2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldim hemşerim Sevil Ben Serap oğlum da Berkin.. İzmirden katılıyorum:)

Ben de ayrı topik istemeyenlerdenim kızlar.. bunlara bile yetişemiyorum

Son düzenleme:
günaydınlar herkesee uzunn bi aradan sonra burdayım yine irem hastaydı biraz dersleri falan derken bakamadım fazla arada baktım biraz o aradada kerem rahat vermiyo uyumuyo malum hasta bebişlere geçmiş olsun ipek hastaymış galiba başka varmı hasta bebişimiz umarım yoktur

Tünaydın kızlar nasılsınız uzun bır zamandan sonra birazda olsa sakin bir gün ve ben hepizi ve muhabbet etmeyi birşeyler paylaşmayı çok ama çok özledim inşallah herkes iyidir ve herşey yolundadır....

günaydın.geçmiş olsun.iyi bari düzelmişler..

Tünaydın kızlar nasılsınız uzun bır zamandan sonra birazda olsa sakin bir gün ve ben hepizi ve muhabbet etmeyi birşeyler paylaşmayı çok ama çok özledim inşallah herkes iyidir ve herşey yolundadır....

hoşgldin..iyi ettin gel arada.nasılsın..şu kese oluyın nre olmuştu.aldırmaktamı kaldın yoksa kendigilindenmi yok oldu..

özlemcim fotonuz çok güzel çıkmış bayıldım ama en çok doruğa zeynep nerelerde ben ipeğe hediye alıcaktım bu hafta almayı düşünüyorum aklında bişey varmı zeynepppp duyyyy beniiiii

günaydın.geçmiş olsun.iyi bari düzelmişler..

hoşgldin..iyi ettin gel arada.nasılsın..şu kese oluyın nre olmuştu.aldırmaktamı kaldın yoksa kendigilindenmi yok oldu..

Sağol canım hoşbuldum ... zaten dış gebelikmiş yani bebek oluşmamış kendiliğinden düştü canım kalp sesi falan yoktu doktor kendisi düşecek demişti düşmesse kürtaja alıcakdı ama kendiliğinden düştü bir operasyon geçirmedim ama 10 gün kadar çok kanamam oldu ağrılarla devam etti

günaydın cnm hoşgeldin tabi 2 çocukla anca giriyosun özlettin bursalılar da bi buluşamadık ya

tünaydın hoşgeldin cnm bizde seni özledik nbr mimik surat oğlun nasıl :)
yopiğimizde hasta bebişlerimiz varda aras ameliyat olucaktı ipek te baya hastaydı Allah yardımcıları olsun

hoşbulduk canım Çınarda rahatsızdı burnu tıkalıydı ama bugün daha iyi yürüme çabalarımız devam ediyor emeklemek daha kolayına geliyor bu konuda tembel çıktı bizim oğlan 3-4 adım gidiyo sonra hemen oturup emeklemeye başlıyor istese yürüyecek ama bakalım hayırlısı Hasta bebeklerimize Allahtan şifa diliyorum onlar hasta olunca bizim canımız 2 katı yanıyor inşallah düzelirler hemencecik....

evet sevil malesef o fotoda en güzel şey doruk ama napalım. yaşlandık biz annesi babası olarak.... fotolarda baya belli oluyor :97:

hoşgeldin canım .....

geçmiş olsun sevil buaralar hepimiz hastalıklarla uğraşıyoruz valla allah şifalar versin canım....

hoşgeldin özlem nasılsın canım oğluşun nasıl....

aman iyi iyi...bunla geçmiş olsun..benimkide üç adım atıp geri kalanı emekleyerek tamamlıyorduama dün bi on adıma yakın attı valla.nihayetdedik..

evet sevil malesef o fotoda en güzel şey doruk ama napalım. yaşlandık biz annesi babası olarak.... fotolarda baya belli oluyor :97:

kız o demek.maşallıh var hadi hadi.nazlanıyon sen..ne varki yaşında.daha ikinci bebe gelecekk.taş gibim olacaksın:86::86:

aynı benimkide öle haylazlık yapıyo yürümüyo
ama dorukta çok tatlı yanii güleç yüzlü maşallah
anne basına benziyo o yüzden resimdeki herkez güzel özlemcim

iyiyiz selmacım oğluşumda iyi çok şükür şimdiden doğum günü heyecanı sardı bizi ne yapsak nasıl yapsak plan yapmaya çalışıyoruz

yok be aysegülcüm ne nazlancam görünün köy meselesi....

normalde herkes yaşımı göstermediğimi söylüyor ama resimlerde belli oluyor.

dua edin valla kazasız belasız bir 2. bebeğimde olsunda......

zeyl özlem naptı acaba. yogundur o şimdi deli gibi.

sevil zeynepe özelden mesaj at istersen. arada girip bakıyor ama kalamıyor fazla.

saol esmacım :)

yap artık şu ikinci bebeyi kız.doruk bi yaşına gelsin bi ay sonra..hımm

kahvaltıya geçmeden önce bi uğrayalım dedik..

uzun zaman girmeyince geçmiş alıyor başını gidiyor.. nasılsınız hanımlar..

herkes iyidir umarım..

özlem harika resim bayıldım hayatım sende süpersin..

yok be arkadaşım gerçekten kendine haksızlık ediyorsun ama fıstık gibisin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…