2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayşecim Allah sana da gönlüne göre versin, bu zamanda 4 cocuk isteyebilmek ve büyütebilmek çok zor...
Sağol hülyacım
Bu zaman da daha zor tabii çocuk büyütmek ama belki de bu zamanda daha çok iyi yetişmiş insana ihtiyaç vardır... Amaç iyi yetiştirebilmek, Allah'ın izniyle...

yok ya ben kızmıyorum .isteyebilirler.bizde istemedigimiz söyledik konu kapandı.belki şimdilik kmapanı biemiyorum ama beni eşim pek laf ettirmez ailesine.o yüzden bi söyleyip bi daha demeyeeklerini düşünüyorum.aslında deselerde bişey çıkmaz sonuç belli zaten..

senin yaşın çok güzel.evet aslında hesap edersen yapabilrsin 3 -4 çocuk
inşallah canım.geldiginde görüşürüz..

ben bi mutfağa gireyim de hem bize hem kızıma yemek yapayım, uyanmadan hanım... Banyo yaptı yattı mis gibi ...

Son düzenleme:
sende anlat ilayda.
senin ismin neydi?
kaç yaşındasın?
küçük hamın nasıl uslu bi çocukmu...

benim adım sevil kızçemin ismi Elif İlayda 10 şubat doğumlu bu aralar biraz huzursusuz geçen haftadan beri üst dişler arka arkaya geldi iştahı biraz azaldı minik kuşumun şu an odasında pilli bi arısı var davul çalan onunla oynuyor ama birazdan sıkılır ve gelir yanıma bende bilgisayarı açıp başında oturamıyorum kablolarını çekip ağzına almak istiyor kasaya tutunup ayağa kalkıyor yaramaz değil ama bu dönemin verdiği bir özellik merak ve hareketlilik

evladın kızı erkeği olmaz evlat evlattır hiç evladı olmayan insanlar var derdim kendi kendime kızardım, ama bir yandanda içim giderdi benim kızkardeşimde yok kendimi hep yanlız hissederdim, annem var çok şükür ama allah gecinden versin ona bişey olursa tekim erkek kardeşlerimle nekadar derdimi paylaşabilirimki o yüzden çok istedim kızım olmasını rabbim kabul etti dualarımı allah herkesin gönlüne göre versin ayşegülcüm hakkında hayırlısı canım.....

dansa kaldıracakları minik biri daha var burcucum tahtım sallantıda

hoşgeldin seldacım nasılsın canım oğluşun nasıl oldu...

hayırdır elifcim neoldu....

Merhaba canım hoşgeldin nasılsın Yiğit nasıl yemek yiyor mu

iki gündür yemek namına 5 kaşık yoğurt 5 kaşıkda tarhana çorbası içti az önce..sabahtan akşama memem ağzında geziyoruz..
açmıyor ağzını hiçbirşeye.. ilaçlar iyi geldi ateşi düştü ama hiç keyfi yok oğlumun.. ölü balık gibi bakıyor.. hareketsiz ve mutsuz

açıyorum sayfayı geçmişe bakayım bilgileneyim kim neyapmış ne olmuş sonra olaya dal daban giriyorum hiç birşey anlamıyorum...geçmiş okurken gencer uyanıyo saolsun yarım saat uyuyor çünkü.bu sırada yine birikmiş oluyo bi 5 10 sayfa ne bişiy yazabiliyorum ne birgeçmiş olsun diyebiliyorum nede kendi dertlerimi paylaşabiliyorum((
gencer e dahada bir kızıyorum bu sefer..sonucundada ben üzülüyorum çalışıyo olmak bu durumda en süperi emin olun(

boğazları ağrıdığı için yiyemiyordur selda bırak emsin anne sütü daha iyi çabuk atlarır inş.tekrar geçmiş olsun canım.....

seldacım geçmiş olsun tekrar..yiğit zaten yeme konusunda nazlıydı birde hasta olunca tamamen bitmiştir anlıyorum seni. ben emiyoya ordan alıyo ne alıcaksa diye avutuyorum kendimi..bende saydım ne verirsem vereyim 5 bilemedim 6 lokma yiyor arkası asla gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…