Ben şahsen bizzat burdayım.
ha bu arada srp(serap) ı merak edenler.onun kaynanasıyla kayınpederi gelecekti..ama çalışmıyormu dimi..kız çalışmıyo sanırım.bide onlarda diş bugdayı yapacagız çok yogunum diyodu..bilemidim:26:
ya kızlar ben çok üzgünüm.her defasında diyete başlayıp.yarım kaıyo.yapamıyorum diyet.her seferinde tatlı kırzim tutuyo.beveremiyorum.diyetisyene gitmek bi çözüm degil önce bogazı durdurmak lağzım.ama nasıl olacak.yedikçe yiyesim var..ama ama çok igrenç bi haldeyim.67 kilo hiç çekilecek bi kilo degil.aceba hapmı kullansam.bunu düşünür oldum..en azından iştahımı kesse yeri..ama tabiki emzirme bitince..yada emzirirkende kullanacagım bişey varmıki.yada kullanmasammı..offff..
selam kızlaaaar
dişçi ve gözcüden anca fırsat bulabildim. burdada herkeste sene sonu rehaveti, bücürlerin hastalıkları kimsede keyif bırakmadı.
:97:
bende topik açocam srpp nerde
msn den konuştum işte yoğunmuş ama .
zayıflama konusunda aynen ayşegül beceremiyorum.hele hele ben birde duru'nun gece uyanışında onu tam uyutuyorum kendimi mutfaktan buluyorum.ya kek ya ufak defek birşeyler atıyorum ağzıma ama bu ara kek -kurabiye sardı beni habire birşeyler yaoıyorum ve gece bunları yerken buluyorum kendimi.
beimde almam lazım elma kuron dan bana iyi gelmişti iştahımı kesmişti ama 1 haftadan sonra salak gibi abuk subuk içtim hiç düzenli kullanmadım kullansam bi 5-6 daha gidermiydi acaba .
hee ben bu arada dil balığı aldım Cumartesi iş çıkışı hemide kilosu 13 tl den :) ve Didemin dediği gibi valla kokusu valan yok.duru yedi hoş şu ara hasta sonrasında kustu ama onun balıkla ilgisi yok biliyorum bende baktım tadına gerçektende tadı kokusu ağır değil.
ben havuz.kırmızı mercimek ve havuçla yaptım içine az birşeyde kereviz attım kerevizmi dağıttı kokuyu bilmem ama yedi bence dene sende olmadı balık şurubu alırsın.
cnm ya bende senin gibiyim boğazımı tutamam tatlıdan vazgeçemem hiç kilo aldım ama çok zayıflamıştım Allahtan kurtardım
zayıflamak için topik açalımmı diyosunuz kızlar peki nasıl ne yapcazzz
esma beni gördü cumartesi vermişsin dedi banaa ama uyuyorum yani elma kromu emzirenler kullanamıyo galibaa
ayşegül uyuyorum valla ne yapayıl aldım başımı gidiyorum gecede 21:30 kapanış başkada yemiyorum menüömde bu hafta çikolata bile var elimden kaçarı yokkk vericemmm
selam kızlar nasılsınız?
size güzel haberler vermek istersim ama malesef yiğit de hastalanıyor galiba.. dün akşamdan beri ara ara ateşi çıkıyor. öksürük burun akıntısı falan yok ama anlamadım neden ateş oluyor.. çok halsiz uyuyor sürekli..
ilerlememesi için ne önerirsiniz.. calpol verdim sadece
aman maşallahh.yap kız..peki tatlı kiriznde ne ediyorsun.ben dolapta görüyom.girip çıkıp ona bakıyom..
iyi iyi tatlıya kadar geçtiysen iyi gidiyorsun sen...yaww darısı bana diyeyim amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?