sevil,ilayda hoşgeldiniz. ben hülya,oğlumun adı da Ahmet Burak,kayseriden
ya ben kilo-boy takipi güncelleyemiyorum, unutuyorum hep, sonra da ölçüleri unutuyorum, beni de silin isterseniz..
bende fazla topik takip edemeyenlerdenim, ek gıda topiğine hiç giremiyorum mesela..yeni topik yerine burada paylaşım olması daha güzel fikrindeyim..
ya süt demişken ben de 1 ay sonra devam sütünü bırakıp, normal süte geçeceğim ama direk küt diye geçecek miyiz, yoksa bir süre sütü sulandırmamız mı gerekiyor acaba? bilemedim nasıl olacak?
sulandırıp veriliyor benim bildiğim hülyacım çocuklarda öyle yapmıştım zeynebede öyle deneyip verecem biberondan içerse tabi.....sevil,ilayda hoşgeldiniz. ben hülya,oğlumun adı da Ahmet Burak,kayseriden
ya ben kilo-boy takipi güncelleyemiyorum, unutuyorum hep, sonra da ölçüleri unutuyorum, beni de silin isterseniz..
bende fazla topik takip edemeyenlerdenim, ek gıda topiğine hiç giremiyorum mesela..yeni topik yerine burada paylaşım olması daha güzel fikrindeyim..
ya süt demişken ben de 1 ay sonra devam sütünü bırakıp, normal süte geçeceğim ama direk küt diye geçecek miyiz, yoksa bir süre sütü sulandırmamız mı gerekiyor acaba? bilemedim nasıl olacak?
geçmiş olsun sibel doktora gittinizmi canım ilaç falan alıyormusun....slm kızlar biz hala feciyiz..
daha kahvaltı bile yapmadık
utku uyuyor baygın gibi..
bizde burakla takılıyoz..
hoşgeldin elif nasılsınız canım, evet teyzesi zeynep iyi şimdi çok şükür darısı diğer hasta bebiklere....selamlar herkese gecenin bir yarısı bıraktım burayı sabah sabah ne döktürmüşsünüz çenebazlar sizi:))) oku oku bitirdim sonunda..sevil hoşgeldin canım kızında (birazcık adaşım oluyor)hoş gelmiş allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah..
sanki biraz biraz düzelmeler var hasta bebişlerimizde zeynep sinem,berkin, gencer gibi darısı diğer hastalarımızın başına(benim hatırladığım:aras ve ipek)
gencer de uyudu şimdi gerçi yarım saate ınne demeye başlar:))
nasılsın pınarcım oğluşun nasıl.....hoşgeldin özlemcim..uzun bir aradan sonra seni burada görmek çok güzel
selamlar herkese gecenin bir yarısı bıraktım burayı sabah sabah ne döktürmüşsünüz çenebazlar sizi:))) oku oku bitirdim sonunda..sevil hoşgeldin canım kızında (birazcık adaşım oluyor)hoş gelmiş allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah..
sanki biraz biraz düzelmeler var hasta bebişlerimizde zeynep sinem,berkin, gencer gibi darısı diğer hastalarımızın başına(benim hatırladığım:aras ve ipek)
gencer de uyudu şimdi gerçi yarım saate ınne demeye başlar:))
sabah sabah oğlum bana serenat yaptı yatağında çok mutlu oldu
uyandı ayağa kalktı annnnneeeee annnnnneeeee diyo ama melodik bi tonda bi de oynuyo bi sağa bi sola yatıpSabah sabah yedim bitirdim onu
sabah sabah oğlum bana serenat yaptı yatağında çok mutlu oldu
uyandı ayağa kalktı annnnneeeee annnnnneeeee diyo ama melodik bi tonda bi de oynuyo bi sağa bi sola yatıpSabah sabah yedim bitirdim onu
Selam kızlar.Ben geldim nasılsınız
Masallah kuzulara ne güzel babalar dedeler dillenmeye basladılar desenize
Benim arsız kızım da bugün uyanıruyanmaz ne yaptı biliyormusunuz.
Bana tükürdüBu aralar buna taktı seriye takıp tü tü diye geziyor evde
Birde çirkin ol kızım diyorum burnunu büzüyor hızlı hızlı nefes almaya baslıyor.
Hergün baska seylerle kalkıyor bakalım daha neler görücez
iyiyiz selmacım.sen ve çocuklar nasılsınız.
yağız diş çıkarıyor diye çok iştahsız.üst damak kabarmış komple.bi çıksada her ikimizde rahatlasak..
serapcım berkin sana seranat yapmış ne güzel..
bizimkide dün gece uyanmış doğru bizim odaya gelmiş hiç ses çıkarmadan,ayağa kalkmış şifonyere tutunmuş üstündeki saatle oynuyormuş.babası oğlum deyince saati fırlattı yere seslerine uyandım saat sabahın 5iydi
Ay ben yerim otosbik berkinle duruyu çok şekerler maşallahh
inek sütüne geçicekmiyiz 1 ay sonra tamamen kızlar
yağız'ın 2 aydır yatağını topladık kaldırdık.park yatakdı içinde durmuyordu rahat dönüp uyuyamıyordu, bide sürekli ayağa kalkıp aşağı sarkıyordu.
bizde ona paşalara layık bir yer yatağı yaptık...geceleri diğer bütün odaların kapısını kapatıyoruz.bizim odamızın kapısı açık oluyor.kendi kapısınıda kapatıyorum.uyanınca eliyle açıp hoop hemen bizim odaya geliyo...
heralde saati kuruyordu küçük fare heyecanlandı tabii biz uyanınca ama gülüyordu çirkin oluyordu bize sevelim onu kızmayalım diye..aldık yatağa sevdik sevdik sonra götürdüm yatırdım yatağına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?