maşallah defne ye..
burak pek tembel bu konuda ayakta tutuyorum..
aaa burak durdu falan deyince pat yere atıyo kendini sıpa..
bizimde alttan 3.dişimiz geldi..
üstte de 4 tü 7 oldu dişimiz..
hiç görmedimde sabah güldürmeye çalışıyodum baktım iyice çıkmış..
Canım dra götürdün mü yanlış anlama senide korkutmuş olmayayım .Bizde ateş olunca diş deyip durduk ama ateş inip çıkıyordu .Boğazları iltihaplanmış .İnsan anlayamıyor çünkü başka belirtisi yok malesef :Tekrar çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir Durucuk
Maşallah Defneye
Bende gece rüyamda Mertoşun yürüdüğünü gördüm .Ay gerçek gibiydi nasıl heyecanlandım ,sevindim
Sabah anladım rüya olduğunu nerem açık kaldıysa artık
hatice geçmiş olsun duruya bütün bebişler hasta galiba
maşallahdefneye yürümeye başlamış bizim oğlan üç adımla kaldı bakalım kendi rekorunu ne zaman kıracak
Zaten boğaz enfeksiyonuymus.Ne burun akıntısı var ne öksürük sadece ates.Ve asırı halsizlik.Senin Duruda mı hasta.Sizede çok gecmiş olsun.
Sağol canım çok tesekkür ederiz.DEfneye de masallah.Darısı koşmasına olsun
Sağol canım sizede gecmiş olsun.Havalardan sanırım kırılıyor herkes..
defneye bravo
topigimizin kızları yürüme konusunda hızlılar valla..... annelerine allah yardım etsin.yürüyünce daha zor diyor herkes.
aferim fıstığıma maşallahh
Hemde nasıl zor oluyorAma iyide oluyor peşine kosunca kilo vermekte kolay oluyor.
çocuklara çorba yaptım..
işin yoksa yedir işkence gibi valla..
utku yemez burak yemez şimdi..
ona minnet ona rica kendim yiyeck halim kalmıyo yaa.
AYY BEN HEP ÖYLE DERİM sUATTA BANA ALMA ŞU MAVİLERİ DER BENDE NE OLACAK ÇÜK MÜ ÇIKACAK DERİM ERKEĞEDE ÇÜKÜMÜ KAÇACAK DERİM ANNEMDEN FALAN MI DUYDUM ACABA DİLİME DOLANMIŞ.
DEFNEYEDE KOCAMAN MAŞALLAH.TEMBEL ERKEKLERİMİZ.ÇALIŞKAN KIZLARIMIZ MAŞALLAH MAŞALLAH. BENİM KIZ HARİÇ 24 AYINDA ANCA POPOYU KALDIRIR BU TEMBEL.
AYY BEN HEP ÖYLE DERİM sUATTA BANA ALMA ŞU MAVİLERİ DER BENDE NE OLACAK ÇÜK MÜ ÇIKACAK DERİM ERKEĞEDE ÇÜKÜMÜ KAÇACAK DERİM ANNEMDEN FALAN MI DUYDUM ACABA DİLİME DOLANMIŞ.
DEFNEYEDE KOCAMAN MAŞALLAH.TEMBEL ERKEKLERİMİZ.ÇALIŞKAN KIZLARIMIZ MAŞALLAH MAŞALLAH. BENİM KIZ HARİÇ 24 AYINDA ANCA POPOYU KALDIRIR BU TEMBEL.
aynen canım..
üsttekiler kocaman ve araları açık
kızkardeşim dişleri çıkınca büyük çocuk gibi oldu kız bu diyo:))
İyi akşamlar kızlar...
Hatice,Burcu Duru kızlarım hastaymış geçmiş olsun....
Seldacım yiğitte hastaymış geçmiş olsun canım
Sibelcim sizede geçmiş olsun canım....
Atladığım varsa kusura bakmayın kızlar eğer başka hasta bebiş varsa onlarada geçmiş olsun......
Ayşegül maşallah Defneyezeynep adım atmıyor daha korkuyor sanırım tay tay duruyor ama iş adım atmaya gelince hemen otureveriyor
Kızlar kilo verme azminize hayranım maşallah valla,bende ayşegül gibi tatlı yemeden duramıyorum malesef,beni her gören zayıflamışsın diyor ama giden sadece 2 kilo sanırım adet olmaya başladığım için şişlikler falan gitti benimde rejim yapmam lazım ama nerde.......
keremle ereni sağlık ocağına götürdüm keremin sol kulağı ağrıyordu yine bir sürü ilaç verdi doktor,ereninde 7 yaş aşısını yaptırdım geldik, evde nereye baksan heryer ilaç oldu valla ilaçların üstüne çocukların adını yazdım karışmasın diye :44: bizden haberler böyle.......
Toprağım abi olmuş.. Zeynebin güzel olduğuna eminim daha balamadım resimlere. Özlemcim Allah analı babalı büyütsün. Şansı bahtı güzel olsun..
Hasta olan bebişlerimize de çok çok çok çok geçmiş olsun. (HAtırladıklarımı yazarsam unuttuklarım alınır diye isim yazamadım)
Toprağım abi olmuş.. Zeynebin güzel olduğuna eminim daha balamadım resimlere. Özlemcim Allah analı babalı büyütsün. Şansı bahtı güzel olsun..
Hasta olan bebişlerimize de çok çok çok çok geçmiş olsun. (HAtırladıklarımı yazarsam unuttuklarım alınır diye isim yazamadım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?