esma beni gördü cumartesi vermişsin dedi banaa ama uyuyorum yani elma kromu emzirenler kullanamıyo galibaa
hoşgeldin..kendi içinmi gittin.hayırdır..
dil balıgı yedi yani öylemi. ozaman sadece mercimek havuc yapmak en dogrusu öylemi..sagol bende deneyeyim olmadı alacagız başka çaber yok zaten.
serabıda biimyordum iyi odu.
ayşegül uyuyorum valla ne yapayıl aldım başımı gidiyorum gecede 21:30 kapanış başkada yemiyorum menüömde bu hafta çikolata bile var elimden kaçarı yokkk vericemmm
selam kızlar,
vaktim olsaydı 2011 annelerine topiğine girip okumak isterdim, azcık da ben dalaşırdım ama burayı bile takip edemiyorum.hangi anne hasta, hangi bebiş hasta takip edemiyorum..sibel,tuğba ve bebişleri ve duru(burcu)..geçmiş olsun canlar..diğer hasta olanlara da acil şifalar diliyorum..
hulen canım baban için geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.
ayşegül,burcu bıraktınız mı diyeti :82: ben iyi gidiyorum şimdilik, metabolizman hızlı çalışıyor dedi doktor. hatırlarsanız protein diyeti uygulucaz demişti, 4 gün boyunca süt ve yoğurtu hiç ihmal etmedim, kaslarım toplanmış gerek kalmadı, ayrıca süt-yopurt-ayran yağların yakılması için de acayip etkili..
serapın kaynanası mı gelecekmiş,ayy ne sinir..Allah kolaylık versin.
zeynep o burun aspiratörleri hiçbir işe yaramıyor canım.. buhar makinası almış mıydınız? onun içine doktora sorup ventolin damlası var, onu yapsan..aaa bi ara okumuştum bunu da yapmıştınız herhalde..başka da aklıma bişey gelmiyo canım..hastanelerde buhar mak. ile açıyolar,baya faydası oluyor ama...
sağol ayşegül ben çocukla ilgileneyim görüşürüz..peditus verebilinsin.biliyorsun ateş düşürücü özelligide var.
geçmiş olsun diycem ama daha ne olduguda belli degil..
ay bu topikler yüzünden serapçım çok bilmiş 2011 annelerinin eline su dökemeyiz cnm boşverzayıflamak için topik açalımmı diyosunuz kızlar peki nasıl ne yapcazzz
vermiş evet baya gitmiş görünüyoresma beni gördü cumartesi vermişsin dedi banaa ama uyuyorum yani elma kromu emzirenler kullanamıyo galibaa
cnm ben yiyipde aldım kilo ama bi ara46 kiloya düşmüştüm toparldım 51 oldum dahası olmas inş. :)aman iyi ye ye ealma kilo kızz.deli olcam
bizim torpilimiz yok kesin kaldırılar..
hatırlıyorsan öyle bi topik açmışytıkta.hemen diyetler topigine taşımışlardı.ama başka bi isim bulsak
evet hap kulanan emzermesi yasak.nasıl uyuyon kız..
cnm geçmiş olsun boğaz enfeksiyonu salgın ya olabilirmi acaba bence önce doktora götür hiç bekleme ben ateşten korkarımselam kızlar nasılsınız?
size güzel haberler vermek istersim ama malesef yiğit de hastalanıyor galiba.. dün akşamdan beri ara ara ateşi çıkıyor. öksürük burun akıntısı falan yok ama anlamadım neden ateş oluyor.. çok halsiz uyuyor sürekli..
ilerlememesi için ne önerirsiniz.. calpol verdim sadece
cnm geçmiş olsun diş tedavisi olmuşun okumadım ben dahaaysegülcüm saol. özel s. sigortamız var sene sonuya son rötuşları yaptırıyorum. kurbanda dişim kırılmıştı. onu kanal tedavisi falan başladı doktor. gözlükcüyede gözlük yazdırdım bu seneki limitimden.
