2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

esma beni gördü cumartesi vermişsin dedi banaa ama uyuyorum yani elma kromu emzirenler kullanamıyo galibaa

HEE EVET elma kuronu kullanamıyorsunuz.

siz emzirene kadar diyet yapın anacığım.sonra verirsiniz şimdilik almayın.

Hülya galiba toplamda 4 kilo vermiş azimli çıktı afferim.bende bi 200 kağıt ersem verirmiyim acaba

ya ben orda patates yerinede havuç yazmışım.pateteste at canım yoksa çok sulu olur.birde bu sefer çok koyu kıvamlı yani muhallebi gibi yapmadım mercimek çorbasının az kıvamlı olanı diyeyim çok lapa oluncada yemiyordu.

ayşegül uyuyorum valla ne yapayıl aldım başımı gidiyorum gecede 21:30 kapanış başkada yemiyorum menüömde bu hafta çikolata bile var elimden kaçarı yokkk vericemmm

sen o çikolatayıda boşver keçi boynuzu tozu ye kız.sen yaza dal olursun.

Ayşegül 69 kiloyum canım .ne göstermiyorsunu kız.benimde üst iyi alt basen tot aldı başını gitti.

aysegülcüm saol. özel s. sigortamız var sene sonuya son rötuşları yaptırıyorum. kurbanda dişim kırılmıştı. onu kanal tedavisi falan başladı doktor. gözlükcüyede gözlük yazdırdım bu seneki limitimden.
ciddi bisey yok yani....

bu arada yeni yazılarımı okudunuzmu bacılaaaar

Küçük Prensim

kızlar bu arada artık bizim bücürlerin hastalıkları başlayacak biliyorsunuz.

bu 6. hastalık falan var onları yaşamaya başlayacağız. bu konuda hic doktorunuzla konuştunuzmu. hazırlıklı olmalısınız. herşey sogukalgınlığı değil artık... arka dişler zorluyacak. onlar ates ve ishal yapacak.

Hello kittyler nabersiniz özledim sizi
Zeynebimin sarılığı yükseliyor bugün kan aldırdıkToprak emememşti yükselmişti bu güzelde emiyo ama kader bizde de sarılık galiba

hülya sanada maşallah arkadaşım evet yoğurt süt vb şeyler çok önemli diyet için
ay alışınca insan kendi " aa ara öğünüm var şunu yiyim" falan diye kuruyo zaten

Hülya 1-2 gün yaptım sonra saldım çayıra :)

ben tutamıyorum boğazımı ya bana 2 dilim diyorsun nerdeyse yarım ekmek yiyeceğim beni anca elma kuron paklar yine alıyım bari ay başı.

kız hülya saban devam edeyim diye başladım.ne güzel kepek ekmeiimi,üç zeytin.biraz peynır.sonra doates sayatalık yedim.doydum.sonra ara elma yedim.ögleden sonra azıttım yine.canım tatlı çekti bi çikoata yedim.tatlıyı nasıl kestin.hiçmi canın itemiyo.istiyosa ne ediyosun.ya bende devametmik isitylorum..nasıl becerecegim bilmiyorum..maşallah çok güzel kilo vermişsin sen..az kalmış azzz

ben yiyorum keçi boynuzu tozunu canımcım süte 1 kaşık atıyorumm

ay valla bundan sonra yandık mı özlemcimm

zeyenbimiz nasıl özlemcim sarılık her bebekte oluyor gerçi geçer inş...

benmkiler biraz oyuna daldı yetiştim hemen..
hiç halim yok ama biraz katılayım dedim..

sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için..
ayy çok kötüyüm ama ya..
halim yokki sıpalra bakayım..
gözümün içine bakıyolar bişey yap diye..
burak ağlıyo sürekli yüzüme bakarak dudağınıda büzüyo içim yanıyo(..
utkuyada dokunuyorum falan anne elini vurma sende hasta olursun diyo bana yavrucak(

çocuğu hastayken muhattap alınmamak daha zoruna gidiyomuş insanın.. tabi herkesin derdi ayrı
peditus verebilinsin.biliyorsun ateş düşürücü özelligide var.
geçmiş olsun diycem ama daha ne olduguda belli degil..
sağol ayşegül ben çocukla ilgileneyim görüşürüz..

