2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

görüşürüz reyhancım kolay gelsin canım ecemi öp benim yerime.....

gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi
sen önceden bizi takip edebiliyormuydun ?

etmiyorsan ee bu zeyl aralık anası burda ne işi var diyebilirsin bizim Özlemimiz seriye bağladı anacığım doğurmayı çok sevdi hem Şubat 2010 hem aralık 2010 annesi.

Özlem pamuk nasıl sarılık ne alemde canım.

zeynepb kullanıcısından alıntı
hosgeldınız ve gecmıs olsun. bu kadarla atlatın ınsallah...
amin canm ipek kuş da hemencik atlatır inşaAllah
Tugba64 kullanıcısından alıntı
Tünaydın canım .Aman olmasın hemencecik bitsin .Bizim hala balgamımız olduğu için burnu akıyor arada tıkanıyor ve azda olsa öksürük var malesef
geçmiş olsun canm burun akması da en beteri bence, gece özellikle çok zor oluyor
selmakerem kullanıcısından alıntı
sizede geçmiş olsun inş.ilerlemeden kolayca iyileşir canım...
amin canm sende üç çocuk var biri olursa hepsine de geçer Allah korusun sizi de...
Daha bir yıl bile olmadı aslında anlattın 'anı' yaşayalı ama insan tekrar tekrar yaşamak istiyor
MaşaAllah Allah huzurunuzu daim kılsın...
Ben de çok seviyorum ve çook çocuk istiyorum 4, 5,...
ama eşimm rahatına daha bi düşkün "bunu bi büyütelim de, hepsi gece uyancak mı, 3 yeter sanki bi bakalım belki 4 ama..." gibi şeyler diyo sanki normalde erkek olsun der kadın yok der ama :) biz de ters oldu heralde büyütmeye onların da aktif katılımıyla alakalı bu durum

ben dün üye oldum üyelikten önce sürekli takip etmiyordum
başka bi siteye takılıyordum
ama arada bişeyler aklıma takıldığında araştırırken sizin sitenin yazılarınıda okuyordum
Özleme maşallah diyeyim bilmiyordum hem şubat hemde aralık annesi olduğunu kaza kurşunu oldu demek 2. minnoş ama zorda olsa birlikte büyürler minik kuşlar

Son düzenleme:

benim eşimde üçüncüyü istemiyordu ama ısrarlarıma dayanamadı en sonunda hamileyken sürekli beni tehdit ediyordu bak selma buda erkek olursa dükkanda yatar kalkarım eve gelmem sen uğraşırsın,ben bu canavarlardan birtane daha kaldıramam diyordu şükür kız oldu yoksa adamdan oluyordum allah sizinde gönlünüze göre versin canım.....

ben de kız olacağını bilsem kesin 3, doğururum ammmmaaaa işte

Çok saolun kızlar Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah...
Emzirme konusunu sormuştunuz galiba emziriyorum ikisinide bi hafta beklemek istiyodum ama 3. günü sabah oğluma dayanamadım günde 3 kere filanla devam ediyoruz şimdi Toprak'ın gözü hep memede yalnız çok gelince süt mayıştı böyle iki eliyle tutuyo bırakmayım diye
Nedense biraz tereddütle verdim ilk gün sonra kendi kendime kızdım bu sütün içinde Toprakında hakkı var sonuçta..Nitekim ertesi gün çoğaldı çok şükür.Toprakta emdiği için sanırım.Çünkü çatlak yoktu göğüslerimde şimdi oluşmaya başladı,demek hiç olmadığından daha fazla sütüm var göğsümde.Maşallah deyin kızlar Allah muhafaza süte nazar değmesinden çok korkuyorum ama bu konu bilimsel bi araştırmaya dönüştüğü için herkes merak ediyor haliyle ne dicemi şaşırıyorum insanlara:26:

Gelelim Toprak'a...Toprak çok kıskanıyor kızlar..İlk bir iki gün kimsenin elinde filan görmeye dayanamadı.10 aylık filan ama saltanatı çoktan ele geçirmiş beenim oğlum hiç tahammül edemedi..Bi de ağladığı zaman tedirgin oluyor başlıyor o da ağlamaya..
Günden güne alışıyor artık,ilk anda biraz kızsa da sonra unutuyor dalıyor başka şeye..Gösteriyoruz yüzünü filan ellerini ayaklarını o zaman gülmeye başlıyor dokunuyor,sıkılıyor gidiyor sonra..
Ufak tefek seslerini taklit ediyoruz Zeynep böyle yapıyor diyoruz ona da gülüyor...
Zeynep nerde diyince odadaki beşiğe yöneliyor,gösteriyor.Dün beşiğini sallatıyor babannesi
Toprak çok dillendi maşallah son günlerde her duyduğunu söylüyor,uzun zamandır yeni kelime eklemiyoduk haznemize ananeyi öle bi güzel diyoki,annem ölüyor böyle sevincinden..
Zeynep demeye çalışıyor
Toprak iyi kızlar yaa her ne kadar kıskansa da çok mutlu,heyecanlı,herkes onla ilgileniyor.Babası hele...Daha bi güzel,sevimli gelmeye başladı gözümüze.

