öylemi diyosun kız,evde olmaz mı,işkillendim bak şimdi
bizde ventolin artı serum suyu koyucaz
bi posta da başka bi ilaçla yapıcaz
gece uyurken (ne uyur ya ipekte!) kaktırırız gündüzde uykusunda yada reklam izletip öyle yaparım artık.
hay anasını ben anlamıyorum o kadar sakın... sonuca bak...
zeynepcim evde kendin ilgilenmen bencede doğru karar hastanede sinirleri yıpranıyor insanın..
Sabah yiğiti sağlık ocağına götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi.. ne öksürük var ne burun akıntısı var sadece ateş antibiotik ve şurup verdi.. çok halsiz ve iştahsız.. boy kilosuna bakılar.. 8 460 gr çıktı bezi ve badisiyle.. boyu da 75 olmuş.. 3 aydır sadece 400 gram ilerledik.. yaşında 9 olur diyosum ama malesef cücüklüğe devam ediyoruz..
zeynepcim evde kendin ilgilenmen bencede doğru karar hastanede sinirleri yıpranıyor insanın..
Sabah yiğiti sağlık ocağına götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi.. ne öksürük var ne burun akıntısı var sadece ateş antibiotik ve şurup verdi.. çok halsiz ve iştahsız.. boy kilosuna bakılar.. 8 460 gr çıktı bezi ve badisiyle.. boyu da 75 olmuş.. 3 aydır sadece 400 gram ilerledik.. yaşında 9 olur diyosum ama malesef cücüklüğe devam ediyoruz..
yok burca elyaf terletir asla alma diyorlar ya.zeynepte kullanmamıştım ben bilimyorum yani.elyaf evet incecik bişey.ama elyafta çok olmazmı yaa.ne edcem bilemidim..
kız istemem estemem derken bak sen ikinciyi dogurursun ona göra
kızlar bak ben öyle düşünmüyorum.ipek daha küçük ve daha lbet hastalanacaklar.evde bakımıda ögrensin işine gelir ilerde.daha kolay olur bakımı.ama tabiki kötü olacagına elbet yatsın hastanede ama evde nasıl bakılır.bilse onun karınaa..
EE YASINADA 1 AY kaldı zaten ama iştahı bi açılsa 1 kilo bile alır.sen kan ilacını düzemli veriyormusun ven bu ferro yu verince daha bi iyi yiyordu.ayy bu boğaz enfeksiyonu çok sinsi birşey ya geçmiş olsun canım.yutamıyorki çoçuk nasıl kilo alsın birde o var.
Ayşegül penyeden ne tulumu dikecek peki.o tulum battaniyedende ince olur ne koruyacak çoçuğu.ben burdan alıp yollıyayım mı sana .sen hazır bulamamışmıydın.
Duru benim 15 yaşındaki kardeşime takmış durumda.yaa teyzesi önünde neler yapıyor alıyor öpüyor seviyor ama Duru yok kız az yaklaşsın basıyor çığlığı saçını çekmeye çalışıyor.dün mama yediriyorum Ceren de geldi bunu öpecek suatına bi yapıştırdı diğer eliylede saçına uzanıyor tutsa kökten kopartacak öyle bi haşinlik yani.valla ben Durunun artık kardeşimi kıskandığını düşünüyorum.sizin çoçukların böyle sevmediği kötü davrandiği varmı evinizde.dayısıda yaklaşında dayı cici demeye başlıyıyor.
evet kızlar.. üstüne bu kadar düştüğümüz halde istediğimiz gibi olmuyor herşey maalesef..
hakkımızda hayırlısını versin allah..
evde bakımı ogrensem ıyı olur gıbı,dogru...
hasta olan bütün bebişlerimize rabbim şifalar versin biran önce iyileşirler inş ......
diş çıkarmaya çalışanlarda kolayca çıkarsınlar incilerini inş.....
