ha bu arada gereksiz bi topic açmışlar 2011 şubat annelerine diye,tüühhh yetişemedim konu kapatılmış,yoksa bugünkü negatifliğimle iyice sayacaktım millete,iyi olmuş kurtuldular:) neymiş efendim kendimizi sizin konularınızın içinde bulamıyoruz,ulen sanki internet kullanmayı bilmiyosun,sık kullanılanlar diye birşey var kardeşim ekle oraya konularını tek tek hiç uğraşma,olmadı konunu arattır,sanki çok zor bişey,ama onlarda haklı okadar çok topic açmışlarki kendi konularını bulamıyorlar neyse...
bende casusluk yapiyim dedim
seviyesizin biride böyle yazmış
bide ulen demiş
neyse sus zeynep sus,kabak başına patlayacak sonra
valla bende bugün kavga havamdayım
ah ah bende yetişemedim diye üzülüyorum.hatta havada diyeektim kız topik açalırken pazarımı buldum diyeherkes açmıyo hafta sonu diye.ama şimdi açılacaktı ahhh ahhh..o uleni ben ne edirdim biliyonmuu
haydaaaaGünaydın şekerler nasılsınız
Bizde tam gaz uykusuzluk devam .Kaç gecedir burnu tıkandığı için uyuyamıyor ,olmayan uyku hepten gitti .Dün gece 3.50 kadar uyutmak için canım çıktı .Uyudu ama saat 6ya kadar sürekli kalkttı .Hala uyanabilmiş değilim çok uykum var çoooooooooook .Bu çocuk niye böyle ya iyi olsada uyku yok hasta olsada.Bir düzene girmedi şu uyku işimiz
Daha kahvaltı yapamadım bişeyler yiyipte geleceğim
valla bende bugün kavga havamdayım
ah ah bende yetişemedim diye üzülüyorum.hatta havada diyeektim kız topik açalırken pazarımı buldum diyeherkes açmıyo hafta sonu diye.ama şimdi açılacaktı ahhh ahhh..o uleni ben ne edirdim biliyonmuu
kız delüüü yat işte cocuk uyumuşkenhadi yaa.uyy evet sinir şeymiş.ende olmazdı.ama du bi düşüneyim ik gündür geç yatıq uykumu alamamışıtım.ondanmıki.ama defnede iyi uyuyod.ben kocayla maç izliyom
hg tubacım.anıcım hastalar ne adcen artık.geçmiş olsun.amaan çabucak iyileşsinler artık.valla..Günaydın şekerler nasılsınız
Bizde tam gaz uykusuzluk devam .Kaç gecedir burnu tıkandığı için uyuyamıyor ,olmayan uyku hepten gitti .Dün gece 3.50 kadar uyutmak için canım çıktı .Uyudu ama saat 6ya kadar sürekli kalkttı .Hala uyanabilmiş değilim çok uykum var çoooooooooook .Bu çocuk niye böyle ya iyi olsada uyku yok hasta olsada.Bir düzene girmedi şu uyku işimiz
ayıp gerçektende çok kırıcı laflar söylemişler
Günaydın şekerler nasılsınız
senin ne ettigin belli gece gecehaydaaaa
e bı ara duzene gırmıştı mertkanın uykusu ne guzel uyuyordu
ne oldu gene yaaa
sorma
ne kadar tatlı dıl gosterırsen goster 1-2 arıza cıkıyor işte boyle
bende gergınım zaten dunku muhabbetten dilimden kurtuldukları ıcın kendılerı sanslı haberlerı yok
kız delüüü yat işte cocuk uyumuşken
dıyene bak
dun 12 de yattım bende
ne ettın deme sımdı azcık basbasa vakıt gecırelım dedık adamla
kendı kendımle kavga edıyorum burda yaaa yok boyle bısey cok gergınım bugun offff
senin ne ettigin belli gece gece
kız adama tek canım istemiyo seyretmeyi etme eyleme gel beraber seyredelim dedi.kıramıyom oturup seyrettim.bi ara uyumuşum dürttüuyuyonmu diye.yok olurmuu dedim ..
