Kizlar geçmis olsun dilekleriniz için tesekkür ederiz
Ise gitmeden bi selam veriyim umarim hepiniz iyisinizdir
Ipekte bugün daha iyiymis çok sevindim hayirlisiyla iylesicek en kisa zamanda insallah
özlemcim Allah anali babali büyütsün canim Allah mutlulugunuzu hiç bozmasin
sen önceden bizi takip edebiliyormuydun ?gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi
amin canm ipek kuş da hemencik atlatır inşaAllahzeynepb kullanıcısından alıntı
hosgeldınız ve gecmıs olsun. bu kadarla atlatın ınsallah...
geçmiş olsun canm burun akması da en beteri bence, gece özellikle çok zor oluyorTugba64 kullanıcısından alıntı
Tünaydın canım .Aman olmasın hemencecik bitsin .Bizim hala balgamımız olduğu için burnu akıyor arada tıkanıyor ve azda olsa öksürük var malesef
amin canm sende üç çocuk var biri olursa hepsine de geçer Allah korusun sizi de...selmakerem kullanıcısından alıntı
sizede geçmiş olsun inş.ilerlemeden kolayca iyileşir canım...
Daha bir yıl bile olmadı aslında anlattın 'anı' yaşayalı ama insan tekrar tekrar yaşamak istiyorZeyL kullanıcısından alıntı
huuuu herkes burda maşallah
Kızlaaaaaaar ben geldim taze anneee çok mutluyum Allahım bozmasın nazar değmesin inşallah çok tatlı bi hanım var aramızda artık..Allahım dileyen herkese nasip etsin..
sen önceden bizi takip edebiliyormuydun ?
etmiyorsan ee bu zeyl aralık anası burda ne işi var diyebilirsin bizim Özlemimiz seriye bağladı anacığım doğurmayı çok sevdi hem Şubat 2010 hem aralık 2010 annesi.
Özlem pamuk nasıl sarılık ne alemde canım.
amin canm ipek kuş da hemencik atlatır inşaAllah
geçmiş olsun canm burun akması da en beteri bence, gece özellikle çok zor oluyor
amin canm sende üç çocuk var biri olursa hepsine de geçer Allah korusun sizi de...
Daha bir yıl bile olmadı aslında anlattın 'anı' yaşayalı ama insan tekrar tekrar yaşamak istiyor
MaşaAllah Allah huzurunuzu daim kılsın...
Ben de çok seviyorum ve çook çocuk istiyorum 4, 5,...
ama eşimm rahatına daha bi düşkün "bunu bi büyütelim de, hepsi gece uyancak mı, 3 yeter sanki bi bakalım belki 4 ama..." gibi şeyler diyosanki normalde erkek olsun der kadın yok der ama :) biz de ters oldu heralde büyütmeye onların da aktif katılımıyla alakalı bu durum
benim eşimde üçüncüyü istemiyordu ama ısrarlarıma dayanamadı en sonundaHamileyken sürekli beni tehdit ediyordu bak selma buda erkek olursa dükkanda yatar kalkarım eve gelmem sen uğraşırsın,ben bu canavarlardan birtane daha kaldıramam diyordu şükür kız oldu yoksa adamdan oluyordum Allah sizinde gönlünüze göre versin canım.....
ben de kız olacağını bilsem kesin 3, doğururum ammmmaaaa işte
kızmı istiyosun sen..
var işte kızın aaa biz napalım..
sana bi erkek bebik versin Allah inş...
banada bi kız verse ne iyi olur:)))
ayşegülle dideme erkek
sibelcim sana bide fatma ya kız
inş.rabbim gönlünüze göre versin .....
Reyhancım geçmiş olsun canım benim yaa
esma ve bende geliyoruz meltemde gelirim dedi arya(seçilde)gelicek burçin sevil var cevap bekliyoruz bide bizim arkadaşımız var esmayla oda katılmak istiyor aramıza şimdilik 8 kişiyiz burdan duyuruyorummmm
Reyhancım geçmiş olsun canım benim yaa
esma ve bende geliyoruz meltemde gelirim dedi arya(seçilde)gelicek burçin sevil var cevap bekliyoruz bide bizim arkadaşımız var esmayla oda katılmak istiyor aramıza şimdilik 8 kişiyiz burdan duyuruyorummmm
benim eşimde üçüncüyü istemiyordu ama ısrarlarıma dayanamadı en sonundahamileyken sürekli beni tehdit ediyordu bak selma buda erkek olursa dükkanda yatar kalkarım eve gelmem sen uğraşırsın,ben bu canavarlardan birtane daha kaldıramam diyordu şükür kız oldu yoksa adamdan oluyordum allah sizinde gönlünüze göre versin canım.....
