haydaaaa
e bı ara duzene gırmıştı mertkanın uykusu ne guzel uyuyordu
ne oldu gene yaaa
hg tubacım.anıcım hastalar ne adcen artık.geçmiş olsun.amaan çabucak iyileşsinler artık.valla..
amaan boşverin artık..
Sağolun kızlar Zeynepcim benim sıpa arada uyuyor malesef .Diş çıkarma bizde hep hastalığa sebep oluyor .Biri daha tam meydana gelmeden diğerleri patlıyor .Arka arkaya olunca kaldıramıyor 2 ayda bu 3.hasta oluşu .Diş çıkarma dönemleri arasında yemeside uyumasıda azıcık düzeliyor hop diş çıkarma döneminde yine hastayız .Yeme ve uyku alıp başını gidiyor :2:günaydın tuğba geçmiş olsun canım inş.çabucak toparlar mertkan kıyamam ya kış geldi kuzucukların hepsi hasta oldular......
Mertoşunda burnu hem akıyor hem tıkanıyor .Balgamıda var tıkanıp kalıyor .Biz cumartesi druna götürdük burnuna damla yapma geriye akar daha çok balgam olur dedi bana .Bende şurup kullanıyorum dr verdi sabah akşam içecek .Ama hala burnu tıkanıyor öksürüyor balgam olduğu belli .Çok zor ya kuzuların hasta olmasıipeğin burnunu açamıyorum kızlar
bi fikri olan?
ne banyo
ne buhar makinası
ne cold mix
ne damlalar
hala tıkalı
kactım ben.çok oturdum bile..işler çook..öglen görüşürüzz.
bende çıktım paşam uyandı kahvaltımızı yapalım anne oğul
1 kerede miiiislm tatlım nbrr
canım ben oğluma bir seferde kaldım kısmet işte
slm cnm
amnn salla gitsin ben görmedim ama ne oldu bilmiyom da boşverinnnn
hadi çabuk gel
kız rsme bayıldım ne tatlı çıkmış
günaydın cnm
biz yapsak silerler amaa
Sağolun kızlar Zeynepcim benim sıpa arada uyuyor malesef .Diş çıkarma bizde hep hastalığa sebep oluyor .Biri daha tam meydana gelmeden diğerleri patlıyor .Arka arkaya olunca kaldıramıyor 2 ayda bu 3.hasta oluşu .Diş çıkarma dönemleri arasında yemeside uyumasıda azıcık düzeliyor hop diş çıkarma döneminde yine hastayız .Yeme ve uyku alıp başını gidiyor :2:
Mertoşunda burnu hem akıyor hem tıkanıyor .Balgamıda var tıkanıp kalıyor .Biz cumartesi druna götürdük burnuna damla yapma geriye akar daha çok balgam olur dedi bana .Bende şurup kullanıyorum dr verdi sabah akşam içecek .Ama hala burnu tıkanıyor öksürüyor balgam olduğu belli .Çok zor ya kuzuların hasta olması
kızlar günaydın...
utanarak ve sıkılarak size birşey sormam lazım...
1 kerede hamile kalınmaz değil mi
dün kaza oldu,anlarsınız ya işte :26:
tamam ben kardeş istiyorum,bizimki de gaz modunda zaten,oldu işte. tam da 2 adet dönemi ortasındayım,zamanı yani,tutar mı bilmiyorum yaaa,hemen olmaz heralde o kadarı ancak filmlerde olur :26:
sağol canım .zeynepçim ipeğe çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya Allah acil şifalar versin yavruya
burcu cnm duruyada geçmiş olsun oda rahatsızmış
yazın sıcaktan uyuyamıyolar die kış gelsin dioduk ama şimdide hastalıktan kurtulamıyo yavrular
inş.
Günaydın kızlar....
Herkes iyidir umarım...
2011 annelerinin gereksiz linklerinin hepsini Kazen e maileldim. Eğer azıcık adaletliyse Kazen taşır hepsini
kızlar sağolun ya rahatlattınız beni,ben 1 yaşından sonra diyodum öyle hazırlamıştım kendimi,bizimki bi heves olur olur diyo gıcıklık olsun diye,bencede olmaz 1 kerede olsa bu işler ohooooo
hülya canım çok geçmiş olsun,neden çıkıyor şekeri,stres mi yapıyor bişeye,yoksa yememesi gereken şeyleri mi yiyor? götür bakalım ne diyecek dr.
ipeği sormuşsunuz kızlar,teşekkür ederiz,hırıltısı kesildi,onun dışında hala ateşi çıkıyo ara ara,öksürüğümüz ve burun akıntımız tam gaz devam,bugün kusmadı ilk kez buda bişeydir dimi. bugün son iğnemiz war yarın kontrole gidicez bakalım ne dicek doktor...
defne kuş a da maşallah,keçi sütü de içermiş,selvi boylu kuzuma yarasın
sedacım resimlere baktım,oraya da yazıcam bi ara,herşey harika olmuş,kurabiye güzel oldu demişsin bizimle de paylaşırmısın tarifini bakalım bizimkilerde sevicekler mi*
günaydın zeynep, ben Eren'e bir kereden hamile kalmıştım ama diğer çocuklarımda öyle olmadı canım,allahın dediği olur hakkında hayırlısı canım....
günaydın canım.....
günaydın esma....
günaydın ayten....
günaydın hülya geçmiş olsun canım....
günaydın serap....
