2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

KIZ SERAP ÇOK UYANIKSIN HAA.

annen gitseydi bi göz ucuyla yoklardı ne yaptılar bnerkin nasıl diye.ee yagırgar Serap sen iyi bırakmışsın hemencecik tek başlarına.

annem müsait olsa zaten gider bakardı da o da babaanneme bakıyor bu hafta.. zaten özellikle kaynanamları bu hafta çağırdık annem hem babaanneme hem berkine bakamıyor diye..

sağol Seçil teyzesi.. Ay bu ara hiç birimiz takip edemiyoruz..

iyi geceler demiyorum çünkü kimsecikler yok( eee bu saatte bi gece bekçileri(yeni dönemin güvenlik görevlileri) birde ben oluyorum...
yine bitiremedim geçmişi bana yazılanları okudum ama cvp verenlere teşekürler..
hastalarımız var yine malum hepsine acil şifalar diliyorum..
içimde kalmasın okurken yazacağım dedimdi:)) şu azıcıkta olsa sorun olan topiği gördüm havva bi sıkıntıyı dile getirmiş ama başka yerlere çekilmiş bende sinirlendim yapılan yorumları okuyunca ama neyseki konu kapanmış
gencer kuzey yaramazlıklarına ve huysuzluklarına son gaz devam ediyor öksürük ve burun akıntımız dünden buyana biraz daha iyi artık ilaç vermiyorum..ferro ve keçi boynuzu pekmezine devam..
yürüme çabaları var ama adım neyin yok henüz(
bu günlerde apartmanımızda bol bol aşure dağıtıldı suyundanda olsa gencerde yedi sevdi sıpam:))
yemek sıkıntımızda aynen devam ediyor bilmem nereye kadar giderböyle

günaydın güzel anneler...

serapcım geçmiş olsun berkin hasta olmuş..inş kısa zamanda toparlar..kayınvalidenleri yabancılar şimdi o..ee bir de onlar düzenini tam annen gibi bilemezler..uzun zaman görmeyip te bi anda başbaşa kalınca cocuklar şaşırıyo,ne oldu bu kim diye :) burakdan biliyorum da..

Günaydın güzel şubat anneleri güzel bir gün olsun hepimizee

srpp berkintoş hastaymış geçmiş olsun canım

benim kızımda tay tay duruyo ama ancak bir adımcık atıyo pıt yere salıyo kendisini allah izin verirse yüryücekler:))))

kızım 11 aylık oldu doğum günümüze 1 ay kaldı şimdiden menü hazırlıyorum pasta seçmeye çalışıyorum ay çok heycanlıyım yaa

sağol canımm
Aynen dediğin gibi canım.. Allahtan yabancılamıyo dedesine bayılıyor özellikle.. En son 27 sene önce küçük oğlunu bakmışlar haliyle çocuk bakmayı unutmuşlar
Oyalıyorlar bi problem yok çok şükür de bi de bu kadar pimpirikli olmasalar.. Yok terledi mi yok üşüdümü diye sürekli uğraşıyorlar. Kendi kendine oynasın diye hiç bırakmıyorlar onlar gidince vay halimize. Düşçek diye bırakmıyorlar, berkin tam yürümek üzereydi geçen hafta tek elini veriyordu verirse, kendini yollara atıyordu bu hafta onlar yürütmediği için yapmıyo.. dedesi göğsünden sıkıca tutup kendi sağ sola eğip adım attırıyo o yüzden geriye gitti yani.. Hafta sonu hastyadı ya bi de amaniiin gör artık dakka başı doktora gidecektik onlara kalsa..

canımmm az kalmış istediğin kiloya iniyosun yavş yavaş ama ben alıştım diyete çokta zorlamıyo beni

serap bende başladım doğum günü hazırlıklarına :)) valla cok heyecanlıyım.

bi topikmi acsak 2010 ocak - şubat bebekleri 1 yaşında diye :))

Sağol adaşım..
allah izin verince yürüyecekler işte..
Bizim daha var doğum günümüze ama sizinkilr için bile heyecanlanıyorum yaa

bi topikmi acsak 2010 ocak - şubat bebekleri 1 yaşında diye :)) dogum günü hazırlıklarımızı yazarız

günaydın canım benim
derin yürümekte geç kaldı o hareketlilikle :))
doğum günlerine az kaldı heyecan sardı ama inş. güzel geçer
resim çektiricenmi cnm ben aykarda çektirmek istiyorum düğün fotoları orda çektirdik çok kaliteli biyer

cnm önce geçmiş olsun tospişe valla büyükler bakınca çocukları eğitmemiz gerçekten zor oluyo benim kaynanamda ay düşer ay üşür çok karışıyo ama elimiz mahkum napalım

bi topikmi acsak 2010 ocak - şubat bebekleri 1 yaşında diye :)) dogum günü hazırlıklarımızı yazarız

cnm zaten topiğimiz varya ordan yazalım en zon hediyelşme listesi yapmıştık ordan devam edelim yopik açma hastası guruplara benzemeyelim

günaydın herkese

Günaydınlar hanımlar

Günaydın hanımlaar,

:92:

hayırlı günlerr

günaydın cigerparelerimmm

serap bacımm geçmiş olaa.inşallah tosun hemencecik düzelerr.
bi diger serap mavişim tay tayda dururmuşş..maşallahh..yakın annesi yakınnn..yürüyecekk..

özlemm istiyorum istiyoruuuummm
istiyorum istiyoruummm
aynalarda gülümsemekk
balkabagı yemegin tarifini istiyoruummm

beste.gufte.
söz.müzik. : papatya

yok esmacım şaka yaptım zaten.

yazalım mı yani doğum günü hazırlıklarımızı hediyeleşme topikimize....

bu arada hediyelerimizi göndermeyi unutmayalım kızlar. dogum günlerinde bebeklerimizin ellerinde olsun sevinsinler.

11 aylık olan bücürlere nice nice saglıklı, mutlu, neşeli aylar :))

AAAA bu arada ben bisey yaptım size yazmayı unuttum. bizim cekirdek ailenin fotosundan bir yeniyıl kartı hazırlayıp ist. dışındaki akrabalara ve arkadaşlarımıza kart attım ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…