seda genelde herkes ayrı topik acmayalım diyor. "dogumgünleri geldi cattı" topigine yazalım o zaman ne dersin?
Aynen bende bulgurda koydum daha bi leziz oluyoo
özlemcim resim bencede süper ayrıca sana açık saç daha çok yakışıyo bence
bizde babamıza hediye aldık kızımla üstünede """derinden gelen """diye not yazdık yılbaşında ağacımızın altına koyucazz bide görümcemler çekiliş yapmışlar onlarla hediyeleşicezz seviyorum bende hediye vermeyi falannn
süpermiş canım benim..derinden gelen...ya çok manidar...ne ince fikir...
merhaba ben aranıza yeni katıldım ismim Sevil 10 şubat 2010 da kızımı kucağıma aldım
şu an ücretsiz izindeyim kızımla zaman geçirmek bütün zamanımı alıyor
umarım keyifli paylaşımlarımız olur
özlemcim bende bişeyler düşünüyorum doğum günü için mesela gelen misafirlerimize derinin resmini magnetlere bastırıcam vericem küçük çocuklara ufak hediylere alıcam
daha aklımdan geçen şeyler var
esmacım bende aykarda çektirmeyi düşünüyorum orası 10 numara bir yer nişan resimlerimizde orda çektirdik bi z
ayşegülcüm tay tay bayağıdır duruyor ama icraat yok henüz iki dk durmuyoki yoksa yürücektee esmada gördü şaşırdı kızcağızz
Balkabağı çorbasına ben havuç, patates ve normal kabak ve bulgur da koydum. Geçen sefer pirinçli yapmıştım. Severek yedi.
günaydın papatya kokulu kadın...
özlem valla çok güzel bir resim,zaten sen, ayrıntılı yaşamayı sevenlerdensin.ben de öyleyim.bizim aile de tekim ben de..mesela her anneler gününde tüm teyzemlere ve görümceme çorap hediye ederim.üstlerine de kendilerini anlatan küçük notlar şiirler yazarım kendim.her sene alıştılar artık çoraplarımız gelir gene seda dan diyorlar..valla çorap almıyorlar kendilerine be nasıl olsa seda getirecek diye :))
ah elimde olsa da bu anneler gününde de hepinize yazsam yollasam..belki çorabı yolllayamam ama burdan hepinize birşeyler döktürebilirim yani...
günaydın hanımlar
Seda sanada bravo bende seviyorum böyle şeyleri. bizim ailedede birtek ben malesef. insanların hoşuna gidiyor ama.
Bu corap alma fikrinide sevdim ben...
Serap benimde şu an ilk calışmam dogum günü davetiyesi üzerine olacak. Doruk'un ilk dogdugu resmiyle şu andaki resmini koyucam yan yana. altınada güzel bir not yazacağım daha kesinleşmedi.
Neyse bu fikirleri dogumgünleri geldi catti topigine yazalımki insanlar kacırmasın yazdıklarımızı.
hşgeldin cnm aramızaa sevilcim nerdensin kızının adı ne ?
İzmir canım kızımın adı Elif İlayda
ayşegülcüm okuyorum ama ay sonu ya biraz yoğunum balkabağını bende özlemin yaptığı gibi yapıyorum tuzsuz ve limonsuz haftada 2 sefer yapıyorum severek yiyior
merhaba ben aranıza yeni katıldım ismim Sevil 10 şubat 2010 da kızımı kucağıma aldım
şu an ücretsiz izindeyim kızımla zaman geçirmek bütün zamanımı alıyor
umarım keyifli paylaşımlarımız olur
İzmir canım kızımın adı Elif İlayda
memnun olduk cnmm
bende esma oğlum var emir kağan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?