2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Hakkaten Ayşegül ben editörlüğü geri isteyeyim. Sarı böcek tek başına yetişemiyo topiklere. Sorumluluk alanı çok geniş çünkü.
Sevim_li her zaman hgel şekerim bekleriz. Elimizden geldiğince de destek oluruz. Benim kimseyle kişisel ya da daha farklı sorunlarım olmaz. Sizler ve bizler kutsal bir yolun yolcularıyız. Bize birbirimize destek olmak yakışır.

çok teşekkür ederim ben hala geri sayfaları okumaya çalışıyorum bazen başımıza gelecekleri görüp gülüyorum allah yardımcımız olsun ne diyim

Ben sorun etmedim Selmacım siz de etmeyin bence...

abowwww olur mu olur desene :26:

evet ya,yediği midesinde kalınca acayip mutlu oluyorum
merhaba ve elbette takip edebilirsin. böyle şeyler olabiliyor,kalabalık bi forum burası. insanlar birbirinin tecrubelerinden yararlanmak için varlar. yardım edebiliyosak ne mutlu bize...

bizim cadı uyudu ayağımda. buralardayım 1 saat falan tutmayın beni

aynen

ay ne iyi olurrr

çok teşekkür ederim ben hala geri sayfaları okumaya çalışıyorum bazen başımıza gelecekleri görüp gülüyorum allah yardımcımız olsun ne diyim

tabiki gel.ama o yazılar üzdü gerçektende.dikkat ettiysen bizden kimse kırıcı bi laf etmemiş.ama arkadaşlarınız
ay çok komik
açarız kime ne
çok istilorsan sık kulanana ekle
bizde bi topik açıp kapatma isteyecegiz
yazık çok üzücü..!!!
ama dedgimi gibi tabiki sorada sorun.danışında .gelde oku.ama bayagı üzüldük buna.neyse konu kapandı zaten..

Ben sorun etmedim Selmacım siz de etmeyin bence...

benimki uyumadı.bir iki emdi.gözüme bakıyo oynayalım diye.amaan çokta ısraretemdim zeynebin yanına bıraktım..
ya kızlar çocugunuza pırasa yaparken limin sıkıyonmusunuzzzz

acık seni korkutam..

benimki uyumadı.bir iki emdi.gözüme bakıyo oynayalım diye.amaan çokta ısraretemdim zeynebin yanına bıraktım..
ya kızlar çocugunuza pırasa yaparken limin sıkıyonmusunuzzzz

ben limon sıkmadım canım biraz pirinç kattım içine öyle pişirdim sevdi oğlum birde kıymalı denicem bugün bende pırasa yapıcam

ben limon sıkmadım canım biraz pirinç kattım içine öyle pişirdim sevdi oğlum birde kıymalı denicem bugün bende pırasa yapıcam

dur kız korkutma

sıkmıyom canım ekşi oluor çok pirinç koyuyorum yada kıyma çok nadir.

bende limon koymadım.ama sonradan eklesemmi dedim sonra..
bende kıymalı yaptım..inşallah yer...

ya beş gündür göz kapagımın üstü sürekli pıt pıt atıyo.hani derizya göz segirmesi diye.off valal gözümden yaş geliyo..nedenkii:26:

yer gız neden yemesın ben bıle yerım onu

bende kereviz&taze fasulye&kıyma&havuc koydum ocaga pişiyo yavaştan
yerse...

kız benim cadını iştahımı var sanki.o yüzden didim..inşallah yesin bakalım.izeden pırası yapcam.ama kalkamadım yaaa..

afiyet olsun kuşuma yesin..çabucak toparlasın..

ha bu arada gereksiz bi topic açmışlar 2011 şubat annelerine diye,tüühhh yetişemedim konu kapatılmış,yoksa bugünkü negatifliğimle iyice sayacaktım millete,iyi olmuş kurtuldular:) neymiş efendim kendimizi sizin konularınızın içinde bulamıyoruz,ulen sanki internet kullanmayı bilmiyosun,sık kullanılanlar diye birşey var kardeşim ekle oraya konularını tek tek hiç uğraşma,olmadı konunu arattır,sanki çok zor bişey,ama onlarda haklı okadar çok topic açmışlarki kendi konularını bulamıyorlar neyse...

bende casusluk yapiyim dedim
seviyesizin biride böyle yazmış
bide ulen demiş
neyse sus zeynep sus,kabak başına patlayacak sonra

valla bende bugün kavga havamdayım
ah ah bende yetişemedim diye üzülüyorum.hatta havada diyeektim kız topik açalırken pazarımı buldum diyeherkes açmıyo hafta sonu diye.ama şimdi açılacaktı ahhh ahhh..o uleni ben ne edirdim biliyonmuu

Günaydın şekerler nasılsınız
Bizde tam gaz uykusuzluk devam .Kaç gecedir burnu tıkandığı için uyuyamıyor ,olmayan uyku hepten gitti .Dün gece 3.50 kadar uyutmak için canım çıktı .Uyudu ama saat 6ya kadar sürekli kalkttı .Hala uyanabilmiş değilim çok uykum var çoooooooooook .Bu çocuk niye böyle ya iyi olsada uyku yok hasta olsada.Bir düzene girmedi şu uyku işimiz
Daha kahvaltı yapamadım bişeyler yiyipte geleceğim

ayyy o bendede olur bi başladımı geçmez 1 ay sinir şey
yorgunluk tetiklermiş nette oyle okuduydum

hadi yaa.uyy evet sinir şeymiş.ende olmazdı.ama du bi düşüneyim ik gündür geç yatıq uykumu alamamışıtım.ondanmıki.ama defnede iyi uyuyod.ben kocayla maç izliyom

ayıp gerçektende çok kırıcı laflar söylemişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…