çitlembigim 11 aylık teyzelerii :81::92:
yok esmacım şaka yaptım zaten.
yazalım mı yani doğum günü hazırlıklarımızı hediyeleşme topikimize....
bu arada hediyelerimizi göndermeyi unutmayalım kızlar. dogum günlerinde bebeklerimizin ellerinde olsun sevinsinler.
11 aylık olan bücürlere nice nice saglıklı, mutlu, neşeli aylar :))
AAAA bu arada ben bisey yaptım size yazmayı unuttum. bizim cekirdek ailenin fotosundan bir yeniyıl kartı hazırlayıp ist. dışındaki akrabalara ve arkadaşlarımıza kart attım ben :))
maşallah maşallahhh
günaydın herkese...ooo ne şenlik buralar..
özlemcim,bence doğumgünü ile ilgili topik açalım,o ayrı bir başlık olsun...hem biz de daha ayrıntılı yazarız yoksa muhabbetin arasında kaynıyor fikirler...
özlemcim sen açabilirsin canım....
zaten 2010 anneleri görünmez olduk topikler arasında..
günaydın cnm bugün kalabalıkız maşallahgünaydın herkese...ooo ne şenlik buralar..
özlemcim,bence doğumgünü ile ilgili topik açalım,o ayrı bir başlık olsun...hem biz de daha ayrıntılı yazarız yoksa muhabbetin arasında kaynıyor fikirler...
özlemcim sen açabilirsin canım....
zaten 2010 anneleri görünmez olduk topikler arasında..
resimdeki konuşma balonunun oldugu yere mesajımızı yazdım :))
ben cok cirkin cikmisim ama daha güzel bir foto ayarlayamadım napim zamanda kalmamıştı.
aysegulcum gördüm yaaaaaa süper bir beste listelerde 1 numara oluruz kesin
balkabağı çorbasını sormussun. onu zeyl vermisti sanırım tarifini ama ben yaptım sana yazayım.
patates, arpacık sogan ve balkabağı hepsini haşladım. biraz tuz kattım. malum doruk tuzsuz yemiyor artık. birazda z.yagı gezdirdim üstüne. yedirirkende azcik limon sıktım yakıştı bu çorbaya.... Doruk un en sevdigi corba olmasada yedi. balkabağı cok faydalıymış.
Günaydın kızlarrrrr
günaydın papatya kokulu kadın...
özlem valla çok güzel bir resim,zaten sen, ayrıntılı yaşamayı sevenlerdensin.ben de öyleyim.bizim aile de tekim ben de..mesela her anneler gününde tüm teyzemlere ve görümceme çorap hediye ederim.üstlerine de kendilerini anlatan küçük notlar şiirler yazarım kendim.her sene alıştılar artık çoraplarımız gelir gene seda dan diyorlar..valla çorap almıyorlar kendilerine be nasıl olsa seda getirecek diye :))
ah elimde olsa da bu anneler gününde de hepinize yazsam yollasam..belki çorabı yolllayamam ama burdan hepinize birşeyler döktürebilirim yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?