2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım aynen öyle .İnan kendi arkadaşlarımı bu kadar arayıp sormam eskiden görüşürdük sık sık arardık .Ne zaman buraya üye oldum arkadaşlarımı bile boşladım .Onları merak etmem buraya bir gün girmesem neler oldu diye merak içinde kalıyorum .Görüşemesekte burdaki tüm anneler benim yakın arkadaşlarım bebekleride benim oğlumun arkadaşları gibi hissediyorum :13:

İlahi Burcu öldüm gülmekten halada gülüyorum

ay burcu sen çok yaşa emi.çükümü kaçacak diyo yaa..kız ben seni yirim...

Merhaba kızlar nasılsınız
Ben Duru hasta olunca giremedim bu aralar.Atesi 39.7 ye kadar cıktı.Cok korktuk.
Su an biraz daha iyi.En azından ayakta geziniyor.
Sizler nasılsınız.

hoşgeldin haticee.iyi olmasına sevindim durunun.geçmişler olaaa

benm babamda gelmez pek..senede 2 defa taş çatlasa:))
annmglle benm evin arası dolmuşla 45 dk..
nasıl diym kadına gel git diye..
aman ne biliym düzeliriz inş biran önce..

benm babamda gelmez pek..senede 2 defa taş çatlasa:))
annmglle benm evin arası dolmuşla 45 dk..
nasıl diym kadına gel git diye..
aman ne biliym düzeliriz inş biran önce..

uzakmış yaa..o zaman gerek yok.hallet kendin artıkın.bak biz ne edelim.iki sattcik bile bakacak kimbe yok.yine buna şükür de..halledersin sen..

bizimde alttan 3.dişimiz geldi..
üstte de 4 tü 7 oldu dişimiz..
hiç görmedimde sabah güldürmeye çalışıyodum baktım iyice çıkmış..

Merhaba kızlar nasılsınız
Ben Duru hasta olunca giremedim bu aralar.Atesi 39.7 ye kadar cıktı.Cok korktuk.
Su an biraz daha iyi.En azından ayakta geziniyor.
Sizler nasılsınız.
Canım dra götürdün mü yanlış anlama senide korkutmuş olmayayım .Bizde ateş olunca diş deyip durduk ama ateş inip çıkıyordu .Boğazları iltihaplanmış .İnsan anlayamıyor çünkü başka belirtisi yok malesef : Tekrar çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir Durucuk

kızlarrr az önce defne 10 adıma yakın adım attıı aşıyoz yaaa..çok mutlu oldumm
Maşallah Defneye
Bende gece rüyamda Mertoşun yürüdüğünü gördüm .Ay gerçek gibiydi nasıl heyecanlandım ,sevindim
Sabah anladım rüya olduğunu nerem açık kaldıysa artık

teşekkürler yarencim. evet bu sıpalar gün geçtikce tatlılaşıyorlar ve haklarında yazacak anlatacak bisürü şey oluyor. bizim evde foto mak. elimizden düşmüyor. ben her yaptığı ilki yakalamaya calışıyorum. her yaramazlığını çekiyorum. büyüdügünde göstericem bana kötü davrandığı zaman

valla burcu bende seviyorum her rengi giydiriyorum doruka... şimdiden cinsiyet ayrımcılığını ogretmemek gerek.....

hatice geçmiş olsun duruya bütün bebişler hasta galiba

maşallah defneye yürümeye başlamış bizim oğlan üç adımla kaldı bakalım kendi rekorunu ne zaman kıracak

Zaten boğaz enfeksiyonuymus.Ne burun akıntısı var ne öksürük sadece ates.Ve asırı halsizlik.Senin Duruda mı hasta.Sizede çok gecmiş olsun.

ay burcu sen çok yaşa emi.çükümü kaçacak diyo yaa..kız ben seni yirim...

hoşgeldin haticee.iyi olmasına sevindim durunun.geçmişler olaaa

Sağol canım çok tesekkür ederiz.DEfneye de masallah.Darısı koşmasına olsun

cnm hoşgeldin çok şükür iyiyiz hastalıklar dışında
geçmiş olsun cnm

Sağol canım sizede gecmiş olsun.Havalardan sanırım kırılıyor herkes..

bizimde alttan 3.dişimiz geldi..
üstte de 4 tü 7 oldu dişimiz..
hiç görmedimde sabah güldürmeye çalışıyodum baktım iyice çıkmış..

Aynı bizimki gibi sizinde dişler ozaman :86:altta 3 tane üstte 4 tane oldu
Ama alttakiler minnnacık kibar kibar .Üsttekiler kocaman arada baya fark var .Çok sevimli görünüyor ama öyle

Son düzenleme:

Ay götürmezmiyim tuğbacım.Acilden götürdüm önce ertesi günde kendi doktoruna götürdüm.
İkiside aynı seyi söledi.Boğaz enfeksiyonu.Ama çok şükür şimdi daha iyi

hatice geçmiş olsun duruya bütün bebişler hasta galiba

maşallah defneye yürümeye başlamış bizim oğlan üç adımla kaldı bakalım kendi rekorunu ne zaman kıracak

sağol canım tesekkür ederiz.Evet bütün hasta bebişlere gecmiş olsun

defneye bravo

topigimizin kızları yürüme konusunda hızlılar valla..... annelerine allah yardım etsin.yürüyünce daha zor diyor herkes.

Aynı bizimki gibi sizinde dişler ozaman :86:altta 3 tane üstte 4 tane oldu
Ama alttakiler minnnacık kibar kibar .Üsttekiler kocaman arada baya fark var .Çok sevimli görünüyor ama öyle

aynen canım..
üsttekiler kocaman ve araları açık
kızkardeşim dişleri çıkınca büyük çocuk gibi oldu kız bu diyo:))

çocuklara çorba yaptım..
işin yoksa yedir işkence gibi valla..
utku yemez burak yemez şimdi..
ona minnet ona rica kendim yiyeck halim kalmıyo yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…