07papatya kullanıcısından alıntı
yok almayayımm...
valla eşimde bende çok yorulduk.biri tam büyüdü derken bi tanede daha yaptık.dinlenmeden yani..artık yeter dedik.ikimizin kakarı.ha kazara olusrsa başım gözüm üstüne.ama bilmiyorum yaparsamda bi 6 yıl geçmisi lağzım ben olacagım 37.o saatten sonrada ben çocuk istemem...
Pazar günü düğüne gittim demiştim ya büyük oğlum keremde benimle geldi,erenle zeynebe eşim baktı onlar evde kaldılar,düğünde benim romantik oğlum (balık burcudur kendisi) herkes dans ediyor diye benide dansa kaldırmak istedi, ben birazcık utangaçımdır yok olmaz dedim, ama üzüldüğünü görünce kıramadım tamam oğlum dedim kalktık oğlumla dans ettik ne güzel, nerdeyse boyuma geliyor oğluşum,eve geldiğimizde eşime hava attım sen gelmedin ama beni dansa kaldırdılar ben dans ettim dedim, hemen oğluma sordu doğrumu diyor annen diye keremde evet baba dedi, kiminle dans etti peki diye sorunca benimle baba dedi, neoldu kıskandınmı dedim amma güldük oğlumla
Pazar günü düğüne gittim demiştim ya büyük oğlum keremde benimle geldi,erenle zeynebe eşim baktı onlar evde kaldılar,düğünde benim romantik oğlum (balık burcudur kendisi) herkes dans ediyor diye benide dansa kaldırmak istedi, ben birazcık utangaçımdır yok olmaz dedim, ama üzüldüğünü görünce kıramadım tamam oğlum dedim kalktık oğlumla dans ettik ne güzel, nerdeyse boyuma geliyor oğluşum,eve geldiğimizde eşime hava attım sen gelmedin ama beni dansa kaldırdılar ben dans ettim dedim, hemen oğluma sordu doğrumu diyor annen diye keremde evet baba dedi, kiminle dans etti peki diye sorunca benimle baba dedi, neoldu kıskandınmı dedim amma güldük oğlumla
Gülümseyerek okudumgüzel bir konuşma geçmiş aranızda Allah hayırlı huzurlu ömür versin kızınıza da oğullarınıza da size de...
Bakalım benim eşimm kaçıncı da kaçarım diyecek!Allah hayırlısını versin gerçekten... Ama fıtrat heralde şu an anaç bir haldeyim! Nasip olursa bundan sonraki çocuklarımızın yüzünü, huyunu, neye benzeyeceklerini çok merak ediyorum. Mesela Zynp Hanne karnımdayken çok heyecanlıydım, yüzünü gözümde hiç canlandırmamıştım daha önce, doğduğunda çok heyecan vericiydi... Halen de devam ediyor, kendine özgü davranışları oluştuğundan onu tanımak ve kendi benliğini oluşturmasında yanında olmak bence çok heyecan verici...
Her çocuk daha da güzellik getirir diye düşünüyorum...
Canım ya ne kadar duygusalmış gerçekten maşallah oğluşuna canım . Benim oğlumunda o günlerini görürmüyüm acabaPazar günü düğüne gittim demiştim ya büyük oğlum keremde benimle geldi,erenle zeynebe eşim baktı onlar evde kaldılar,düğünde benim romantik oğlum (balık burcudur kendisi) herkes dans ediyor diye benide dansa kaldırmak istedi, ben birazcık utangaçımdır yok olmaz dedim, ama üzüldüğünü görünce kıramadım tamam oğlum dedim kalktık oğlumla dans ettik ne güzel, nerdeyse boyuma geliyor oğluşum,eve geldiğimizde eşime hava attım sen gelmedin ama beni dansa kaldırdılar ben dans ettim dedim, hemen oğluma sordu doğrumu diyor annen diye keremde evet baba dedi, kiminle dans etti peki diye sorunca benimle baba dedi, neoldu kıskandınmı dedim amma güldük oğlumla
arasını açmayacaksın yoksa yaş geçiyo haliyle tahammül de azalır...
