2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

haydaaaa
e bı ara duzene gırmıştı mertkanın uykusu ne guzel uyuyordu
ne oldu gene yaaa

hg tubacım.anıcım hastalar ne adcen artık.geçmiş olsun.amaan çabucak iyileşsinler artık.valla..

amaan boşverin artık..

günaydın tuğba geçmiş olsun canım inş.çabucak toparlar mertkan kıyamam ya kış geldi kuzucukların hepsi hasta oldular......
Sağolun kızlar Zeynepcim benim sıpa arada uyuyor malesef .Diş çıkarma bizde hep hastalığa sebep oluyor .Biri daha tam meydana gelmeden diğerleri patlıyor .Arka arkaya olunca kaldıramıyor 2 ayda bu 3.hasta oluşu .Diş çıkarma dönemleri arasında yemeside uyumasıda azıcık düzeliyor hop diş çıkarma döneminde yine hastayız .Yeme ve uyku alıp başını gidiyor :2:

ipeğin burnunu açamıyorum kızlar
bi fikri olan?
ne banyo
ne buhar makinası
ne cold mix
ne damlalar
hala tıkalı
Mertoşunda burnu hem akıyor hem tıkanıyor .Balgamıda var tıkanıp kalıyor .Biz cumartesi druna götürdük burnuna damla yapma geriye akar daha çok balgam olur dedi bana .Bende şurup kullanıyorum dr verdi sabah akşam içecek .Ama hala burnu tıkanıyor öksürüyor balgam olduğu belli .Çok zor ya kuzuların hasta olması

1 kerede miiii

kış bitse dişleri çıksa da bi rahatlasak artık :84:

TÜNAYDIN ANCAK YETİŞTİM.

Zeynep ben 1 kerede kaldım canım.boşuna demiyorum üzerime ceket atcalar kalacak moddoymışım diye.11 1 yaşına ne kaldı canım olursada olsun artık.

sağol canım .

bende Zeynep gibi burnunu açamıyorum açtım sanıyorum 2 dk sonra nefer alamıyor tıkalı burun ağlıyarak uyanıyor bizde 2 falandı yattık sabah 5 e kadar 10 kere uyandı beynim dönüyor resmen antibiotik aldım cumartesi başladık ama 2 gün oldu halen fayda etmedi desem yeridir.iştahsızlık yediğini kusmada hat safada.vee fena öksürüyor boğazdan geliyor anlıyorum ve elimi attığımda boğazlarda 2 tane top resmen elime geliyor.

hasta olan tün bebeklerimize biran önce geçmesi dileyi ile geçmiş olsun
Günaydın kızlar....
Herkes iyidir umarım...
2011 annelerinin gereksiz linklerinin hepsini Kazen e maileldim. Eğer azıcık adaletliyse Kazen taşır hepsini

ooo ben kazene kaçkere yazdım kazen @kadın..... mail bile attım ama bu sefer kazen müdahale etmedi.cidden ayıp etmişler sanane havasına girmişler neyse 2012 anneleri gelince anlarlar bizi.sizde bu kadar konu açmışsınız deniyor ama bizde yoktu bu kadar konu ya 1-2 arkadaş gereksiz açmıştı orayada zaten yazmamıştık gerilere gitmişti.neyse kapatmışlar konuyu.uzatmayalım bizde ben artık tavsiye falanda yazmam bizeneyse arasın öğrensinler biz iyi niyetli davrandık.zaten geçmişide okumayıp sürekli aynı şeyleri soruyorlardı.aman allah onlarada hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin bizene....

bu arada Serap nerde ya Berkin in annesi ben bayağıdır yazısınıda görmedim.

Hülyayıda soracaktım ama o sabah bi cee demiş gitmiş.

Hülya hülen sizede geçmiş olsun canım Allah tez zamanda babanın şifasını versin.evde 1 hasta oldumu bütün ev moralman pskolojikmen hasta oluyor.

kızlar 2011 annelerine bi baktımda konuşup duruyolar hala ay nekadar akıllılar biz salağız cahiliz ya bunlardan akıl alalım barim bakın ne yazmış biri

ha bu arada gereksiz bi topic açmışlar 2011 şubat annelerine diye,tüühhh yetişemedim konu kapatılmış,yoksa bugünkü negatifliğimle iyice sayacaktım millete,iyi olmuş kurtuldular:) neymiş efendim kendimizi sizin konularınızın içinde bulamıyoruz,ulen sanki internet kullanmayı bilmiyosun,sık kullanılanlar diye birşey var kardeşim ekle oraya konularını tek tek hiç uğraşma,olmadı konunu arattır,sanki çok zor bişey,ama onlarda haklı okadar çok topic açmışlarki kendi konularını bulamıyorlar neyse...

ben ufak bi duş alıp hazırlanayım dua edin bana

sağol cnm. stresten oldu cnm yaa. hem kardeşimin düğünü hem de emekli olacak. stres yaptı galiba.

sağol güzelim.

