2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet ayşegülcüm :92:

kızlar maşallah doluştuk bugün ay aklıma geldi geçensene bugün ben doğum izni için raporlarla uğraşıyodumm

aysegülcüm boy kilo topigine yazdım 11. ay bilgilerini

bu arada 3-4 kere yazıp sonra göndermeyenlerin listeden cıkar istersen. daha güzel görünür listemiz valla.

kızlar ben hala oğluma gece iyi uyusun die gece yatarırken bide sabah uyanınca mama veriyorum
yani 4 5 ölçek mama 2 ölçek 7 tahıllı mama 4 5 cici bebe sabahlarıda bu karışıma pekmez ve 3 gün ceviz katıp veriyorum yaşına girdikten sonra da devam edicekmiyim buna gerek varmı kızlar nasıl olucak sabah kalınca normal inek sütü verip sonra kahvaltı ettireicez dimi

valla benimki akşam yemekten sonra muhallebi denedim svmedi gerçi tatlıya karşı pek sevgisi yok benim kızımın arada veriyorum yiyor ama hergün yediremiyorum dişten dolayıda iştahsız zaten eti, tavuğu, balığı, tarhana çorbasını severek yiyor , birde hergün 1 kase yoğurt, birazdan uyanır meyvesini cam rendeden ezerek veririm ( genelde 2 meyve karışık veriyorum elma-muz, mandalina-muz, milupanın kavanoz meyvelerinden şeftali-elmaya bayılıyor arada onu veriyorum ,) muhallebi yemek istemiyor akşam beni emiyor gece kalkarsa tekrar emip uyuyor sabahta omlet yiyor kaşar peynirli ve tereyağlı , 2 tane zeytin ezerek veriyorum (arada yemek istemiyor) , bide ya devam sütü yapıyorum yada ıhlamur ( pekmezide 1 tatlı kaşığı kadar ıhlamura koyuyorum öyle içiyor sade içmiyor)

Ayşegül alemsin kız koptummmm

bu arada şu kilo boy takip topigine gir derini eksiklerin yaz degilse çıkarcagım s.ziide haahadi.

uyumadı benimkide hem uykusu var hemde uyumuyor şuanda kucağımda esniyor ama uyumadı inatçı

ben uyuttum şükür..

evet ayşegülcüm :92:

kızlar maşallah doluştuk bugün ay aklıma geldi geçensene bugün ben doğum izni için raporlarla uğraşıyodumm

hey gidi günlerr.

aysegülcüm boy kilo topigine yazdım 11. ay bilgilerini

bu arada 3-4 kere yazıp sonra göndermeyenlerin listeden cıkar istersen. daha güzel görünür listemiz valla.

evet özlem düzeltme muhakka yapacagım böyle çok kötü duruyo..

evet aslında öyle olacak.ben sabah zeynebe zütle kahvaltı yaptırmadım hiç.sabah kahvaltıyla mevve suyu veriridim.taze sıkılmış.ayrı ayrıda kahvaltı.az yerdi ama olsun yerdi bari.sanrada bi saat sonra falanda süt vererdim..
ama defne bir degl maalesef biz hala bulamaç yapmaya devam edecegiz bu belli..

ben çıkıyom defne uyumuşken işlerime bakayım.kocada gelecek ve zati.ögleden sonra gürüşürükk.

esmacım ben inek sütü vermeye başladım direk olarak değil ama, mesela geçen gün tarhana çorbasını yarı süt yarı suyla yapıp verdim yedi,kahvaltısında süt bisküvi de verdim birkaç kez yedi dokunmadı ama biberona süt koyup vermedim daha bilmiyorum canım hoş biberondan içermi onuda bilmiyorum denemek lazım.....

sevil,ilayda hoşgeldiniz. ben hülya,oğlumun adı da Ahmet Burak,kayseriden

ya ben kilo-boy takipi güncelleyemiyorum, unutuyorum hep, sonra da ölçüleri unutuyorum, beni de silin isterseniz..

bende fazla topik takip edemeyenlerdenim, ek gıda topiğine hiç giremiyorum mesela..yeni topik yerine burada paylaşım olması daha güzel fikrindeyim..

ya süt demişken ben de 1 ay sonra devam sütünü bırakıp, normal süte geçeceğim ama direk küt diye geçecek miyiz, yoksa bir süre sütü sulandırmamız mı gerekiyor acaba? bilemedim nasıl olacak?

slm kızlar biz hala feciyiz..
daha kahvaltı bile yapmadık
utku uyuyor baygın gibi..
bizde burakla takılıyoz..

selamlar herkese gecenin bir yarısı bıraktım burayı sabah sabah ne döktürmüşsünüz çenebazlar sizi:))) oku oku bitirdim sonunda..sevil hoşgeldin canım kızında (birazcık adaşım oluyor)hoş gelmiş allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah..
sanki biraz biraz düzelmeler var hasta bebişlerimizde zeynep sinem,berkin, gencer gibi darısı diğer hastalarımızın başına(benim hatırladığım:aras ve ipek)
gencer de uyudu şimdi gerçi yarım saate ınne demeye başlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…