2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

arasını açmayacaksın yoksa yaş geçiyo haliyle tahammül de azalır...
Ben şöyle 32 me kadar 2 - 3 yıl arayla 4 çocuk falan olsa diyorum, küçük çocuk bakma işi biter benim de hevesim kalmaz çocuğa doyarım heralde, e bi de 30 lu yaşlarda artık daha aktif bir çalışma hayatı düşünüyorum belki bir anaokulu açarız, bizim çocukları da koyarım içine ama tabii bunlar benim kendimce yaptığım planlar, asıl olan Allah'ın planı, eminim Allah beni benden daha çok düşünür, hayırlı olanları versin, eşimi, çocuk(larımızı), ailemi yanımdan eksik etmesin hayırlısıyla... Amin...

Aman maşallah diyeyim öncelikle Özlemcim Allahım huzurunuzuda, mutluluğunuzuda bozmasın .Sütünde dahada artsın taşsın inş.

ayy allahım ya ne güzell.benim zeynepte bir yıldır gittigimiz düğünlerde babasıyla dans eder.önce onlar eder sonra bana geliyo sıra
kıskanıyordur neden kıskanmasın

eşin de kızınla seni kıskandırır bak sonra...

Son düzenleme:

amin canım çok sağol

Canım ya ne kadar duygusalmış gerçekten maşallah oğluşuna canım . Benim oğlumunda o günlerini görürmüyüm acaba Aklımda ne planlar var oğlumla yapacaklarımla ilgili Rabbim sağlıklı günler gösterirde bizde bu güzellikleri evlatlarımızla beraber yaşarız inş.

Allah gönlündekini gönlüne göre versin canım hayırlısıyla inş.

serapcım bence o fotoyu A4 gibi büyük birseye bastırt. Sonra ogün gelen herkes kenarına köşesine o günle ilgili güzel şeyler yazsın. hatıra olarak saklarsın. aklıma baska bisey gelmedi.

amin canım allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın ,hakkınızda hayırlısı olsun.....

evet aslında yaştan kaynaklanıyor.ayşe ben 30 yaşındayım.26 yaşında zeynep.29 yaşında defne dogdu.bende bir büyüsünler arkadaş olsunlar diye yaptım zaten.iyide ettim.hem amaç biraz dinlenmek.aslında hemde maddi yöndende hazır olmak lagzım.ben üçüncü çocuga yetebilirmiyim bilmiyorum. maddi yönden.geleceklerinde düşünmek lağzım.evet aslında ben çalışsıydım bende üçüncüyü yapardım sanırım.bi yandan isterim bebek.bende çok seviyorum çocukları.ama eşimde en az benim kadar çocukların üstünde hakkı vardır Allah razı olsun.ben üçünyü yapacaksam yine bana yardım etmek zorunda.çünkü bi yere kadar yetebilirim onlara.ama eşim istemiyo üçüncü bi çocuk.yeter iki evlat şükür.onları güzelce yetiştirip büyütelim yeter bize diyo.
aslında bu bayramda eşimin ailesi apacık söylediler bi üçüncü et diye.asyında onların ne estedegi belli bide oglunuz olsun diye.eşimde biz estimoyuruz çocukbi daha çmayın konuyu dedi.erkek olunca ne oluyo .olmazsa olmasın falan dedi.öyle işte amann..

bu arada sen kaç yaşındasın..tanışsak diyorum..

Son düzenleme:
amin canm sağolasın, sende oğlunla ilgili güzel düşüncelerini yaşarsın inşaAllah...

özlem valla doğurcaz biz de bu gidişle..face deki resmi ne tatlı ya, mis gibi kokar şimdi o,ohh,yanında olup koklamak vardı..sana da 41 kere maşallah,Allah nazarlardan esirgesin,bol bol sütün olsun da yetsin inş.

Toprak paşaya bak sen..minik abi..ya sizin evde olmak vardı şimdi, zordur ama dünyanın en güzel şeyidir eminim. Allah hayırlı ömürler versin ailenize..

Özlem canım Toprak paşama maşallah abiliğini ağırlığını koysada bebekliğinide unutmuyor paşam.
kardeşi olsada ay farkıyla abi olsada minik ya minnacık o daha.iyi kollamak lazım Özlem ne yapacakları belli olmaz.
bu arada evet bende süte çabuk nazar deydiğini düşünenlerdenim merakımızı giderdik artık kapat süt konusunu.41 kere maşallah artsın eksilmesin dolsun taşmasın sütlerin inşallah.

torak ne zaman doğmuştu kızın 40 ile toprağın doğum günü denk gelecek gibi.

ben de kız olacağını bilsem kesin 3, doğururum ammmmaaaa işte

kız çoçuk zor anam 1 tanede oğluş olsun bari.hem sen ne etcen 3 kızı babası ister ister 1 tane olsun erkek.

Allah kalbinize göre versin.

Aman maşallah.bi 4-5 yıla sen 3 erkeğin paylaşılamaz kadını olursun.eee küçük erkekte büyüyünce önünde sıraya girerler dans dans diye.

özlemcim tekrar hayırlı olsun. evinizde harika bir heyecan var hissediliyor. demekki Toprak kıskanıyorsa bizim Doruk daha bi farkında olucak bu yaza daha cok kıskanacak. bu konuda fazla yapacak bisey yok sanırım. saglıklı olanda bir miktar kıskanmasıymış aslında. yumuşak bir şekilde atlatıcaksınız ben eminim.

Ya ne kadar ayıp kime ne .Hem evladın kızı erkeği olur mu sağlıklı olsunda .Böyle yeni evlenenlere ,tek çocuğu olanlara falan bir daha çocuk yap demenin bir anlamı yok .Herkes madi manevi çeşitli yönden kendini hazır hissettiğinde olur Allahında izniyle tabi . Bu tarz konulara karışan özellikle yakın akrabalara çok kızıyorum ben

aileler öyle zaten illaki kızın ve oğlun olacak hatta sayıları da aynı olsa iyi olur onlara göre!:)

ben 1 ocak da tam 24 yaşında olacağım inşaAllah... Zynp Hanne'm de ben 23 yaşındayken 24 şubat'ta doğdu...
şimdi istanbul'dayız ama K.Maraş'a gelince yüz yüze de tanışablrz inşaAllah...

Son düzenleme:

abisininde hakkı var canım onuda emzir hem sütün bebek emdikçe çoğalıyor

ayy allahım ya ne güzell.benim zeynepte bir yıldır gittigimiz düğünlerde babasıyla dans eder.önce onlar eder sonra bana geliyo sıra
kıskanıyordur neden kıskanmasın
kıskanmam diyor ama kıskanıyor işte

eşin de kızınla seni kıskandırır bak sonra...
o zaten ayrı bir konu canım şimdiden kıskandırıyor beni sorma....

amin canım inş.zaman o kadar çabuk geçiyor anlamıyorsun bile,daha oğlumu dün doğurmuşum gibi ama 10 sene geçti onlar büyüyor biz yaşlanıyoruz işte .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…