Eeeee başka ne vardı yaa
Hmmm sarılığımız daha iyi sankii evde takipteyiz yarın tekrar kan vericez..
Bi de Zeynep kız çok kusuyor kusma konusunda hiç bi bilgim yok.Narin kız ya az hareket etse hemen akıyor yanağından sütler

Reyhancım geçmiş olsun canım benim yaa

esma ve bende geliyoruz meltemde gelirim dedi arya(seçilde)gelicek burçin sevil var cevap bekliyoruz bide bizim arkadaşımız var esmayla oda katılmak istiyor aramıza şimdilik 8 kişiyiz burdan duyuruyorummmm

Özlemcim maşallah canım nazar değmesin...
Toprak kıskanıyor demek kıyamam paşama,benim zeynepte çok kıskanıyor üst kat komşumun 3 aylık kızı var ne zaman kucağıma alıp sevmeye kalksam önce gülüyor şirinlik yapıyor sonra ayaklarıma dolanıyor kucağına al diye ağlıyor.......

sizdedemi buluşma var serapcım hem kalabalıkmış ne güzel

nerede kimde karar verdik mi sarapcım..

maşallah özlemcim 41bin kere maşallah sütüne bol bol olsun inş..
2kuş besliyon sen Allah yardımcın olur biliyosun..
adını tek zeynepmi koydunuz..

reyhan geçmiş olsun canım..
bizde dökülüyoz maaile

Gülümseyerek okudum güzel bir konuşma geçmiş aranızda Allah hayırlı huzurlu ömür versin kızınıza da oğullarınıza da size de...
Bakalım benim eşimm kaçıncı da kaçarım diyecek! Allah hayırlısını versin gerçekten... Ama fıtrat heralde şu an anaç bir haldeyim! Nasip olursa bundan sonraki çocuklarımızın yüzünü, huyunu, neye benzeyeceklerini çok merak ediyorum. Mesela Zynp Hanne karnımdayken çok heyecanlıydım, yüzünü gözümde hiç canlandırmamıştım daha önce, doğduğunda çok heyecan vericiydi... Halen de devam ediyor, kendine özgü davranışları oluştuğundan onu tanımak ve kendi benliğini oluşturmasında yanında olmak bence çok heyecan verici...
Her çocuk daha da güzellik getirir diye düşünüyorum...

çok geçmiş olsun sizede.bayagı şeyler atlattınız cçanım yaa.

çok haklısın çok şükür..

oh oh çok sevindin.öksürmemesi iyi bişey.bak dedim işie çok yarıyo..

sizede geçmiş osnu.yaptır canım ciger filmini için rahat etsin.
ben fantomaltı ilk parayla aldım.yiyince doktora gittim ve rapor yazdı.elimde şuna 4 kutu daha var..bence öyle yapır.

Tünaydın herkese...

Allah şifa versin tüm bebeklerimize...
Bizim de burnumuz akıyo ama halsizlik yok çok şükür...
sizede geçmiş olsun.hasta olmadan geçsin inşallah.

yirim ben o dişleri.kız onu pasta resmi oluyorya.ona yap çok güzel.

ayy canım yaa.allah analı babalı büyütsün.ne mutluluk dimi...

kesinlikle erkeklerde çocuk büyütme işine girince artık cayar oldular.)) bizde yorulduk sanırım. iki yeter diyoruz.

ben de kız olacağını bilsem kesin 3, doğururum ammmmaaaa işte

valla bravooo..

canım yaa..toprak abi olmuşta bak bak neler yaparmışş.aferin yeni şeylerde ögrenmiş.bizde daha bişey yok.tembel çıktık..
sarılık içinde umarım toparlamıştır..

ayşegülle dideme erkek
sibelcim sana bide fatma ya kız

inş.rabbim gönlünüze göre versin .....

yok almayayımm...
valla eşimde bende çok yorulduk.biri tam büyüdü derken bi tanede daha yaptık.dinlenmeden yani..artık yeter dedik.ikimizin kakarı.ha kazara olusrsa başım gözüm üstüne.ama bilmiyorum yaparsamda bi 6 yıl geçmisi lağzım ben olacagım 37.o saatten sonrada ben çocuk istemem...:26:

Pazar günü düğüne gittim demiştim ya büyük oğlum keremde benimle geldi,erenle zeynebe eşim baktı onlar evde kaldılar,düğünde benim romantik oğlum (balık burcudur kendisi) herkes dans ediyor diye benide dansa kaldırmak istedi, ben birazcık utangaçımdır yok olmaz dedim, ama üzüldüğünü görünce kıramadım tamam oğlum dedim kalktık oğlumla dans ettik ne güzel, nerdeyse boyuma geliyor oğluşum,eve geldiğimizde eşime hava attım sen gelmedin ama beni dansa kaldırdılar ben dans ettim dedim, hemen oğluma sordu doğrumu diyor annen diye keremde evet baba dedi, kiminle dans etti peki diye sorunca benimle baba dedi, neoldu kıskandınmı dedim amma güldük oğlumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…