vayy paşa kapı acmayada basladı demek.Boyu uzun olacak demekki.Duru malesef yada cok şükürmü demliyim daha o kadarını beceremiyor
Birde karanlıktan korkuyor.Kafayı kapıdan uzatıyor ama cıkmıyor.Ben en çok klozetlerden korkuyorum.Kapaklarını kaldırır diye tedirgin oluoyrum.Çünkü bizim ki suya cok meraklı.
Günaydın güzel şubat anneleri güzel bir gün olsun hepimizee
srpp berkintoş hastaymış geçmiş olsun canım
benim kızımda tay tay duruyo ama ancak bir adımcık atıyo pıt yere salıyo kendisini allah izin verirse yüryücekler:))))
kızım 11 aylık oldu doğum günümüze 1 ay kaldı şimdiden menü hazırlıyorum pasta seçmeye çalışıyorum ay çok heycanlıyım yaa
serap bende başladım doğum günü hazırlıklarına :)) valla cok heyecanlıyım.
bi topikmi acsak 2010 ocak - şubat bebekleri 1 yaşında diye :))
merhaba ben aranıza yeni katıldım ismim Sevil 10 şubat 2010 da kızımı kucağıma aldım
şu an ücretsiz izindeyim kızımla zaman geçirmek bütün zamanımı alıyor
umarım keyifli paylaşımlarımız olur
güzelim bence sen 2009 şubat annelerine sor.yada ayrı bi topik açın belki cevaplayan olur
evet ayşegülcüm :92:
kızlar maşallah doluştuk bugün ay aklıma geldi geçensene bugün ben doğum izni için raporlarla uğraşıyodumm
kızlar ben hala oğluma gece iyi uyusun die gece yatarırken bide sabah uyanınca mama veriyorum
yani 4 5 ölçek mama 2 ölçek 7 tahıllı mama 4 5 cici bebe sabahlarıda bu karışıma pekmez ve 3 gün ceviz katıp veriyorum yaşına girdikten sonra da devam edicekmiyim buna gerek varmı kızlar nasıl olucak sabah kalınca normal inek sütü verip sonra kahvaltı ettireicez dimi
yağızda uyudu bende oturdum valla biraz dinleneyim. uyanınca nasıl olsa koşturmacaya devam
burcu sen evde değilmisin..buün süt iznindi..
didem unutmayız kısss..
bak ben hasta yatağımdan kalkıp geliyom unutmayın diye
iyi diyelim iyi olalım pınarcım,büyük oğlum hastaydı biraz onun dışında iyiyiz çok şükür sağol canım.....iyiyiz selmacım.sen ve çocuklar nasılsınız.
yağız diş çıkarıyor diye çok iştahsız.üst damak kabarmış komple.bi çıksada her ikimizde rahatlasak..
serapcım berkin sana seranat yapmış ne güzel..
bizimkide dün gece uyanmış doğru bizim odaya gelmiş hiç ses çıkarmadan,ayağa kalkmış şifonyere tutunmuş üstündeki saatle oynuyormuş.babası oğlum deyince saati fırlattı yere seslerine uyandım saat sabahın 5iydi
bak sen yaramaza yerim onun çirkin olan suratını.....Selam kızlar.Ben geldim nasılsınız
Masallah kuzulara ne güzel babalar dedeler dillenmeye basladılar desenize
Benim arsız kızım da bugün uyanıruyanmaz ne yaptı biliyormusunuz.
Bana tükürdüBu aralar buna taktı seriye takıp tü tü diye geziyor evde
Birde çirkin ol kızım diyorum burnunu büzüyor hızlı hızlı nefes almaya baslıyor.
Hergün baska seylerle kalkıyor bakalım daha neler görücez
didemcim unutmayız canım kolay gelsin ayşenin resmini eklemişsin canım maşallah kurdelesiyle pek tatlı olmuş şirineokuyorum ama yazamıyorum beni unutmayın anacım
selam kızlar ,
bugün yoğunum ve tekim off yoruldum...