Ben şöyle 32 me kadar 2 - 3 yıl arayla 4 çocuk falan olsa diyorum, küçük çocuk bakma işi biter benim de hevesim kalmaz çocuğa doyarım heralde, e bi de 30 lu yaşlarda artık daha aktif bir çalışma hayatı düşünüyorum belki bir anaokulu açarız, bizim çocukları da koyarım içineama tabii bunlar benim kendimce yaptığım planlar, asıl olan Allah'ın planı, eminim Allah beni benden daha çok düşünür, hayırlı olanları versin, eşimi, çocuk(larımızı), ailemi yanımdan eksik etmesin hayırlısıyla... Amin...
Ben şöyle 32 me kadar 2 - 3 yıl arayla 4 çocuk falan olsa diyorum, küçük çocuk bakma işi biter benim de hevesim kalmaz çocuğa doyarım heralde, e bi de 30 lu yaşlarda artık daha aktif bir çalışma hayatı düşünüyorum belki bir anaokulu açarız, bizim çocukları da koyarım içineama tabii bunlar benim kendimce yaptığım planlar, asıl olan Allah'ın planı, eminim Allah beni benden daha çok düşünür, hayırlı olanları versin, eşimi, çocuk(larımızı), ailemi yanımdan eksik etmesin hayırlısıyla... Amin...
amin canm sağolasın, sende oğlunla ilgili güzel düşüncelerini yaşarsın inşaAllah...Canım ya ne kadar duygusalmış gerçekten maşallah oğluşuna canım . Benim oğlumunda o günlerini görürmüyüm acabaAklımda ne planlar var oğlumla yapacaklarımla ilgili Rabbim sağlıklı günler gösterirde bizde bu güzellikleri evlatlarımızla beraber yaşarız inş.
Allah gönlündekini gönlüne göre versin canım hayırlısıyla inş.
ben de kız olacağını bilsem kesin 3, doğururum ammmmaaaa işte
evet aslında yaştan kaynaklanıyor.ayşe ben 30 yaşındayım.26 yaşında zeynep.29 yaşında defne dogdu.bende bir büyüsünler arkadaş olsunlar diye yaptım zaten.iyide ettim.hem amaç biraz dinlenmek.aslında hemde maddi yöndende hazır olmak lagzım.ben üçüncü çocuga yetebilirmiyim bilmiyorum. maddi yönden.geleceklerinde düşünmek lağzım.evet aslında ben çalışsıydım bende üçüncüyü yapardım sanırım.bi yandan isterim bebek.bende çok seviyorum çocukları.ama eşimde en az benim kadar çocukların üstünde hakkı vardır Allah razı olsun.ben üçünyü yapacaksam yine bana yardım etmek zorunda.çünkü bi yere kadar yetebilirim onlara.ama eşim istemiyo üçüncü bi çocuk.yeter iki evlat şükür.onları güzelce yetiştirip büyütelim yeter bize diyo.
aslında bu bayramda eşimin ailesi apacık söylediler bi üçüncü et diye.asyında onların ne estedegi belli bide oglunuz olsun diye.eşimde biz estimoyuruz çocukbi daha çmayın konuyu dedi.erkek olunca ne oluyo .olmazsa olmasın falan dedi.öyle işte amann..
bu arada sen kaç yaşındasın..tanışsak diyorum..
serapcım bence o fotoyu A4 gibi büyük birseye bastırt. Sonra ogün gelen herkes kenarına köşesine o günle ilgili güzel şeyler yazsın. hatıra olarak saklarsın. aklıma baska bisey gelmedi.
evet aslında yaştan kaynaklanıyor.ayşe ben 30 yaşındayım.26 yaşında zeynep.29 yaşında defne dogdu.bende bir büyüsünler arkadaş olsunlar diye yaptım zaten.iyide ettim.hem amaç biraz dinlenmek.aslında hemde maddi yöndende hazır olmak lagzım.ben üçüncü çocuga yetebilirmiyim bilmiyorum. maddi yönden.geleceklerinde düşünmek lağzım.evet aslında ben çalışsıydım bende üçüncüyü yapardım sanırım.bi yandan isterim bebek.bende çok seviyorum çocukları.ama eşimde en az benim kadar çocukların üstünde hakkı vardır Allah razı olsun.ben üçünyü yapacaksam yine bana yardım etmek zorunda.çünkü bi yere kadar yetebilirim onlara.ama eşim istemiyo üçüncü bi çocuk.yeter iki evlat şükür.onları güzelce yetiştirip büyütelim yeter bize diyo.
