2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim aklımız hep ipekte çok geçmiş olsun.
benim kuzenimin 40 günlük bebeği gripten boğmacaya çevirdi.abisi gripmiş ondan geçmiş.
dr onlarada yatması gerektiğini söylemiş ama öncelikle size önerdiği makinadan aldılar eve 3 gün hava verdiler bebeye maşallah şimdi çok iyi.yatmaya bile gerek kalmadı.ama 6 ay çok dikkat ediceksiniz demiş.
bencede evinde o makinayla bak çocuğuna.ev ortamı gibi olmaz hastane.daha çabuk toparlanacağına eminim.ipeğin arkadaşı yağız ve eminimki buradaki diğer arkadaşlarıda geceleri dua ediyor.
sen dirayetli olmaya çalış bu hastalıkta geçecek...

seldacım malesef en ufak şeyden hasta oluyorlar.biz dikkat ediyoruz evden çıkarmıyoruz ama babaları dışardaki ortamdan toplayıp getiriyor.
bize de neden hasta oldu bu çocuk diyorlar...hepsi aynı boşver takma kafaya...
şurada 2 ay sonra havalar düzelince kuzuların hepsi rahata erecek...

ya sabah beri giremedim..bi kızı yedirip geleyim dedim şu hale bak ya saat kaçta gelebildim..Bahar sabah beri ne yemek yiyor ne doğru düzgün oynuyor onu uyuturken ben de uyuyorum böylece akşamı ettik yani...
sabah beri 16 sayfa birikmiş,nasıl okuyacam bakalım..

Geçmiş olsun canım...

benimkide aynı damacanaya tutunup kalkıyor bide üste basıyor beni göre göre öğrenmiş ağzınıda çubuğun ucuna tutuyor cadı susamıştır diye su veriyorum içmiyorda oyun yapıyor işte

Esra da yapıyo aynısını cin gibiler cin. Maşallah

güzelim bence sen 2009 şubat annelerine sor.yada ayrı bi topik açın belki cevaplayan olur

sabah sabah oğlum bana serenat yaptı yatağında çok mutlu oldu
uyandı ayağa kalktı annnnneeeee annnnnneeeee diyo ama melodik bi tonda bi de oynuyo bi sağa bi sola yatıp Sabah sabah yedim bitirdim onu

Maşallah benim paşama... Başarılarının devamını diliyorum. Kızım da istiyo bak serenat. Annen de staj yap şimdi sen ilerde Esra ya yaparsın tospişimmmm

anaaaammm kimki bunlar.
1 tanesi benden kaynım beni gözetliyor :)

Kaynın mı? Sende buluştuğumıuz bi gün topikçek çıkalım biz ona kapı arkasından

Zeynepçim çok geçmiş olsun. Allah acil acil şifalar versin. İyi olsun da ama hastanede ama evde hiç farketmez be canım...

Seldacım Esra da öyle az kilo alıyo. İki dr çok telaşlandırdı bizi hatta ek gıdalara bile erken başlattı. Şimdiki aklım olsa hiç başlamazdım o zaman. Ama şimdi gittiğimiz Ahmet bey( Selmanın Zeynebin de dr u aynı zamanda) 1 yaşında 9 kg olmasını bekleriz telaşlanacak bi şey yok. Ama yine de iştah açması için balık yağı yazıyorum dedi. Adı VİTOMEGA Esra da işe yaradı. İshali başlayınca kesmiştim şimdi ara ara veriyorum. Dr sor bi dene istersen. Hem omega3 takviyesi de olur. Telalanma. Zayıf delikanlılar daha fit olur hem...

Valla ben de atlaya atlaya okudum Sedacım. Tavs,ye ederim. Sonra m habbet kaçıyo.

Bu arada ben daha hastalanmadım. Üç aydır ne güzel düzenliydi ayın 17 sinde hastalanmam lazımdı. Atlamayın hemen test negatif. Neden böyle oldu ki. Bi türlü dr a da gidemedim

nasılsınız?
canım sıkılıyo aras yleşmemiş hala değişik iki şurup antibiyotik biri verip yollamış öksürüyo burnu akıyo
yemek yiyo ama ilaç içirince kusuyo hepsini bu gün 3 kere kustu ne halı kaldı ne çekyat of allahım of..
ilaçları kullanıp pazartesi tekrar gitçez...doğum günümüzde evdeyiz yani buna sevindik en azında
ben derseniz hala ameliyat yerimdeki iltihaba gidip geliyorum doktor içine diren takmıştı hortum yani içine akıyodu gelen iltihap oda az önce kendi kendine çıktı perşembe gidicem nasıl olcak bilmeme

ZEYNEPçim ah canım yavalla hergün dua ediyom ipeğime inşalalh atlatırsınız yavrum ya hayırlııs canım deneyin o aleti olmazsa sağlığı için gerekirse yatar hayoırlısı canım valla çok üzülüyorum ipeğime...

canlarım yahu diş buğdayı soracaktım size ama bir sürü hastalık haberi okudum üzüldüm kuzulara.. geçmiş olsun kuzucuklarım..

