bursalı kızlar 15 ocak bursa buluşması var bu sefer buluşalım artık
selamlarr...
regl oldum, misafirim var
uyumak istiyorummm
selamlarr...
uyumak istiyorummm
Tünaydın canım .Aman olmasın hemencecik bitsin .Bizim hala balgamımız olduğu için burnu akıyor arada tıkanıyor ve azda olsa öksürük var malesef :2:
Günaydın canım .Ne güzel bende gördükçe hevesleniyorum ama yapamıyorum bu aralar
Sanada en faydalı bilgiyi özlem ve seda verebilirler onlar tecrübeli nede olsa
eminim sende diğer kızlar gibi harikalar yaratıcaksın
sizede geçmiş olsun inş.ilerlemeden kolayca iyileşir canım...Tünaydın herkese...
Allah şifa versin tüm bebeklerimize...
Bizim de burnumuz akıyo ama halsizlik yok çok şükür...
canlarım günaydın..
ömüre diş buğdayı yapmaya karar verdim seda dan hevesle..
ama adapazarına gideceğim anneannesinin evinde yapacağız hatıra olsun.. benim bursa da hiç akrabam yok yapsam kime yapacağım..
ömürün bütün dişlerinin göründüğü çok güzel fotoğrafı var face de paylaşmıştım belki gören arkadaşlar hatırlar ne yapailirm kızlar o fotodan fikirleriniz var mı??
burdayım canım zeynoyu uyutuyordum....1. zeynepb
2. ZeyL
3. tugba64+
4. bitanesii+
5. mydarling+
6. HaZaNNN__
7. HavvaEsen+
8. selmakerem
9. 1tanelerim
10. aisee
11. sibelce0+
12. dineva
13. ZEYNEP6672+
hanımlar haydi oturmaya mı geldinizzzz
hadi gözünaydın hülyacım...selamlarr...
uyumak istiyorummm
tünaydıntünaydın kızlar nasılsınız
maşallah topiğimiz bugün dolmuş taşmış
tünaydın kızlar nasılsınız
huuuu herkes burda maşallah
Kızlaaaaaaar ben geldim taze anneee çok mutluyum Allahım bozmasın nazar değmesin inşallah çok tatlı bi hanım var aramızda artık..Allahım dileyen herkese nasip etsin..
Perşembe günü akşam 19:30 da doğum yaptım.Normal oldu çok şükür suni sancı biraz kasılmaları desteklesin diye verdiler ama asıl olarak kendi sancılarımla doğum yaptım.Çekilen sancıları saaymazsanız eğlenceli bi gün oldu benim için doğum anında bile ebelerle muhabbetteydik
3300 50 cm doğdu kızım minik olcak minik olcak derken abisini geçti kerataEmzirmenin anne karnındaki çocuğua bi etkisinin olmadığı test edilmiş oldu
Pamuk yumağıydı sanki doğduğunda hemen yanımda giydirirdiler
uyandı şimdi emzireyim devam edicem
azz sonraaaaa
Selam canım ben seninle daha önce karşılaşmamıştım .Ben Tuğba oğlum var onunda adı Mertkan mennun olduk .tünaydın kızlar nasılsınız
Sağol canım .Bizde adettir yapılır annem ,babannemler yap diyorlar ama evim küçük ve sobalı .Havalar ısınıncada çok geç olacak .Ama içimdede kalacak yapamazsamgeçmiş olsun sarı kuşuma...
sağol canım benim bizim adetlerimizde yoktur diş buğdayı kimse sülalede ömünkisi ilk olacak.. elime yüzüme bulaştırmam inşallah..
Kızlaaaaaaar ben geldim taze anneee çok mutluyum Allahım bozmasın nazar değmesin inşallah çok tatlı bi hanım var aramızda artık..Allahım dileyen herkese nasip etsin..
Perşembe günü akşam 19:30 da doğum yaptım.Normal oldu çok şükür suni sancı biraz kasılmaları desteklesin diye verdiler ama asıl olarak kendi sancılarımla doğum yaptım.Çekilen sancıları saaymazsanız eğlenceli bi gün oldu benim için doğum anında bile ebelerle muhabbetteydik
3300 50 cm doğdu kızım minik olcak minik olcak derken abisini geçti kerataEmzirmenin anne karnındaki çocuğua bi etkisinin olmadığı test edilmiş oldu
azz sonraaaaa
ipeksiz olmaz valla ben gelmem onun dışında 2 hfat sonra o zaman bana gelebilirsiniz
azz sonraaaaa
Selam canım ben seninle daha önce karşılaşmamıştım .Ben Tuğba oğlum var onunda adı Mertkan mennun olduk .Senim ismin ne kusura bakma daha önce söylemişsindir .Benim kuzucuk hasta olalı beri pek geçmişe bakamıyorum da kaçırmışım :78:
Sağol canım .Bizde adettir yapılır annem ,babannemler yap diyorlar ama evim küçük ve sobalı .Havalar ısınıncada çok geç olacak .Ama içimdede kalacak yapamazsam
Kizlar geçmis olsun dilekleriniz için tesekkür ederiz
Ise gitmeden bi selam veriyim umarim hepiniz iyisinizdir
Ipekte bugün daha iyiymis çok sevindim hayirlisiyla iylesicek en kisa zamanda insallah
özlemcim Allah anali babali büyütsün canim Allah mutlulugunuzu hiç bozmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?