Günaydın kızlar....
Herkes iyidir umarım...
2011 annelerinin gereksiz linklerinin hepsini Kazen e maileldim. Eğer azıcık adaletliyse Kazen taşır hepsini
1 kerede mi :18:
hayırlısı artık ne diyelim
havvacım iyi niyetiyle konu açmış 2011 şubat annelerine diye
herkes de yüklenmiş kıza
bak war konu hala duruyor.
afiyet olsun canım.
hırıltımız kesildi,kusmamız da durdu bugün.
1 haftadır yediğini çıkarmadı ilk kez...
ama ateşi hala çıkıyor,öksürüyor,burnu tıkalı. bakalım yarın kontrolumuz war
ha haa.kız olurmu olur.bide tam zamanı diyon..olabilirrrr..ama bendede bi ara kaçak olduu..öldüm ödüm dirildim resmen.adama bagırıp çagırdım ne ettin diyehele bi hamile kalayım burnundan getirirmi demiştim.adamda amma korktu..ama bi denemede ablamda ogluna hamile kaldı haaa...
günaydınn.nasılsın.
günaydınn.aytenn.
hülyacım geçmiş olsun.anlayorum seni.bence şekerinin neden yükseldigini anlayacak bi bölümü götürün.iyice raştırsınlar.allah korusun.şifa versinn..
bu arada bebek çayı var sanırım ondan ver barii.küçüklerde çay kansızlık yapıyo biliyorsun.aman verme kız.aglasın zilli.
he yaa zırlıyo yıkarken.valla ter içindi sırakıyo.güççükük popoyu yıkayana kadar canım çıkıyo
ggünaydın serapcımm.
maşallah kusması düzeldiyse tamamdır.düzeliyo işte. o biyel bişey deil.çok çok iyi.
ya telzesi valla çok mutluyum.içmeyin kızım iki gündür çok azda olsa bakıyo artık tadınaaa..
günaydınn...
sorma ya bende çok deli oldum.kimse bilmiyo ama ben 3 hafta önce epey bi kendi çapımda mücadale ettim.mesaölar falan attım ama olmadı
havvvaa..ben üç hafta önce kazene mesaj attım.o bana döndü ben ona döndüm.forum yöneticise döndüm.,kız döndümde döndüm.ama hepsine aynı linkli bi topik yok.kapaktmamız için bi gerekçe yok demişlerdi.sonra ben yine döndüm.ama siz fazla konu açmayın diye bizim konuları kapattırıyorsduruz önceden falan filan.bende yaptım ama pek işe yaramamıştı.umarım seninki işe yarar.ah havva ah şimdi editör olacaktınn
ha bu arada gereksiz bi topic açmışlar 2011 şubat annelerine diye,tüühhh yetişemedim konu kapatılmış,yoksa bugünkü negatifliğimle iyice sayacaktım millete,iyi olmuş kurtuldular:) neymiş efendim kendimizi sizin konularınızın içinde bulamıyoruz,ulen sanki internet kullanmayı bilmiyosun,sık kullanılanlar diye birşey var kardeşim ekle oraya konularını tek tek hiç uğraşma,olmadı konunu arattır,sanki çok zor bişey,ama onlarda haklı okadar çok topic açmışlarki kendi konularını bulamıyorlar neyse...
bende casusluk yapiyim dedim
seviyesizin biride böyle yazmış
bide ulen demiş
neyse sus zeynep sus,kabak başına patlayacak sonra
Hoşgeldin canım Serapta bu hafta diş buğdayı yapacaktı Berkuşa yanlış hatırlamadıysambu arada Serap nerde ya Berkin in annesi ben bayağıdır yazısınıda görmedim.
Hülyayıda soracaktım ama o sabah bi cee demiş gitmiş.
Hülya hülen sizede geçmiş olsun canım Allah tez zamanda babanın şifasını versin.evde 1 hasta oldumu bütün ev moralman pskolojikmen hasta oluyor.
Ne kadar ayıp boşverin arkadaşlar ne demek istediğimiz ,Neyi kastettiğimiz anlaşılmamış anlaşılan.Kendileri olayı saptırmışlar boşyere seviyesiz konuşmuşlar .Onlardan birkaçının sözleri sanki bizimmiş gibi olmuş .Çok fazla yanlış anlaşılmış bence konu.Havva öğretmenimiz konuşmayıda nasıl davranılması gerektiğinide çok ama çok iyi bilir . Kimseyi kırmazda üzmezde hepimizin bir sıkıntısını olabildiğince güzelce dile getirmiş ama anlayamamışlar çok yazıkkızlar 2011 annelerine bi baktımda konuşup duruyolar hala ay nekadar akıllılar biz salağız cahiliz ya bunlardan akıl alalım barim bakın ne yazmış biri
slm kızlar..naber..
bizi sormayın dökülüyoruz resmen.
3ümüzde çok kötüyüz..
hapşuruk öksürme ateş ne ararsanız var..
başım çatlıyo resmen..
bide iştahsızlar bende tabi..
onlara yedireyim diye beynm patlıyo offf..
2 çocuğun zorluğunu bugün çok çok iyi anladım...
slm kızlar..naber..
3ümüzde çok kötüyüz..
başım çatlıyo resmen..
slm kızlar..naber..
3ümüzde çok kötüyüz..
başım çatlıyo resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?