çocuklarım okuldan gelir birazdan ben çıkıyorum kızlar yemeğimi hazırlayayım hepinize iyi akşamlar
Duru benim 15 yaşındaki kardeşime takmış durumda.yaa teyzesi önünde neler yapıyor alıyor öpüyor seviyor ama Duru yok kız az yaklaşsın basıyor çığlığı saçını çekmeye çalışıyor.dün mama yediriyorum Ceren de geldi bunu öpecek suatına bi yapıştırdı diğer eliylede saçına uzanıyor tutsa kökten kopartacak öyle bi haşinlik yani.valla ben Durunun artık kardeşimi kıskandığını düşünüyorum.sizin çoçukların böyle sevmediği kötü davrandiği varmı evinizde.dayısıda yaklaşında dayı cici demeye başlıyıyor.
kız burcu kafamı karıştırdın şimdi..ben daha hiç aramadımburda..burda lojmanda komşlar dedi.zeyneple yaşıt çocugu olan bi komşu var o bana gösterdi tulumu.penyeden.elyaf alma çok terliyorlar içinde soınrada hasta oluyorlar dedi.en iyisi penye terlemiyorlarda dedi.ya bende bilemidim.şimdi ne etsem.evet incecik bişey gördüm tulumu:26:ee elyafmı alsam.siz ne ediyorsunuz yaa.elyafmı durun tulumu.terliyomu peki.yaww kış geçecik ben daha kara veremedim
zeynepcim valla kafanı karıştırmak istemem..
senin için hangisi uygunsa öyle yap canım..
dr un öyle dediyse öyle yap..
inş tez zamnda iyileşir ipoş..
var canım var bana yapıyor o dediklerini
abilerine ve babasına cici, bana gelince cadılığın her türlüsü, daha babasını ısırdığını bilmem ama beni neremden yakalarsa hiç affetmiyor valla
bugün hani hülyanın dediği bebek vardıya almıştık sonra sen duru korkuyor diye iade etmiştin galiba, o bebeği aldım ayağımda sallayayım dedim çok kıskandı deliii onun ayaklarına koydum o sallasın diye istemedi kafasına kafasına vurdu bebeğin kıskanç
ya gerçekten kolay degil..umarım kısa sürede iyileşir..şimdi Zeynepi aradım kızlar. canım morali cok bozuk. ipeki sallıyordu. insallah iyileşir bir an önce ipekcik. allah bütün bebişleri böyle ciddi hastalıklardan korusun.
kendisinede söyledim. ben olsam hemen yatırırdım hastaneye. ama o biraz daha evde bakmak istiyor. olmassa salı yada perşembe yatırırız diyor.
var canım var bana yapıyor o dediklerini
abilerine ve babasına cici, bana gelince cadılığın her türlüsü, daha babasını ısırdığını bilmem ama beni neremden yakalarsa hiç affetmiyor valla
bugün hani hülyanın dediği bebek vardıya almıştık sonra sen duru korkuyor diye iade etmiştin galiba, o bebeği aldım ayağımda sallayayım dedim çok kıskandı deliii onun ayaklarına koydum o sallasın diye istemedi kafasına kafasına vurdu bebeğin kıskanç
canım ben senin ne demek istediğini anlamadım penye ne demek? benimkinin dışı ve içi penye ama ortası elyaf öyle çok çok kalında değil serçe parmağım kadar bile değil yani kalınlığı.ben içine çıt çıtlı badi altına ince esofman giydiriyorum.ayakları ve el kısmı boşta olduğu için ayağına sadece 1 ince bi kalın çorap giydiriyorum.benim evim 25-26 derece falan oluyor akşamları.üzerine ince bi battaniye atıyorum ki oda 30 dk sonra olmuyor tutmuyor üstünde.
bence hazır al baktın sana sıcak geldi içine sadece kısa kol badi giydirir yatırırsın.birde tavsiye kesinlikle büyük al gerekirce bacak ve kol kısmından katlarsın bizimki kısaldı valla 1 ay daha giydikk giymedik sonra kapri olacak.
bebek tulumu sonuçta niye terletsinki.ona göre içini az giydirirsin.
aaa çatlakmı ne bunlarda yok ya kız yakınına bile oturamıyor hemen saçlarına yapışıyor.ama seninki daha ilginç cuk cuk emerken iyi cici yapınca abilere ohh ne ala.
ayy o bebek halen gözümün önünde ne korkmuştu ama bende gülme krizine girmiştim.
Kızlar doktor sanasol diye bir şurup verdi.. Vatmin iştah açıcı özelliği varmış. Kullanan oldumu aranızda..
Kızlar doktor sanasol diye bir şurup verdi.. Vatmin iştah açıcı özelliği varmış. Kullanan oldumu aranızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?