2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

artık bi şekilde yapılacak mecbur.

üzülme selda ya.bu bizim kaderimiz zayıf çocuklarımız var .ne yapsak olmuyo yada ters bişeyler çıkıyo.siz bize göre çok iyisizim.biz 8 kilo bile degiliz.ben ne yapayım yinede maşallahh

EE YASINADA 1 AY kaldı zaten ama iştahı bi açılsa 1 kilo bile alır.sen kan ilacını düzemli veriyormusun ven bu ferro yu verince daha bi iyi yiyordu.ayy bu boğaz enfeksiyonu çok sinsi birşey ya geçmiş olsun canım.yutamıyorki çoçuk nasıl kilo alsın birde o var.

Ayşegül penyeden ne tulumu dikecek peki.o tulum battaniyedende ince olur ne koruyacak çoçuğu.ben burdan alıp yollıyayım mı sana .sen hazır bulamamışmıydın.

Duru benim 15 yaşındaki kardeşime takmış durumda.yaa teyzesi önünde neler yapıyor alıyor öpüyor seviyor ama Duru yok kız az yaklaşsın basıyor çığlığı saçını çekmeye çalışıyor.dün mama yediriyorum Ceren de geldi bunu öpecek suatına bi yapıştırdı diğer eliylede saçına uzanıyor tutsa kökten kopartacak öyle bi haşinlik yani.valla ben Durunun artık kardeşimi kıskandığını düşünüyorum.sizin çoçukların böyle sevmediği kötü davrandiği varmı evinizde.dayısıda yaklaşında dayı cici demeye başlıyıyor.

evet kızlar.. üstüne bu kadar düştüğümüz halde istediğimiz gibi olmuyor herşey maalesef..
hakkımızda hayırlısını versin allah..

evde bakımı ogrensem ıyı olur gıbı,dogru...

hasta olan bütün bebişlerimize rabbim şifalar versin biran önce iyileşirler inş ......
diş çıkarmaya çalışanlarda kolayca çıkarsınlar incilerini inş.....
çocuklarım okuldan gelir birazdan ben çıkıyorum kızlar yemeğimi hazırlayayım hepinize iyi akşamlar

kız burcu kafamı karıştırdın şimdi..ben daha hiç aramadımburda..burda lojmanda komşlar dedi.zeyneple yaşıt çocugu olan bi komşu var o bana gösterdi tulumu.penyeden.elyaf alma çok terliyorlar içinde soınrada hasta oluyorlar dedi.en iyisi penye terlemiyorlarda dedi.ya bende bilemidim.şimdi ne etsem.evet incecik bişey gördüm tulumu:26:ee elyafmı alsam.siz ne ediyorsunuz yaa.elyafmı durun tulumu.terliyomu peki.yaww kış geçecik ben daha kara veremedim

duzelsın,iştahıda açılır kız.
aman toparlak olucaklarına zayıf ama saglıklı olsunlar selda napalım...
hoş zayıf olmalarına ragmen yıne hastalar ama offf ne bılım ne dıcegımı sasırdım artık
gecmıs olsun

kız benim kızda defnede kıskanç.baba kucagına alıp seviyosa zeynebi.defne bi cığlık atayı benide al diye yoksa zeynebin saçlarına kitleniyo:)))

evet kızlar.. üstüne bu kadar düştüğümüz halde istediğimiz gibi olmuyor herşey maalesef..
hakkımızda hayırlısını versin allah..

öyle selda.bende çırpınıp duruyorum .allahım 500 gr alsın razıyım göbek atacam alsın diyom.yok yokk..allah sağlık versin..ne yapalım.

evde bakımı ogrensem ıyı olur gıbı,dogru...

bencede.hem sen ikincide düşünüyorsun böyle durumlarda küçüğü bırakamazsın evde...ama evde akım olunca birine ersin baksa digeriyle sen bakarsın.yani gelecek içinde iyi bence..

güle güle canımm..

şimdi Zeynepi aradım kızlar. canım morali cok bozuk. ipeki sallıyordu. insallah iyileşir bir an önce ipekcik. allah bütün bebişleri böyle ciddi hastalıklardan korusun.

kendisinede söyledim. ben olsam hemen yatırırdım hastaneye. ama o biraz daha evde bakmak istiyor. olmassa salı yada perşembe yatırırız diyor.

var canım var bana yapıyor o dediklerini
abilerine ve babasına cici, bana gelince cadılığın her türlüsü, daha babasını ısırdığını bilmem ama beni neremden yakalarsa hiç affetmiyor valla
bugün hani hülyanın dediği bebek vardıya almıştık sonra sen duru korkuyor diye iade etmiştin galiba, o bebeği aldım ayağımda sallayayım dedim çok kıskandı deliii onun ayaklarına koydum o sallasın diye istemedi kafasına kafasına vurdu bebeğin kıskanç

zeynepcim valla kafanı karıştırmak istemem..
senin için hangisi uygunsa öyle yap canım..
dr un öyle dediyse öyle yap..
inş tez zamnda iyileşir ipoş..

canım ben senin ne demek istediğini anlamadım penye ne demek? benimkinin dışı ve içi penye ama ortası elyaf öyle çok çok kalında değil serçe parmağım kadar bile değil yani kalınlığı.ben içine çıt çıtlı badi altına ince esofman giydiriyorum.ayakları ve el kısmı boşta olduğu için ayağına sadece 1 ince bi kalın çorap giydiriyorum.benim evim 25-26 derece falan oluyor akşamları.üzerine ince bi battaniye atıyorum ki oda 30 dk sonra olmuyor tutmuyor üstünde.
bence hazır al baktın sana sıcak geldi içine sadece kısa kol badi giydirir yatırırsın.birde tavsiye kesinlikle büyük al gerekirce bacak ve kol kısmından katlarsın bizimki kısaldı valla 1 ay daha giydikk giymedik sonra kapri olacak.

bebek tulumu sonuçta niye terletsinki.ona göre içini az giydirirsin.

bizimki öyle saç çekme vurma falan bilmiyoda..
geçen gün annmlerdeyken abimle utku kuduruyo..
bu seslerini duyuyo hemen koşuyo yanlarına komando gibi
eşimle utku oynarkende damlıyo hemen...
hoş babası gelince babasına yapıştırıcıyla yapıştırılmış gibi yapışıyo ayrılmıyoda..
bi sn falan ayrılınca oluyo yani oda

aaa çatlakmı ne bunlarda yok ya kız yakınına bile oturamıyor hemen saçlarına yapışıyor.ama seninki daha ilginç cuk cuk emerken iyi cici yapınca abilere ohh ne ala.

ayy o bebek halen gözümün önünde ne korkmuştu ama bende gülme krizine girmiştim.

Kızlar doktor sanasol diye bir şurup verdi.. Vatmin iştah açıcı özelliği varmış. Kullanan oldumu aranızda..

ya gerçekten kolay degil..umarım kısa sürede iyileşir..

cadı wayy

kız amaan pamuk ggibi.ama düşün benim ortada elyaf falan yok işte.bende uzun almayı düşünüyordum.ama evet bi hazırmı alsam nee.evet evet bi bakaım hazırlara en azından nasıl oluyormuş diye.

o bebegi ne ettin sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…