2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese...ooo ne şenlik buralar..

özlemcim,bence doğumgünü ile ilgili topik açalım,o ayrı bir başlık olsun...hem biz de daha ayrıntılı yazarız yoksa muhabbetin arasında kaynıyor fikirler...
özlemcim sen açabilirsin canım....
zaten 2010 anneleri görünmez olduk topikler arasında..

Son düzenleme:

teşekkür ederizz.
kart fikri süper..iyi etmişsin...:)
özlem ya sana beste yapmıştım görmedinmii?????

maşallah maşallahhh

teşekkürler esmacım.

açmaya gerek yok bence çünkü özlemin hediyeleşme topigi zaten ismi dogum günleri geldi çattımı neydi.ordan devam edebiliriz bence hım..

günaydın cnm bugün kalabalıkız maşallah

baharcım günaydın
özlem kart çok güzel olmuş.yaw böyle nasıl resmi süslüyorsunuz ya.accıkta bana anlatın allah rızası için

resimdeki konuşma balonunun oldugu yere mesajımızı yazdım :))

ben cok cirkin cikmisim ama daha güzel bir foto ayarlayamadım napim zamanda kalmamıştı.

aysegulcum gördüm yaaaaaa süper bir beste listelerde 1 numara oluruz kesin

balkabağı çorbasını sormussun. onu zeyl vermisti sanırım tarifini ama ben yaptım sana yazayım.

patates, arpacık sogan ve balkabağı hepsini haşladım. biraz tuz kattım. malum doruk tuzsuz yemiyor artık. birazda z.yagı gezdirdim üstüne. yedirirkende azcik limon sıktım yakıştı bu çorbaya.... Doruk un en sevdigi corba olmasada yedi. balkabağı cok faydalıymış.

bi numara olurum dimi
teşyekkür ederim.evet yararlıymaş yarın bi yapacagım.hazır olsun istedim.teşekkürlerr

özlemcim bende bişeyler düşünüyorum doğum günü için mesela gelen misafirlerimize derinin resmini magnetlere bastırıcam vericem küçük çocuklara ufak hediylere alıcam
daha aklımdan geçen şeyler var

esmacım bende aykarda çektirmeyi düşünüyorum orası 10 numara bir yer nişan resimlerimizde orda çektirdik bi z

ayşegülcüm tay tay bayağıdır duruyor ama icraat yok henüz iki dk durmuyoki yoksa yürücektee esmada gördü şaşırdı kızcağızz

günaydın papatya kokulu kadın...

özlem valla çok güzel bir resim,zaten sen, ayrıntılı yaşamayı sevenlerdensin.ben de öyleyim.bizim aile de tekim ben de..mesela her anneler gününde tüm teyzemlere ve görümceme çorap hediye ederim.üstlerine de kendilerini anlatan küçük notlar şiirler yazarım kendim.her sene alıştılar artık çoraplarımız gelir gene seda dan diyorlar..valla çorap almıyorlar kendilerine be nasıl olsa seda getirecek diye :))
ah elimde olsa da bu anneler gününde de hepinize yazsam yollasam..belki çorabı yolllayamam ama burdan hepinize birşeyler döktürebilirim yani...

Son düzenleme:

Ayy ne güzel yaaa... Ben böyle şeyleri yapmaya hiç zaman bulamıyorum. Yetişemiyorum normal işlere bile. Çok özeniyorum çok... Ama doğum günü için özel şeyler yapacağım tabii ki ben de.

Seda sanada bravo bende seviyorum böyle şeyleri. bizim ailedede birtek ben malesef. insanların hoşuna gidiyor ama.

Bu corap alma fikrinide sevdim ben...

Serap benimde şu an ilk calışmam dogum günü davetiyesi üzerine olacak. Doruk'un ilk dogdugu resmiyle şu andaki resmini koyucam yan yana. altınada güzel bir not yazacağım daha kesinleşmedi.

Neyse bu fikirleri dogumgünleri geldi catti topigine yazalımki insanlar kacırmasın yazdıklarımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…