bende balkonda varda ne oluyo sanki temiz asıp pis topluyorum komşularım sağolsun
iyi bari benmde aklıma gelmşti o sıralar keşke siz sigorta yapsanız falan dicektim kaynadı gitti..
memnunsanız yapın valla herkse güven olmuyo..
kız bizim burağın öksürüğü baya arttı..iştahta gitti..
dr a gidicem belki birazdan bu fantomaltı yazdırsam ücretsiz alabilirmiyim..
e konuşsana balkon varsa balkonda kurut. ne demek kız komsularım sagolsun. oyle komsuyu naparım ben de hele
yok canım eğer sağlık ocağındaki doktora yazdırırsan ödemiyoruz çocuk doktoru olması lazım onuda katılım paylı alabilirsin
al işte,manyak oğlu manyak... komşu var,komşucuk var. mağaran mı gelmişler apartmana anlamıyorum ki... pes!kaç kere söyledik güzel dille olmadı kavga ettik olmadı en sonunda pes ettim valla ev almaya karar verdik bakalım o yüzden artık ses etmiyorumda yoksa karakolluk olcaz
ama bu kadar uzadıysa bı cektırın fılm ya... rontgen cektırmek ıyı degıl ama inatçı öksürükte iyi değil tecrubeyle sabitvalla zeynepcim anlamıyorumki...
şu anda grip aslında ama burnu falan akıyo ateşi var bildiğin grip yani..
sabah uyuttum baya bi öksürük nöbetine girdi uyandı uykudan balgamda var..
dr a gitmemiştim bu kez evdeki ilaçları kullanayım dedim olmıcak sanırım..
ciğer filmi çektirmek istiyorum..
yok çocuk dr una yazdırıcam yüzde kaç ödücez biz az bişeyse hiç söylemiym..
yazdırmak istiyorum iyice eridi yavrum..
al işte,manyak oğlu manyak... komşu var,komşucuk var. mağaran mı gelmişler apartmana anlamıyorum ki... pes!
ama bu kadar uzadıysa bı cektırın fılm ya... rontgen cektırmek ıyı degıl ama inatçı öksürükte iyi değil tecrubeyle sabityada doktor mu anlamıyo bu işten,farklı birine göstersen. iş öksürük olunca paronayak oldum ben,kucucuk halleriyle takır takır oksurduler mi içim eziliyo resmen
6 tl yüzde ödersiniz baktın fayda etti o zman söylersin rapor çıkarırsınız
farklı dr a gittmştk güya en son ben yine değiştiricm sanırım dr u...
bu arada drum programındaki dr lar oda nemlendiricisini tavsiye etmiyolar..
en ıyısı sureklı havalandırıcaksın odayı. yazın tamamda kışın bu sogukta butun gun camı nasıl acıcaksın? sonra dogalgaz paranı o doktorlar mı odeyecek acaba :26:
günaydın canım...akarahan selmakerem HavvaEsen XSIDE sibelce0 didem
günaydın kızlarr
hoşgeldin elifcim....tünaydın anneler ben geldimmmm:)) nabersiniz? hasta bebişlere çoook geçmiş gitmiş ola artıkkonuşmaya giriş yazımız bu oldu malesef(( çalışan annişlere kolay gelsin, evdeki annişlere allah sabır versin:)
en saglıklısı bu tabi ama soguk havada cok havalandıramıyoruz maalesef...evet onlarda aynen böyle dedi..
sürekli havalandırın azda olsa mutlaka değişik hava girmeli.
aynı havayı evin içinde dönüp dolaştırmanın hiç bir faydası yok dediler..
aynen özlemcim.ben buhar makinasının faydasına inanıyorum. ama cok kullanmıyorum onada alışmamak gerek tabiki. eger bir sıkıntı oldugunu farkedersem doruk yatmadan önce odasında yarım saat calıştırıyorum. o yatınca kapatıyorum. hergün odasını mutlaka havalandırıyorum soguk olsa bile. bu cok önemli. aradada kalariferin üzerine su koyuyorum nemlensin diye. yani herşeyi yerinde ve gerektiği kadar yapmak gerek. buhar makinası vardiye 24 saat calıstırırsan oda zararlı. yada pencereyi saatlerce acarsan oda evi sogutur zararlı. hislerine güveneceksin gerektiği kadar herşeyi yapacaksın. orta kararda.
hımm tamamdır canım...
bide şey sorcaktım sen neva ya pediasure süt veya toz mama kullandınmı faydasını gördünmü..
ben utkuya 1yaşından sonra tozunu kullanmıştım..
ogün hemşire arkadaşım var bana diyoki oğlun çok zayıf sütünü kullansana sen denedinmi..
utkudan yana yani öyle diyo..
Günaydın kızlar hastalıkla mı boğuşuyor herkes yaa
Bizim peteklerde eski döküm peteklerden bende bakıyorum hava nemlendiricisi uygun bişe benim boğaz<larım kuruyo valla yaktılarmı cehennem gibi yakıyolar
Sibel arkadaşımın oğlu da sizin gibiyddi buhar tedavisi görüyodu arkadaş eve aldı makinayı hep balgam ata ata düzeldi çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?