KIZ SERAP ÇOK UYANIKSIN HAA.
annen gitseydi bi göz ucuyla yoklardı ne yaptılar bnerkin nasıl diye.ee yagırgar Serap sen iyi bırakmışsın hemencecik tek başlarına.
nasılsınız hanımlar...
ben fazla takip edemiyorum burayı kusuruma bakmayın...
dişleri çıkanlara maşallahh..
defne de baya iletletmiş yürüme işimi
berkinciğim hasta olmuş sanırım çok geçmiş olsun tosunuma..
valla geçmişe bakamadım kızlar idare edin beni..:26::26:
günaydın güzel anneler...
serapcım geçmiş olsun berkin hasta olmuş..inş kısa zamanda toparlar..kayınvalidenleri yabancılar şimdi o..ee bir de onlar düzenini tam annen gibi bilemezler..uzun zaman görmeyip te bi anda başbaşa kalınca cocuklar şaşırıyo,ne oldu bu kim diye :) burakdan biliyorum da..
Serapcım geçmiş olsun berkin hasta olmuş..inş kısa zamanda toparlar..kayınvalidenleri yabancılar şimdi o..ee bir de onlar düzenini tam annen gibi bilemezler..uzun zaman görmeyip te bi anda başbaşa kalınca cocuklar şaşırıyo,ne oldu bu kim diye :) burakdan biliyorum da..
günaydın canım benimGünaydın güzel şubat anneleri güzel bir gün olsun hepimizee
srpp berkintoş hastaymış geçmiş olsun canım
benim kızımda tay tay duruyo ama ancak bir adımcık atıyo pıt yere salıyo kendisini allah izin verirse yüryücekler:))))
kızım 11 aylık oldu doğum günümüze 1 ay kaldı şimdiden menü hazırlıyorum pasta seçmeye çalışıyorum ay çok heycanlıyım yaa
cnm önce geçmiş olsun tospişe valla büyükler bakınca çocukları eğitmemiz gerçekten zor oluyo benim kaynanamda ay düşer ay üşür çok karışıyo ama elimiz mahkum napalımsağol canımm
Aynen dediğin gibi canım.. Allahtan yabancılamıyo dedesine bayılıyor özellikle.. En son 27 sene önce küçük oğlunu bakmışlar haliyle çocuk bakmayı unutmuşlar
Oyalıyorlar bi problem yok çok şükür de bi de bu kadar pimpirikli olmasalar.. Yok terledi mi yok üşüdümü diye sürekli uğraşıyorlar. Kendi kendine oynasın diye hiç bırakmıyorlar onlar gidince vay halimize. Düşçek diye bırakmıyorlar, berkin tam yürümek üzereydi geçen hafta tek elini veriyordu verirse, kendini yollara atıyordu bu hafta onlar yürütmediği için yapmıyo.. dedesi göğsünden sıkıca tutup kendi sağ sola eğip adım attırıyo o yüzden geriye gitti yani.. Hafta sonu hastyadı ya bi de amaniiin gör artık dakka başı doktora gidecektik onlara kalsa..
serap bende başladım doğum günü hazırlıklarına :)) valla cok heyecanlıyım.
bi topikmi acsak 2010 ocak - şubat bebekleri 1 yaşında diye :)) dogum günü hazırlıklarımızı yazarız
günaydın herkese
Günaydınlar hanımlar
serapcım geçmiş olsun berkin hasta olmuş..inş kısa zamanda toparlar..kayınvalidenleri yabancılar şimdi o..ee bir de onlar düzenini tam annen gibi bilemezler..uzun zaman görmeyip te bi anda başbaşa kalınca cocuklar şaşırıyo,ne oldu bu kim diye :) burakdan biliyorum da..
Günaydın hanımlaar,
:92:
hayırlı günlerr
Günaydın güzel şubat anneleri güzel bir gün olsun hepimizee
srpp berkintoş hastaymış geçmiş olsun canım
benim kızımda tay tay duruyo ama ancak bir adımcık atıyo pıt yere salıyo kendisini allah izin verirse yüryücekler:))))
kızım 11 aylık oldu doğum günümüze 1 ay kaldı şimdiden menü hazırlıyorum pasta seçmeye çalışıyorum ay çok heycanlıyım yaa
serap bende başladım doğum günü hazırlıklarına :)) valla cok heyecanlıyım.
bi topikmi acsak 2010 ocak - şubat bebekleri 1 yaşında diye :)) dogum günü hazırlıklarımızı yazarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?