2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizde öyleyiz 4 diş aynı anda çıktı 5. yolda bir yanda öksürük var iştahımızda gitti biran önce tamamlasalar şu dişleri rahat etsek
ay sorma ya kendimi sıkmaktan hasta oluym ay hastalancakmı diş çıkrırken zorlancakmı die 4 diş bembeyaz kabardı birinin ucu göründü çıkmadılr daha

günaydın kızlar,

çok şükür bugünde işimiz var geldik. çok şükür bugünde üşüdük, sonra ısındık, sıcak cayımızı içtik. arkadaşlarımıza günaydın dedik....

herşey için çok şükür....

günaydın özlemcim güzel başlamışsın güne allah bozmasın doğru aldığımız nefese şükür

evet ya bugünlerde bakıyorum heryerde herkes bir sikayet içinde. herşeyden şikayet ediyorlar. havadan, sıcaktan, soguktan aklına gelebilecek herşeyden cok bunaldım valla. bende devamlı şükür ediyorum tam aksine artık.... üşüdüğümüz için ne kadar şanslıyız, anne olduğumuz için ne kadar şanslıyız, karnımız tok olduğu için, sağlıklı olduğumuz için.... dimi ama....

günaydın kızlar.
kahvaltımızı yaptık,havamızı soluduk,ipek oyalanıyor ortalarda bende bi bakayım dedim. dün akşam ateşimiz yükseldi 39.2 ye hemen ılık duş aldırdım artından fitil attım 1 saat sonra 37.8 e düşmüştü. onun dışında vukuatsız bi gece geçirdik...
bugün misafirim var. eltimin annesi babası burdalar. pzt dogumu var malum. annesi sagolsun cok yardım edıyor bana herseyıme kosuyor. kac gundur ben doktorlardayım dıye o yemek yapıyor gonderıyor. ıcıme sınmedı dedım bu aksamda bızde yıyelım. kayınvalıdem gelıcek ogleden sonra ıpekle ılgılenıcek. bende fırına tavuk&patates atayım dedım. yanına da pılav,corba,salata. tatlıyıda beyler gelırken alıcaklar. cok bısey yapamıcam anca bu kadar ıpekle...
reyhancım evet 6 ay ıcınde 3 kereden fazla bu hastalıgı gecırırse astım testi istiyoruz dedi doktor. 1 yaşından önce de bunu yaşadığı ıcın ılerde bu illete yakalanma riski artıyormuş. dünden beri 3 kere hava verdim bu sabah,her sabah yaşadığı öksürük krizini yaşamadı mesela. işe yarayacak o alet sanırım. Allah dermansız dert vermesin ne diyelim. özlemin dediği gibi,bu kadarına şükür...
ipoş ellerini bırakıp baya baya yürümeye başladı. söktü bu işi diyebilirim. evin içinde dört dönüyor...
bizde haberler böyle...

zeynepcim cok sevindim. demekki 1 hafta icinde toparlıcak ipekcik. sabah kriz gecirmemesi bile senin moralini düzeltmiştir.

gelen misafirlerin icinde cocuk varsa yaklaştırma bari fazla. bide parfüm falan sürenlerin kucağına verme. şu anda ipek icin iyi olmaz o tarz kokuları solumak. dikkatli ol lütfen.

havanın işe yaramasına sevindim canım inşallah ilerlemden atlatır canım kocaman maşallah allah nazarlardan saklasın yürümeyede başlamış kuzum

günaydın herkese

doğru diyosun bende senin gibiyim allah bugünümüzü aratmasın dermansız dert vermesin

evde olanlar için kanal d de girp bronşit ve zatürreyi anlatıyo doktorlar izlemek isteyen olursa....

aman çok sevindim ipek böcüğüne inşallah haftaya kadar toparlar ayyy ben onuda çok özledim hadi iyileşinde görüşelim

evde olanlar için kanal d de girp bronşit ve zatürreyi anlatıyo doktorlar izlemek isteyen olursa....

canım ya dün sana cvp verememiştim kadına söyledik 2 ay sonrayı beklersen biz sana sigorta yaptırırız dedik oda bir daha hiç bişey demedi olurda demedi olmazda demedi ama iş aramayaı bıraktı marta kadar gitmezse o zman tekrar sorup sigortasını başlatıcaz

günaydın ,

HAdi inşallah İpoş 1-2 gün içinde toparlanırda 1 haftada tamamen atar üzerinden hastalığı.

Reyhan sizede geçmiş olsun canım.Ecem bayağı bi zor atlatmış.inşallah tekrarlamaz birdaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…