2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar ben çok üzgünüm.her defasında diyete başlayıp.yarım kaıyo.yapamıyorum diyet.her seferinde tatlı kırzim tutuyo.beveremiyorum.diyetisyene gitmek bi çözüm degil önce bogazı durdurmak lağzım.ama nasıl olacak.yedikçe yiyesim var..ama ama çok igrenç bi haldeyim.67 kilo hiç çekilecek bi kilo degil.aceba hapmı kullansam.bunu düşünür oldum..en azından iştahımı kesse yeri..ama tabiki emzirme bitince..yada emzirirkende kullanacagım bişey varmıki.yada kullanmasammı..offff..

ha bu arada srp(serap) ı merak edenler.onun kaynanasıyla kayınpederi gelecekti..ama çalışmıyormu dimi..kız çalışmıyo sanırım.bide onlarda diş bugdayı yapacagız çok yogunum diyodu..bilemidim:26:

selam kızlaaaar

dişçi ve gözcüden anca fırsat bulabildim. burdada herkeste sene sonu rehaveti, bücürlerin hastalıkları kimsede keyif bırakmadı.

:97:

ha bu arada srp(serap) ı merak edenler.onun kaynanasıyla kayınpederi gelecekti..ama çalışmıyormu dimi..kız çalışmıyo sanırım.bide onlarda diş bugdayı yapacagız çok yogunum diyodu..bilemidim:26:

bende topik açocam srpp nerde

msn den konuştum işte yoğunmuş ama .

zayıflama konusunda aynen ayşegül beceremiyorum.hele hele ben birde duru'nun gece uyanışında onu tam uyutuyorum kendimi mutfaktan buluyorum.ya kek ya ufak defek birşeyler atıyorum ağzıma ama bu ara kek -kurabiye sardı beni habire birşeyler yaoıyorum ve gece bunları yerken buluyorum kendimi.
beimde almam lazım elma kuron dan bana iyi gelmişti iştahımı kesmişti ama 1 haftadan sonra salak gibi abuk subuk içtim hiç düzenli kullanmadım kullansam bi 5-6 daha gidermiydi acaba .

hee ben bu arada dil balığı aldım Cumartesi iş çıkışı hemide kilosu 13 tl den :) ve Didemin dediği gibi valla kokusu valan yok.duru yedi hoş şu ara hasta sonrasında kustu ama onun balıkla ilgisi yok biliyorum bende baktım tadına gerçektende tadı kokusu ağır değil.
ben havuz.kırmızı mercimek ve havuçla yaptım içine az birşeyde kereviz attım kerevizmi dağıttı kokuyu bilmem ama yedi bence dene sende olmadı balık şurubu alırsın.

cnm ya bende senin gibiyim boğazımı tutamam tatlıdan vazgeçemem hiç kilo aldım ama çok zayıflamıştım Allahtan kurtardım

esma beni gördü cumartesi vermişsin dedi banaa ama uyuyorum yani elma kromu emzirenler kullanamıyo galibaa

selam kızlaaaar

dişçi ve gözcüden anca fırsat bulabildim. burdada herkeste sene sonu rehaveti, bücürlerin hastalıkları kimsede keyif bırakmadı.

:97:

hoşgeldin..kendi içinmi gittin.hayırdır..

ya burcu bir hafta yaptım tamamı.bi kilo verdim.ben bogazımı tutsam çok güzel gidecek.ama ben yokmu bn.dayanamıyorum.bide evde muhakka tatlı.çikolata oluyo haliyle evde zeynep olunca çocuk için evde bulundurolruz.kızın deposundan yiyom bazenzeynep diyo anne nerde çikolatam.yedim diyom sonra.aslında evde hiç durmasa valla dışardanda almam.ama irade meselesi işte.sen iyi duruyon.boyunda var senin sanırım.benim hep basenlerde.nasıl gideceksi.valla şu emzirme bitsin bende hap almaya karar verdim..

dil balıgı yedi yani öylemi. ozaman sadece mercimek havuc yapmak en dogrusu öylemi..sagol bende deneyeyim olmadı alacagız başka çaber yok zaten.
serabıda biimyordum iyi odu.

