2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk tatlım

sulandırıp veriliyor benim bildiğim hülyacım çocuklarda öyle yapmıştım zeynebede öyle deneyip verecem biberondan içerse tabi.....

slm kızlar biz hala feciyiz..
daha kahvaltı bile yapmadık
utku uyuyor baygın gibi..
bizde burakla takılıyoz..
geçmiş olsun sibel doktora gittinizmi canım ilaç falan alıyormusun....

hoşgeldin elif nasılsınız canım, evet teyzesi zeynep iyi şimdi çok şükür darısı diğer hasta bebiklere....

hoşgeldin özlemcim..uzun bir aradan sonra seni burada görmek çok güzel
nasılsın pınarcım oğluşun nasıl.....

hoşbulduk canım bende yeni katıldım aranıza inşallah keyifli zaman geçiririz

sabah sabah oğlum bana serenat yaptı yatağında çok mutlu oldu
uyandı ayağa kalktı annnnneeeee annnnnneeeee diyo ama melodik bi tonda bi de oynuyo bi sağa bi sola yatıp Sabah sabah yedim bitirdim onu

sabah sabah oğlum bana serenat yaptı yatağında çok mutlu oldu
uyandı ayağa kalktı annnnneeeee annnnnneeeee diyo ama melodik bi tonda bi de oynuyo bi sağa bi sola yatıp Sabah sabah yedim bitirdim onu

aferin Berkin paşaya bizimkide gözünü açar açmaz dedeeee diyor birkaç gündür

iyiyiz selmacım.sen ve çocuklar nasılsınız.
yağız diş çıkarıyor diye çok iştahsız.üst damak kabarmış komple.bi çıksada her ikimizde rahatlasak..

serapcım berkin sana seranat yapmış ne güzel..
bizimkide dün gece uyanmış doğru bizim odaya gelmiş hiç ses çıkarmadan,ayağa kalkmış şifonyere tutunmuş üstündeki saatle oynuyormuş.babası oğlum deyince saati fırlattı yere seslerine uyandım saat sabahın 5iydi

Selam kızlar.Ben geldim nasılsınız
Masallah kuzulara ne güzel babalar dedeler dillenmeye basladılar desenize
Benim arsız kızım da bugün uyanıruyanmaz ne yaptı biliyormusunuz.
Bana tükürdü Bu aralar buna taktı seriye takıp tü tü diye geziyor evde
Birde çirkin ol kızım diyorum burnunu büzüyor hızlı hızlı nefes almaya baslıyor.
Hergün baska seylerle kalkıyor bakalım daha neler görücez

Sormayın teyzoşlar büyüdü de serenat yapıyo

Yağıza bak sen çocuk saati kuruyordu herhalde siz kalkmıyonuz diye:86:
Allah korusun ya bu çocukarla işimiz iş. Bi de öyle beklemediğin bi durumda bulduğunda panik yapıp korkutmamak lazım. Yoksa bir an tepki verip düşebilir çarpabilir.

Bak sen edepsize

Berkine de çirkin ol anneye diyorum Duru gibi yapıyo öyle dudaklarını burnunu büzüyo hızlı hızlı nefes alıyo gamzelerini de çıkarıyo. Çirkin olamazsın ki olamazsınki diyom gülüyo bana bi de

Son düzenleme:
Ay ben yerim otosbik berkinle duruyu çok şekerler maşallahh
inek sütüne geçicekmiyiz 1 ay sonra tamamen kızlar

Nasıl inmiş yataktan peki.İyik direk sizin odaya gelmiş hadi baska yere gitseydi Allah korusun.kafasına filan birsey düşürmesinde

Ay ben yerim otosbik berkinle duruyu çok şekerler maşallahh
inek sütüne geçicekmiyiz 1 ay sonra tamamen kızlar

Sağol Serapçım.Ay bende onu cok merak ediyorum.Duru artık eskisi kadar içmiyor mamayı.Acaba tadını mı artık sevmiyor diyorum.Belki sütü daha severek içer.

yağız'ın 2 aydır yatağını topladık kaldırdık.park yatakdı içinde durmuyordu rahat dönüp uyuyamıyordu, bide sürekli ayağa kalkıp aşağı sarkıyordu.
bizde ona paşalara layık bir yer yatağı yaptık...geceleri diğer bütün odaların kapısını kapatıyoruz.bizim odamızın kapısı açık oluyor.kendi kapısınıda kapatıyorum.uyanınca eliyle açıp hoop hemen bizim odaya geliyo...
heralde saati kuruyordu küçük fare heyecanlandı tabii biz uyanınca ama gülüyordu çirkin oluyordu bize sevelim onu kızmayalım diye..aldık yatağa sevdik sevdik sonra götürdüm yatırdım yatağına...

Son düzenleme:

vayy paşa kapı acmayada basladı demek.Boyu uzun olacak demekki.Duru malesef yada cok şükürmü demliyim daha o kadarını beceremiyor
Birde karanlıktan korkuyor.Kafayı kapıdan uzatıyor ama cıkmıyor.Ben en çok klozetlerden korkuyorum.Kapaklarını kaldırır diye tedirgin oluoyrum.Çünkü bizim ki suya cok meraklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…