hoşbuldum ve kaçıyorum canım..
aynen yaa ağzını dayayıp eliylr bstırmaya çalşıyor nasıl yapacaksa
güzelim bence sen 2009 şubat annelerine sor.yada ayrı bi topik açın belki cevaplayan olur
en sonunda uyudu
kızlar ben hala oğluma gece iyi uyusun die gece yatarırken bide sabah uyanınca mama veriyorum
yani 4 5 ölçek mama 2 ölçek 7 tahıllı mama 4 5 cici bebe sabahlarıda bu karışıma pekmez ve 3 gün ceviz katıp veriyorum yaşına girdikten sonra da devam edicekmiyim buna gerek varmı kızlar nasıl olucak sabah kalınca normal inek sütü verip sonra kahvaltı ettireicez dimi
Ayşegül alemsin kız koptummmm
uyumadı benimkide hem uykusu var hemde uyumuyor şuanda kucağımda esniyor ama uyumadı inatçı
evet ayşegülcüm :92:
kızlar maşallah doluştuk bugün ay aklıma geldi geçensene bugün ben doğum izni için raporlarla uğraşıyodumm
aysegülcüm boy kilo topigine yazdım 11. ay bilgilerini
bu arada 3-4 kere yazıp sonra göndermeyenlerin listeden cıkar istersen. daha güzel görünür listemiz valla.
kızlar ben hala oğluma gece iyi uyusun die gece yatarırken bide sabah uyanınca mama veriyorum
yani 4 5 ölçek mama 2 ölçek 7 tahıllı mama 4 5 cici bebe sabahlarıda bu karışıma pekmez ve 3 gün ceviz katıp veriyorum yaşına girdikten sonra da devam edicekmiyim buna gerek varmı kızlar nasıl olucak sabah kalınca normal inek sütü verip sonra kahvaltı ettireicez dimi
en sonunda uyudu
aferin kuzucuğuna benimkide saat 10 gibi uyumuştu şimdi bebefonundan sesi az az gelmeye başladı dede diyo cadı kızım benim
ben çıkıyom defne uyumuşken işlerime bakayım.kocada gelecek ve zati.ögleden sonra gürüşürükk.
maşallah güzel uyumuş benim cadı kalkar yarım saat sonra gündüz uykularımız çok kısa malesef .....
Tünaydın kızlar nasılsınız uzun bır zamandan sonra birazda olsa sakin bir gün ve ben hepizi ve muhabbet etmeyi birşeyler paylaşmayı çok ama çok özledim inşallah herkes iyidir ve herşey yolundadır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?