zayıflamak için topik açalımmı diyosunuz kızlar peki nasıl ne yapcazzz
ay bu topikler yüzünden serapçım çok bilmiş 2011 annelerinin eline su dökemeyiz cnm boşver

esma beni gördü cumartesi vermişsin dedi banaa ama uyuyorum yani elma kromu emzirenler kullanamıyo galibaa
vermiş evet baya gitmiş görünüyor

cnm ben yiyipde aldım kilo ama bi ara46 kiloya düşmüştüm toparldım 51 oldum dahası olmas inş. :)

cnm geçmiş olsun boğaz enfeksiyonu salgın ya olabilirmi acaba bence önce doktora götür hiç bekleme ben ateşten korkarım

cnm geçmiş olsun diş tedavisi olmuşun okumadım ben daha

Geçer inşallah kızlar ya Toprakta yattık hastanede o yüzden biraz endişeliyim..
Sibelcim hastamısın canım sen geçmiş olsun..
Hoşbulduk Özlemcim bakalım 6.hastalık neymiş..

canım geçmiş olsun inş. hemen iyileşirsiniz ya

Zeynebimin sarılığı yükseliyor bugün kan aldırdıkToprak emememşti yükselmişti bu güzelde emiyo ama kader bizde de sarılık galiba

ayyy canım.geceyi gündüzü karıştıranlarda hep oluyor ya bu sarılık.şekerli su versen Özlem oda iyi geliyormuş.uyanmıyormu zilli gündüzleri.
ayy Duru da sabah 7 de uyur gece 12 ye kadar gözünü açmazdı onu uyandırayım diye yapmadığım kalmazdı.12 den sabah 7 ye kadarda uyanık kalırdı ama çok ememezdi tabii ne kadar emecekti doymuş karna.1 haftalıktı sarılıktan 14-15 saat hastanede ışın aldı ayy ne zorduuu.neyse demem o ki o zaman bana şekerli su ver dedi büyükler yok olmaz vermem dedim.o yüzden sarılıktan yatmışmışta versem hastaneye gerek kalmazmış.sen anlıyormusun sarılık oldğunu bana hiöç sarı gelmedi taki 2-3 hafta geçip resimlerine baktığımda aaa çok sarıymış dedim.

tatlı hamur işi kesen formülü banada desin ya .

valla serapcım bundan sonra hasta olacaklarki bağısıklıkları güclensin. her hastalandığında şikayet etmemeliyiz. böyle böyle güclenecekler. allah dermansız dert vermesin. bu arada bücürlere bol ıhlamur ve mandaline ve portakal suyu icirebilirsiniz. keciboynuzu pekmezi bağışıklığa cok iyi gelen birşey. demir ve devit 3 lerini ihmal etmeyin. güneş yok artık ve büyüme cağı icin devit 3 cok önemli.

geçmiş olsunn..git bence krem falan verir belkim..
kızbned ehiç yapmadım diyet.zeynepte bile üç gün diyet yaptım iki gün yedim.bundada veririm gibi geliyordu ama hiçte öyle degilmmişş

tamam patateste korum ben sağol..
kız bende seninle aynı kilodayım.ama ben çok tombik duruyorum yaa..boy desen 1,65..hiç orantı yok yani..
keciboynuzu tozu hiç denemedim.tatlımıkii..

iyi iyi.aman yaptır.dişler için geçmiş olsun.dişmi kırıldı bayramda.kız et yeseyrin iki dalga geçirdimama etde yememeşsin nasıl kırıldı bu dişler

oyy..olsun geçer annesi.geçmiş olsun..ee ikisi nasıl gidiyo bi arada.kim yanında şimdi.agrıların varmıı..
eşin kızın görünce ne etti..anlatt.

geçmiş olsun yaa..bak benden sonra sende geçirdin.bendede ilk kez ikisi birden hasta oldu.ben hasta olmama ragmen zor oldu.allah yardımcın olsun.

çocuğu hastayken muhattap alınmamak daha zoruna gidiyomuş insanın.. tabi herkesin derdi ayrı

sağol ayşegül ben çocukla ilgileneyim görüşürüz..

tamam canım.

kız Selda ne kızıyon Peditus yazacaktım bende ama Ayşegül yazmıştı aklın yolu bir çoğumuzun tek bildiği peditus bende veriyorum grip soğuk algınlığı için .ama calpol ağrı kesici ya ondan uyuyordur o rahatlıyor tabii.bende çok ağlamıyorsa peditus sadece.

Geçer inşallah kızlar ya Toprakta yattık hastanede o yüzden biraz endişeliyim..
Sibelcim hastamısın canım sen geçmiş olsun..
Hoşbulduk Özlemcim bakalım 6.hastalık neymiş..

hastayız canım maaile..
çocuklarda fena ağır geçiriyoruz..

toprak nasıl ne ediyo bebişe alıştımı..
emzirmeyi nasıl yapıyosun...
bebişe sadece zeynep isminimi koydunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…