selam kızlar...
ipeği uyuttum ayağımda size bi bakayım dedim.
moralim çökük durumda...
sabah kontrole gittik,malum öksürüğümüz tam gaz devam ediyor hala maalesef. neslihan hanım baktı,bizimki hala takır takır öksürüyor. o kadar iğneye öksürüğünün en azından biraz azalmasını beklerdik dedi,bizde azalmak ne kelime,sabahları özellikle nöbet şeklinde öksürüyor. çocuk göğüs doktorumuza bi gösterelim dedi. şansa ordaymış kadın. gittik,baktı etti,hastalığın geçmişini anlattı neslihan hanım ona. akciğer filmi çektik ettik eyledik. sonuç: hastaneye yatmanız gerek dedinasıl yani dedik. maalesef gerileyen hiçbişey yok,onca iğneye ilaca rağmen bi nebze düzelmemiş ipek. zatürre var ama öksürüğünüz boğmaca gibi dedi kadın. yani öksürürken nefesi kesiliyor,boğulcak gibi oluyor. bu kadar uzun süre bu kadar şiddetli öksürmesi iyi değil dedi. başka çaresi yok mu dedik?
eve nebulizatör (solunum cihazı) almamız gerekiyormuş. 4 saatte bi içine ventolin ve farklı bi ilaç karışımı daha,bir de gyfrer serum fizyolojik ekleyip ipeğe uygulicaz. en az 2 hafta sürücek bu tedavi. perşembe ve haftaya salı günü tekrar kontrollerimiz var. 1 yaşından önce bu kadar uzun öksğrğk nöbeti geçiren çocuklarda astıma yatkınlık daha fazladır dedi. kesinlikle kolonya,esanslı şeyler (cold mix dahil) parfüm hele hele sigara kokusu istemiyoruz diyor. burnu tıkalıysa ılık bi banyo arkasından burun damlası damlatın,yüksek bi yastıkla yatırın,esanslar öksürüğünüzü tetikler diyor.
ordan çıktım burda başka bi hastane var,oraya gittim,götürdük testleri röntgenleri,dedim boyle boyle. hadi dedik baska bı doktor daha gorsun,belki bu kadar abartıcak bısey yoktur dedık. o da aynı seyden bahsettı,aynı makıneyı almanız gerek dedı.
velhasıl aksam ersın alıcak o zımbırtıdan.2-3 hafta evde duzeltmeye calısıcaz,olmazsa yatırıcak
hiç sanki bizim kadar dikkat ediyorlar herşeylerine..
iyi olunca bişey yok.. en ufak hasta olsun .. bizim yüzümüzden..gecenin 2 sinden beri ben bekliyorum başında kendisi fosur fosur uyuyor.. haberi yok çocuğun ateşimi çıktı kustumu.. amaann hepsi aynı..
Sağol canım hoşbuldum ... zaten dış gebelikmiş yani bebek oluşmamış kendiliğinden düştü canım kalp sesi falan yoktu doktor kendisi düşecek demişti düşmesse kürtaja alıcakdı ama kendiliğinden düştü bir operasyon geçirmedim ama 10 gün kadar çok kanamam oldu ağrılarla devam etti
benimkide aynı damacanaya tutunup kalkıyor bide üste basıyor beni göre göre öğrenmiş ağzınıda çubuğun ucuna tutuyor cadı susamıştır diye su veriyorum içmiyorda oyun yapıyor işte
güzelim bence sen 2009 şubat annelerine sor.yada ayrı bi topik açın belki cevaplayan olur
sabah sabah oğlum bana serenat yaptı yatağında çok mutlu oldu
uyandı ayağa kalktı annnnneeeee annnnnneeeee diyo ama melodik bi tonda bi de oynuyo bi sağa bi sola yatıpSabah sabah yedim bitirdim onu
anaaaammm kimki bunlar.
1 tanesi benden kaynım beni gözetliyor :)
Zeynepçim çok geçmiş olsun. Allah acil acil şifalar versin. İyi olsun da ama hastanede ama evde hiç farketmez be canım...öylemi diyosun kız,evde olmaz mı,işkillendim bak şimdi
bizde ventolin artı serum suyu koyucaz
bi posta da başka bi ilaçla yapıcaz
gece uyurken (ne uyur ya ipekte!) kaktırırız gündüzde uykusunda yada reklam izletip öyle yaparım artık.
hay anasını ben anlamıyorum o kadar sakın... sonuca bak...
Seldacım Esra da öyle az kilo alıyo. İki dr çok telaşlandırdı bizi hatta ek gıdalara bile erken başlattı. Şimdiki aklım olsa hiç başlamazdım o zaman. Ama şimdi gittiğimiz Ahmet bey( Selmanın Zeynebin de dr u aynı zamanda) 1 yaşında 9 kg olmasını bekleriz telaşlanacak bi şey yok. Ama yine de iştah açması için balık yağı yazıyorum dedi. Adı VİTOMEGA Esra da işe yaradı. İshali başlayınca kesmiştim şimdi ara ara veriyorum. Dr sor bi dene istersen. Hem omega3 takviyesi de olur. Telalanma. Zayıf delikanlılar daha fit olur hem...zeynepcim evde kendin ilgilenmen bencede doğru karar hastanede sinirleri yıpranıyor insanın..