Günaydın kızlar....
Herkes iyidir umarım...
2011 annelerinin gereksiz linklerinin hepsini Kazen e maileldim. Eğer azıcık adaletliyse Kazen taşır hepsini

iyi cnm iyi. sen nasılsın? esra kuşum nasıl???

1 kerede mi :18:
hayırlısı artık ne diyelim

havvacım iyi niyetiyle konu açmış 2011 şubat annelerine diye
herkes de yüklenmiş kıza
bak war konu hala duruyor.

afiyet olsun canım.

sağolasın. yemiyor miray kaç zamandır. ite kaka işte.

hırıltımız kesildi,kusmamız da durdu bugün.
1 haftadır yediğini çıkarmadı ilk kez...
ama ateşi hala çıkıyor,öksürüyor,burnu tıkalı. bakalım yarın kontrolumuz war

inş bir an evvel atlatır onları da.
allah dermensızını vermesin.

sağol cnm. hı hı dahiliyeye gidecek yarın ama ben psikoloğa da götürmeden eve getirmicem.
geçen sefer gittiğimizde akrabamız gene cerraha götürmüştük. böbrekten, mideye kadar aklına gelebilecek tüm organlarıı tarandı. bişey yok.
hayırlısı bakalım.

neyse akşam üstü gelecekmiş bizimkiler. bi markete gideyim. miray da kudurdu evde. hava alsın.
muckk

Hoşgeldin canım Serapta bu hafta diş buğdayı yapacaktı Berkuşa yanlış hatırlamadıysam .Belki işleride yoğundur gelememiştir .Birazdan gelir herhalde

kızlar 2011 annelerine bi baktımda konuşup duruyolar hala ay nekadar akıllılar biz salağız cahiliz ya bunlardan akıl alalım barim bakın ne yazmış biri
Ne kadar ayıp boşverin arkadaşlar ne demek istediğimiz ,Neyi kastettiğimiz anlaşılmamış anlaşılan.Kendileri olayı saptırmışlar boşyere seviyesiz konuşmuşlar .Onlardan birkaçının sözleri sanki bizimmiş gibi olmuş .Çok fazla yanlış anlaşılmış bence konu.Havva öğretmenimiz konuşmayıda nasıl davranılması gerektiğinide çok ama çok iyi bilir . Kimseyi kırmazda üzmezde hepimizin bir sıkıntısını olabildiğince güzelce dile getirmiş ama anlayamamışlar çok yazık
Hiç konuşmayalımda olay uzayıp gitmesin boşuna kalpler kırılacak .Keşke bu tarz olaylar olmasa ama böyle şeylerde oluyor malesef .

slm kızlar..naber..
bizi sormayın dökülüyoruz resmen.
3ümüzde çok kötüyüz..
hapşuruk öksürme ateş ne ararsanız var..
başım çatlıyo resmen..
bide iştahsızlar bende tabi..
onlara yedireyim diye beynm patlıyo offf..
2 çocuğun zorluğunu bugün çok çok iyi anladım...

Ayyyyyy sinirlerim hopladı ya alıntılarımı emek emek yapmıştım .Mertoş bilg. bir bastı kapandı olanlar oldu hepsi uçtu:95::84:
Hülyacım babana çok geçmiş olsun umarım çabucak şifa bulur .
Hasta olan miniklerimizede çok ama çok geçmiş olsun
Tekrardan geçmişe dönüp alıntı yapamayacağım malesef

Ailece çok geçmiş olsun canım. Bende Mertkan ne zaman hasta olsa hasta oluyorum .Onlara bakmaktan kendimizde ne yiyebiliyorz nede uyuyabiliyoruz haliyle bünye kaldırmıyor .Sende birde iki tane çocuk var Allah sana iki kat fazla güç, kuvvet ,sağlık versin canım.Gerçekten işin çok zor

çok geçmiş olsun canım çok zor şimdi kim kime bakacak allah acil şifalar versin

kızlar ben kaçtım..giremem herhalde bu hafta...benmkiler mıy mıy bende dahil..

Geçmiş olur inşallah en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…