2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hasta hasta yine iyi takıldım size aferin bana..
akşam olunca ağlarım biraz adama
gdip yemeğimi yapayım dün yapmadım rezil olduk..
kahvaltı hazırladı kociş elinden o gelir tek mutfak konusnda
bugnde pırasa yapıcam yanınada makrna..

seldacım geçmiş olsun. malesef bi belirtisi olmuyor boğaz enf. inş tez zamanda iyileşir. dediğin ilaçı bilmiyorum canım.

zeynepcim hastanede ya da evde inşallah ipek en kısa zamanda iyileşir..inan ben de çok üzülüyorum bebişler hasta olunca.. hele de böyle uzun süreli olunca..kuzum benim..

Görüşürüz zeynepcim.. geçmiş olsun tekrar..
Bakalım bi arkadaşım kullanmış. premetüre doğmuştu kızı çok memnun kaldım demişti.. doktora söyledim zaten vitamin alsa iyi olur dedi yazdı..
dün bir yerden aradılar iş görüşmesine çağırdışar gidemiyorum. oğlan böyle olunca nasıl bırakayım.. eczaneye gitmem lazım bırakacak kimse yok uyuyor.. of feci canım sıkkın gelince hepsi üstüste geliyor.

aferin kız.akşamd ayat dinlen.babaları baksın

kızlar merhaba tüm hasta olanlara çok geçmiş olsun bende ara ara girip sadece okuyabiliyorum oda bizimki uyuduğunda cevap yazmaya yetişemiyorum valla bugunlerde ne olduysa işlerim bi türlü bitmiyo duruda beni hiç bırakmıyo önceden iş yaparken yürüteçle yanımda biraz olsuın duururdu şimdi hep ayakda tututnmak istiyo heralde yürütece binmiyo.. hepiniz iyisinizdr inşallah özledim burayı yaa kendime hiç vakit ayıramıyorum artık allah can sağlığı versin ama büyüdükçe bunlar daha zorlaşıyo..

bencede hazırlara bak sen.

geri verdik bebeği canım.korktu kız nasıl ağlıyordu bi görsen bebek ağlar duru ağlar bebek hemen susmuyorda oda oda kaçırıyorduk baktık sevmedi iade...

kullanmadım canım...

bızımkı uyanır kızlar kaçtım ben. daha eczaneye gıdıp ılaclarımızı alıcam. gorusuruz...

şimdi sen eczaneye gidince ipeğidemi götüreceksin.olur olmadık çıkartma zeynep valla havalar bi öyle bi böyle birazda biz hasta ediyoruz .sadece sana demiyorum sakın yanlış anlama kendimede diyorum bazen beni ateş basıyor duruyuda soyuyorum annem yeleksiz gezdirme giyor ben hemen eve gidince yeleği atıyorum sıcağa alışmasın diye.al sana alışmasın zart zurt hasta sonrada.

sağlık ocağı dönüşü alsaydın ya kız nasıl çıkıcan dışarı eczane 7 de kapanıyor eşine de 5-10 dk erken çıksın gelsin reçeteyi alsın o gitsin ilaçları almaya.çıkartma çoçuğu uyanınca.

selam canım..bu aralar çok hareketliler maşallah.olsun sende ara ara gir.

evet hafta sonu bi bakayım..
ya verdinizmii.iyi itmişsiniz.bende gördüm bi komşuda o bebegi

aynen öyle canım artık yürüteçlik salıncaklıkta değiller onlar kalkacak düşeek bizde peşlerinde yani siz ve anneanne babaanneler :) benim cumartesi pazar bile haşatımı çıkartmaya yetiyor siz hergün hergün haliyle ne özele vakit kalıyor ne başka halta.

eşim geç geliyor burcu 8 gibi..
onu çıkaramam zaten fena soğuk hava..
gelirken ilaçlarımızı aldık zaten ama bu eksikti depodan getirtcekler.. karşı komşum var ama bebeği var 2 aylık onada bulaşır bırakamam..
ayrıca katılıyorum sana.. cumartesi günü kaynanamla mevlite gittik onun üst komşusuna.. 50 kişi rahat vardı.. çoluk çocuk kesin oradan kaptı mikrobu yiğit..
eşimde vırvor beynimi yiyor şimdi.. kalabalığa sokmasaymışım..

bugune kadar yine azda olsa girerdim şimdi hiç giremiyorum bilgisyaarı gizli bile acamıyoruz uyuduğundaa ancak iş yapıyorum odada çıkamıyorum sürekli ağlıyo aman belki biraz zayıfalrım diye koşturuyom peşine ..

aman onlar ancak vır vır etsin gezmemiz batsın gözleirne neyapalım hasta olacaksa oluyo biyerden kapıyolar işte allah kötü hastalık vermesin tabiki zor ama bizim elimizdemi sanki...

valla kapıyorlar canım.ya sokmayacaksın öyle ortama sokuncada koruyamıyorsun ,kaçıramıyorsunda benim çoçuğum hastalıklımı muamelesi yapıyorlar.yapışıp öpmeye bile gerek yok havadan bulaşıyor işte.bakma duruyuda babası ile ben hasta ediyorum dışardan gelip gelip hastalık getiriyoruz resmen elimi yüzümü yıkıyorumda içimi yıkıyamıyorum ya şapur şupur öpüyoruz arası 2 gün geçmiyor hasta.

hiç sanki bizim kadar dikkat ediyorlar herşeylerine..
iyi olunca bişey yok.. en ufak hasta olsun .. bizim yüzümüzden..gecenin 2 sinden beri ben bekliyorum başında kendisi fosur fosur uyuyor.. haberi yok çocuğun ateşimi çıktı kustumu.. amaann hepsi aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…