2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım eğer sağlık ocağındaki doktora yazdırırsan ödemiyoruz çocuk doktoru olması lazım onuda katılım paylı alabilirsin

e konuşsana balkon varsa balkonda kurut. ne demek kız komsularım sagolsun. oyle komsuyu naparım ben de hele

kaç kere söyledik güzel dille olmadı kavga ettik olmadı en sonunda pes ettim valla ev almaya karar verdik bakalım o yüzden artık ses etmiyorumda yoksa karakolluk olcaz

valla zeynepcim anlamıyorumki...
şu anda grip aslında ama burnu falan akıyo ateşi var bildiğin grip yani..
sabah uyuttum baya bi öksürük nöbetine girdi uyandı uykudan balgamda var..
dr a gitmemiştim bu kez evdeki ilaçları kullanayım dedim olmıcak sanırım..
ciğer filmi çektirmek istiyorum..

yok canım eğer sağlık ocağındaki doktora yazdırırsan ödemiyoruz çocuk doktoru olması lazım onuda katılım paylı alabilirsin

yok çocuk dr una yazdırıcam yüzde kaç ödücez biz az bişeyse hiç söylemiym..
yazdırmak istiyorum iyice eridi yavrum..

kaç kere söyledik güzel dille olmadı kavga ettik olmadı en sonunda pes ettim valla ev almaya karar verdik bakalım o yüzden artık ses etmiyorumda yoksa karakolluk olcaz
al işte,manyak oğlu manyak... komşu var,komşucuk var. mağaran mı gelmişler apartmana anlamıyorum ki... pes!
ama bu kadar uzadıysa bı cektırın fılm ya... rontgen cektırmek ıyı degıl ama inatçı öksürükte iyi değil tecrubeyle sabit yada doktor mu anlamıyo bu işten,farklı birine göstersen. iş öksürük olunca paronayak oldum ben,kucucuk halleriyle takır takır oksurduler mi içim eziliyo resmen

tünaydın anneler ben geldimmmm:)) nabersiniz? hasta bebişlere çoook geçmiş gitmiş ola artıkkonuşmaya giriş yazımız bu oldu malesef(( çalışan annişlere kolay gelsin, evdeki annişlere allah sabır versin:)

farklı dr a gittmştk güya en son ben yine değiştiricm sanırım dr u...

bu arada drum programındaki dr lar oda nemlendiricisini tavsiye etmiyolar..

sibelcim okudum şimdi alıntılardanda öksürük sorununuz var sanırım aynı bende senin gibi yapmıştım götürmedim bu defa dr a evde bir sürü ilaç var diye iyikide gitmedik evet biraz uzun sürdü 10 gün kadar(ara ara hala var ama) geçmek üzere artık ama sabah akşam ilaçlarını hiç aksatmadım ağlaya ağlaya içirdim..fakat bizim öyle dediğin gibi nöbetler tutmuyordu..sen bi götür bencede

6 tl yüzde ödersiniz baktın fayda etti o zman söylersin rapor çıkarırsınız

hımm tamamdır canım...
bide şey sorcaktım sen neva ya pediasure süt veya toz mama kullandınmı faydasını gördünmü..
ben utkuya 1yaşından sonra tozunu kullanmıştım..
ogün hemşire arkadaşım var bana diyoki oğlun çok zayıf sütünü kullansana sen denedinmi..
utkudan yana yani öyle diyo..

farklı dr a gittmştk güya en son ben yine değiştiricm sanırım dr u...

bu arada drum programındaki dr lar oda nemlendiricisini tavsiye etmiyolar..

kayınvalıdem dıyor,ne cocugu oralarda doktora goturuyonuz burda doktor yok mu dıyor. her dr bır olmuyor maalesef... doktor var doktor var... ıyısı nerdeyse mecbur ona gıdıyoruz. ınsan kendısı olsa onemsemez ama soz konusu cocuk olunca o kadar rahat olunamıyor maalesef...

aaa? neden oda nemlendırıcıler tavsıye edılmıyor? halbukı kalorıferlı evlerde hava cok kuruyor. hele bızım peteklerı bı gorsenız. eskı usul yerden duvarın yarısına kadar 1 metre dokme petek. yenı,kucuklerden olsa hadı neyse ama kocaman petekler bı yandımı ewde nefes alınmıyor. bence gereklı bısey ya...

en ıyısı sureklı havalandırıcaksın odayı. yazın tamamda kışın bu sogukta butun gun camı nasıl acıcaksın? sonra dogalgaz paranı o doktorlar mı odeyecek acaba :26:

en ıyısı sureklı havalandırıcaksın odayı. yazın tamamda kışın bu sogukta butun gun camı nasıl acıcaksın? sonra dogalgaz paranı o doktorlar mı odeyecek acaba :26:

evet onlarda aynen böyle dedi..
sürekli havalandırın azda olsa mutlaka değişik hava girmeli.
aynı havayı evin içinde dönüp dolaştırmanın hiç bir faydası yok dediler..

ben buhar makinasının faydasına inanıyorum. ama cok kullanmıyorum onada alışmamak gerek tabiki. eger bir sıkıntı oldugunu farkedersem doruk yatmadan önce odasında yarım saat calıştırıyorum. o yatınca kapatıyorum. hergün odasını mutlaka havalandırıyorum soguk olsa bile. bu cok önemli. aradada kalariferin üzerine su koyuyorum nemlensin diye. yani herşeyi yerinde ve gerektiği kadar yapmak gerek. buhar makinası vardiye 24 saat calıstırırsan oda zararlı. yada pencereyi saatlerce acarsan oda evi sogutur zararlı. hislerine güveneceksin gerektiği kadar herşeyi yapacaksın. orta kararda.

akarahan selmakerem HavvaEsen XSIDE sibelce0 didem
günaydın kızlarr
günaydın canım...

hoşgeldin elifcim....

evet onlarda aynen böyle dedi..
sürekli havalandırın azda olsa mutlaka değişik hava girmeli.
aynı havayı evin içinde dönüp dolaştırmanın hiç bir faydası yok dediler..
en saglıklısı bu tabi ama soguk havada cok havalandıramıyoruz maalesef...
aynen özlemcim.
mutlaka temiz hava girmeli ama dediğim gibi,bu sürekli olamıyor şu an maalesef. sabah akşam 15 er dakika mutlaka havalandırıyorum bütün odaları. ama bakıyorum sonra yine cayır cayır ev. nefes alınmıyor. hele akşamları bizim kapıcı abanıyor kaloriferlere. o zaman makinayı çalıştırıyorum. 1 saat kadar çalışıyor. ipeğin odasına girince fark anlaşılıyor mesela,orda daha rahat nefes alıyoruz.
herşey kararında...

Günaydın kızlar hastalıkla mı boğuşuyor herkes yaa
Bizim peteklerde eski döküm peteklerden bende bakıyorum hava nemlendiricisi uygun bişe benim boğaz<larım kuruyo valla yaktılarmı cehennem gibi yakıyolar

Sibel arkadaşımın oğlu da sizin gibiyddi buhar tedavisi görüyodu arkadaş eve aldı makinayı hep balgam ata ata düzeldi çocuk

yok canım ben hiç kullanmadım biz nevaya zayıf diyoduk ama doktor iyi diyordu bi de taş çıkınca zaten nedeni bulununca düzelmişti bide babamızda sıska olduğu için genetik diye düşündü hiç birşey vermedi

off nebileyim şimdi uyuyor hiç öksürmedi daha..
sabahta boğuluyodu anlamadım ne iş..
kız sen sorularımıza cvp ver bakalım taze anne:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…