzünden okumaktan vazgeçmek istemiyorum böyle bi konu yüzünden
Hakkaten Ayşegül ben editörlüğü geri isteyeyim. Sarı böcek tek başına yetişemiyo topiklere. Sorumluluk alanı çok geniş çünkü.
Sevim_li her zaman hgel şekerim bekleriz. Elimizden geldiğince de destek oluruz. Benim kimseyle kişisel ya da daha farklı sorunlarım olmaz. Sizler ve bizler kutsal bir yolun yolcularıyız. Bize birbirimize destek olmak yakışır.
Ayşegül,Havva günaydın kızlar....
havvacım okudum canım 2011 şubat annelerine güzellikle anlatmaya çalışmışsın derdimizi ama bazıları çok fevri davranıp yüklenmişler sana ayıp etmişler konu açmayın demiyoruzki ilgili yerleri var oraya açın diyoruz, istedikleri gibi anlam çıkarmışlar iylikte yaramıyor......
çok teşekkür ederim ben hala geri sayfaları okumaya çalışıyorum bazen başımıza gelecekleri görüp gülüyorum allah yardımcımız olsun ne diyim
Ben sorun etmedim Selmacım siz de etmeyin bence...
abowwww olur mu olur desene :26:
evet ya,yediği midesinde kalınca acayip mutlu oluyorum
merhaba ve elbette takip edebilirsin. böyle şeyler olabiliyor,kalabalık bi forum burası. insanlar birbirinin tecrubelerinden yararlanmak için varlar. yardım edebiliyosak ne mutlu bize...
bizim cadı uyudu ayağımda. buralardayım 1 saat falan tutmayın beni
benimki uyumadı.bir iki emdi.gözüme bakıyo oynayalım diye.amaan çokta ısraretemdim zeynebin yanına bıraktım..
ya kızlar çocugunuza pırasa yaparken limin sıkıyonmusunuzzzz
benimki uyumadı.bir iki emdi.gözüme bakıyo oynayalım diye.amaan çokta ısraretemdim zeynebin yanına bıraktım..
ya kızlar çocugunuza pırasa yaparken limin sıkıyonmusunuzzzz
acık seni korkutam..
ben limon sıkmadım canım biraz pirinç kattım içine öyle pişirdim sevdi oğlum birde kıymalı denicem bugün bende pırasa yapıcam
dur kız korkutma
sıkmıyom canım ekşi oluor çok pirinç koyuyorum yada kıyma çok nadir.
bende limon koymadım.ama sonradan eklesemmi dedim sonra..
bende kıymalı yaptım..inşallah yer...
yer gız neden yemesın ben bıle yerım onu
bende kereviz&taze fasulye&kıyma&havuc koydum ocaga pişiyo yavaştan
yerse...
ya beş gündür göz kapagımın üstü sürekli pıt pıt atıyo.hani derizya göz segirmesi diye.off valal gözümden yaş geliyo..nedenkii:26:
ha bu arada gereksiz bi topic açmışlar 2011 şubat annelerine diye,tüühhh yetişemedim konu kapatılmış,yoksa bugünkü negatifliğimle iyice sayacaktım millete,iyi olmuş kurtuldular:) neymiş efendim kendimizi sizin konularınızın içinde bulamıyoruz,ulen sanki internet kullanmayı bilmiyosun,sık kullanılanlar diye birşey var kardeşim ekle oraya konularını tek tek hiç uğraşma,olmadı konunu arattır,sanki çok zor bişey,ama onlarda haklı okadar çok topic açmışlarki kendi konularını bulamıyorlar neyse...
bende casusluk yapiyim dedim
seviyesizin biride böyle yazmış
bide ulen demiş
neyse sus zeynep sus,kabak başına patlayacak sonra
ayyy o bendede olur bi başladımı geçmez 1 ay sinir şey
yorgunluk tetiklermiş nette oyle okuduydum
valla bende bugün kavga havamdayım
ah ah bende yetişemedim diye üzülüyorum.hatta havada diyeektim kız topik açalırken pazarımı buldum diyeherkes açmıyo hafta sonu diye.ama şimdi açılacaktı ahhh ahhh..o uleni ben ne edirdim biliyonmuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?