2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegül önceden akşam çayın yanında bisküvi çikolata çok yiyordum ama şimdi canım hiç istemiyor..onun haricinde mesela yemekten sonra tatlı varsa, 2 dilim ekmeği ve 1 öğün meyveyi bırakıp tatlımı yiyorum..bu sabah mesela 1 dilim bol çikolatalı kek yedim sütle..kahvaltı yerine..dün yapmıştık ama limitimi doldurduğum için dün yiyememiştim..
aslında benim yediklerime göre ben de iyi kilo veriyorum..aşure zamanı toplamda 4 kase falan yedim, ama dediğim gibi 1 kase aşure = 2 dilim ekmek+2 porsiyon meyve kuralına uydum..

Hello kittyler nabersiniz özledim sizi
Zeynebimin sarılığı yükseliyor bugün kan aldırdıkToprak emememşti yükselmişti bu güzelde emiyo ama kader bizde de sarılık galiba

cnm üzülme sen geçicek o
bu arada resimlerini gördüm maşallah Allahım nazardan saklasın o ne güzellik yaa

özlemcim tabiki hastalanacaklar haklısın ama anneleri üzülüyor tabii
bende hergün meyve suyu veriyorum seviyoda kivide c vitamini deposu akşam suyunu sıktım onuda içiyo ekşici benim bücürümmmm

bak bendede o yok.bende ikinci civarı çok tatlı istiyorum.ama akşam kesinlikle yemem.ah aşure ne 4 porsiyonki.valla geeni hep ben yedimneyse oda geçti şükür..ozaman benim kindine bi çare bulmam lagzımm.
bu arad spor yapıyormusun.sadece yemegimi kestin okadarmı..

Sibel sen keşke anneni çağırsaydın o çoçuklarla ilgilenir sen uyur dinlenirdin biraz.sen iyi olmadan bücürleri nasıl iyi edeceksin ki.

aynen bende yedim aşuremi 3 kase ama ekmek yemedimm

özlem ilk ayrılışı okumuştum da 11. ayı okumamıştım, keyifle okudum canım..doruk paşa çok tatlı ya,resimler de harika valla..

ben uzun zamandır resim bile çekemiyorum, hoş gerçi saçları bu ara pek bi kötü,dedesi sağolsun :)

resim topiğinde kayseri buluşmasında kimse dikkat etmedi ama burak kahveyi dökünce üstü ıslandı, o yüzden oğlum pembe eşofman yani kız eşofmanı giymek zorunda kaldı :) o yüzden üst profil demiştim :)

inş bizim cocukların bağışıklığı kuvvetliidir de 6. hastalık falan olmaz..

aysegül hic sorma denizlide direndim yememek icin görümcem ısrar ettide etti sonunda bi tadına bakayım dedim attım agzıma dişim kırıldı. neye yorumlarsın şimdi sen bunu

burcu canım annem öyle rahat değilki gelsin..
kızkardeşim var eşinden ayrıldı çalışıyo şimdi o var babam var abim var işten geliyolar..
bütün yük annmin üstünde gel dicektim biliyorum gelemz.

Selam bacılar naber döndüm dolaştım kürkçü dükkanına geri geldim Kimse yok diye çıkmıştım bu arada çamaşır,bulaşık vs ev işlerini hallettim .İşim bittide bir bakayım dedim baya kalabalıkmışız sevindim

doktor aslında günlük 15 dk yürüme ile başlıcaz dedi ama yürüyüş yapamıyorum ben. onun yerine merdiven inip çıkıyorum..burağı bırakınca 12 katı iniyorum,akşamları da 5-6 kat,yorulmazsak 12 kat çıkıyoruz..bu kadar sporum..

aynen bende yedim aşuremi 3 kase ama ekmek yem
edimm

afiyet olsun:))

ben spor çok yapamıyorum akşamları 10 dk derinle dans ediyoruz yada 10 dk steppera biniyorumm

oda iyiymiş..

aysegül hic sorma denizlide direndim yememek icin görümcem ısrar ettide etti sonunda bi tadına bakayım dedim attım agzıma dişim kırıldı. neye yorumlarsın şimdi sen bunu

hadi yaa..eltine kızmadımnıı..şimdi et yedin öylemii.dişten oldun..kemikmi denk geldi..

kızkardeşim var eşinden ayrıldı çalışıyo şimdi o var babam var abim var işten geliyolar..

haklısın.onunda işleri vardır.en azından gündüz gelsin.ikindine dogru gidir.en azından yemegini yapmana.evi toparlamana falan yardım eder.

iyi ettin.bak benimkiler yıgınla duruyoı(

hımm.annenler kaçıncı kattalar..merdivende iyi kalori yaktırır..

Örümcek işte

Maşallah azimlisin canım umarım istediğin kiloya ulaşırsın .Bu gidişlede olacaksın eminim baya verdin çünkü

hoşgeldinn cnm buraya gelince bisürü kişi olunca sıcacık bi eve girmiş gibi oluyo insan demi

valla bende işe yürüyerek gidip geliyorum sabah akşam yarım saat hafta sonuda hava güzel olursa gezmeye çıkıyoruz mutlak yarım saat yürüyerek çıkıyoruz önce bazende yakınsa yürüyerek dönüyoruz demek yürüyüş yarıyor ama sade bana eşim göbüşle duruyo :)

AA hiç farketmedim valla ki kimse farketmedi bence.aman ne olacak ki.ben erkek bebk reyonunda bulduysam kalın yünlü mavi falan alıyorum.ne olacak sende giydir çükümü kaçıcak içeri.

ayy benim annem

ama ben zorda kalırsam gelip yemeğide bende yapıyor çoçuklar gelip bende yiyip eve gidiyor babamada götürüyorlar.babam öyle yemek yemeğe kızının evine gelmez çok sinir bozucu prensipleri vardır.ama sizin evlerde uzak bizim evler arası 4 bina.

ben halılarımı bu pazar yıkamaya vereceğim hem havalar iyi gidiyorken yıkansın duru nun doğum gününe yetişsin.halılar bir piski sormayın sanki evde 40 kişi yaşıyoruz nasıl oluyorda bu kadar çabuk kirleniyor anlamıyorum ya.doğumdan önce yıkkattım.nisanda mevlütten sonra yıkattım yine leş gibi.duru nun doğum gününe kadar kirlenmese bari.

Merhaba kızlar nasılsınız
Ben Duru hasta olunca giremedim bu aralar.Atesi 39.7 ye kadar cıktı.Cok korktuk.
Su an biraz daha iyi.En azından ayakta geziniyor.
Sizler nasılsınız.

Merhaba kızlar nasılsınız
Ben Duru hasta olunca giremedim bu aralar.Atesi 39.7 ye kadar cıktı.Cok korktuk.
Su an biraz daha iyi.En azından ayakta geziniyor.
Sizler nasılsınız.

selam canım hoşgeldin.
Ayy bi duru daha mı hasta.bu kış kaderimiz galiba bu hastalık.Allahtan 10-11 aylık olduk ya daha küçük olsalardı daha zor olacaktı.iyiki şubatta doğurmuşuz.yüksek ateşkte ilk aklıma boğaz enfeksiyonu geliyor nedense lanet şeyin belirtiside olmuyor.çok geçmiş olsun.

çükümü kaçıcak içeri.

burcu koptum yaa
benim halılarda kirli ama düğünde aldım yıkatmadım daha
ama oturduğumuz odadaki halıyı kaç kez yıkadım küçük tü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…