Fatoşçum çok geçmiş olsun Hem sana hem Aras a. Ya antibiyotik tedavisinden başka bi şey yapılamıyomu

havacım valla bi bakıyon çok ii bi bakıyon öksürüyo öksürük ilaçlardan kaynaklanıyo balgam çıkartırıyo iyleşse ameliyata karar verecekler 2 haftadır iyleşemedi yavrum allahtan keyfi yerinde soğuk algınlığı canım ilaç veriyo nne yapacaklar ki başaka...
sen nasılsın esra kuşum nasıl canım

Merhaba millet ya geçmişi okuyamıyorum soruları olan arkadaşlar vardı onları cevaplıcam ne kısa zamanda inşallah :)
Sizler nasılsın nasıl gidiyor

Sağol canım iyiyiz biz de. Yoğunum canım ya bulduğum ilk fırsatta giriyom ama çok kalamıyorum topikte. İnşallah soğuk algınlığını da ameliyatı da sağlıcakla atlatırsınız.

Merhaba millet ya geçmişi okuyamıyorum soruları olan arkadaşlar vardı onları cevaplıcam ne kısa zamanda inşallah :)

OOOO eski yılın en taze annesi gelmiş hoş gelmiş. Nasılsın kendini toparlamışsındır inşallah. Toprak Melek ve Zeynep melekçik nasıl

şöyle bi bakayım dedim ama ipeğe çok üzüldüm çok geçmiş olsun zeynepcim gecicek buda ipeğin tüm arkadaşları dua ediyor ipekçik iyileşsin diye en kısa zamanda güzel haberler verin bize bencede hastanede olsanız daha iyi gibi geliyor baktın olmadı gidersiniz ALLAHIM ŞİFA VERSİN CANIM

FATOŞ CANIM ARAS TA HASTAYMIŞ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM YAA KIYAMAM İŞTE BURCUNUNDA DEDİĞİ GİBİ HERŞEYDEN KAPABİLİYOLAR BİZLE DEVAMLI DIŞARDAYIZ BİZDE TAŞIYICIYIZ YAVRULARIMZA ALLAHIM DERMANSIZ DERT VERMESİN KIZLARRR

çok tatlısın havvacım zayıf delikanlılar daha fit olur ha.. Bak bu hoşuma gitti:)
Aklımda olsun bu vtamin şu sanasolu aldık bugün kullanalım biraz inşallah faydası olur..

ne zamandir ugrayamaz oldum buralara arada girip okuyup çikiyorum
burda noel yilbasitelasesinden isler çok yogun üstüne Ecemde bende hastaydik
simdilik iyiyiz çok sükür

hasta kuzucuklarima çok çok geçmis olsun Allah hepsine sifalar versin
özlemcim gözün aydin canim melegin gelmis Allah anali babali büyütsün hayirli evlat olsun

Zeynepcim canim Ipegime çok geçmis olsun canim benim. Ilk önce Ipegin hastaligindan Ecem simdiye kadar 3 kere geçirdi biliyorum çok zor bende ilkinde çok korkmustum ama inan ilaçlari düzenli kullanirsan bir haftada geçecek ventolin çok ise yariyo o dedigin aletten bende var. Ecem ayda bir kere olmak üzere 3 kere geçirdi bu hastaligi ve artik doktorlar astim tesisi koydular malesef bide canim burda biz her gün fizik terapi uzmanina götürdük gögsüne baskiyla özel bi masaj yapiyolar, burda çok bilinmis bisey içindeki balgami söktürüyo nefes almasi o gün için düzeliyo.
5 gün boyunca masaj arti vantolin arti serum fizyolojik iylestiriyo inan bana
Insallah çabucak düzelir böcügüm Allahim acil sifalar versin kolay gelsin

herkese günaydın zeynepcim çok geçmiş olun benim kızkardeşimde kızıyla hastanede şu anda onun kızı daha küçük 45 günlük bana göre sende hastaneye git canım evde zor olur gibime geliyor

arasada çok geçmiş olsun ve diğer tüm bebişlere geçmiş olsun ben ve oğlumda hastayız hemen peditusa başladım inşallah çabuk atlatır

Son düzenleme:
cnm seni unuturmuyuz hiç aşk olsun yani

mrb cnm sen minik kelebeğine alış ta sonra haberleri tez yaz

allah tüm hasta bebeklere acil şifalar versin...
allahım geçici hastalık versin... beterlerınden korusun...
amin amin amin

sizede geçmiş olsun ya demek astım dendi üzüldüm cnm
arada uğra burayıda ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…