teşekkür ederim canım bende memnun oldum
günaydınlar herkesee uzunn bi aradan sonra burdayım yine irem hastaydı biraz dersleri falan derken bakamadım fazla arada baktım biraz o aradada kerem rahat vermiyo uyumuyo malum hasta bebişlere geçmiş olsun ipek hastaymış galiba başka varmı hasta bebişimiz umarım yoktur
Tünaydın kızlar nasılsınız uzun bır zamandan sonra birazda olsa sakin bir gün ve ben hepizi ve muhabbet etmeyi birşeyler paylaşmayı çok ama çok özledim inşallah herkes iyidir ve herşey yolundadır....
günaydın.geçmiş olsun.iyi bari düzelmişler..
hoşgldin..iyi ettin gel arada.nasılsın..şu kese oluyın nre olmuştu.aldırmaktamı kaldın yoksa kendigilindenmi yok oldu..
günaydın cnm hoşgeldin tabi 2 çocukla anca giriyosun özlettin bursalılar da bi buluşamadık yagünaydınlar herkesee uzunn bi aradan sonra burdayım yine irem hastaydı biraz dersleri falan derken bakamadım fazla arada baktım biraz o aradada kerem rahat vermiyo uyumuyo malum hasta bebişlere geçmiş olsun ipek hastaymış galiba başka varmı hasta bebişimiz umarım yoktur
tünaydın hoşgeldin cnm bizde seni özledik nbr mimik surat oğlun nasıl :)Tünaydın kızlar nasılsınız uzun bır zamandan sonra birazda olsa sakin bir gün ve ben hepizi ve muhabbet etmeyi birşeyler paylaşmayı çok ama çok özledim inşallah herkes iyidir ve herşey yolundadır....
günaydın cnm hoşgeldin tabi 2 çocukla anca giriyosun özlettin bursalılar da bi buluşamadık ya
tünaydın hoşgeldin cnm bizde seni özledik nbr mimik surat oğlun nasıl :)
yopiğimizde hasta bebişlerimiz varda aras ameliyat olucaktı ipek te baya hastaydı Allah yardımcıları olsun
hoşgeldin canım .....merhaba ben aranıza yeni katıldım ismim Sevil 10 şubat 2010 da kızımı kucağıma aldım
şu an ücretsiz izindeyim kızımla zaman geçirmek bütün zamanımı alıyor
umarım keyifli paylaşımlarımız olur
geçmiş olsun sevil buaralar hepimiz hastalıklarla uğraşıyoruz valla allah şifalar versin canım....günaydınlar herkesee uzunn bi aradan sonra burdayım yine irem hastaydı biraz dersleri falan derken bakamadım fazla arada baktım biraz o aradada kerem rahat vermiyo uyumuyo malum hasta bebişlere geçmiş olsun ipek hastaymış galiba başka varmı hasta bebişimiz umarım yoktur
Tünaydın kızlar nasılsınız uzun bır zamandan sonra birazda olsa sakin bir gün ve ben hepizi ve muhabbet etmeyi birşeyler paylaşmayı çok ama çok özledim inşallah herkes iyidir ve herşey yolundadır....
Sağol canım hoşbuldum ... zaten dış gebelikmiş yani bebek oluşmamış kendiliğinden düştü canım kalp sesi falan yoktu doktor kendisi düşecek demişti düşmesse kürtaja alıcakdı ama kendiliğinden düştü bir operasyon geçirmedim ama 10 gün kadar çok kanamam oldu ağrılarla devam etti
evet sevil malesef o fotoda en güzel şey doruk ama napalım. yaşlandık biz annesi babası olarak.... fotolarda baya belli oluyor :97:
aynı benimkide öle haylazlık yapıyo yürümüyohoşbulduk canım Çınarda rahatsızdı burnu tıkalıydı ama bugün daha iyi yürüme çabalarımız devam ediyor emeklemek daha kolayına geliyor bu konuda tembel çıktı bizim oğlan 3-4 adım gidiyo sonra hemen oturup emeklemeye başlıyor istese yürüyecek ama bakalım hayırlısıHasta bebeklerimize Allahtan şifa diliyorum onlar hasta olunca bizim canımız 2 katı yanıyor inşallah düzelirler hemencecik....
ama dorukta çok tatlı yanii güleç yüzlü maşallahevet sevil malesef o fotoda en güzel şey doruk ama napalım. yaşlandık biz annesi babası olarak.... fotolarda baya belli oluyor :97:
yok be aysegülcüm ne nazlancam görünün köy meselesi....
normalde herkes yaşımı göstermediğimi söylüyor ama resimlerde belli oluyor.
dua edin valla kazasız belasız bir 2. bebeğimde olsunda......
zeyl özlem naptı acaba. yogundur o şimdi deli gibi.
sevil zeynepe özelden mesaj at istersen. arada girip bakıyor ama kalamıyor fazla.
saol esmacım :)
yap artık şu ikinci bebeyi kız.doruk bi yaşına gelsin bi ay sonra..hımm
yok be aysegülcüm ne nazlancam görünün köy meselesi....
normalde herkes yaşımı göstermediğimi söylüyor ama resimlerde belli oluyor.
dua edin valla kazasız belasız bir 2. bebeğimde olsunda......
zeyl özlem naptı acaba. yogundur o şimdi deli gibi.
sevil zeynepe özelden mesaj at istersen. arada girip bakıyor ama kalamıyor fazla.
saol esmacım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?