günaydın kızlar.
kahvaltımızı yaptık,havamızı soluduk,ipek oyalanıyor ortalarda bende bi bakayım dedim. dün akşam ateşimiz yükseldi 39.2 ye hemen ılık duş aldırdım artından fitil attım 1 saat sonra 37.8 e düşmüştü. onun dışında vukuatsız bi gece geçirdik...
bugün misafirim var. eltimin annesi babası burdalar. pzt dogumu var malum. annesi sagolsun cok yardım edıyor bana herseyıme kosuyor. kac gundur ben doktorlardayım dıye o yemek yapıyor gonderıyor. ıcıme sınmedı dedım bu aksamda bızde yıyelım. kayınvalıdem gelıcek ogleden sonra ıpekle ılgılenıcek. bende fırına tavuk&patates atayım dedım. yanına da pılav,corba,salata. tatlıyıda beyler gelırken alıcaklar. cok bısey yapamıcam anca bu kadar ıpekle...
reyhancım evet 6 ay ıcınde 3 kereden fazla bu hastalıgı gecırırse astım testi istiyoruz dedi doktor. 1 yaşından önce de bunu yaşadığı ıcın ılerde bu illete yakalanma riski artıyormuş. dünden beri 3 kere hava verdim bu sabah,her sabah yaşadığı öksürük krizini yaşamadı mesela. işe yarayacak o alet sanırım. Allah dermansız dert vermesin ne diyelim. özlemin dediği gibi,bu kadarına şükür...
ipoş ellerini bırakıp baya baya yürümeye başladı. söktü bu işi diyebilirim. evin içinde dört dönüyor...
bizde haberler böyle...
akarahan selmakerem HavvaEsen XSIDE sibelce0 didem
günaydın kızlarr
zeynepcim ben ve nevada allerjik astım olduğundan ve ayşede 1 sefer tıkandığı için risk grubunda olduğundan dediklerinin hepsi bizim evdede yasak kadın bile çamaşır suyunu deterjanı kullandıktan sonra evi en az 1 saat havalandırır koku çıksın diye birde kesinlikle evin içinde çamaşır kurutma oda çok tetikliyor hatta ben ayşede dikkat ettim evin içinde kapıya falan çarşef koyalım kurusun diye hemen öksürmeye başlaıyor
günaydın kızlar nasılsınız
Bizde dün hava güzel diye anneannemize gittik o yüzden giremedim .Hazır çıkmışkende hediyemizi aldık onuda aradan çıkarmış oldum.Sadece paşanın doğum gününde kargo yapacağız
ozman senin odanada astıktan sonra camı iyice aç havalandır yumuşatıcı ve deterjan kutusu çıksın sonra kurumaya bırak eskiden annelerimizde öyle yapardı ya kışın önce biraz dışarı asarlardı sonra sobanın yanına alırlardı varmış bi bildikleritemızlık maddelerine dıkkat ederım ama çamaşır napıcaz bilmem. bizim bu ev biraz garip biliyosunuz. çamaşır kurutucak yer yok. yatak odasında camın önünde çamaşırlıkta kuruyor. alternatifim yok çünkü. ne salonda kurutabilirim ne de banyoda yer var. e ipeğin odasında da olmaz. napıcam bilmiyorum,çamaşır büyük sorun benim için...
temızlık maddelerine dıkkat ederım ama çamaşır napıcaz bilmem. bizim bu ev biraz garip biliyosunuz. çamaşır kurutucak yer yok. yatak odasında camın önünde çamaşırlıkta kuruyor. alternatifim yok çünkü. ne salonda kurutabilirim ne de banyoda yer var. e ipeğin odasında da olmaz. napıcam bilmiyorum,çamaşır büyük sorun benim için...
iyi yapmıssın zeynepcim. dinlemeyen cıkacaktır cekinme at fırcanı. ben hamileyken de cok sıkıntı cekiyordum bu parfüm ve deterjan kokularından o yüzden daha o zamandan beri bizim evde de yasak. Nevzatta parfümünü alır dışarda sıkar. bende daha yeni yeni parfümlerden rahatsız olmamaya başladım. bebekli evde deterjan, parfüm, sigara kokusu olmaz kardeşim. dikkat edicek herkes. ayrıca icerde camaşır kurutmakta rutubet yapıyor oda astımı körükleyen birşey. hepimizin buna dikkat etmesi şart. bu bebeklerin cigerleri daha körpe yaw :95:
her gun camasır yıkanıyor bızım evde ozlem.zeynepcim bir süre kayınvalidenden yardım istesen olmazmı çamaşır konusunda. haftada bir onun kuruttugu yere assan falan.
onu yapıyorum işte. çamaşırı asınca en az 1 saat havalanıyor oda. zaten makinadan kurumaya yakın çıkıyor. 1 saat havalanınca da iyice nemi gidiyor. sonrada petek var yanında kocaman orda kuruyor. gündüz seriyorum erkenden yıkayıp,akşama topluyorum mesela.ozman senin odanada astıktan sonra camı iyice aç havalandır yumuşatıcı ve deterjan kutusu çıksın sonra kurumaya bırak eskiden annelerimizde öyle yapardı ya kışın önce biraz dışarı asarlardı sonra sobanın yanına alırlardı varmış bi bildikleri
bu çamaşır kurutma işi bizdede sorun valla kurutacak yer bulamıyorum kuruyana kadar bütün odaları geziyor çamaşırlar
canım ya dün sana cvp verememiştim kadına söyledik 2 ay sonrayı beklersen biz sana sigorta yaptırırız dedik oda bir daha hiç bişey demedi olurda demedi olmazda demedi ama iş aramayaı bıraktı marta kadar gitmezse o zman tekrar sorup sigortasını başlatıcaz
eger mecbur kalırsak alıncak napalımgünaydın canlarım zeyneb güzel haber veridn bize çok sevindim hemen atlatır ipoşum şnş..
çamaşır işinede çözüm zor ama olmadı kurutma mak.alıcan arkadaşım ilerde
özlemin dediği gibi herşeye çok şükür aldığımız her nefes içinn
iyi bari benmde aklıma gelmşti o sıralar keşke siz sigorta yapsanız falan dicektim kaynadı gitti..
memnunsanız yapın valla herkse güven olmuyo..
kız bizim burağın öksürüğü baya arttı..iştahta gitti..
dr a gidicem belki birazdan bu fantomaltı yazdırsam ücretsiz alabilirmiyim..
her gun camasır yıkanıyor bızım evde ozlem.
en fazla gun aşırı. her gun oraya taşınmaz ki onca çamaşır. getir götür. çok yakında değil ev,10 dk yürünür yürünmesine ama sürekli sürekli olucak şey değil ki :26:
onu yapıyorum işte. çamaşırı asınca en az 1 saat havalanıyor oda. zaten makinadan kurumaya yakın çıkıyor. 1 saat havalanınca da iyice nemi gidiyor. sonrada petek var yanında kocaman orda kuruyor. gündüz seriyorum erkenden yıkayıp,akşama topluyorum mesela.
sorma aytencim ya... eski evimde balkonum vardı burda yok maalesef. odalar da kucuk,iç içe,napcam şaşırıyorum.
Günaydın herkese...
Zeynepçim çok sevindim. İnşallah daha da güzel haberler verirsin.
Ecem e de geçmiş olsun. Küçücük bedenleriyle nelerle uğraşıyorlar. Allah hep onlarla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?