Bizimde son olacak zaten canım hava yine soğudu sabah beri yağmur durmadıgünaydın tuğba iyi yapmışsınız gezin bakalım anne oğul bizede dün anneannemiz geldi artık biz pek bir yere çıkamayız
Kıyamam ya bencede bir götür canım için rahat etsinvalla zeynepcim anlamıyorumki...
şu anda grip aslında ama burnu falan akıyo ateşi var bildiğin grip yani..
sabah uyuttum baya bi öksürük nöbetine girdi uyandı uykudan balgamda var..
dr a gitmemiştim bu kez evdeki ilaçları kullanayım dedim olmıcak sanırım..
ciğer filmi çektirmek istiyorum..
Tamamen katılıyorum canım söylediklerin çok mantıklıben buhar makinasının faydasına inanıyorum. ama cok kullanmıyorum onada alışmamak gerek tabiki. eger bir sıkıntı oldugunu farkedersem doruk yatmadan önce odasında yarım saat calıştırıyorum. o yatınca kapatıyorum. hergün odasını mutlaka havalandırıyorum soguk olsa bile. bu cok önemli. aradada kalariferin üzerine su koyuyorum nemlensin diye. yani herşeyi yerinde ve gerektiği kadar yapmak gerek. buhar makinası vardiye 24 saat calıstırırsan oda zararlı. yada pencereyi saatlerce acarsan oda evi sogutur zararlı. hislerine güveneceksin gerektiği kadar herşeyi yapacaksın. orta kararda.
Günaydın kızlar hastalıkla mı boğuşuyor herkes yaa
Bizim peteklerde eski döküm peteklerden bende bakıyorum hava nemlendiricisi uygun bişe benim boğaz<larım kuruyo valla yaktılarmı cehennem gibi yakıyolar
Sibel arkadaşımın oğlu da sizin gibiyddi buhar tedavisi görüyodu arkadaş eve aldı makinayı hep balgam ata ata düzeldi çocuk
buhar makinesi yok bizde ama doğaldaz sobasının üzerine su koyuyorum bende, koymazsam çok kötü boğazlarımız kuruyor....ben buhar makinasının faydasına inanıyorum. ama cok kullanmıyorum onada alışmamak gerek tabiki. eger bir sıkıntı oldugunu farkedersem doruk yatmadan önce odasında yarım saat calıştırıyorum. o yatınca kapatıyorum. hergün odasını mutlaka havalandırıyorum soguk olsa bile. bu cok önemli. aradada kalariferin üzerine su koyuyorum nemlensin diye. yani herşeyi yerinde ve gerektiği kadar yapmak gerek. buhar makinası vardiye 24 saat calıstırırsan oda zararlı. yada pencereyi saatlerce acarsan oda evi sogutur zararlı. hislerine güveneceksin gerektiği kadar herşeyi yapacaksın. orta kararda.
Günaydın kızlar hastalıkla mı boğuşuyor herkes yaa
Bizim peteklerde eski döküm peteklerden bende bakıyorum hava nemlendiricisi uygun bişe benim boğaz<larım kuruyo valla yaktılarmı cehennem gibi yakıyolar
Sibel arkadaşımın oğlu da sizin gibiyddi buhar tedavisi görüyodu arkadaş eve aldı makinayı hep balgam ata ata düzeldi çocuk
Bizimde son olacak zaten canım hava yine soğudu sabah beri yağmur durmadı
Kıyamam ya bencede bir götür canım için rahat etsin
Tamamen katılıyorum canım söylediklerin çok mantıklı
İpek kuzumda biraz iyiymiş Allahım daha da iyi etsin .Tez zamanda iyileşsin inş.
hosgeldınız ve gecmıs olsun. bu kadarla atlatın ınsallah...Tünaydın herkese...
Allah şifa versin tüm bebeklerimize...
Bizim de burnumuz akıyo ama halsizlik yok çok şükür...
canım hosgeldın.canlarım günaydın..
ömüre diş buğdayı yapmaya karar verdim seda dan hevesle..
ama adapazarına gideceğim anneannesinin evinde yapacağız hatıra olsun.. benim bursa da hiç akrabam yok yapsam kime yapacağım..
ömürün bütün dişlerinin göründüğü çok güzel fotoğrafı var face de paylaşmıştım belki gören arkadaşlar hatırlar ne yapailirm kızlar o fotodan fikirleriniz var mı??
Ah valla çocuklar hasta olunca ömürden ömür gidiyor resmen allah dermansız dert vermesin
zeynepcim geçmiş olsun canım ipeoktoşuma..
arkadaşlar kusuruma bakmayın girmediğim için hasta kuzularımı bilemedim..
hepiciğine geçmiş olsun allah şifalar versin..
hosgeldınız ve gecmıs olsun. bu kadarla atlatın ınsallah...
canım hosgeldın.
bunu özlem ve sedaya sormak lazım. içimizde en yaratıcılarımız onlar...
Tünaydın canım .Aman olmasın hemencecik bitsin .Bizim hala balgamımız olduğu için burnu akıyor arada tıkanıyor ve azda olsa öksürük var malesef :2:Tünaydın herkese...
Allah şifa versin tüm bebeklerimize...
Bizim de burnumuz akıyo ama halsizlik yok çok şükür...
Günaydın canım .Ne güzel bende gördükçe hevesleniyorum ama yapamıyorum bu aralarcanlarım günaydın..
ömüre diş buğdayı yapmaya karar verdim seda dan hevesle..
ama adapazarına gideceğim anneannesinin evinde yapacağız hatıra olsun.. benim bursa da hiç akrabam yok yapsam kime yapacağım..
ömürün bütün dişlerinin göründüğü çok güzel fotoğrafı var face de paylaşmıştım belki gören arkadaşlar hatırlar ne yapailirm kızlar o fotodan fikirleriniz var mı??
çok heyecanladım yaa.. nasıl yapsam hava da yağmurlu çarşıya çıkmam gerek..
biraz daha vaktim var ama ben heyecanladndım..
aynen öyle serapcım...
kucucuk bedenlerıyle acı cektıklerını gorunce ezılıp sende kucucuk kalıyosun resmen. tarıfı ımkansız bı acı,uzuntu
düşmanımdan bile uzak dursun hastalık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?