Sibelcim hepinize geçmiş olsun. Aynı evin içinde biri hastalansa herkese geçiyor ne yazık ki.
Hülyacım (Hulen) babana geçmiş olsun canım. İnşallah daha iyi haberleriniş verirsin bize...

cnm ya bende senin gibiyim boğazımı tutamam tatlıdan vazgeçemem hiç kilo aldım ama çok zayıflamıştım Allahtan kurtardım

aman iyi ye ye ealma kilo kızz.deli olcam

zayıflamak için topik açalımmı diyosunuz kızlar peki nasıl ne yapcazzz

bizim torpilimiz yok kesin kaldırılar..
hatırlıyorsan öyle bi topik açmışytıkta.hemen diyetler topigine taşımışlardı.ama başka bi isim bulsak

esma beni gördü cumartesi vermişsin dedi banaa ama uyuyorum yani elma kromu emzirenler kullanamıyo galibaa

evet hap kulanan emzermesi yasak.nasıl uyuyon kız..

ay cidden srpp nerde gelmiyo hiç
bu arada havva bu fazla açılan topikler hakkında cidden haklısın bacım ama anşamıyolar maalesef
sibel geçmiş olsun tatlım allah şifa versin evde kadın hasta oldumu çok zor valla

ayşegül uyuyorum valla ne yapayıl aldım başımı gidiyorum gecede 21:30 kapanış başkada yemiyorum menüömde bu hafta çikolata bile var elimden kaçarı yokkk vericemmm

selam kızlar nasılsınız?
size güzel haberler vermek istersim ama malesef yiğit de hastalanıyor galiba.. dün akşamdan beri ara ara ateşi çıkıyor. öksürük burun akıntısı falan yok ama anlamadım neden ateş oluyor.. çok halsiz uyuyor sürekli..
ilerlememesi için ne önerirsiniz.. calpol verdim sadece

ayşegül uyuyorum valla ne yapayıl aldım başımı gidiyorum gecede 21:30 kapanış başkada yemiyorum menüömde bu hafta çikolata bile var elimden kaçarı yokkk vericemmm

aman maşallahh.yap kız..peki tatlı kiriznde ne ediyorsun.ben dolapta görüyom.girip çıkıp ona bakıyom..
iyi iyi tatlıya kadar geçtiysen iyi gidiyorsun sen...yaww darısı bana diyeyim amaa

selam kızlar,

vaktim olsaydı 2011 annelerine topiğine girip okumak isterdim, azcık da ben dalaşırdım ama burayı bile takip edemiyorum.hangi anne hasta, hangi bebiş hasta takip edemiyorum..sibel,tuğba ve bebişleri ve duru(burcu)..geçmiş olsun canlar..diğer hasta olanlara da acil şifalar diliyorum..

hulen canım baban için geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.

ayşegül,burcu bıraktınız mı diyeti :82: ben iyi gidiyorum şimdilik, metabolizman hızlı çalışıyor dedi doktor. hatırlarsanız protein diyeti uygulucaz demişti, 4 gün boyunca süt ve yoğurtu hiç ihmal etmedim, kaslarım toplanmış gerek kalmadı, ayrıca süt-yopurt-ayran yağların yakılması için de acayip etkili..

serapın kaynanası mı gelecekmiş,ayy ne sinir..Allah kolaylık versin.

zeynep o burun aspiratörleri hiçbir işe yaramıyor canım.. buhar makinası almış mıydınız? onun içine doktora sorup ventolin damlası var, onu yapsan..aaa bi ara okumuştum bunu da yapmıştınız herhalde..başka da aklıma bişey gelmiyo canım..hastanelerde buhar mak. ile açıyolar,baya faydası oluyor ama...

peditus verebilinsin.biliyorsun ateş düşürücü özelligide var.
geçmiş olsun diycem ama daha ne olduguda belli degil..

aman maşallahh.yap kız..peki tatlı kiriznde ne ediyorsun.ben dolapta görüyom.girip çıkıp ona bakıyom..
iyi iyi tatlıya kadar geçtiysen iyi gidiyorsun sen...yaww darısı bana diyeyim amaa

kş ben çikolata delisiyimdir ama aklıma gelmiyo gelsede listede var bu hafta yasak olsa daha çekici gelirdi kabuk tarçın kullanıyorum şekeri dengeliyo tavsiye ederimmm

Ayşegül'e selam verdim sonra dalmışım. Canım kusura bakma ya. Boynum tutulmuş benim. Acaip hem de. Hiç böyle olmamıştı. Çok fenayım. Sabah duş aldım sonra Eflal acıkmış diye onu besledim. Saçımı kurutamadan klimanın altında. Velhasıl geçeceğine zaman geçtikçe artıyor. Bi sağlık ocağına mı gitsem ne? Bu arada hala diyetisyene gideceğim. Hayatımda hiç diyet yapmadım ve yemek yapmayı da yemeyi de çok severim. Diyet yapabilirmişim gibi geliyor ama burda sizi okuyunca şüphe etmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…