2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canlarım benim kim kızdırdı sizi böyle .Dur kahvaltıdan önce neler olmuş bir bakayım merak ettim gerçekten

haydaaaa
e bı ara duzene gırmıştı mertkanın uykusu ne guzel uyuyordu
ne oldu gene yaaa

sorma
ne kadar tatlı dıl gosterırsen goster 1-2 arıza cıkıyor işte boyle
bende gergınım zaten dunku muhabbetten dilimden kurtuldukları ıcın kendılerı sanslı haberlerı yok

hadi yaa.uyy evet sinir şeymiş.ende olmazdı.ama du bi düşüneyim ik gündür geç yatıq uykumu alamamışıtım.ondanmıki.ama defnede iyi uyuyod.ben kocayla maç izliyom
kız delüüü yat işte cocuk uyumuşken
dıyene bak
dun 12 de yattım bende
ne ettın deme sımdı azcık basbasa vakıt gecırelım dedık adamla

hg tubacım.anıcım hastalar ne adcen artık.geçmiş olsun.amaan çabucak iyileşsinler artık.valla..

ayıp gerçektende çok kırıcı laflar söylemişler

amaan boşverin artık..

günaydın tuğba geçmiş olsun canım inş.çabucak toparlar mertkan kıyamam ya kış geldi kuzucukların hepsi hasta oldular......

senin ne ettigin belli gece gece
kız adama tek canım istemiyo seyretmeyi etme eyleme gel beraber seyredelim dedi.kıramıyom oturup seyrettim.bi ara uyumuşum dürttü uyuyonmu diye.yok olurmuu dedim..

ipeğin burnunu açamıyorum kızlar
bi fikri olan?
ne banyo
ne buhar makinası
ne cold mix
ne damlalar
hala tıkalı

senin ne ettigin belli gece gece
kız adama tek canım istemiyo seyretmeyi etme eyleme gel beraber seyredelim dedi.kıramıyom oturup seyrettim.bi ara uyumuşum dürttü uyuyonmu diye.yok olurmuu dedim..

ayşegül sende benim gibi akşamları eşim dvd alıp geliyor izleyelim diye bir başlıyoruz filme ben daha yarıda uyuyorum artık bir filmi iki gün izlemeye başladık

ipeğin burnunu açamıyorum kızlar
bi fikri olan?
ne banyo
ne buhar makinası
ne cold mix
ne damlalar
hala tıkalı

burun aspiratörü falan alıp denesen benimde kız kardeşimin 45 günlük bebeği o şekilde burnu tıkalı hırlıyor dr sı lazım deyip edirneye veya istanbula sevk etmiş zor valla çocuk büyütmek inşallah çabucak toparlar ipekcim

ayşegül sende benim gibi akşamları eşim dvd alıp geliyor izleyelim diye bir başlıyoruz filme ben daha yarıda uyuyorum artık bir filmi iki gün izlemeye başladık

kız film olsa cin gibi kesilirim.ama benim hoşuma gitimoyorsa istersen saat 8 olsun uykum gelir.biz seyrederiz film ama onda hiç uykum gelmiyo

allahtan skoru sormadı :90: :90: :90:

valla he sormdı bari.ama ben hemen skora baktım.sorarsa diye.

içinde bi canavar yatıyormuşta haberin yokmuş bak

bence herkesin içinde vardır be.onu çıkarana bak sen:82:

slm tatlım nbrr

canım ben oğluma bir seferde kaldım kısmet işte

günaydın iyi haftalar herkese .....
slm cnm

amnn salla gitsin ben görmedim ama ne oldu bilmiyom da boşverinnnn

bi kahvaltı yapıp gelelim.
hadi çabuk gel
kız rsme bayıldım ne tatlı çıkmış

Günaydın kızlar....
Herkes iyidir umarım...
2011 annelerinin gereksiz linklerinin hepsini Kazen e maileldim. Eğer azıcık adaletliyse Kazen taşır hepsini
günaydın cnm
biz yapsak silerler amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…