aslında bu bayramda eşimin ailesi apacık söylediler bi üçüncü et diye.asyında onların ne estedegi belli bide oglunuz olsun diye.eşimde biz estimoyuruz çocukbi daha çmayın konuyu dedi.erkek olunca ne oluyo .olmazsa olmasın falan dedi.öyle işte amann..
bu arada sen kaç yaşındasın..tanışsak diyorum..
Çok saolun kızlar Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah...
Emzirme konusunu sormuştunuz galiba emziriyorum ikisinide bi hafta beklemek istiyodum ama 3. günü sabah oğluma dayanamadım günde 3 kere filanla devam ediyoruz şimdi Toprak'ın gözü hep memede yalnız çok gelince süt mayıştı böyle iki eliyle tutuyo bırakmayım diye
Nedense biraz tereddütle verdim ilk gün sonra kendi kendime kızdım bu sütün içinde Toprakında hakkı var sonuçta..Nitekim ertesi gün çoğaldı çok şükür.Toprakta emdiği için sanırım.Çünkü çatlak yoktu göğüslerimde şimdi oluşmaya başladı,demek hiç olmadığından daha fazla sütüm var göğsümde.Maşallah deyin kızlar Allah muhafaza süte nazar değmesinden çok korkuyorum ama bu konu bilimsel bi araştırmaya dönüştüğü içinherkes merak ediyor haliyle ne dicemi şaşırıyorum insanlara:26:
Gelelim Toprak'a...Toprak çok kıskanıyor kızlar..İlk bir iki gün kimsenin elinde filan görmeye dayanamadı.10 aylık filan ama saltanatı çoktan ele geçirmiş beenim oğlumhiç tahammül edemedi..Bi de ağladığı zaman tedirgin oluyor başlıyor o da ağlamaya..
Günden güne alışıyor artık,ilk anda biraz kızsa da sonra unutuyor dalıyor başka şeye..Gösteriyoruz yüzünü filan ellerini ayaklarını o zaman gülmeye başlıyor dokunuyor,sıkılıyor gidiyor sonra..
Ufak tefek seslerini taklit ediyoruz Zeynep böyle yapıyor diyoruz ona da gülüyor...
Zeynep nerde diyince odadaki beşiğe yöneliyor,gösteriyor.Dün beşiğini sallatıyor babannesi
Toprak çok dillendi maşallah son günlerde her duyduğunu söylüyor,uzun zamandır yeni kelime eklemiyoduk haznemize ananeyi öle bi güzel diyoki,annem ölüyor böyle sevincinden..
Zeynep demeye çalışıyor
Toprak iyi kızlar yaa her ne kadar kıskansa da çok mutlu,heyecanlı,herkes onla ilgileniyor.Babası hele...Daha bi güzel,sevimli gelmeye başladı gözümüze.
Eeeee başka ne vardı yaa
Hmmm sarılığımız daha iyi sankii evde takipteyiz yarın tekrar kan vericez..
Bi de Zeynep kız çok kusuyor kusma konusunda hiç bi bilgim yok.Narin kız ya az hareket etse hemen akıyor yanağından sütler
kıskanmam diyor ama kıskanıyor işteayy allahım ya ne güzell.benim zeynepte bir yıldır gittigimiz düğünlerde babasıyla dans eder.önce onlar eder sonra bana geliyo sıra
kıskanıyordur neden kıskanmasın
o zaten ayrı bir konu canım şimdiden kıskandırıyor beni sorma....
eşin de kızınla seni kıskandırır bak sonra...
Canım ya ne kadar duygusalmış gerçekten maşallah oğluşuna canım . Benim oğlumunda o günlerini görürmüyüm acabaAklımda ne planlar var oğlumla yapacaklarımla ilgili Rabbim sağlıklı günler gösterirde bizde bu güzellikleri evlatlarımızla beraber yaşarız inş.
Allah gönlündekini gönlüne göre versin canım hayırlısıyla inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?