ne zamandir ugrayamaz oldum buralara arada girip okuyup çikiyorum
burda noel yilbasitelasesinden isler çok yogun üstüne Ecemde bende hastaydik
simdilik iyiyiz çok sükür
hasta kuzucuklarima çok çok geçmis olsun Allah hepsine sifalar versin
özlemcim gözün aydin canim melegin gelmis Allah anali babali büyütsün hayirli evlat olsun
Zeynepcim canim Ipegime çok geçmis olsun canim benim. Ilk önce Ipegin hastaligindan Ecem simdiye kadar 3 kere geçirdi biliyorum çok zor bende ilkinde çok korkmustum ama inan ilaçlari düzenli kullanirsan bir haftada geçecek ventolin çok ise yariyo o dedigin aletten bende var. Ecem ayda bir kere olmak üzere 3 kere geçirdi bu hastaligi ve artik doktorlar astim tesisi koydular malesefbide canim burda biz her gün fizik terapi uzmanina götürdük gögsüne baskiyla özel bi masaj yapiyolar, burda çok bilinmis bisey içindeki balgami söktürüyo nefes almasi o gün için düzeliyo.
5 gün boyunca masaj arti vantolin arti serum fizyolojik iylestiriyo inan bana
Insallah çabucak düzelir böcügüm Allahim acil sifalar versin kolay gelsin
evet ya bugünlerde bakıyorum heryerde herkes bir sikayet içinde. herşeyden şikayet ediyorlar. havadan, sıcaktan, soguktan aklına gelebilecek herşeyden cok bunaldım valla. bende devamlı şükür ediyorum tam aksine artık.... üşüdüğümüz için ne kadar şanslıyız, anne olduğumuz için ne kadar şanslıyız, karnımız tok olduğu için, sağlıklı olduğumuz için.. olsun.olmak lagzım .. dimi ama....
günaydın kızlar.
kahvaltımızı yaptık,havamızı soluduk,ipek oyalanıyor ortalarda bende bi bakayım dedim. dün akşam ateşimiz yükseldi 39.2 ye hemen ılık duş aldırdım artından fitil attım 1 saat sonra 37.8 e düşmüştü. onun dışında vukuatsız bi gece geçirdik...
bugün misafirim var. eltimin annesi babası burdalar. pzt dogumu var malum. annesi sagolsun cok yardım edıyor bana herseyıme kosuyor. kac gundur ben doktorlardayım dıye o yemek yapıyor gonderıyor. ıcıme sınmedı dedım bu aksamda bızde yıyelım. kayınvalıdem gelıcek ogleden sonra ıpekle ılgılenıcek. bende fırına tavuk&patates atayım dedım. yanına da pılav,corba,salata. tatlıyıda beyler gelırken alıcaklar. cok bısey yapamıcam anca bu kadar ıpekle...
reyhancım evet 6 ay ıcınde 3 kereden fazla bu hastalıgı gecırırse astım testi istiyoruz dedi doktor. 1 yaşından önce de bunu yaşadığı ıcın ılerde bu illete yakalanma riski artıyormuş. dünden beri 3 kere hava verdim bu sabah,her sabah yaşadığı öksürük krizini yaşamadı mesela. işe yarayacak o alet sanırım. Allah dermansız dert vermesin ne diyelim. özlemin dediği gibi,bu kadarına şükür...
ipoş ellerini bırakıp baya baya yürümeye başladı. söktü bu işi diyebilirim. evin içinde dört dönüyor...
bizde haberler böyle...
iyi bari benmde aklıma gelmşti o sıralar keşke siz sigorta yapsanız falan dicektim kaynadı gitti..
memnunsanız yapın valla herkse güven olmuyo..
kız bizim burağın öksürüğü baya arttı..iştahta gitti..
dr a gidicem belki birazdan bu fantomaltı yazdırsam ücretsiz alabilirmiyim..
sizede geçmiş olsun.hasta olmadan geçsin inşallah.Tünaydın herkese...
Allah şifa versin tüm bebeklerimize...
Bizim de burnumuz akıyo ama halsizlik yok çok şükür...
canlarım günaydın..
ömüre diş buğdayı yapmaya karar verdim seda dan hevesle..
ama adapazarına gideceğim anneannesinin evinde yapacağız hatıra olsun.. benim bursa da hiç akrabam yok yapsam kime yapacağım..