ciddi bisey yok yani....
bu arada yeni yazılarımı okudunuzmu bacılaaaar
Küçük Prensim
canım geçmiş olsun inş. hemen iyileşirsiniz yabenmkiler biraz oyuna daldı yetiştim hemen..
hiç halim yok ama biraz katılayım dedim..
sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için..
ayy çok kötüyüm ama ya..
halim yokki sıpalra bakayım..
gözümün içine bakıyolar bişey yap diye..
burak ağlıyo sürekli yüzüme bakarak dudağınıda büzüyo içim yanıyo(..
utkuyada dokunuyorum falan anne elini vurma sende hasta olursun diyo bana yavrucak(
Hello kittylernabersiniz özledim sizi
Zeynebimin sarılığı yükseliyor bugün kan aldırdıkToprak emememşti yükselmişti bu güzelde emiyo ama kader bizde de sarılık galiba
Ayşegül'e selam verdim sonra dalmışım. Canım kusura bakma ya. Boynum tutulmuş benim. Acaip hem de. Hiç böyle olmamıştı. Çok fenayım. Sabah duş aldım sonra Eflal acıkmış diye onu besledim. Saçımı kurutamadan klimanın altında. Velhasıl geçeceğine zaman geçtikçe artıyor. Bi sağlık ocağına mı gitsem ne? Bu arada hala diyetisyene gideceğim. Hayatımda hiç diyet yapmadım ve yemek yapmayı da yemeyi de çok severim. Diyet yapabilirmişim gibi geliyor ama burda sizi okuyunca şüphe etmeye başladım.
HEE EVET elma kuronu kullanamıyorsunuz.
siz emzirene kadar diyet yapın anacığım.sonra verirsiniz şimdilik almayın.
Hülya galiba toplamda 4 kilo vermiş azimli çıktı afferim.bende bi 200 kağıt ersem verirmiyim acaba
ya ben orda patates yerinede havuç yazmışım.pateteste at canım yoksa çok sulu olur.birde bu sefer çok koyu kıvamlı yani muhallebi gibi yapmadım mercimek çorbasının az kıvamlı olanı diyeyim çok lapa oluncada yemiyordu.
sen o çikolatayıda boşver keçi boynuzu tozu ye kız.sen yaza dal olursun.
Ayşegül 69 kiloyum canım .ne göstermiyorsunu kız.benimde üst iyi alt basen tot aldı başını gitti.
aysegülcüm saol. özel s. sigortamız var sene sonuya son rötuşları yaptırıyorum. kurbanda dişim kırılmıştı. onu kanal tedavisi falan başladı doktor. gözlükcüyede gözlük yazdırdım bu seneki limitimden.
ciddi bisey yok yani....
bu arada yeni yazılarımı okudunuzmu bacılaaaar
Küçük Prensim
Hello kittylernabersiniz özledim sizi
Zeynebimin sarılığı yükseliyor bugün kan aldırdıkToprak emememşti yükselmişti bu güzelde emiyo ama kader bizde de sarılık galiba
benmkiler biraz oyuna daldı yetiştim hemen..
hiç halim yok ama biraz katılayım dedim..
sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için..
ayy çok kötüyüm ama ya..
halim yokki sıpalra bakayım..
gözümün içine bakıyolar bişey yap diye..
burak ağlıyo sürekli yüzüme bakarak dudağınıda büzüyo içim yanıyo(..
utkuyada dokunuyorum falan anne elini vurma sende hasta olursun diyo bana yavrucak(
çocuğu hastayken muhattap alınmamak daha zoruna gidiyomuş insanın.. tabi herkesin derdi ayrı
sağol ayşegül ben çocukla ilgileneyim görüşürüz..
Geçer inşallah kızlar ya Toprakta yattık hastanede o yüzden biraz endişeliyim..
Sibelcim hastamısın canım sen geçmiş olsun..
Hoşbulduk Özlemcim bakalım 6.hastalık neymiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?