secilcim pardon sendin dimi yapacak olan. hatlar karıştı gecmisi okurken.
Sağol hülyacımayşecim Allah sana da gönlüne göre versin, bu zamanda 4 cocuk isteyebilmek ve büyütebilmek çok zor...
Ya ne kadar ayıp kime ne .Hem evladın kızı erkeği olur mu sağlıklı olsunda .Böyle yeni evlenenlere ,tek çocuğu olanlara falan bir daha çocuk yap demenin bir anlamı yok .Herkes madi manevi çeşitli yönden kendini hazır hissettiğinde olur Allahında izniyle tabi . Bu tarz konulara karışan özellikle yakın akrabalara çok kızıyorum ben
aileler öyle zaten illaki kızın ve oğlun olacak hatta sayıları da aynı olsa iyi olur onlara göre!:)
ben 1 ocak da tam 24 yaşında olacağım inşaAllah... Zynp Hanne'm d 23 yaşındayken 24 şubat'ta doğdu...
şimdi istanbul'dayız ama K.Maraş'a gelince yüz yüze de tanışablrz inşaAllah...
abisininde hakkı var canım onuda emzir hem sütün bebek emdikçe çoğalıyor
sende anlat ilayda.
senin ismin neydi?
kaç yaşındasın?
küçük hamın nasıl uslu bi çocukmu...
evladın kızı erkeği olmaz evlat evlattır hiç evladı olmayan insanlar var derdim kendi kendime kızardım, ama bir yandanda içim giderdi benim kızkardeşimde yok kendimi hep yanlız hissederdim, annem var çok şükür ama allah gecinden versin ona bişey olursa tekim erkek kardeşlerimle nekadar derdimi paylaşabilirimki o yüzden çok istedim kızım olmasını rabbim kabul etti dualarımı allah herkesin gönlüne göre versin ayşegülcüm hakkında hayırlısı canım.....evet aslında yaştan kaynaklanıyor.ayşe ben 30 yaşındayım.26 yaşında zeynep.29 yaşında defne dogdu.bende bir büyüsünler arkadaş olsunlar diye yaptım zaten.iyide ettim.hem amaç biraz dinlenmek.aslında hemde maddi yöndende hazır olmak lagzım.ben üçüncü çocuga yetebilirmiyim bilmiyorum. maddi yönden.geleceklerinde düşünmek lağzım.evet aslında ben çalışsıydım bende üçüncüyü yapardım sanırım.bi yandan isterim bebek.bende çok seviyorum çocukları.ama eşimde en az benim kadar çocukların üstünde hakkı vardır Allah razı olsun.ben üçünyü yapacaksam yine bana yardım etmek zorunda.çünkü bi yere kadar yetebilirim onlara.ama eşim istemiyo üçüncü bi çocuk.yeter iki evlat şükür.onları güzelce yetiştirip büyütelim yeter bize diyo.
aslında bu bayramda eşimin ailesi apacık söylediler bi üçüncü et diye.asyında onların ne estedegi belli bide oglunuz olsun diye.eşimde biz estimoyuruz çocukbi daha çmayın konuyu dedi.erkek olunca ne oluyo .olmazsa olmasın falan dedi.öyle işte amann..
bu arada sen kaç yaşındasın..tanışsak diyorum..
Özlem canım Toprak paşama maşallah abiliğini ağırlığını koysada bebekliğinide unutmuyor paşam.
kardeşi olsada ay farkıyla abi olsada minik ya minnacık o daha.iyi kollamak lazım Özlem ne yapacakları belli olmaz.
bu arada evet bende süte çabuk nazar deydiğini düşünenlerdenim merakımızı giderdik artık kapat süt konusunu.41 kere maşallah artsın eksilmesin dolsun taşmasın sütlerin inşallah.
torak ne zaman doğmuştu kızın 40 ile toprağın doğum günü denk gelecek gibi.
kız çoçuk zor anam 1 tanede oğluş olsun bari.hem sen ne etcen 3 kızı babası ister ister 1 tane olsun erkek.
Allah kalbinize göre versin.
Aman maşallah.bi 4-5 yıla sen 3 erkeğin paylaşılamaz kadını olursun.eee küçük erkekte büyüyünce önünde sıraya girerler dans dans diye.
kolay gelsin görüşürüz canımben bi mutfağa gireyim de hem bize hem kızıma yemek yapayım, uyanmadan hanım... Banyo yaptı yattı mis gibi ...
afiyet olsun ayşegülcümbizde zeyneple bi yemek yiyelim.off çok acıktım çookk
hoşgeldin seldacım nasılsın canım oğluşun nasıl oldu...Hayırlı çarşambalar herkese:)
hayırdır elifcim neoldu....ya birtürlü şu sohbete dahil olamıyorum sinir oluyorum..bu yüzdende hiç açasım gelmiyor siteyi(((
Hayırlı çarşambalar herkese:)
ya birtürlü şu sohbete dahil olamıyorum sinir oluyorum..bu yüzdende hiç açasım gelmiyor siteyi(((
hoşgeldin seldacım nasılsın canım oğluşun nasıl oldu...
hayırdır elifcim neoldu....
Merhaba canım hoşgeldin nasılsın Yiğit nasıl yemek yiyor mu
iki gündür yemek namına 5 kaşık yoğurt 5 kaşıkda tarhana çorbası içti az önce..sabahtan akşama memem ağzında geziyoruz..
açmıyor ağzını hiçbirşeye.. ilaçlar iyi geldi ateşi düştü ama hiç keyfi yok oğlumun.. ölü balık gibi bakıyor.. hareketsiz ve mutsuz
iki gündür yemek namına 5 kaşık yoğurt 5 kaşıkda tarhana çorbası içti az önce..sabahtan akşama memem ağzında geziyoruz..
açmıyor ağzını hiçbirşeye.. ilaçlar iyi geldi ateşi düştü ama hiç keyfi yok oğlumun.. ölü balık gibi bakıyor.. hareketsiz ve mutsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?