2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende bulgurda koydum daha bi leziz oluyoo

özlemcim resim bencede süper ayrıca sana açık saç daha çok yakışıyo bence

bizde babamıza hediye aldık kızımla üstünede """derinden gelen """diye not yazdık yılbaşında ağacımızın altına koyucazz bide görümcemler çekiliş yapmışlar onlarla hediyeleşicezz seviyorum bende hediye vermeyi falannn

seda genelde herkes ayrı topik acmayalım diyor. "dogumgünleri geldi cattı" topigine yazalım o zaman ne dersin?

başlıkta doğumgünleri geldi çattı diye mi yazıyordu,tamam o zaman da hani ben burda olmasından yana değilim..karışıyor araya ben kaçırıyorum geçmişi okuyamadığımdan..

günaydın essemayit(ya adını hatırlayamadım canım ya söylesene bi daha..
günaydın selmacım

süpermiş canım benim..derinden gelen...ya çok manidar...ne ince fikir...

ayşegülcüm okuyorum ama ay sonu ya biraz yoğunum balkabağını bende özlemin yaptığı gibi yapıyorum tuzsuz ve limonsuz haftada 2 sefer yapıyorum severek yiyior

istanbullu anneler, seneye bizim bücürler kocaman olacaklar daha kaynaşmış olacaklar. seneye partiye sizi cağırıcam ben ona göre. Doruk un arkadaşlarını cağırıcam yani. bu sene aile icinde olucak malesef. ilk sene cocuklar bisey anlamıyor zaten.

o topiğe yazmaya başlayalım o zaman..birbirimizden fikir alırız,erkenden yapmamız yetiştirmemiz gerekenler olabilir..
ben de çerçeve şeklinde magnet düşünmüştüm serapcım senin gibi herkese dağıtmak için bahar'ın resmini..
zaten milletin buzdolabı bahar ın hayatıyla doldu..yok bebek şekeri yok diş şekeri yok davetiye yok doğumgünü derken sıkılacaklar kızımı dolaplarında sürekli görmekten..

süpermiş canım benim..derinden gelen...ya çok manidar...ne ince fikir...

sağol sedacım ufak notlarda sıcam aynalara falan daha gelir aklıma 4 gün var ee kızımında ilk yılbaşı büyüse daha aklı erer ama hersene tekrarlamak hoşuma gider benimdee

selma hoşgeldin canımmm

merhaba ben aranıza yeni katıldım ismim Sevil 10 şubat 2010 da kızımı kucağıma aldım
şu an ücretsiz izindeyim kızımla zaman geçirmek bütün zamanımı alıyor
umarım keyifli paylaşımlarımız olur

olsun o bile yeter.magnet güzel fikir bencede.

Balkabağı çorbasına ben havuç, patates ve normal kabak ve bulgur da koydum. Geçen sefer pirinçli yapmıştım. Severek yedi.

hım öylede deneyelibirim teşekkürler.

günaydın hanımlar

günaydınn..

bende hediye almayı çok severim.bütün özel günlere ayrı hediye.küççüken bile harçlıklarla biriktirir hediyemi yine ayırdım.ama şöyleki.pek ben üretken biri degilim yani mesela seda sen diş bugdayında magnetler yapmışsın diş şeklinde.harika olmuş ben onu yapacagıma gider hazırını alırım.onu yapana kadar daral gelir banasıkılıyorum ben.ama her ayrıntı hediyeyi bilirim.
şu kart olayı banada güzel geldi.yapabilirim.

miniklerimizin doğum günleri yaklaşıyor neler yapacaksınız ? değişik davetiye hazırlamayı düşünüyorum ben ama nasıl bişeyler yapacaıma karar veremedim henüz

ayşegülcüm okuyorum ama ay sonu ya biraz yoğunum balkabağını bende özlemin yaptığı gibi yapıyorum tuzsuz ve limonsuz haftada 2 sefer yapıyorum severek yiyior

tahmin ettim canım.sen işine bakk..:)) bende yarın deneyeyim bakalım şu balkabagını..

hoşgeldin sevil..kızının ismi ilayda degilmi..nerde oturuyorsun..ne iş yapıyorsun ee anlat bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…