Deroş Defne hadi yaşınıza az kaldı maşallah 11 aylık oldu melekler.
ayy hediye almam lazım 25 Ocak Deroşun doğum günü haftaya rahat rahat çıkıp dolaşayım bende.Derinime cici birşeyler bakınayım.
ayy valla benide heyecan alıyor alıyor geri kaçıyor.öteki taraftan kimseyi istemiyorum.çağırmasam olmaz çağırmak istemiyorum ama yaa .iki ucu deynek yani ne etcem bilmiyorum .ya tınlamıyıp keyfime bakıcam onlarıda yani annesi hariç diğerlerini çağrıcam.yada doğum günü hiç yapmıycam .eşimi bu kadar ezip geçemem yaparsam çağrıcam yada dediğim gibi hiç yapmıycam offff.
kız sizin bu tay tay deiğinizi bizimkilet day day day day dayın gelsin kete çörek payın gelsin diyorlar neyse artık galiba aynı şey ayakta durduğu zaman kayde tutuluyor.
ayy ne topiği ya valla ben burası haricinde pek takip etmiyorum.bi okuyup çıkıyorum.siz takılın ben sadece okumaya gelirim vakit yok valla malum işte yetişemiyorum.
Selam Sevil hoşgeldin ben burcu zilli kızım Duru.ama şimdi sen hepsini karıştırırsın zamanla oturur yerine taşlar.
bak Seda bile halen unutuyor
ben bugün izne çıkmıştım.yasal olarak. yine hamileyim 32. haftam doldu desem yemezler dimi
bende halen mama veriyorum canım ama duru su içmenin haricinde biberon almıyor bende her sabaha kahvaltısına ve arada muhallebisine katıyorum.daha açılmamış 3 kutu 500 gr mamam var bu gidişle ben 1,5 yaşına kadarda devam ederim.
sütü sulandırmayı bilmiyorum valla ben arada sabahları cicbebe ile veriyorum normal süt.zaten keçi sütünüde 6-7 aylıktan beri falan veriyorumdur herhalde bu saatten sonrada sulandırılmaz bize.
selam Pınarcığım sende eskisi kadar katılamıyorsun.Yiğit başlamadı dimi yürümeye. sen bide onu yürüdüğünde gör.buraya çalışanlar haricinde gelen olmayacak galiba.
Berkin -duru sizin çirkin olan suatınızı yerim.şaşkın ördekler sizi.
kız serap sen beni 2 çocuklu saymıyonmu
sorma selmacım ablamızın okulunda kermes vardı ordan almış kardeşine tacı
teşekkür canım..Burcu kızdoğru dedin olmadı topiğin adını da değiştirtelim..
2 aya burda çalışan annelerle 2-3 çocuklu anneler olacak sadece herhalde.
2 ve 3 çocuklu annelerimizi Sibel,Ayşegül,Selma ayrıca tebrik ediyorum.
yok canım bu hafta iznim yok.2 hafta önce 2 gün kullanmıştım.bu seneyi kapattım ben artık.seneyede sadece5 günüm var ya .ne güzel alışmıştım süt izinlerine çok kötü oldu. ki eşim hafta içi izinli ben haftasonu olunca duru anne-babayı birarada görüponlarla pek dişarı çıkamayacak duru için kötü oluyor ama napalım sağlık olsun.
siz halen düzelemediniz mi ya.Sibel sen gittin mi sğlık ocağına.çoçuklar tamamda sende hasta hasta zor olur be güzelim.
kıss seni çalışanlara saydı zarr..
Burcu kızdoğru dedin olmadı topiğin adını da değiştirtelim..
2 aya burda çalışan annelerle 2-3 çocuklu anneler olacak sadece herhalde.
2 ve 3 çocuklu annelerimizi Sibel,Ayşegül,Selma ayrıca tebrik ediyorum.
5 misafirimiz var..
kapıda durmayın ayol basın zile
teşekkür canım..
iltifatlarınıza layık olmaya çalışıyoruz
valla işi gücü bitirp buraya koşuyom hemen kim kiminle nerde nasılmış diyorum
hımm alışmışım bende pazartesi didem salıda sen olmuyon..
cuma günleride arada serap olmuyo..
eşin haftasonları kullanamıyomu iznini yada sen hafta içi kullan..
gitmedim valla dr a falan evde bi yığın ilaç var onları kullanıyoz..
zorda ne kelime evi afedersiniz şey götürüyo şu an..
ama kolumu kaldırcak halim yok..
kıss seni çalışanlara saydı zarr..
anaaaammm kimki bunlar.
1 tanesi benden kaynım beni gözetliyor :)
al işte dedim acep kim şarlayacak beni unuttun diye
Ama yanlış yaptın çünkü seni çalışan saydım
he kız ne meraklı bi cinsiz.. birbirimiz izin günlerinden bilmemne günlerine kadar biliriz
heç işte yaranamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?