ömürün bütün dişlerinin göründüğü çok güzel fotoğrafı var face de paylaşmıştım belki gören arkadaşlar hatırlar ne yapailirm kızlar o fotodan fikirleriniz var mı??
huuuu herkes burda maşallah
Kızlaaaaaaar ben geldim taze anneee çok mutluyum Allahım bozmasın nazar değmesin inşallah çok tatlı bi hanım var aramızda artık..Allahım dileyen herkese nasip etsin..
Perşembe günü akşam 19:30 da doğum yaptım.Normal oldu çok şükür suni sancı biraz kasılmaları desteklesin diye verdiler ama asıl olarak kendi sancılarımla doğum yaptım.Çekilen sancıları saaymazsanız eğlenceli bi gün oldu benim için doğum anında bile ebelerle muhabbetteydik
3300 50 cm doğdu kızım minik olcak minik olcak derken abisini geçti kerataEmzirmenin anne karnındaki çocuğua bi etkisinin olmadığı test edilmiş oldu
Pamuk yumağıydı sanki doğduğunda hemen yanımda giydirirdiler
uyandı şimdi emzireyim devam edicem
azz sonraaaaa
amin canm ipek kuş da hemencik atlatır inşaAllah
geçmiş olsun canm burun akması da en beteri bence, gece özellikle çok zor oluyor
amin canm sende üç çocuk var biri olursa hepsine de geçer Allah korusun sizi de...
Daha bir yıl bile olmadı aslında anlattın 'anı' yaşayalı ama insan tekrar tekrar yaşamak istiyor
MaşaAllah Allah huzurunuzu daim kılsın...
Ben de çok seviyorum ve çook çocuk istiyorum 4, 5,...
ama eşimm rahatına daha bi düşkün "bunu bi büyütelim de, hepsi gece uyancak mı, 3 yeter sanki bi bakalım belki 4 ama..." gibi şeyler diyosanki normalde erkek olsun der kadın yok der ama :) biz de ters oldu heralde büyütmeye onların da aktif katılımıyla alakalı bu durum
Çok saolun kızlar Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah...
Emzirme konusunu sormuştunuz galiba emziriyorum ikisinide bi hafta beklemek istiyodum ama 3. günü sabah oğluma dayanamadım günde 3 kere filanla devam ediyoruz şimdi Toprak'ın gözü hep memede yalnız çok gelince süt mayıştı böyle iki eliyle tutuyo bırakmayım diye
Nedense biraz tereddütle verdim ilk gün sonra kendi kendime kızdım bu sütün içinde Toprakında hakkı var sonuçta..Nitekim ertesi gün çoğaldı çok şükür.Toprakta emdiği için sanırım.Çünkü çatlak yoktu göğüslerimde şimdi oluşmaya başladı,demek hiç olmadığından daha fazla sütüm var göğsümde.Maşallah deyin kızlar Allah muhafaza süte nazar değmesinden çok korkuyorum ama bu konu bilimsel bi araştırmaya dönüştüğü içinherkes merak ediyor haliyle ne dicemi şaşırıyorum insanlara:26:
Gelelim Toprak'a...Toprak çok kıskanıyor kızlar..İlk bir iki gün kimsenin elinde filan görmeye dayanamadı.10 aylık filan ama saltanatı çoktan ele geçirmiş beenim oğlumhiç tahammül edemedi..Bi de ağladığı zaman tedirgin oluyor başlıyor o da ağlamaya..
Günden güne alışıyor artık,ilk anda biraz kızsa da sonra unutuyor dalıyor başka şeye..Gösteriyoruz yüzünü filan ellerini ayaklarını o zaman gülmeye başlıyor dokunuyor,sıkılıyor gidiyor sonra..
Ufak tefek seslerini taklit ediyoruz Zeynep böyle yapıyor diyoruz ona da gülüyor...
Zeynep nerde diyince odadaki beşiğe yöneliyor,gösteriyor.Dün beşiğini sallatıyor babannesi
Toprak çok dillendi maşallah son günlerde her duyduğunu söylüyor,uzun zamandır yeni kelime eklemiyoduk haznemize ananeyi öle bi güzel diyoki,annem ölüyor böyle sevincinden..
Zeynep demeye çalışıyor
Toprak iyi kızlar yaa her ne kadar kıskansa da çok mutlu,heyecanlı,herkes onla ilgileniyor.Babası hele...Daha bi güzel,sevimli gelmeye başladı gözümüze.
Eeeee başka ne vardı yaa
Hmmm sarılığımız daha iyi sankii evde takipteyiz yarın tekrar kan vericez..
Bi de Zeynep kız çok kusuyor kusma konusunda hiç bi bilgim yok.Narin kız ya az hareket etse hemen akıyor yanağından sütler
ayşegülle dideme erkek
sibelcim sana bide fatma ya kız
inş.rabbim gönlünüze göre versin .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?