2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah defne ye..
burak pek tembel bu konuda ayakta tutuyorum..
aaa burak durdu falan deyince pat yere atıyo kendini sıpa..

bizimde alttan 3.dişimiz geldi..
üstte de 4 tü 7 oldu dişimiz..
hiç görmedimde sabah güldürmeye çalışıyodum baktım iyice çıkmış..

hayırlı olsun dişler.

hesi yürüyecek inşallah.zamanla.bendi dişi çıkmış diye görüyom rüymda.bakıyom bişey yok

hatice geçmiş olsun duruya bütün bebişler hasta galiba

maşallah defneye yürümeye başlamış bizim oğlan üç adımla kaldı bakalım kendi rekorunu ne zaman kıracak

defneye bravo

topigimizin kızları yürüme konusunda hızlılar valla..... annelerine allah yardım etsin.yürüyünce daha zor diyor herkes.

aferim fıstığıma maşallahh

Hemde nasıl zor oluyor Ama iyide oluyor peşine kosunca kilo vermekte kolay oluyor.

aman inşallah.kilolar öyle gidecekse.

çocuklara çorba yaptım..
işin yoksa yedir işkence gibi valla..
utku yemez burak yemez şimdi..
ona minnet ona rica kendim yiyeck halim kalmıyo yaa.

herkese teşekkürler.valal bir ay öhce adım atıyordu.sonra 10 güne kadar 5 adım olmuştuk.ondan öte gidemiyordu.korkuyordu.5 adım atıyo bonra gidecegi yere egilip emekleyerek gidiyordu.bu iyi oldu .oda hazır olmayı bekliyo dememik.böylede bi bir ay giderse işte bakacagız.

sibelcim allah kolaylık versin bacım.az yeselerde üsteleme emi..

Son düzenleme:
AYY BEN HEP ÖYLE DERİM sUATTA BANA ALMA ŞU MAVİLERİ DER BENDE NE OLACAK ÇÜK MÜ ÇIKACAK DERİM ERKEĞEDE ÇÜKÜMÜ KAÇACAK DERİM ANNEMDEN FALAN MI DUYDUM ACABA DİLİME DOLANMIŞ.

DEFNEYEDE KOCAMAN MAŞALLAH.TEMBEL ERKEKLERİMİZ.ÇALIŞKAN KIZLARIMIZ MAŞALLAH MAŞALLAH. BENİM KIZ HARİÇ 24 AYINDA ANCA POPOYU KALDIRIR BU TEMBEL.

İyi akşamlar kızlar...
Hatice,Burcu Duru kızlarım hastaymış geçmiş olsun....
Seldacım yiğitte hastaymış geçmiş olsun canım
Sibelcim sizede geçmiş olsun canım....
Atladığım varsa kusura bakmayın kızlar eğer başka hasta bebiş varsa onlarada geçmiş olsun......
Ayşegül maşallah Defneye zeynep adım atmıyor daha korkuyor sanırım tay tay duruyor ama iş adım atmaya gelince hemen otureveriyor
Kızlar kilo verme azminize hayranım maşallah valla,bende ayşegül gibi tatlı yemeden duramıyorum malesef ,beni her gören zayıflamışsın diyor ama giden sadece 2 kilo sanırım adet olmaya başladığım için şişlikler falan gitti benimde rejim yapmam lazım ama nerde.......

keremle ereni sağlık ocağına götürdüm keremin sol kulağı ağrıyordu yine bir sürü ilaç verdi doktor,ereninde 7 yaş aşısını yaptırdım geldik, evde nereye baksan heryer ilaç oldu valla ilaçların üstüne çocukların adını yazdım karışmasın diye :44: bizden haberler böyle.......

alemsin kız

sağol burcum.kız bende alırım mavi.bende hoşlanmıyorum şu renk konusunu cinsiyete tabi tutanları.valla oglum olsaydı paşa paşa zeynebin pembe tulumları giyecekti.ben giydiririm valla.ne olacak he kız şeyimi çıkaak sankim

aynen canım..
üsttekiler kocaman ve araları açık
kızkardeşim dişleri çıkınca büyük çocuk gibi oldu kız bu diyo:))

