2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim canım inş.bir haftaya tamamen düzelir İpoş,misafirlerinde varmış kolay gelsin zeynepcim......

sağolun kızlar teşekkürler. evet bu sabahı öksürüksüz geçirince baya moralim yerine geldi. şimdi uyuttum ayağımda,buralardayım 1 saat yani.
doktorumu açıcam ama tv nin sesinden uyanır ipek,açamıyorum.
özlemcim dün herkesle konuştum,sigara,parfüm istemiyorum dedim. ersinde dün baya bi okumuş araştırmış netten,bugün deodorantını yanına almış dışarda sıkmış mesela. sakınıcaz,başka çaremiz yok. insanlarında kırılmaya hakkı yok sonuçta,bu daha bebek. dikkatli olmamız gerek. kırılıcak zaman değil,dikkat edilcek zaman...

zeynepcim ben ve nevada allerjik astım olduğundan ve ayşede 1 sefer tıkandığı için risk grubunda olduğundan dediklerinin hepsi bizim evdede yasak kadın bile çamaşır suyunu deterjanı kullandıktan sonra evi en az 1 saat havalandırır koku çıksın diye birde kesinlikle evin içinde çamaşır kurutma oda çok tetikliyor hatta ben ayşede dikkat ettim evin içinde kapıya falan çarşef koyalım kurusun diye hemen öksürmeye başlaıyor

temızlık maddelerine dıkkat ederım ama çamaşır napıcaz bilmem. bizim bu ev biraz garip biliyosunuz. çamaşır kurutucak yer yok. yatak odasında camın önünde çamaşırlıkta kuruyor. alternatifim yok çünkü. ne salonda kurutabilirim ne de banyoda yer var. e ipeğin odasında da olmaz. napıcam bilmiyorum,çamaşır büyük sorun benim için...

günaydın kızlar nasılsınız
Bizde dün hava güzel diye anneannemize gittik o yüzden giremedim .Hazır çıkmışkende hediyemizi aldık onuda aradan çıkarmış oldum.Sadece paşanın doğum gününde kargo yapacağız

iyi yapmıssın zeynepcim. dinlemeyen cıkacaktır cekinme at fırcanı. ben hamileyken de cok sıkıntı cekiyordum bu parfüm ve deterjan kokularından o yüzden daha o zamandan beri bizim evde de yasak. Nevzatta parfümünü alır dışarda sıkar. bende daha yeni yeni parfümlerden rahatsız olmamaya başladım. bebekli evde deterjan, parfüm, sigara kokusu olmaz kardeşim. dikkat edicek herkes. ayrıca icerde camaşır kurutmakta rutubet yapıyor oda astımı körükleyen birşey. hepimizin buna dikkat etmesi şart. bu bebeklerin cigerleri daha körpe yaw :95:

günaydın tuğba iyi yapmışsınız gezin bakalım anne oğul bizede dün anneannemiz geldi artık biz pek bir yere çıkamayız

zeynepcim bir süre kayınvalidenden yardım istesen olmazmı çamaşır konusunda. haftada bir onun kuruttugu yere assan falan.

ozman senin odanada astıktan sonra camı iyice aç havalandır yumuşatıcı ve deterjan kutusu çıksın sonra kurumaya bırak eskiden annelerimizde öyle yapardı ya kışın önce biraz dışarı asarlardı sonra sobanın yanına alırlardı varmış bi bildikleri

bu çamaşır kurutma işi bizdede sorun valla kurutacak yer bulamıyorum kuruyana kadar bütün odaları geziyor çamaşırlar

evet dikkat edilmesi gerekiyor.
dinlemeyen de çenemi çekecek yapıcak bişey yok.
akşam olunca herkes evine gidiyor ben kalıyorum kızımla sonra.

zeynepcim bir süre kayınvalidenden yardım istesen olmazmı çamaşır konusunda. haftada bir onun kuruttugu yere assan falan.
her gun camasır yıkanıyor bızım evde ozlem.
en fazla gun aşırı. her gun oraya taşınmaz ki onca çamaşır. getir götür. çok yakında değil ev,10 dk yürünür yürünmesine ama sürekli sürekli olucak şey değil ki :26:
onu yapıyorum işte. çamaşırı asınca en az 1 saat havalanıyor oda. zaten makinadan kurumaya yakın çıkıyor. 1 saat havalanınca da iyice nemi gidiyor. sonrada petek var yanında kocaman orda kuruyor. gündüz seriyorum erkenden yıkayıp,akşama topluyorum mesela.
bu çamaşır kurutma işi bizdede sorun valla kurutacak yer bulamıyorum kuruyana kadar bütün odaları geziyor çamaşırlar

sorma aytencim ya... eski evimde balkonum vardı burda yok maalesef. odalar da kucuk,iç içe,napcam şaşırıyorum.

günaydın canlarım zeyneb güzel haber veridn bize çok sevindim hemen atlatır ipoşum şnş..
çamaşır işinede çözüm zor ama olmadı kurutma mak.alıcan arkadaşım ilerde

özlemin dediği gibi herşeye çok şükür aldığımız her nefes içinn

iyi bari benmde aklıma gelmşti o sıralar keşke siz sigorta yapsanız falan dicektim kaynadı gitti..
memnunsanız yapın valla herkse güven olmuyo..

kız bizim burağın öksürüğü baya arttı..iştahta gitti..
dr a gidicem belki birazdan bu fantomaltı yazdırsam ücretsiz alabilirmiyim..

Günaydın herkese...
Zeynepçim çok sevindim. İnşallah daha da güzel haberler verirsin.
Ecem e de geçmiş olsun. Küçücük bedenleriyle nelerle uğraşıyorlar. Allah hep onlarla olsun

eger mecbur kalırsak alıncak napalım

kız bu burak ne zamandır oksuruyor? neden hala oksuruyor? hırıltısı var mı? balgam sokuyor mu? bu kadar sürer mi yaaa... bu doktorlarmı anlamıyolar ne,hala oksuruyor garıbım

bende balkonda varda ne oluyo sanki temiz asıp pis topluyorum komşularım sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…