Evet canım aynen öyle .İnan kendi arkadaşlarımı bu kadar arayıp sormam eskiden görüşürdük sık sık arardık .Ne zaman buraya üye oldum arkadaşlarımı bile boşladım .Onları merak etmem buraya bir gün girmesem neler oldu diye merak içinde kalıyorum .Görüşemesekte burdaki tüm anneler benim yakın arkadaşlarım bebekleride benim oğlumun arkadaşları gibi hissediyorumhoşgeldinn cnm buraya gelince bisürü kişi olunca sıcacık bi eve girmiş gibi oluyo insan demi
valla bende işe yürüyerek gidip geliyorum sabah akşam yarım saat hafta sonuda hava güzel olursa gezmeye çıkıyoruz mutlak yarım saat yürüyerek çıkıyoruz önce bazende yakınsa yürüyerek dönüyoruz demek yürüyüş yarıyor ama sade bana eşim göbüşle duruyo :)
AA hiç farketmedim valla ki kimse farketmedi bence.aman ne olacak ki.ben erkek bebk reyonunda bulduysam kalın yünlü mavi falan alıyorum.ne olacak sende giydir çükümü kaçıcak içeri.
ben halılarımı bu pazar yıkamaya vereceğim hem havalar iyi gidiyorken yıkansın duru nun doğum gününe yetişsin.halılar bir piski sormayın sanki evde 40 kişi yaşıyoruz nasıl oluyorda bu kadar çabuk kirleniyor anlamıyorum ya.doğumdan önce yıkkattım.nisanda mevlütten sonra yıkattım yine leş gibi.duru nun doğum gününe kadar kirlenmese bari.
AA hiç farketmedim valla ki kimse farketmedi bence.aman ne olacak ki.ben erkek bebk reyonunda bulduysam kalın yünlü mavi falan alıyorum.ne olacak sende giydir çükümü kaçıcak içeri.
ayy benim annem
ama ben zorda kalırsam gelip yemeğide bende yapıyor çoçuklar gelip bende yiyip eve gidiyor babamada götürüyorlar.babam öyle yemek yemeğe kızının evine gelmez çok sinir bozucu prensipleri vardır.ama sizin evlerde uzak bizim evler arası 4 bina.
ben halılarımı bu pazar yıkamaya vereceğim hem havalar iyi gidiyorken yıkansın duru nun doğum gününe yetişsin.halılar bir piski sormayın sanki evde 40 kişi yaşıyoruz nasıl oluyorda bu kadar çabuk kirleniyor anlamıyorum ya.doğumdan önce yıkkattım.nisanda mevlütten sonra yıkattım yine leş gibi.duru nun doğum gününe kadar kirlenmese bari.
Merhaba kızlar nasılsınız
Ben Duru hasta olunca giremedim bu aralar.Atesi 39.7 ye kadar cıktı.Cok korktuk.
Su an biraz daha iyi.En azından ayakta geziniyor.
Sizler nasılsınız.
Merhaba kızlar nasılsınız
Ben Duru hasta olunca giremedim bu aralar.Atesi 39.7 ye kadar cıktı.Cok korktuk.
Sizler nasılsınız.
benm babamda gelmez pek..senede 2 defa taş çatlasa:))
annmglle benm evin arası dolmuşla 45 dk..
nasıl diym kadına gel git diye..
aman ne biliym düzeliriz inş biran önce..
kızlarrr az önce defne 10 adıma yakın adım attııaşıyoz yaaa..çok mutlu oldumm
Canım dra götürdün mü yanlış anlama senide korkutmuş olmayayım .Bizde ateş olunca diş deyip durduk ama ateş inip çıkıyordu .Boğazları iltihaplanmış .İnsan anlayamıyor çünkü başka belirtisi yok malesef :Merhaba kızlar nasılsınız
Sizler nasılsınız.
Maşallah Defneyekızlarrr az önce defne 10 adıma yakın adım attııaşıyoz yaaa..çok mutlu oldumm
özlem ilk ayrılışı okumuştum da 11. ayı okumamıştım, keyifle okudum canım..doruk paşa çok tatlı ya,resimler de harika valla..
ben uzun zamandır resim bile çekemiyorum, hoş gerçi saçları bu ara pek bi kötü,dedesi sağolsun :)
resim topiğinde kayseri buluşmasında kimse dikkat etmedi ama burak kahveyi dökünce üstü ıslandı, o yüzden oğlum pembe eşofman yani kız eşofmanı giymek zorunda kaldı :) o yüzden üst profil demiştim :)
inş bizim cocukların bağışıklığı kuvvetliidir de 6. hastalık falan olmaz..
selam canım hoşgeldin.
Ayy bi duru daha mı hasta.bu kış kaderimiz galiba bu hastalık.Allahtan 10-11 aylık olduk ya daha küçük olsalardı daha zor olacaktı.iyiki şubatta doğurmuşuz.yüksek ateşkte ilk aklıma boğaz enfeksiyonu geliyor nedense lanet şeyin belirtiside olmuyor.çok geçmiş olsun.
ay burcu sen çok yaşa emi.çükümü kaçacak diyo yaa..kız ben seni yirim.. .
hoşgeldin haticee.iyi olmasına sevindim durunun.geçmişler olaaa
cnm hoşgeldin çok şükür iyiyiz hastalıklar dışında
geçmiş olsun cnm
bizimde alttan 3.dişimiz geldi..
üstte de 4 tü 7 oldu dişimiz..
hiç görmedimde sabah güldürmeye çalışıyodum baktım iyice çıkmış..
Canım dra götürdün mü yanlış anlama senide korkutmuş olmayayım .Bizde ateş olunca diş deyip durduk ama ateş inip çıkıyordu .Boğazları iltihaplanmış .İnsan anlayamıyor çünkü başka belirtisi yok malesef :Tekrar çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir Durucuk
Maşallah Defneye
Bende gece rüyamda Mertoşun yürüdüğünü gördüm .Ay gerçek gibiydi nasıl heyecanlandım ,sevindim
Sabah anladım rüya olduğunu nerem açık kaldıysa artık
hatice geçmiş olsun duruya bütün bebişler hasta galiba
maşallahdefneye yürümeye başlamış bizim oğlan üç adımla kaldı bakalım kendi rekorunu ne zaman kıracak
kızlarrr az önce defne 10 adıma yakın adım attııaşıyoz yaaa..çok mutlu oldumm
Aynı bizimki gibi sizinde dişler ozaman :86:altta 3 tane üstte 4 tane oldu
Ama alttakiler minnnacık kibar kibar .Üsttekiler kocaman arada baya fark var .Çok sevimli görünüyor ama öyle
defneye bravo
topigimizin kızları yürüme konusunda hızlılar valla..... annelerine allah yardım etsin.yürüyünce daha zor diyor herkes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?