2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun sarı kuşuma...

eminim sende diğer kızlar gibi harikalar yaratıcaksın

sağol canım benim bizim adetlerimizde yoktur diş buğdayı kimse sülalede ömünkisi ilk olacak.. elime yüzüme bulaştırmam inşallah..

Tünaydın herkese...

Allah şifa versin tüm bebeklerimize...
Bizim de burnumuz akıyo ama halsizlik yok çok şükür...
sizede geçmiş olsun inş.ilerlemeden kolayca iyileşir canım...

günaydın seçil....

huuuu herkes burda maşallah

Kızlaaaaaaar ben geldim taze anneee çok mutluyum Allahım bozmasın nazar değmesin inşallah çok tatlı bi hanım var aramızda artık..Allahım dileyen herkese nasip etsin..

Perşembe günü akşam 19:30 da doğum yaptım.Normal oldu çok şükür suni sancı biraz kasılmaları desteklesin diye verdiler ama asıl olarak kendi sancılarımla doğum yaptım.Çekilen sancıları saaymazsanız eğlenceli bi gün oldu benim için doğum anında bile ebelerle muhabbetteydik
3300 50 cm doğdu kızım minik olcak minik olcak derken abisini geçti kerata Emzirmenin anne karnındaki çocuğua bi etkisinin olmadığı test edilmiş oldu
Pamuk yumağıydı sanki doğduğunda hemen yanımda giydirirdiler
uyandı şimdi emzireyim devam edicem

azz sonraaaaa

burdayım canım zeynoyu uyutuyordum....

selamlarr...
regl oldum, misafirim var
uyumak istiyorummm
hadi gözünaydın hülyacım...

tünaydın kızlar nasılsınız
tünaydın

maşallah topiğimiz bugün dolmuş taşmış

evet valla

tünaydın canım... bizden iyilik sen nasılsın..

ayyy canım yaa

Selam canım ben seninle daha önce karşılaşmamıştım .Ben Tuğba oğlum var onunda adı Mertkan mennun olduk .Senim ismin ne kusura bakma daha önce söylemişsindir .Benim kuzucuk hasta olalı beri pek geçmişe bakamıyorum da kaçırmışım :78:

geçmiş olsun sarı kuşuma...

sağol canım benim bizim adetlerimizde yoktur diş buğdayı kimse sülalede ömünkisi ilk olacak.. elime yüzüme bulaştırmam inşallah..
Sağol canım .Bizde adettir yapılır annem ,babannemler yap diyorlar ama evim küçük ve sobalı .Havalar ısınıncada çok geç olacak .Ama içimdede kalacak yapamazsam

gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi

ipeksiz olmaz valla ben gelmem onun dışında 2 hfat sonra o zaman bana gelebilirsiniz

buluşmamı var yine ne güzel

maşallah canım allah mutluluğunu daim etsin......

Özlemmmmmm ne yaptın sen valla bir tane daha çocuk yapasım, doğurasım geldi Allahım o iki güzelliği size bağışlasın .Maşallah evlatlarına ikiside biribirinden tatlı yerim ben onları yer

aynen tuğbacım bende keşke dememek için yapıyorum.. çok güzel bir hatıra olacak kuzular için inşallah

Kizlar geçmis olsun dilekleriniz için tesekkür ederiz

Ise gitmeden bi selam veriyim umarim hepiniz iyisinizdir
Ipekte bugün daha iyiymis çok sevindim hayirlisiyla iylesicek en kisa zamanda insallah
özlemcim Allah anali babali büyütsün canim Allah mutlulugunuzu hiç bozmasin

geçmiş olsun İpek hanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…