Sabah yiğiti sağlık ocağına götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi.. ne öksürük var ne burun akıntısı var sadece ateş antibiotik ve şurup verdi.. çok halsiz ve iştahsız.. boy kilosuna bakılar.. 8 460 gr çıktı bezi ve badisiyle.. boyu da 75 olmuş.. 3 aydır sadece 400 gram ilerledik.. yaşında 9 olur diyosum ama malesef cücüklüğe devam ediyoruz..
Valla ben de atlaya atlaya okudum Sedacım. Tavs,ye ederim. Sonra m habbet kaçıyo.ya sabah beri giremedim..bi kızı yedirip geleyim dedim şu hale bak ya saat kaçta gelebildim..Bahar sabah beri ne yemek yiyor ne doğru düzgün oynuyor onu uyuturken ben de uyuyorum böylece akşamı ettik yani...
sabah beri 16 sayfa birikmiş,nasıl okuyacam bakalım..
Fatoşçum çok geçmiş olsun Hem sana hem Aras a. Ya antibiyotik tedavisinden başka bi şey yapılamıyomu
havacım valla bi bakıyon çok ii bi bakıyon öksürüyo öksürük ilaçlardan kaynaklanıyo balgam çıkartırıyo iyleşse ameliyata karar verecekler 2 haftadır iyleşemedi yavrum allahtan keyfi yerinde soğuk algınlığı canım ilaç veriyo nne yapacaklar ki başaka...
sen nasılsın esra kuşum nasıl canım
Merhaba millet ya geçmişi okuyamıyorum soruları olan arkadaşlar vardı onları cevaplıcam ne kısa zamanda inşallah :)
Sizler nasılsın nasıl gidiyor
çok tatlısın havvacım zayıf delikanlılar daha fit olur ha.. Bak bu hoşuma gitti:)Seldacım Esra da öyle az kilo alıyo. İki dr çok telaşlandırdı bizi hatta ek gıdalara bile erken başlattı. Şimdiki aklım olsa hiç başlamazdım o zaman. Ama şimdi gittiğimiz Ahmet bey( Selmanın Zeynebin de dr u aynı zamanda) 1 yaşında 9 kg olmasını bekleriz telaşlanacak bi şey yok. Ama yine de iştah açması için balık yağı yazıyorum dedi. Adı VİTOMEGA Esra da işe yaradı. İshali başlayınca kesmiştim şimdi ara ara veriyorum. Dr sor bi dene istersen. Hem omega3 takviyesi de olur. Telalanma. Zayıf delikanlılar daha fit olur hem...
cnm seni unuturmuyuz hiç aşk olsun yaninasılsınız?
canım sıkılıyo aras yleşmemiş hala değişik iki şurup antibiyotik biri verip yollamış öksürüyo burnu akıyo
yemek yiyo ama ilaç içirince kusuyo hepsini bu gün 3 kere kustu ne halı kaldı ne çekyat of allahım of..
ilaçları kullanıp pazartesi tekrar gitçez...doğum günümüzde evdeyiz yani buna sevindik en azında
ben derseniz hala ameliyat yerimdeki iltihaba gidip geliyorum doktor içine diren takmıştı hortum yani içine akıyodu gelen iltihap oda az önce kendi kendine çıktı perşembe gidicem nasıl olcak bilmeme
ZEYNEPçim ah canım yavalla hergün dua ediyom ipeğime inşalalh atlatırsınız yavrum ya hayırlııs canım deneyin o aleti olmazsa sağlığı için gerekirse yatar hayoırlısı canım valla çok üzülüyorum ipeğime...
mrb cnm sen minik kelebeğine alış ta sonra haberleri tez yazMerhaba millet ya geçmişi okuyamıyorum soruları olan arkadaşlar vardı onları cevaplıcam ne kısa zamanda inşallah :)
Sizler nasılsın nasıl gidiyor
amin amin aminallah tüm hasta bebeklere acil şifalar versin...
allahım geçici hastalık versin... beterlerınden korusun...
sizede geçmiş olsun ya demek astım dendi üzüldüm cnmne zamandir ugrayamaz oldum buralara arada girip okuyup çikiyorum
burda noel yilbasitelasesinden isler çok yogun üstüne Ecemde bende hastaydik
simdilik iyiyiz çok sükür
hasta kuzucuklarima çok çok geçmis olsun Allah hepsine sifalar versin
özlemcim gözün aydin canim melegin gelmis Allah anali babali büyütsün hayirli evlat olsun
Zeynepcim canim Ipegime çok geçmis olsun canim benim. Ilk önce Ipegin hastaligindan Ecem simdiye kadar 3 kere geçirdi biliyorum çok zor bende ilkinde çok korkmustum ama inan ilaçlari düzenli kullanirsan bir haftada geçecek ventolin çok ise yariyo o dedigin aletten bende var. Ecem ayda bir kere olmak üzere 3 kere geçirdi bu hastaligi ve artik doktorlar astim tesisi koydular malesefbide canim burda biz her gün fizik terapi uzmanina götürdük gögsüne baskiyla özel bi masaj yapiyolar, burda çok bilinmis bisey içindeki balgami söktürüyo nefes almasi o gün için düzeliyo.
5 gün boyunca masaj arti vantolin arti serum fizyolojik iylestiriyo inan bana
Insallah çabucak düzelir böcügüm Allahim acil sifalar versin kolay gelsin
günaydınnlarrr
aytencim günaytın nbr cnm
günaydın canım bizde oğlumla hastayız sen nasılsın oğlun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?