Evet canım gerçekten çocuğa benziyorlar helede gülünce çok tatlı oluyor ozaman
birde kolayca çıkabilse keşke ne yapalım sağlıklı olsunlarda bu günlerde geçecek elbet

ay selmacım benimde aklıma geliyo.ben kilo çok duruyo aslında daha adet olmadımya aceba ondanmı diyom kendi kendime.adet olunca daha rahat veririm gibi geliyo.nhımm.
sizede geçmiş olsun bacım.valla ved eçocuk çok olunca iyi etmişsin.bizde eskiden evde yazardık.hey gidi günler yaa.
defnede çokkokkatı.hatta eşime diyodum bu çok korkak kolay yürüyemez diyodum valla şasırttı bizi.yapar annesii yaparr..

kızlar çıkıyorum ben.defneyi uyutacagım.zaten anca yemek fayan...hayde öptüm melekleri sizleri.iyi akşamlarrr..

ayşegülcüm sağol canım ..
kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum bu akşam fırında patatesli köfte ve bulgur pilavı yapcam gidiyim anca yaparım herkese iyi akşamlar

Çok sağol Selmacım.Senin kuzulara da cok gecmiş olsun.Kulak ağrısıda cok zordur.
Bizde de heryer surup.vitaminler kurutucular.Bütün kıyafetler şurup.

Sagol Selmacığım sizede geçmiş olsun.ayy biz valla ağzımızı açmayalım ha b,izde 1 tane sizde hele hele sende 3 çoçuk hepside birden hasta oluyor evler yakında ecza deposuna dönecek.öok çok geçmiş olsun canım.

Canlarım merak etmişsiniz.. ben de girmek istiyorum ama maalesef yetişemiyorum..

Hatırladıklarınızın hepsi vardı.
Evet Cuma günü kaynanamlar geldi.
Evet Cumartesi Diş Buğdayı yaptık.
tabi bilmedikleriniz de var:) Berkuş cuma günü hastalandı. Diş buğdayını da uykusuz gecelerin arasında yaptım. Bi tek ikramlarımı tam yaptım geri kalanları telaşımdan unuttum gitti.
Kafam evde kaldı ilk defa babane dedesiyle yalnız kaldı. Hala uyumamış yatırınca terliyomuş ateşi çıkar diye yatırmıyorlarmış Aile hekimine gidin dedim baksın, boğazında bişey varmış dedi kaynanam iltihap demek istedi herhalde. Ben öğlen aramıştım diş direncini azaltıyor çocukların ateş te olur ishal de dedi. 1 ay oldu ilk dişi çıkalı 5. geliyor o yüzden de çok huzursuz kuzum.
Anlayacağınız işe de kafamı veremiyom.. bi de aksilikler oldu yaptığım iş gitti yarına kadar onları tekrar toparlamam lazım. Bu gece mesai var yine bana yani..
Bu hafta biter mi

Toprağım abi olmuş.. Zeynebin güzel olduğuna eminim daha balamadım resimlere. Özlemcim Allah analı babalı büyütsün. Şansı bahtı güzel olsun..

Hasta olan bebişlerimize de çok çok çok çok geçmiş olsun. (HAtırladıklarımı yazarsam unuttuklarım alınır diye isim yazamadım)

geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırda seninde kafan rahat olur işinde benim oğlumda 4 dişi aynı anda çıkartıyor mahvoldu çocuk iştahı hiç yok

KIZ SERAP ÇOK UYANIKSIN HAA.

annen gitseydi bi göz ucuyla yoklardı ne yaptılar bnerkin nasıl diye.ee yagırgar Serap sen iyi bırakmışsın hemencecik tek başlarına.

nasılsınız hanımlar...

ben fazla takip edemiyorum burayı kusuruma bakmayın...

dişleri çıkanlara maşallahh..

defne de baya iletletmiş yürüme işimi

berkinciğim hasta olmuş sanırım çok geçmiş olsun tosunuma..

valla geçmişe bakamadım kızlar idare edin beni..:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…