senin ne ettigin belli gece gece
kız adama tek canım istemiyo seyretmeyi etme eyleme gel beraber seyredelim dedi.kıramıyom oturup seyrettim.bi ara uyumuşum dürttüuyuyonmu diye.yok olurmuu dedim ..
kız ben deildim ama bundan dolmayı acaip sinirlendim.valla bi anda kavga güdüm ortaya çıktı..
ipeğin burnunu açamıyorum kızlar
bi fikri olan?
ne banyo
ne buhar makinası
ne cold mix
ne damlalar
hala tıkalı
bi fikri olan?
ne banyo
ne buhar makinası
ne cold mix
ne damlalar
hala tıkalı
bi fikri olan?
ne banyo
ne buhar makinası
ne cold mix
ne damlalar
hala tıkalı
ayşegül sende benim gibi akşamları eşim dvd alıp geliyor izleyelim diye bir başlıyoruz filme ben daha yarıda uyuyorum artık bir filmi iki gün izlemeye başladık
allahtan skoru sormadı :90: :90: :90:
içinde bi canavar yatıyormuşta haberin yokmuş bak
kactım ben.çok oturdum bile..işler çook..öglen görüşürüzz.
slm tatlım nbrrGünaydın canlarım güzel bir hafta diliyorumm
zeynepcim ipek nasıl
hasta bebişlerimize çok çok geçmiş olsunn
zeyneb belli olmaz bu işler ama bizimde kazara olduğu zamanlar olmuştu yakında,adet oldum ama her bünye bir olmazmış.kimi yumurtlamaya daha yatkın oluyo,,
canım ben oğluma bir seferde kaldım kısmet iştekızlar sağolun ya rahatlattınız beni,ben 1 yaşından sonra diyodum öyle hazırlamıştım kendimi,bizimki bi heves olur olur diyo gıcıklık olsun diye,bencede olmaz 1 kerede olsa bu işler ohooooo
hülya canım çok geçmiş olsun,neden çıkıyor şekeri,stres mi yapıyor bişeye,yoksa yememesi gereken şeyleri mi yiyor? götür bakalım ne diyecek dr.
ipeği sormuşsunuz kızlar,teşekkür ederiz,hırıltısı kesildi,onun dışında hala ateşi çıkıyo ara ara,öksürüğümüz ve burun akıntımız tam gaz devam,bugün kusmadı ilk kez buda bişeydir dimi. bugün son iğnemiz war yarın kontrole gidicez bakalım ne dicek doktor...
defne kuş a da maşallah,keçi sütü de içermiş,selvi boylu kuzuma yarasın
sedacım resimlere baktım,oraya da yazıcam bi ara,herşey harika olmuş,kurabiye güzel oldu demişsin bizimle de paylaşırmısın tarifini bakalım bizimkilerde sevicekler mi*
slm cnmgünaydın iyi haftalar herkese .....
amnn salla gitsin ben görmedim ama ne oldu bilmiyom da boşverinnnnbu arada 2011 annelerine de çok sinirlendim. bi kaçı densiz densiz konuşmuş. hamiledir diyosun susuyosun ama biz de hamile olduk kardeşim,kimseyi sinirlendirip kırıcak bişey de yapmadık. havva nın üstüne kalmış herşey,iyilikten de anlamıyor bazı insanlar. şeytan diyo ne halin warsa gör ama işte... neyse!
hadi çabuk gelbi kahvaltı yapıp gelelim.
günaydın cnmGünaydın kızlar....
Herkes iyidir umarım...
2011 annelerinin gereksiz linklerinin hepsini Kazen e maileldim. Eğer azıcık adaletliyse Kazen taşır hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?