2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyiz selmacım oğluşumda iyi çok şükür şimdiden doğum günü heyecanı sardı bizi ne yapsak nasıl yapsak plan yapmaya çalışıyoruz

evet ya bende çok heyecanlıyım evde doğum günü süslerim var ama hepsi erkek çocukları için biraz süs almam gerekecek, menü de hazır gibi kafamda ama benim ev küçük nasıl sığışacaz onu düşünüyorum :44:

2010 Şubat Anneleri Bi Sorum Olcak.. Ben Manuel Süt Sağım Pompası Aldım Biberonlu Falan Ama Forumda Bazı Yerlerde Elektrikli Daha İyi Diyorlar,Siz Kullandınız mı Değiştiriyim mi Sizce Manueli Elektrikli İle?

uykusu geldi teyzesi uyutayım diye gözümün içine bakıyor ben onu uyutup geleyim .....

inşallah canım havalar ısınınca buluşmak daha mantıklı neden olmasın minnoşlarda buluşur verdiğin linkleri inceliyecem canım çok teşekkür ederim baya bi içerik var sitenin genelinde :89:

hoşgeldin seçilcim..

uykusu geldi teyzesi uyutayım diye gözümün içine bakıyor ben onu uyutup geleyim .....

bende yatıracgım ama uyumuyo.daha yeni odadan döndük.

benimkide aynı damacanaya tutunup kalkıyor bide üste basıyor beni göre göre öğrenmiş ağzınıda çubuğun ucuna tutuyor cadı susamıştır diye su veriyorum içmiyorda oyun yapıyor işte

2010 Şubat Anneleri Bi Sorum Olcak.. Ben Manuel Süt Sağım Pompası Aldım Biberonlu Falan Ama Forumda Bazı Yerlerde Elektrikli Daha İyi Diyorlar,Siz Kullandınız mı Değiştiriyim mi Sizce Manueli Elektrikli İle?

güzelim bence sen 2009 şubat annelerine sor.yada ayrı bi topik açın belki cevaplayan olur

hoşgeldin seçilcim..

bende yatıracgım ama uyumuyo.daha yeni odadan döndük.

hoşbuldum ve kaçıyorum canım..

benimkide aynı damacanaya tutunup kalkıyor bide üste basıyor beni göre göre öğrenmiş ağzınıda çubuğun ucuna tutuyor cadı susamıştır diye su veriyorum içmiyorda oyun yapıyor işte

aynen yaa ağzını dayayıp eliylr bstırmaya çalşıyor nasıl yapacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…